2016 Aralık Anneleri

Evet küçükken daha kolaydı işimiz gerçekten çok zorlanıyorum izin vermiyor kollarını ve kafasını eşim bacakları da diğer elimle tutup çekmeye çalışıyorum..canım okuduktan sonra içtim rennie yi gerçekten rahatlattı beni çok çok teşekkür ederim zaten hasret kaldım diyorum kuru fasülye nohut mercimek :) hala yemiyorum korkuyorum kızıma gaz yapacak diye..ama dikkat edemedim kendime bu ara 3 gündür kombi yanıyor düşün :)

Birkaç güne geçer canım. Sıkma canını. Şimdi bile Biraz olsun rahatlamıştır kuzucuk değil mi?
Rica ederim canım çok sevindim iyi olmana şurubun iyi gelmesine bence artık gaz yapmaz canım yiyip deneyebilirsin.
Üşüyorsan yak canım Ankaranın yaza geçişi bir garip olur. Gün içinde 4 mevsimi yaşatır hatta Bir gün mont giyersin ertesi gün kolsuzla çıkarsın

Merhaba guzel anneler. 6 aylik asilarimizi yaptirdik bugun. Güle oynaya gittik, aglayarak geldik Saniyorum hala cani yaniyor. Cok mutsuz

Merhaba guzel anneler. 6 aylik asilarimizi yaptirdik bugun. Güle oynaya gittik, aglayarak geldik Saniyorum hala cani yaniyor. Cok mutsuz
Canım 6.ay aşıları zamanında kızım akşam huzurlanmıştı 2 gün sürdü bizde ateş ve burun akıntısı da vardı. İlk kez bu kadar ağır atlattık aşı dönemini. İstersen calpol ver ki rahatlasın miniğin. Çok geçmiş olsun.

Sagol canim benim. Verdim calpol atesimiz yukseldi biraz. Calpol oglumun atesi uzerinde pek etki etmiyor neden bilmiyorum. Hasta oldugumuz zaman da iyi gelmemisti. Keske fitil verseydim. Aklima gelmedi bir anda. Bu gece takipteyim. Insallah daha fazla yukselmez Onlar da biz de hasta olmayalim. Onlarinki ayri dert bizimki ayri dert. Simdi okudum mrveee28 size de cookk gecmis olsun.

Canım dün gece kuru soğanı 4 e bölüp yatağının başına koydum sanki iyi geldi..sabaha burnu akmıyordu ve öksürmüyordu şükürler olsun...bugün mercimek çorbası içtim deneyeceğiz bakalım :) evet şurup iyi geldi bende toparladım biraz daha..Ankara da havalar gerçekten bir tuhaf bugün bir arkadaşım doğum yaptı onu görmeye gittim resmen mont giydim ne giyeceğimizi şaşırdığımız için hasta oluyoruz zaten..

Canım istersen fitil dene doktorumuz eğer calpol etki etmezse fitil deneyebilirsin demişti ama adını hatırlayamıyorum ahhh kuzum benim bu geceyi atlatırsanız yarına o kadar etkisini göstermez..bende kuzumda bu 2 hafta da resmen perişan olduk...önce enfeksiyon, ardından diş, sonra grip...bir hafta sonra da aşı var....çok çok teşekkürler canım bu ayı bitirirsek sağlıkla sıhhatle

Kıyamam kuzucuğa annesi. İnşallah sıkıntı olmaz. Calpol biraz uzun sürede etki ediyor ateşe haklısın canım. Verdikten 6 saat sonra fitil de verebilirsin diye biliyorum ben. Çok haklısın canım bizim hastalığımız daha bir dert oluyor valla hayat duruyor resmen.

İyi yapmışsın canım. Soğanı hiç denemedim ama deniyeyim ben de burun sıkıntımız devam ederse afiyet olsun inşallah bitmiştir artık sıkıntılı dönem evet ne yazıkki Ankara fazlasıyla dengesiz hava konusunda, orada 8 yıl yaşamış biri olarak güneşe aldanmayıp evden çıkmadan önce hava durumuna tekrar tekrar bakar ona göre giyinirdimgiy canım montunu hasta olmandan iyidir

Az önce yine kızım uykusundan çığlık atıp gözlerinden yaşlar inerek uyandı hazırlandık hastaneye yola çıktık 3 km sonra sustu...çok yoruldum artık hastalığımı bile yaşayamadım gerçekten yıprandık ailecek...bilmiyorum neydi sıkıntısı muhtemelen 2.diş...

Canım yaaa çok geçmiş olsun gittiniz mi hastaneye? Canım gece jel sür istersen uyumadan önce. Off şu dişler mahvediyor kuzularımızı

Anne olmak zor canim. Hasta olmak bize yasak. Kendine cok iyi bakman lazim. Senden baska kimsenin sana faydasi olamaz. Geldim mi hersey ust uste geliyor. Guclu olmaya calis. Bugunler cabuk geciyor. Hatirlamayacaksin bile. Bu hastalıklar da dogal asi onlar icin. Bazi cocuklar sokakta dogar, sokakta buyur. Burnu bile akmaz. Bizler hassasiz biraz. Böyle boyle buyuyoruz. Rabbim sifasiz dert vermesin.

Fitil vermedim pisman oldum. Harap olduk sabaha kadar. Simdi uyuyor. Uyaninca bakicam, atesi varsa veririm artik Keske en basta verseydim.

Canım yaaa çok geçmiş olsun gittiniz mi hastaneye? Canım gece jel sür istersen uyumadan önce. Off şu dişler mahvediyor kuzularımızı
Yok canım yoldan döndük bildiğin uyudu dala dala çünkü yola çıkarken calpol vermiştim belki diştir diye sanıyorum dişten oldu...okula da başladım aklım kuzum da...bırakmıştım jeli sürmeyi diş çıktı diye ama bu sefer de yanındaki dişi çıkaracak sanırım...

Evet gerçekten çok çok zormuş...sağlıklı olsun yavrum onu öyle gördükçe ben güçlü duramıyorum onunla birlikte bende ağlıyorum derdini anlatmaya başlasaydı daha rahat edeceğiz sanırım...korumayacağım diyorum her defasında ama parka gittik hava hafif rüzgarlıydı şapka takmamıştım orada üşüdü muhtemelen bir de dişten dolayı ateşi oluyordu soydum o yüzden oldu kuzum...aminnnn önce perişan ediyorum kendimi sonra da diyorum ki "kendine gel!rabbim amansız dert vermesin..."

Fitil vermedim pisman oldum. Harap olduk sabaha kadar. Simdi uyuyor. Uyaninca bakicam, atesi varsa veririm artik Keske en basta verseydim.
Tekrar geçmiş olsun canım. Akşama bir şeyi kalmaz miniğinin. Böyle böyle büyüyorlar haklısın. Allah daha büyük dert vermesin.

Oy kuzucuk yaaa kıyamam çok zor annesi meleğin için de. Benim kelebek hala çıkartamadı dişleri. Gece çığlıkla uyanmalar devam ediyor yanısıra kulak tutma da başladı. Acıyla ya da ağrıyla tutmuyor kulağını ama çoğu zaman eli kulağında miniğimin. her olasılığa karşın kbbye götürücem cuma günü.
Eksik etme canım jeli. En zor dişler köpek dişleriymiş diye duydum Allah kolaylık versin meleklerimize.

Kızlar hepinize geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin bebişlerin ağrı ve acılarını dindirsin inş benim kız 6 aylık oldu bizde diş belirtisi yok, haliyle sıkıntısı da çok şükür. Merak ediyorum ne zaman çıkcak die. Sizinkleri okuyunca sürekli kontrol edyorum. Sizinkiler 7 ye .mi girdi?

Canım benim ya bugün bir arkadaş okulda diş jeli geciktiriyor dişlerin çıkmasını dedi acaba haklı mı diye düşündüm...evet bence de için rahatlasın bir göster canım kbb ye...evet köpek dişler çok zorluyormuş azılarla Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…