- 21 Ocak 2016
- 2.413
- 2.982
Çok geçmiş olsun canım. Nefret ediyorum böyle insanlardan güya çocuk seviyorlar. Onların ki sevgi değil bencilce kendi sevme dürtülerini tatmin ediyorlar gerçekten sevseler çocuğun zarar görebileceğini düşünüp ona göre davranırlar. Bi de laftan anlamazlar onlar normaldir sen pimpirikli olursun bi de ayıp etmiş olursun suçlanırsın. Çocuğumu 'ben seni öpmelere kıyamıyorum" diye sevip doğduğu günden beri şlap şlap her tarafından öpüyorlar dışardan gelip pis ellerle dokunmalar kolonya uzatırım mikrop kırar diye o bile inadıma alınmaz çocuk kucaklarinda başka odada ağlar bana getirmezler ben tesadüf sesini duyarım yada bakmaya gidince görürüm.daha neler neler çok doluyum bu konuda hep güzellikle uyarmaya çalışırım yada susar içime atarım dün en sonunda dayanamayıp patladim. Çocugum mutsuz huzursuz hala kucağımdan almaya çalışıyorlar. Alma durmuyor işte diye bağırdım eşimle de kavga ettik bu yüzden
Çok teşekkürler canım..Sanırdım ki sadece benim başımda bu anlayışsız bilinçsiz gereksiz insanlar...ya bırakın işte dursun annesinde ne diye çullanıyorsunuz üstüne..annesinde huzurlu...ya da ağlar mutsuz olur niye annesini çağırmazsınız hangi egonun tatmini bu..şimdi bir süre hiç göremeyecekler...uzun süre enfeksiyon aldığı için eve kimse gelemeyecek tabii bizde gidemeyeceğiz..daha mı iyi oldu yani...çocuk kaçırmak nedir kimin çocuğunu kimden kaçırıyorsunuz..bende dün ateş püskürdüm eşim renkten renge girdi kendi de farkında ama o ağzını açıp "böyle yapmasanız daha iyi olur.."diyemiyor..hep içime attım bende kendi kendimi yedim onlar yavrumu o pis elleriyle mıncıklarken..bir kere altını açma gafletinde bulundum öptüler doğduğunda her yerini asla açmıyorum artık..odaya gidip kapıyı kapatıyorum kızımın mahremi diyorum birşey diyecek olana da..bende çok doluyum çoooook..