Oyy yemişlerdir tatlı kuzucuğu. Meleğini çok yormuşlar annesi haftaya napıcaksınız:) Biz de okulda aynıyız canım nadiren benim kucağıma geliyor ama benim kelebek memnun halinden
ben yanındaysam, her istediğinde benimle göz kontağı kurabiliyorsa ve kucaklayan kadınsa kızım için sıkıntı yok
Okul çok yakın ama benim kuzucuk arabayı sevmiyor illa slingle ya da kanguruyla gidicez. Bu yüzden uyuyamıyor da okulda
Ben de başta büyük şehir istiyordum en azından zorunlu hizmet bitince gideriz diyordum ama küçük yerde daha rahat kontrol edebilirim diye düşünüyorum. Yine kurs, özel ders sunarım tabiki en fazla 80 km alır
gerçi zamanla daha iyi anlarız ona göre karar veririz 4 yıl sonraki yerimize:) çok çok dikkat etmek gerekiyor doğruyu ve yapılması gerekeni öğretirken de sürekli anlatıp hemen hemen her durumu açıklamak lazım.
Kelebeğim bugün hiç iyi değil
azıcık olan keyfi de gitti
vücut ısısı yüksek, normalde 35.8 falan olan ısı 36.8-37.5 arasında. Ağrısı var sanırım doğru düzgün uyuyamıyor da. Ben yanından gider gitmez annnnniiii diye ağlıyor. Şimdi yine calpol verdim biraz gözü açıldı