2016 Aralık Anneleri

Ohh ohh ne guzel :) Darisi bize ne diyelim. Bu sene otele cesaretim yok. Anca yazliga gideriz gibi geliyor bana. Umarim cok güzel vakit gecirirsiniz ailece:KK6:
Çok rahattık canım öğlene kadar oğluş bize ayak uydurdu öğleden sonra biz ona ayak uydurduk :KK66: muhallebi de yaptırdık sonra. Meyve püresi muhallebi derken oğluş aç kalmadı hiç. Biraz diş sıkıntımız vardı ama onun da çaresi YOk bağırdı bol bol. Gelen giden sevdi zaten oğluşu :KK66: bir sürü dostluk kurduk oğluş sayesinde :KK70:

Benim düşük tehlikem vardı. Ama benim kırmızı kanama oluyordu. Sürekli her hafta kontrole gittim geldim 4. Ay bitene kadar yattım. Şükür bebeğimi kucağıma aldım. Darısı size inşallah.
Ben maalesef 7 haftalikken dusuk yaptim.1 hafta suren kahverengi lekelerin aldi kanama basladi parca ile beraber ve dusuk oldu.hersey Allahtan kismet degilmis demek.

Benim düşük tehlikem vardı. Ama benim kırmızı kanama oluyordu. Sürekli her hafta kontrole gittim geldim 4. Ay bitene kadar yattım. Şükür bebeğimi kucağıma aldım. Darısı size inşallah.
Ben maalesef 7 haftalikken dusuk yaptim.1 hafta suren kahverengi lekelerin aldi kanama basladi parca ile beraber ve dusuk oldu.hersey Allahtan kismet degilmis demek.

Biz yatakta da dönmeye başladık bugün bir uyandım oğluş dönmüş üstünü açmış oynuyor :KK70:
Yakın o zaman babıldaması annesiii zaten artık konuşurken dudaklarımızı inceliyorlar :KK66: hatta bir yerde okudum artık ev içinde eşinizle birbirinize anne baba diye seslenin diyordu :)
Her anları ne kadar güzel bir haftada kelebek neler yaptı değişiklik oldu mu hiç annesi? Diş ne alemde? Bizim diş damağı yarıyor artık. Isırınca parmağımıza değiyor bugün yarın görünür sanırım. Heyecanla eşimle parmak ısırtıyoruz oğluşa :KK70:
Oy maşallah oğluşa :)) :nazar: oğluş hızlı benim kelebek tembel :cool:biz hala patlatamadık dişleri. Salyadır kaşıntıdır huysuzluktur devam ediyor. Geçen gün arkadaşım dedi büyük oğlu 2.5 aylık başlamış sıkıntılara 8.ayda patlatmış dişi. Biz de öyle olucaz sanırım:KK66:
Kelebeğim de dudak inceliyor biz konuşurken ellerini dudaklarımıza koyuyor. Aynen canım biz eşimle sürekli annesi babası diye sesleniyoruz birbirimize:KK70:nadiren ba ve de sesleri duyuyorum genelde ya çığlık atıyor ya da annniiii diyor :KK66:
Desteksiz çok rahat oturuyor artık kelebeğim bir de sürünmeleri arttı. Salonun bir ucuna yatırıyorum mutfağa gidip geldiğimde bir bakıyorum diğer ucuna kadar sürünmüş :KK70: emeklemeden öte yürüme telaşı içinde sanki tutmasak koşacak hanımefendi :KK70:

İnşallh canım zaten hep babasına benzeyen bir oğlum olsun derdim :KK70:
Yaa sevsinler onun sesiniii sanatçı olacak inşallah kelebek :KK66: dünyanın en güzel şarkısı gibi çıkardıkları sesler :KK200:
Ne güzel tatlı bir oğlun olmuş işte canım:)
İnşallah sanatçı olur canım sanat yönü ağır bassın:KK66: şimdilik gördüğüm kadarıyla cadı olacak. Birkaç yıla mahallenin çocuklarından kelebek beni dövdü diye şikayetler alırsam hiç şaşırmam :KK70:

Aynen canım bol bol ver en çok gözüne kestirdiğine ver :KK70:
Genelde değişmezmiş canım damak tadı :KK66: akrabaların birinden aldı o zaman bu damak tadını kelebek :KK70:
Oh ne güzel yaramış kelebeğe de sana da canım :KK70:
Ben de yedim tatlıyı doğurdum oğluşu :)
Rüyamda erik gördüm eşim aldı hemen eriği yiyemedim :KK70:
Hamilelikte yediğin içtiğin de etki edermiş diye duydum canım ben. Geçen gün annemle restoranta gittik kelebek tüm oyuncaklarını yere düşürdü sonra da durmayınca eline limon verdik. Yüzünü hiç ekşitmeden yedi öyle oyalandı:KK70:
Oğluş tatlı mı seviyor canım?

Bugün sabah fitil koydum aZcık yaptı devamını beklıyorum artık senin kuzu yüzürsün oluyorsa tuvalet eğitimin kolay geçer kv hep öyle derinşallah öyle olur
Ben Bayram öncesi alıcam kadın ınsallah tek maaşa düşünce alamıyorum sık sık ben sling Yada kanfuru kullanamadı hiç huzursuLandı sıkıştı kaldı içinde anca bebek arabasına oturtabiliroeum
Dün yoğurt verdim ama gazı çok oldu ya yapamadığı kakadan Yada yoğurttan bilemedim
İnşallah tuvalet eğitimini kolay geçer bebişlerimiz canım o da sancılı bir süreçmiş. Haklısın canım ben de ücretsiz alsam zorlanırdık baya.
İlk huzursuzlanıyorlar kanguru ve sling içinde ama yürümeye veya zıplamaya başlayınca hemen alışıyorlar:KK66:
Soğuk ise Yoğurt gaz yapmış olabilir canım. Oturmaya başlayınca öylr problemler kalmıyor:KK66:

Senin yine alt oluyormuş benim altta olmuyor süt verme işi bitince küçülür heralde göğüsler o kadar kıyafet var yazık olmasın küçük gösteren içaöaşıtı alırım diyorum bakalım
2 yıl sürerse süt verme işi oohooo o zamana kadar yenileri çoktan alırız canım :KK66:
Ya aynen bir sürü kıyafet var ben de çok üzülüyorum bakıp bakıp :KK43: küçük gösteren iç çamaşırı almak iyi de beden yine aynı olmaz mı?

Benim de önce bir düşüğüm vardı aynı sizin gibi oldu. 7. Hafta başladı kahverengi lekelenmeler oluyordu. Kalp atışı da yoktu zaten. En son düşük yapmak üzereyken kürtaj oldum. Onların kısmeti bu kadarmış. Korkutmamak için söylemedim size. Bu dönemde insan öyle ihtiyaç duyuyor ki umut veren sözlere.

Sagol canim. Gece acile gittik yine. Crp 19 olmus. Antibiyotik kullaniyoruz ve donusumlu ates dusurucu. Sabaha kadar atesi vardi. Simdi 37 civarlarinda cok sukur.
Oy oy çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım inşallah. Antibiyotik etki eder inşallah bol bol anne sütü ver canım alıyorsa. Kıyamam ya küçücük yavrum.

Oy maşallah oğluşa :)) :nazar: oğluş hızlı benim kelebek tembel :cool:biz hala patlatamadık dişleri. Salyadır kaşıntıdır huysuzluktur devam ediyor. Geçen gün arkadaşım dedi büyük oğlu 2.5 aylık başlamış sıkıntılara 8.ayda patlatmış dişi. Biz de öyle olucaz sanırım:KK66:
Kelebeğim de dudak inceliyor biz konuşurken ellerini dudaklarımıza koyuyor. Aynen canım biz eşimle sürekli annesi babası diye sesleniyoruz birbirimize:KK70:nadiren ba ve de sesleri duyuyorum genelde ya çığlık atıyor ya da annniiii diyor :KK66:
Desteksiz çok rahat oturuyor artık kelebeğim bir de sürünmeleri arttı. Salonun bir ucuna yatırıyorum mutfağa gidip geldiğimde bir bakıyorum diğer ucuna kadar sürünmüş :KK70: emeklemeden öte yürüme telaşı içinde sanki tutmasak koşacak hanımefendi :KK70:
Kelebek başka şeylerle meşgül canım baksana evin içinde şimdiden bıraktığın yerde bulamıyormuşsun :KK66: maşallah onaaa o da gezinmeye odaklanmış demek şimdilik :)
Of 8. Ay mı o da çok valla ya. Oğluş çok ağlıyor ya bağırdıkça içim parçalanıyor. Az önce yine çok ağladı kendini parçaladı en son emzirdim zorla uyudu. Gece de aynı şey oluyor. Ama yine de şükrediyorum inşallah sadece ağlamayla atlatırız diş çıkarmayı.
Biz de öyleyiz evde canım annesi babası diyoruz ama sadece oğluşla konuşurken diyoruz bunu. Anniiii diyor demek kelebek yerim ben onun o anniii diyen dilini ya ne tatlılar maşallah :KK66:
Desteksiz oturması büyük bir başarı annesi :KK66: oğluş hala oturamıyor yıkılıyor sürekli bir tarafa :KK70:
Hahaaa bırakın koşsun pıtırcıkkk maşallah maşallah Allah esirgesin :KK66:

Ne güzel tatlı bir oğlun olmuş işte canım:)
İnşallah sanatçı olur canım sanat yönü ağır bassın:KK66: şimdilik gördüğüm kadarıyla cadı olacak. Birkaç yıla mahallenin çocuklarından kelebek beni dövdü diye şikayetler alırsam hiç şaşırmam :KK70:
Evett başardım babasına benzeyen bir oğluş doğurdum :KK70:
Şimdiden alışıyor şarkılara benc kesin sanatçı ruhu olacak kelebekte :KK66:
Ay ne kadar güzel geliyor kulağa. Sizin kız beni dövdüüüü diye ağlayarak şikayete gelir mahalle çocukları artık :KK70:

Hamilelikte yediğin içtiğin de etki edermiş diye duydum canım ben. Geçen gün annemle restoranta gittik kelebek tüm oyuncaklarını yere düşürdü sonra da durmayınca eline limon verdik. Yüzünü hiç ekşitmeden yedi öyle oyalandı:KK70:
Oğluş tatlı mı seviyor canım?
Oğluş ekşiyi sevmiyor sanırım canım öyle deneme yapmadım da aslında ama geçen ekşi kayısı verdim yemedi irkildi :KK70: tatlı meyvelere bayılıyor :) zaten babaannesi de ekşiyi hiç sevmez :KK66:
Ay allahım ya tam ısırmalık kelebek :KK66: hasta olmaz ne güzel c vitamini alıyor kelebek :KK66:

Oğluşla tatil hikayemizi anlatayım kızlar. Gitmek isteyenler hiç korkmasın anne için biraz yorucu oluyor ama genel itibariyle çok eğlenceliydi çok güzel geçti tatil. Ayrıca 13 saat otobüsle yolculuk yaptık. Ben çok yoruldum oğluş da artık son bir kaç saat bağırdı diş rahatsızlığımız var ondan bağırmış da olabilir. Bu bir kaç saat dışında Yol boyu oynayarak geçti diyebilirim.
Otel çok iyiydi. Her şey bizim rahatımız içindi. Ne istesek yapıldı. İlk iki gün muhallebi yaptıramadık. Çünkü yönetim değişmiş gelen grup henüz oteli tam bilmediği için yardımcı olamadı. En son eski çalışanlardan birini bulduk tam kavgaya gitmiştik. Hemen hallettiler işimizi. :KK66: bebekler için park yatak veriyorlar odaya. Puset de vardı ama sınırlı sayıda olduğu için son iki gün kullanabildik. Keşke kendi pusetimizi götürseydik dedim.
Küvet, file veriyorlar banyo için. Mama ısıtıcı ve sterilazatör de veriyorlar. Gittiğimiz otel yeme içme açısından sınırsız hizmet veriyor. Oğluşu emzirdiğim için sürekli yemem gerekiyordu. Her şey dahil paket almıştık. Otel içinde cebimizden beş kuruş çıkmadı.
Otelin güzel etkinlikleri oluyor. Canlı müzik, türkü gecesi gibi. Oğluş erken uyuduğu için canlı müziğe gidemedik. Ama sesler tam kopmalıktı :KK66: oğluşa bakıp bakıp ah annem ah her şey senin için dedim :KK70:

Benim de önce bir düşüğüm vardı aynı sizin gibi oldu. 7. Hafta başladı kahverengi lekelenmeler oluyordu. Kalp atışı da yoktu zaten. En son düşük yapmak üzereyken kürtaj oldum. Onların kısmeti bu kadarmış. Korkutmamak için söylemedim size. Bu dönemde insan öyle ihtiyaç duyuyor ki umut veren sözlere.
Benim onca kanama ve parcaya ragmen dusuk oldu diye dr a gittim dr kalbinin attigini soylemisti sok olmustum tabi eve gonderdi saatler sonra gecesi dusuk yaptim evde.anliyorum anlayisli davranmissin o an sagolasin soyleseydin uzulurdum ama ne mi oldu gercekleri yasadim iste

Oy oy çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım inşallah. Antibiyotik etki eder inşallah bol bol anne sütü ver canım alıyorsa. Kıyamam ya küçücük yavrum.

Emzirmeye calisiyorum canim. Ates olunca emmek istemiyor. Cok zormus. Bukadar kucuk nasil hasta ettim yavrumu cok kiziyorum kendime. Iyi dileklerin icin tesekkur ederim.

Aynen canım mutsuz insanlar başkalarının mutluluğunu kaldıramıyor sonra mutlu yuvaları bozmaya çalışıyorlar.
İnşallah canım inşallah söz konusu evlat olunca insan daha bir korkuyormuş. Annem kendimi bildim bileli namaz kıldıktan sonra hep yavrularımı iyilerle karşılaştır diye dua eder. Şimdi daha iyi anlıyorum bu duasını.
Ya maşallah adamına göre davranıyor kelebek :KK70: daha şimdiden adam seçiyor :KK70:
Henüz kızmayı bilmiyorlar sanırım ilk kızdığımızı anladıklarında çok fena ağlayacaklar :KK66:
Evet canım dikkat etmek lazım huzursuz rahatsız tiplere. Ailemize yaklaştırmamamız lazım:KK66:
Ne güzel dua ediyormuş annen gerçekten çok önemli karşılaştıkları kişiler. Dünya iyice kötüye gidiyor insani değerler yokolma yolunda hızla ilerliyor.
İnşallah hep böyle olur kelebeğim:)))
Ben de çok merak ediyorum miniğimin kızınca vereceği tepkiyi.

Olsun canım sen de öyle güzelsin :KK66: eşin seni böyle sevmiş :KK66:
Ben de sevgi pıtırcığı gibi dolanırım evin içinde benim de eşim tam tersi duygularını çok belli edemez :KK66:
Oyyy inşallah ya inşallah :)
Aynen öyle canım böyle kabul etti herkes beni:)))
Kardeşim de senin gibidir:) çok severim öyle insanları.

X