- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
Mersin de çok kalabalık oluyor canım. Bir de ben Mersin'de denizi sevmiyorum
Ama yapacak bir şey Yok oğluş için gideriz artık. Güneş kremi de aldık mustela aldık biz.
Oyy Allah yardımcısı olsun miniğin. Çok zor bir süreç. Oğluş nasıl ağlıyordu sakinleştiremiyordım da
Ay evet nasıl büyüyorlar canım oğluş da aynı istediği bir şey olursa gözlerini dikiyor
Geçmiş olsun canımm ay bebişler hasta olmasın ya oğluş da grip oldu çok üzgünüm
Yaz halini bilmiyorum canım arkadaşlardan duyuyordum bir de 2-3 kere yazlık kısmından geçtim ama ona rağmen fikir yürütebiliyorum biz de sebamed aldık canım bir de tenteli oyuncaklı simit aldık kelebeğime denize girdiğinde rahat hareket etsin diye
Ahh ahh miniklerimiz için her şeye katlanırız yeterki onların keyifleri yerinde olsun. Çok çok geçmiş olsun canım. En kısa zamanda toparlanır inşallah kuzucuk.
Çok sağol canım kıyamam yavrum bazen çok fena oluyor
Bakışlarla da işaretle de olsa kendilerini ifade edebiliyorlar artık çok tatlılar maşallah
Evet canım sanırım öyle bir kombo oldu kelebeğimin minicik bünyesinde. Canım pengueni var onunla oynarken yanlışlıkla su da içiyor yoksa benim cadı da suyu sevmez. Görsen su içerken sanarsın ki turşu suyu içiyor suratı öyle bir ifade alıyorOyy kıyamam ya geçmiş olsun canım aşı diş biraz da soğuk aldıysa hepsi bir araya gelince zorlamıştır kelebeği. Bol bol sıvı içir canım içirebilirsen. Geçen doktora gittik sürekli sıvı alması lazım dedi ben de almıyor suyu sevmiyor dedim o zaman ayran yap dedi meyve suyu ver dedi