- 21 Eylül 2010
- 536
- 155
- 103
gözün aydın cnm
benimde yarın var kontrolüm heycanlıyım tahminmime göre 8.haftadayız dr ne diyecek bakalım
kalp atışını duyarsın sanırım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydın cnm
benimde yarın var kontrolüm heycanlıyım tahminmime göre 8.haftadayız dr ne diyecek bakalım
benim de ara ara kasık ağrım var ve göğüslerde şişkinlik baya fazla ben soracaktım notlarımın içindeydi kendiliğinden söyledi doktor kötü birşey olmasın da napalım olacak bu kadargözün aydın canım.
kasık ağrım ve göğüslerde şişkinliğim ve ağrım çok fazla var
Canım arkadaşlar önceki yazilardaa kendi doktorlarının istedigi testleri yazmışlardıSelam anneler.. biz 6+3 olduk Kalp atımı var.drum aile hekimine kayıt yaptırmamı istedi yapılacak testlerin cogu yapılıyor orda dedi. Merak Ettigim su ne zaman ve hangi testlerin yapılması gerekiyor acaba bilgisi olan var mı hanımlar..
Aynen dahada artti dimi. Bi tek bana mi ole gelio diyodum. Hele gecen iki gun ne yediysem gitti. Midem tuttuklarinida daha almaz olmustu. Hafta ilerledikce artiyo galiba. Ne zaman inise geccegi merak konusuYedinci hafta fazla arttı benimde sekize girdim hiçbir fark yok Allah yardım etsin artık hiçbir şeyden tat alamaz oldum
Canım çok üzüldüm. Ama niye böyle bir şey oldu ki. Sonuçta bebeğin kalp atışlarında bir sıkıntı yoktu. Allah tan ümit kesilmez, inşallah hayırlısı ile geçerKanamam çok fazla gebelik kesesinin altında keseden daha büyük bir kanama alanı var doktor yatış verdi muhtemelen sabaha karşı kalbi durabilir küretaj yaparız o zaman dedi hayırlısı böyleymiş demekki inşallah sizler sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Arkadaşım benim ilk gebeliğimde bir kanamam vardı yani aklın hayalin şaşar bildiğin regli olmustum kese altındaydı kanama ve büyüktü baya ama Bebeğin kalbi atıyordu umut büyüktü bana hiç demediler kalbi durur falan eve gittim yattım progestan hap ve iğne kullandım ilk 4 ay yattım sonra fıtı fıtı gezdim bak 4 ay yattım diyorum demek ki olumsuz bişey olmamış sonra kara kömür gibi basladı kanamalar iyiydi yani şimdi 13 aylık oldu 1 dk evde durmuyor kardeşi olucak Allah kısmet ederse dua et Bebeğin iyi olsun yoksa kanaman geçer sigara kullanmıyosundur inşallah çabuk tamir eder vucütKanamam çok fazla gebelik kesesinin altında keseden daha büyük bir kanama alanı var doktor yatış verdi muhtemelen sabaha karşı kalbi durabilir küretaj yaparız o zaman dedi hayırlısı böyleymiş demekki inşallah sizler sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Evet canim oylebenim doğum Aralık başı Akrepburcu olma ihtimalide var gönlümden de Akrep burcu olsun istiyorum yay burcu ile anlaşamıyorum bende Akrep burcuyum
Hoşgeldiniz SAT yazarsanız onu da ekleyim
İkiz duyunca heycanlanıyorum :) Hayırlı olsun
Benim de bir kızım var Allah biliyor Oğlum olsun isterim
İnsan olmayanı ister :)
bence senin oğluşun olacak
bnmde tatlı isteğim hiç yok daha çokca ekşiye yakın ama kuru şeyler börek ekmek salata
hoşgeldiniz ekliyorum :)
tabii cnm bilgilerini yazarsan ekleyim
Tamam cnm yarın eklerimAzRASILAM Tahmini 7 Aralık, 2. çocuğum olacak nasipse.
Amin cümlesiAzRASILAM Sizin de tahmininize göre 8 haftalık gebesiniz sanırım. Sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah yavrularımızı.
İnşallah :)kalp atışını duyarsın sanırım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Allah büyük belki tutunur bebek inşallah durmaz kalbiKanamam çok fazla gebelik kesesinin altında keseden daha büyük bir kanama alanı var doktor yatış verdi muhtemelen sabaha karşı kalbi durabilir küretaj yaparız o zaman dedi hayırlısı böyleymiş demekki inşallah sizler sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Umarım doktorun yanılıyordur canım. Allahım en hayırlısını nasip etsin.Kanamam çok fazla gebelik kesesinin altında keseden daha büyük bir kanama alanı var doktor yatış verdi muhtemelen sabaha karşı kalbi durabilir küretaj yaparız o zaman dedi hayırlısı böyleymiş demekki inşallah sizler sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Umarım efsanehayat arkadaşımızın bebeği de seninki gibi inatla tutunur anneciğine.Arkadaşım benim ilk gebeliğimde bir kanamam vardı yani aklın hayalin şaşar bildiğin regli olmustum kese altındaydı kanama ve büyüktü baya ama Bebeğin kalbi atıyordu umut büyüktü bana hiç demediler kalbi durur falan eve gittim yattım progestan hap ve iğne kullandım ilk 4 ay yattım sonra fıtı fıtı gezdim bak 4 ay yattım diyorum demek ki olumsuz bişey olmamış sonra kara kömür gibi basladı kanamalar iyiydi yani şimdi 13 aylık oldu 1 dk evde durmuyor kardeşi olucak Allah kısmet ederse dua et Bebeğin iyi olsun yoksa kanaman geçer sigara kullanmıyosundur inşallah çabuk tamir eder vucüt
Gecmis olsun canım ben de olmuştum acisını iyi bilirim hoş hala akillanmadim ya zor sabrediyorum bazenGünaydın kızlar Dikkat edin kendinize dış kulak iltihabı oldum kulak çubuğuyla çok haşır neşir olmuşum berbat bir durumdayım ben ettim siz etmeyin
İcime su serptin çok sevindim senin adına canım maşallah sen ve minigineKızlar, teyzeleri, @elma_sekerim01 , müjdeler olsun, bizim pambığı gördük. Pıtpıtlarını da duyduk. Şapşik daha 1 cm ama benden hızlı kalp atışı var maşallah. 10 gün önceki kontrolde kese 1 hafta geride görünüyor demişti doktor. Şimdi baktı, bebiş haftasıyla uyumlu dedi. Bebişi gördüğümüze göre haftaya şu testleri yapabiliriz dedi. Bana verilen ilk testler şunlar:
Glukoz (açlık)
üre
kreatinin
ALT
ASt
Hemogram
TSH
Serbest T4
Toksoplazma IgG ve Toksoplazma IgM
Rubella IgM (Kızamıkçık)
Rubella IgG (Kızamıkçık)
HBs Ag
Anti HCV
Anti HIV
VDRL (Kalitatif)
Kan Grubu ve Rh Tayini
Allah hepimize sağlıklı kalp atışlarını duymayı, pambıkları görmeyi nasip etsin. Bu arada ben 6+0 da keseyi gördüm, 7+4 (bugün) kalp atışlarını. Erken göremeyen hamiş arkadaşlar, sakın endişe etmeyin diye özellikle yazıyorum.
Herkese sevgiler.
Sıkıntı yoksa niye kanama oluyo acaba ya benim de çok oturmaktan mi bilmiyorum ama akşam çok sancin vardı uyudum biraz şimdi iyiyim sürekli gelen birşey var mı diye kontrol ettimsalı akşamı yine kanama oldu canım yine apar topar doktora gittik muayene oldum. Bebeğin kalp atışları var kese düzgün iğne vuralım evinde istirahat et dediler. şuan sadece kahverengi peçeteye gelen kahverengi hafif lekelenmeler oluyor. Progestan hap ve iğne kullanıyorum pazar günü kontrolüm var sonuç ne olcak bende bilmiyorum
Caniimmmmm allaha dua etKanamam çok fazla gebelik kesesinin altında keseden daha büyük bir kanama alanı var doktor yatış verdi muhtemelen sabaha karşı kalbi durabilir küretaj yaparız o zaman dedi hayırlısı böyleymiş demekki inşallah sizler sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Hakkında hayırlısı Can'ım Allahtan Ümit kesilmez yine de dua edelim inşallah sağ salim güzel haberler ver bizeKanamam çok fazla gebelik kesesinin altında keseden daha büyük bir kanama alanı var doktor yatış verdi muhtemelen sabaha karşı kalbi durabilir küretaj yaparız o zaman dedi hayırlısı böyleymiş demekki inşallah sizler sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Tamam canım ben en iyisi ac olarak gidip kayıt actırayım zaten bilgi verirler herldeCanım arkadaşlar önceki yazilardaa kendi doktorlarının istedigi testleri yazmışlardı
Önceki sayfalara bakarsan yazıyor
Ama zaten aile hekimine gidince detaylı ilgileniyorlar açken gidersen daha iyi olabilir bazı testleri açken istiyorlar öyle biliyorum ben