- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
Anladım canım inşallah sağlıkla kilo alır miniğinCanım muhallebisine kilo alımı çok azdı bu ay o yüzden hipp devam sütü katıyorum..ama 6.ay bittikten sonra keçiboynuzu özü ekleyeceğim..bizde çok cesuruz sanıyorum henüz korkuyu öğrenmediler :) bugün kan aldırdık meleğim çok ağladı damarını bulamadılar yavrum delik deşik oldu resmen hastaneyi birbirine kattım..ağlayarak uyuyakaldı arabada..egzaması var kızımın bu arada da çok iştahsız doktor da araştıralım belki alerjisi vardır dedi yoğurt yemek istemiyor..canım ruşeym i araştırabilirsin 8.aydan sonra ekmeğini yapmayı düşünüyorum bende çocuklarda çok faydalıymış..bir ara bende yoğurtla karıştırıp yiyordum..
Oyy kıyamam ben onun gözyaşlarına zaten normalde kan alırlarken insan çok kötü oluyor bir de küçüklerimizin canını daha da acıttıklarında içim gidiyor geçmiş olsun canım. Adam gibi yapacak hemşire gelmiyor diğerleri deneme tahtası yapıyor resmen. Acıma yok bir kısmında ne yazıkki.
Duydum canım onu hatta bir arkadaşım demişti 8.ayda haber ver getirteyim sana diye. Araştırmadım canım henüz ama etrafımdaki tüm arkadaşlar bebeklerinin yemeklerinde kullanıyor. 8.ayımızı bitirelim inşallah, alırız canım çok sağol