2016 Aralık Anneleri

gözün aydın canım.
kasık ağrım ve göğüslerde şişkinliğim ve ağrım çok fazla var
benim de ara ara kasık ağrım var ve göğüslerde şişkinlik baya fazla ben soracaktım notlarımın içindeydi kendiliğinden söyledi doktor kötü birşey olmasın da napalım olacak bu kadar

Selam anneler.. biz 6+3 olduk Kalp atımı var.drum aile hekimine kayıt yaptırmamı istedi yapılacak testlerin cogu yapılıyor orda dedi. Merak Ettigim su ne zaman ve hangi testlerin yapılması gerekiyor acaba bilgisi olan var mı hanımlar..

Canım arkadaşlar önceki yazilardaa kendi doktorlarının istedigi testleri yazmışlardı
Önceki sayfalara bakarsan yazıyor
Ama zaten aile hekimine gidince detaylı ilgileniyorlar açken gidersen daha iyi olabilir bazı testleri açken istiyorlar öyle biliyorum ben

Yedinci hafta fazla arttı benimde sekize girdim hiçbir fark yok Allah yardım etsin artık hiçbir şeyden tat alamaz oldum
Aynen dahada artti dimi. Bi tek bana mi ole gelio diyodum. Hele gecen iki gun ne yediysem gitti. Midem tuttuklarinida daha almaz olmustu. Hafta ilerledikce artiyo galiba. Ne zaman inise geccegi merak konusu

Kanamam çok fazla gebelik kesesinin altında keseden daha büyük bir kanama alanı var doktor yatış verdi muhtemelen sabaha karşı kalbi durabilir küretaj yaparız o zaman dedi hayırlısı böyleymiş demekki inşallah sizler sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi kucağınıza alırsınız

Canım çok üzüldüm. Ama niye böyle bir şey oldu ki. Sonuçta bebeğin kalp atışlarında bir sıkıntı yoktu. Allah tan ümit kesilmez, inşallah hayırlısı ile geçer

Arkadaşım benim ilk gebeliğimde bir kanamam vardı yani aklın hayalin şaşar bildiğin regli olmustum kese altındaydı kanama ve büyüktü baya ama Bebeğin kalbi atıyordu umut büyüktü bana hiç demediler kalbi durur falan eve gittim yattım progestan hap ve iğne kullandım ilk 4 ay yattım sonra fıtı fıtı gezdim bak 4 ay yattım diyorum demek ki olumsuz bişey olmamış sonra kara kömür gibi basladı kanamalar iyiydi yani şimdi 13 aylık oldu 1 dk evde durmuyor kardeşi olucak Allah kısmet ederse dua et Bebeğin iyi olsun yoksa kanaman geçer sigara kullanmıyosundur inşallah çabuk tamir eder vucüt

Evet canim oyle

AzRASILAM Tahmini 7 Aralık, 2. çocuğum olacak nasipse.
Tamam cnm yarın eklerim
AzRASILAM Sizin de tahmininize göre 8 haftalık gebesiniz sanırım. Sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah yavrularımızı.
Amin cümlesi

kalp atışını duyarsın sanırım hayırlı haberlerini bekliyoruz
İnşallah :)

Allah büyük belki tutunur bebek inşallah durmaz kalbi
Oldu ki Ters Bir durum olursa
Rabbim tekrar nasip edip sağ salim kucağına almak nasip etsin
Herşey biz insanoğlu için bir sınav
Bu da bir sınav sana isyana düşmeden
Allah v err di Allah aldı diye düşünerek
Üzme kendini biliyorum demesi dile kolay

Umarım doktorun yanılıyordur canım. Allahım en hayırlısını nasip etsin.

Umarım efsanehayat arkadaşımızın bebeği de seninki gibi inatla tutunur anneciğine.

İcime su serptin çok sevindim senin adına canım maşallah sen ve minigine

Sıkıntı yoksa niye kanama oluyo acaba ya benim de çok oturmaktan mi bilmiyorum ama akşam çok sancin vardı uyudum biraz şimdi iyiyim sürekli gelen birşey var mı diye kontrol ettim

Caniimmmmm allaha dua et
Moralini yüksek tut bak o kadar senin gibi olup doğum yapanlar var

Hakkında hayırlısı Can'ım Allahtan Ümit kesilmez yine de dua edelim inşallah sağ salim güzel haberler ver bize

Tamam canım ben en iyisi ac olarak gidip kayıt actırayım zaten bilgi verirler herlde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…