- 19 Ocak 2016
- 1.387
- 1.389
Aynen bi de anneyi suçlarlar.Aynen Nolcak. Cocuk hasta olucak. Herkes yataginda kuzu gibi uyurken Minicik bedenine antibiyotik girecek. Anasi yuregi agzinda bir elinde ilaclar diger elinde islak bezler kompres yapacak, derecesi anne dudaklari olacak, yemeden icmeden kesilecek, zaten hastaliktan ememeyen kuzucugun sutu azalazak. Sonra aaa hastami oldunuz. Eeee havalar da cok dengesiz. Disari cikartirken giyimine dikkat etmen lazimm. Vah vah yazik. Sacma saoan ustu kapali bi cocugu koruyamadi hasta etti muhabbetleri. Sistim gece gece.
Çocuğumu huzursuz ediyorlar nasil seveceklerini bilmiyorlar ondan sonra "ay sen ne huysuz bebeksin yaaaa" diyip gülüyorlar. Benim ailem üstüne titriyor ama melesef ki onlardan uzağız oğlum hiç uyumuyordu sürekli huysuzluk yapıyordu ailemin yanına gittik çocuk orda bir huzurlu gece gündüz uyuyor bir anda boy attı hareketleri bile gelişti. Çünkü insanlar nasıl davranacaklarını biliyorlar daha biz gitmeden annem bütün evi dezenfekte etmiş süs esyalarini tutar mikrop kapar diye hepsini yıkamış uyurken evde çıt çıkmadı telefonlar kisildi mutfak bile toplamadi annem ses olmasın diye. Çocuk doğduğunda bizimkiler öpmeye hiç kiyamadilar hala da öyle en sonunda sinirlendim herkes şapır şupur öpüyor bi siz mi opmiyceksiniz diye