Tahmin edebiliyorum canım burun çekme iyice zorlaştı. Kelebeğim daha küçükken çoğu zaman ağlamazdı bile. Çok hareket ediyorlar dizine yatırıp sıkıştırmaya çalış emin ol canı acımıyor
Hmm doğru meleğinin süt içtiğini hesaba katmamışım. Rennie Duo şurup vermişti doktorum hamileyken deneyebilirsin canım biraz rahatlatır. Havalar çok dengesiz süt veren anne olarak dikkat etmek lazım
Tahmin edebiliyorum canım burun çekme iyice zorlaştı. Kelebeğim daha küçükken çoğu zaman ağlamazdı bile. Çok hareket ediyorlar dizine yatırıp sıkıştırmaya çalış emin ol canı acımıyor
Hmm doğru meleğinin süt içtiğini hesaba katmamışım. Rennie Duo şurup vermişti doktorum hamileyken deneyebilirsin canım biraz rahatlatır. Havalar çok dengesiz süt veren anne olarak dikkat etmek lazım
Birkaç güne geçer canım. Sıkma canını. Şimdi bile Biraz olsun rahatlamıştır kuzucuk değil mi?Evet küçükken daha kolaydı işimiz gerçekten çok zorlanıyorum izin vermiyorkollarını ve kafasını eşim bacakları da diğer elimle tutup çekmeye çalışıyorum..canım okuduktan sonra içtim rennie yi gerçekten rahatlattı beni çok çok teşekkür ederim zaten hasret kaldım diyorum kuru fasülye nohut mercimek :) hala yemiyorum korkuyorum kızıma gaz yapacak diye..ama dikkat edemedim kendime bu ara 3 gündür kombi yanıyor düşün :)
Canım 6.ay aşıları zamanında kızım akşam huzurlanmıştı 2 gün sürdü bizde ateş ve burun akıntısı da vardı. İlk kez bu kadar ağır atlattık aşı dönemini. İstersen calpol ver ki rahatlasın miniğin. Çok geçmiş olsun.Merhaba guzel anneler. 6 aylik asilarimizi yaptirdik bugun. Güle oynaya gittik, aglayarak geldikSaniyorum hala cani yaniyor. Cok mutsuz
Canım 6.ay aşıları zamanında kızım akşam huzurlanmıştı 2 gün sürdü bizde ateş ve burun akıntısı da vardı. İlk kez bu kadar ağır atlattık aşı dönemini. İstersen calpol ver ki rahatlasın miniğin. Çok geçmiş olsun.
Birkaç güne geçer canım. Sıkma canını. Şimdi bile Biraz olsun rahatlamıştır kuzucuk değil mi?
Rica ederim canım çok sevindim iyi olmana şurubun iyi gelmesinebence artık gaz yapmaz canım yiyip deneyebilirsin.
Üşüyorsan yak canım Ankaranın yaza geçişi bir garip olur. Gün içinde 4 mevsimi yaşatır hatta Bir gün mont giyersin ertesi gün kolsuzla çıkarsın
Sagol canim benim. Verdim calpol atesimiz yukseldi biraz. Calpol oglumun atesi uzerinde pek etki etmiyor neden bilmiyorum. Hasta oldugumuz zaman da iyi gelmemisti. Keske fitil verseydim. Aklima gelmedi bir anda. Bu gece takipteyim. Insallah daha fazla yukselmezOnlar da biz de hasta olmayalim. Onlarinki ayri dert bizimki ayri dert. Simdi okudum mrveee28 size de cookk gecmis olsun.
Kıyamam kuzucuğa annesi. İnşallah sıkıntı olmaz. Calpol biraz uzun sürede etki ediyor ateşe haklısın canım. Verdikten 6 saat sonra fitil de verebilirsin diye biliyorum ben. Çok haklısın canım bizim hastalığımız daha bir dert oluyor valla hayat duruyor resmen.Sagol canim benim. Verdim calpol atesimiz yukseldi biraz. Calpol oglumun atesi uzerinde pek etki etmiyor neden bilmiyorum. Hasta oldugumuz zaman da iyi gelmemisti. Keske fitil verseydim. Aklima gelmedi bir anda. Bu gece takipteyim. Insallah daha fazla yukselmezOnlar da biz de hasta olmayalim. Onlarinki ayri dert bizimki ayri dert. Simdi okudum mrveee28 size de cookk gecmis olsun.
İyi yapmışsın canım. Soğanı hiç denemedim ama deniyeyim ben de burun sıkıntımız devam ederseCanım dün gece kuru soğanı 4 e bölüp yatağının başına koydum sanki iyi geldi..sabaha burnu akmıyordu ve öksürmüyordu şükürler olsun...bugün mercimek çorbası içtim deneyeceğiz bakalım :) evet şurup iyi geldi bende toparladım biraz daha..Ankara da havalar gerçekten bir tuhaf bugün bir arkadaşım doğum yaptı onu görmeye gittim resmen mont giydimne giyeceğimizi şaşırdığımız için hasta oluyoruz zaten..
İyi yapmışsın canım. Soğanı hiç denemedim ama deniyeyim ben de burun sıkıntımız devam ederseafiyet olsun inşallah bitmiştir artık sıkıntılı dönem evet ne yazıkki Ankara fazlasıyla dengesiz hava konusunda, orada 8 yıl yaşamış biri olarak güneşe aldanmayıp evden çıkmadan önce hava durumuna tekrar tekrar bakar ona göre giyinirdim giy canım montunu hasta olmandan iyidir
Canım yaaa çok geçmiş olsunAz önce yine kızım uykusundan çığlık atıp gözlerinden yaşlar inerek uyandıhazırlandık hastaneye yola çıktık 3 km sonra sustu...çok yoruldum artık hastalığımı bile yaşayamadım gerçekten yıprandık ailecek...bilmiyorum neydi sıkıntısı muhtemelen 2.diş...
Az önce yine kızım uykusundan çığlık atıp gözlerinden yaşlar inerek uyandıhazırlandık hastaneye yola çıktık 3 km sonra sustu...çok yoruldum artık hastalığımı bile yaşayamadım gerçekten yıprandık ailecek...bilmiyorum neydi sıkıntısı muhtemelen 2.diş...
Canım istersen fitil dene doktorumuz eğer calpol etki etmezse fitil deneyebilirsin demişti ama adını hatırlayamıyorumahhh kuzum benim bu geceyi atlatırsanız yarına o kadar etkisini göstermez..bende kuzumda bu 2 hafta da resmen perişan olduk...önce enfeksiyon, ardından diş, sonra grip...bir hafta sonra da aşı var.... çok çok teşekkürler canım bu ayı bitirirsek sağlıkla sıhhatle
Kıyamam kuzucuğa annesi. İnşallah sıkıntı olmaz. Calpol biraz uzun sürede etki ediyor ateşe haklısın canım. Verdikten 6 saat sonra fitil de verebilirsin diye biliyorum ben. Çok haklısın canım bizim hastalığımız daha bir dert oluyor valla hayat duruyor resmen.
Yok canım yoldan döndük bildiğin uyudu dala dala çünküCanım yaaa çok geçmiş olsungittiniz mi hastaneye? Canım gece jel sür istersen uyumadan önce. Off şu dişler mahvediyor kuzularımızı
Anne olmak zor canim. Hasta olmak bize yasak. Kendine cok iyi bakman lazim. Senden baska kimsenin sana faydasi olamaz. Geldim mi hersey ust uste geliyor. Guclu olmaya calis. Bugunler cabuk geciyor. Hatirlamayacaksin bile. Bu hastalıklar da dogal asi onlar icin. Bazi cocuklar sokakta dogar, sokakta buyur. Burnu bile akmaz. Bizler hassasiz biraz. Böyle boyle buyuyoruz. Rabbim sifasiz dert vermesin.
Tekrar geçmiş olsun canım. Akşama bir şeyi kalmaz miniğinin. Böyle böyle büyüyorlar haklısın. Allah daha büyük dert vermesin.Fitil vermedim pisman oldum. Harap olduk sabaha kadar. Simdi uyuyor. Uyaninca bakicam, atesi varsa veririm artikKeske en basta verseydim.
Oy kuzucuk yaaa kıyamam çok zor annesi meleğin için de. Benim kelebek hala çıkartamadı dişleri. Gece çığlıkla uyanmalar devam ediyorYok canım yoldan döndük bildiğin uyudu dala dala çünküyola çıkarken calpol vermiştim belki diştir diye sanıyorum dişten oldu...okula da başladım aklım kuzum da...bırakmıştım jeli sürmeyi diş çıktı diye ama bu sefer de yanındaki dişi çıkaracak sanırım...
Oy kuzucuk yaaa kıyamam çok zor annesi meleğin için de. Benim kelebek hala çıkartamadı dişleri. Gece çığlıkla uyanmalar devam ediyoryanısıra kulak tutma da başladı. Acıyla ya da ağrıyla tutmuyor kulağını ama çoğu zaman eli kulağında miniğimin. her olasılığa karşın kbbye götürücem cuma günü.
Eksik etme canım jeli. En zor dişler köpek dişleriymiş diye duydum Allah kolaylık versin meleklerimize.