2016 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar. Güne kırmızı kart ile başladım ben. Bu son denememdi. Artık molaya giriyorum sonbaharda başlarım tekrar denemelere. Hamile olan arkadaşlarıma sağlıklı sorunsuz gebelik diliyorum. Allah tamamına erdirir inş. Bekleyenlere de Allah tez zamanda gebelik nasip etsin inş. :) hoşçakalın
Cnm niye erteliyorsun hayırdır?

Cnm meraba nasılsın benım pazartesi bat günüm :KK66: pek birsey hissetmiyorum belirtimde yok zaten :KK43: klomene başlayacağım bu ay galiba
Klomen daha once kullandinmi canim yoksa ilkmi olucak? InwAllah gerek kalmazz bu arada ben bu ay sadece 3 tane klomen kullandin ve onunla birlikte AEvit vitamin bende kociwde 1 hafta ictik eger bawka bir problemin yoksa klen ve vit vok yardimci olacaktir :*

Herkese iyi aksamlar arkadaslar ben tup bebege baslayacakken RABBIMin mucizesini Gondermesoyle kendiligiNden oldu sat 26 subat 29 martta 1027 cikti ama benim adet dongum 30 32 gun arasifir ama bu ay tedavi icin adet duzenliyici kullanmistim onu mu baz alacm cunku kutu bitince 3 5 gun icinde adet olmak gerekiyor ben 7 gun adet olmayinca hamilelige baktirdim kanda.30 martta da minnacik bir kese gorduk:) ilk tedavi sonucum boa gebelikle sonuclaninca cok korluyorum:KK43:( dua edinn
Hayırlısı olsun. Adet düzenleyicinin adi ne?

Klomen daha once kullandinmi canim yoksa ilkmi olucak? InwAllah gerek kalmazz bu arada ben bu ay sadece 3 tane klomen kullandin ve onunla birlikte AEvit vitamin bende kociwde 1 hafta ictik eger bawka bir problemin yoksa klen ve vit vok yardimci olacaktir :*
Meraba cnm hamileliğiniz hayırlı olsun :KK66: klomene ilk defa kullanacagım. Ben ve eşimde hiçbir sıkıntı yok 19 aydan beri.sebebsiz infertilite yasıyoruz. Herşeyimiz fazlasıyla normal. Bu ay progesteron testi yaptım 18,03 çıktı yumurta kalitede gayet iyi. Doktor artık klomene başlayalım dedi. Bende kansızlık var Ferrum kullanıyorum, folbiol birde c vitamini kullanıyorum. Sebepsiz oluncaya napıcagımıda bilemiyorum. Bu ay çok çalıştık ama yinede ümidim yok :KK43: 4_5 ay klomen kullanırım eğer olmazsa Eylül de aşılama yaptıracağım :KK43:

Kizlar bende yeni katildim araniza rabbim hepimizin bebislerini sag salim kucagimiza almayi nasip etsin isteyen herkesede versin insallah.Benim simdiden sıkıntılarim basladi Kabızlık ve bugünde mide bulantim başladı ayaga kalkinca bayilcak gibi oluyorum bide üstüne grip oldum fenacayim :KK43:

senuber senuber cnm klomene erkeklerde mi kullanıyor. Ne fayda sağlıyor erkeklerde acaba?
tewekkur ederin canim ) sag elim senin bawina ( azerice bi deyim) tez zamanda sende gor demek ) gelelim esas konuya benim kocamda sayi iyi ama a aktiv haraketli biraz zayif cikmiwti doktor ona Klomesit ( klomen sitrat) diye bi ilac yazdi onun ilacindan kalmiwti bende oyle icti reglimin 4 5 6 ve sadece 3 tane kocam bu ay iyne vuruldu bu sayi artimiyla ilgili klomeni gecen ay kullanmiwti bu ay iyne ve AEvit icti ..bende klomen ve AE vit yani ikimizde iciyoruz dediyim wey sadece vitamin ve cok wukr sonuc guzel bende ayni weyi yawadim 2 yilim dolacak nisan 23 te evliliyimin evlendiyim ay hamile kaldim aslinda 4 aylik kaybettim daha sonra 8 ay olmadi ve 8 ayin sonunda hamile kaldim gecen sene nisan gibi inuda vajinal ultrason yuzunden kaybettim 6 haftalik. Son 1 yil olucakti ki olmuyordu kac kez doktor konturolunden gectim hicbirweyim yoktu sonunda kocam muayne oldu ve ocaktan subat tedavi oldu cok wukr rabbim aratmadi. inwAllah bunu sag salim kucagima alirim..Sebebsiz olan bir wey insani daha cok yipratiyor bu arada ben kocama ayni zamanda keciboynuzu pekmezi yedirdim yaklawik 3 kavanoz turkiyeden getirttim burda bulunmadigi icin.boyle rabbim yardimcin olsun dene derim klomen yardimci olacaktir

S sinkar ve de belki Allah sana bi mucize gonderir bu ay :KK200:
Tesekkur ederim cnm inş mucizem gelir. Benim eşimin değerleri iyi sayı 418.000.000 ileri hareketlilik yüzde 42, yeterli hareketlilik ise yüzde 14... İkisinin toplamı en az yüzde 40 olması gerekiyor... Bizimkisi yüzde 56... Bende keçi boynuzu yediriyor eşime demekki zamanımız daha gelmedi. Hayırlısı olsun artık :KK66:

X