- 2 Nisan 2016
- 1
- 0
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm ben 2 ay kullndim klomen olmadi aşilama denicektik spermde düsme oldu bizim doktor aşılama yapmak samanlikta igne aramak gibi suanda dedi napicaz nasil bi yol izlicez bilmiyorum sali gunu rahim filmi cektricez insallah kistten baska skintim yokturCnm meraba nasılsın benım pazartesi bat günüm pek birsey hissetmiyorum belirtimde yok zaten klomene başlayacağım bu ay galiba
1 nisanda 112 olan değerim bugün 3 nisanda 399 çıktı. Artışın 2 kattan fazla olması kafamı kurcalamıştı. Tebrik ederim seni darısı da bize inşallah :))Canim benim ilk 912 cikti 3 gün sonra tekrar yaptirdim 4235 çıktı kesemi gördüm o gün
Hayırlısı olur inşallah. Belli de olmaz çok ümitsizliğe kapılmayın bakarsın ilk ayda olur. Bir arkadaşım Hemen olmuyor diye çalışmalara 3 ay öncesinden başladı ilk ayda hamile . Benimde 2 hamileliğim hemen oldu şimdi 3. Ayin içindeyiz bakalım bu ay ne olacak bu ayı iyi değerlendiremedik hayırlısı bakalım. Bu ay olmazsa ocak anneligin talip oluruz.hamile olanlara hayırlı olsun..
olmayanlara da allah tez zamanda kucaklarını doldursun inşallah..
gizliden gizliye okuyorum yazdıklarınızı
günü gününe takip ediyorum..
ben de beklemedeyim..
bu ay ilk ayımızdı bat 9 nisan..
bnm ilk ay tutmuyor tutarsa da hayırlı olur inşallah
aranıza katılırım...
Kızlar bende 30 yasindayim inşallah ortak yönlerimız artar. 2. Bebeğime hamile olurum.Canım çok güzel olmuş ellerine sağlık:) Seninle ortak yönlerimizde çokmuş ikimizde 30 yaşındayız ve 2. bebişimizi bekliyoruz:)
cnm sana tavsiyem rahim filmini çektir, daha sonra eşinin sperm sayısını artırıcı kürler var İbrahim Saraçoğlunun kürleri faydasını gören çok olmuş... sen sıkıntı etme sperm sayısını artırabilrisin çaresi var.... iyi bir ürologa gidin belki varikosel problemı vardır eşinde.... aşılamada tutma ihtimali düşük olabılır ama tüp bebek var , yeter kı ınancını kaybetme ... olucak inş .... kendinize biraz zaman verin .... Herşey Rabbimim ol demesine bakıyor, baksana bizde hersey normal ama yine olmuyor, en azından siz sebebini biliyorsunuz ve ona göre yol izleyeceksiniz.... ben neye göre davranacagım onu bile bilmiyorumcanm ben 2 ay kullndim klomen olmadi aşilama denicektik spermde düsme oldu bizim doktor aşılama yapmak samanlikta igne aramak gibi suanda dedi napicaz nasil bi yol izlicez bilmiyorum sali gunu rahim filmi cektricez insallah kistten baska skintim yoktur
Teşekkür ederim canim inşallah. bende ilk basta korkmustum bu kadar yukselmesine ama doktorum normal dedi senin degerindeki artisda olmasi gerektigi gibi bundan sonrada zaten artmaya devam edecek betamiz :)1 nisanda 112 olan değerim bugün 3 nisanda 399 çıktı. Artışın 2 kattan fazla olması kafamı kurcalamıştı. Tebrik ederim seni darısı da bize inşallah :))
Allah bağışlasın canım:) Benim de ikinci hamileliğim.2,5 yaşında bir kızım var. Zaman ne çabuk akıp geçiyormerhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim :) daha yeni öğrendim doktorada gitmedim ama 2. hamileliğimi öğrendim. büyük ihtimalle 1 aylık bu haftaiçi doktora gidicem inş. 1.5 yaşında bi tanede oğlum var :)
Sende kafana takmamaya çalış canım. Allahın izniyle olur inşallah. Akışına bırak her ay dene elbet Allahım yüzünü güldürür. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah..cnm sana tavsiyem rahim filmini çektir, daha sonra eşinin sperm sayısını artırıcı kürler var İbrahim Saraçoğlunun kürleri faydasını gören çok olmuş... sen sıkıntı etme sperm sayısını artırabilrisin çaresi var.... iyi bir ürologa gidin belki varikosel problemı vardır eşinde.... aşılamada tutma ihtimali düşük olabılır ama tüp bebek var , yeter kı ınancını kaybetme ... olucak inş .... kendinize biraz zaman verin .... Herşey Rabbimim ol demesine bakıyor, baksana bizde hersey normal ama yine olmuyor, en azından siz sebebini biliyorsunuz ve ona göre yol izleyeceksiniz.... ben neye göre davranacagım onu bile bilmiyorum
tesekkur ederım cnm inşSende kafana takmamaya çalış canım. Allahın izniyle olur inşallah. Akışına bırak her ay dene elbet Allahım yüzünü güldürür. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah..
bnmde feci göğüslerim ağrıyor süt gelecek gibi sızlıyor resmenBencede rahim filmi cektirmenizi siddetle oneririm..benim onun ustune oldu hamileligim.arkadaslar bu arada biz 5+3 olduk gaz sancisi adet agrisi gibi agrilarim var normalmii
İnşallah :))Teşekkür ederim canim inşallah. bende ilk basta korkmustum bu kadar yukselmesine ama doktorum normal dedi senin degerindeki artisda olmasi gerektigi gibi bundan sonrada zaten artmaya devam edecek betamiz :)
Benimde 3 yaşında bi oğlum var 2. HamileligimAllah bağışlasın canım:) Benim de ikinci hamileliğim.2,5 yaşında bir kızım var. Zaman ne çabuk akıp geçiyor
Allah bağışlasın canım..Benimde 3 yaşında bi oğlum var 2. Hamileligim