- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
Oyy kuzucuk yaa maşallah öğrendi ellerini kullanmayı desene annesi. İnsanın gözünün önünde yavrusunun bu kadar hızlı gelişmesi, büyümesi çok güzelEvet canım d&r dan aldım bende...hatta geçen gün öyle duygulandım ki kendisi çevirdi sayfaları iki eliyle tutup :)
canım ben araştırdım bebek dostu oteller varBen de onu düşünüyorum tatile gidersek ek gıdayı nasıl halledeceğiz acaba
Geçmiş olsun canım. Geçenlerde bir arkadaşım daha sünnet ettirdi oğlunu. Doğum tarihi aralık onun da. İlk gün çok ağrısı olmuştu 2 gün boyunca calpol verdi ama 3.gün geçti yerde yuvarlanmalara bile başlamıştı oğluş. Doktoru yuvarlanması problem değil rahat olman lazım demişKızlar dün oğlumu sünnet ettirdik.Koskoca geceyi uykusuz geçirdik ağrı kesiciler fayda etmedi.Calpol bile yarım saat uyutabildi yavrumu.Bugün biraz daha iyiyiz çok şükür ama zor bi durummus.Bi de tam hereketli zamanlar bez değişirken çok zorlanıyorum.
Sağol canım. Bizimki de bugün daha iyi çok şükür. Ama dün doktordan geldigimiz anda başladı 4 saat boyunca kucagimda yarim saat uyumasi disinda bagirdi durdu evin içinde gezdik hep.kucagima da rahat alamiyorum sırtını kendime dayiyorum bu sefer terliyo ne yapacagimi bilemedim.Çok şükür bugün daha iyi.Bi sıkıntım da emziremiyorum.Zaten geceleri emiyordu kebdime donduremedim bağırıp durdu mama yoğurt idare ediyorum.Sargisini da cikarcaz.Evin her yerini de çiş yapti sagolsun halilari yikamaya gonderdim bi makine de bizim kiyafetleri yikadim Allahtan yatirdigim kanepeye esktra örtü seriyordum yoksa o da gitmistiGeçmiş olsun canım. Geçenlerde bir arkadaşım daha sünnet ettirdi oğlunu. Doğum tarihi aralık onun da. İlk gün çok ağrısı olmuştu 2 gün boyunca calpol verdi ama 3.gün geçti yerde yuvarlanmalara bile başlamıştı oğluş. Doktoru yuvarlanması problem değil rahat olman lazım demiş
Oyy kuzucuk yaa maşallah öğrendi ellerini kullanmayı desene annesi. İnsanın gözünün önünde yavrusunun bu kadar hızlı gelişmesi, büyümesi çok güzel
Oyy kıyamazlar oğluşa. Yarın bir şeyi kalmaz tatlı kuzunun iyileşir tamamenSağol canım. Bizimki de bugün daha iyi çok şükür. Ama dün doktordan geldigimiz anda başladı 4 saat boyunca kucagimda yarim saat uyumasi disinda bagirdi durdu evin içinde gezdik hep.kucagima da rahat alamiyorum sırtını kendime dayiyorum bu sefer terliyo ne yapacagimi bilemedim.Çok şükür bugün daha iyi.Bi sıkıntım da emziremiyorum.Zaten geceleri emiyordu kebdime donduremedim bağırıp durdu mama yoğurt idare ediyorum.Sargisini da cikarcaz.Evin her yerini de çiş yapti sagolsun halilari yikamaya gonderdim bi makine de bizim kiyafetleri yikadim Allahtan yatirdigim kanepeye esktra örtü seriyordum yoksa o da gitmistisünnet olurken 6 kere yaptı. Doktor kamera şakası mı yapiyosunuz bana diyo
Kesinlikle haklısın. Eşim sürekli çok şanslısın kızımıza dair her şeyi ilk sen görüyorsun diyor. Benim umudum ben okuldan gelene kadar kızımın uyumasıGerçekten öyle :) Eylül de okula başlayınca ya bensizken ilk kelimesini söylerse ya ben ilk adımına şahit olamazsam diye kahırlanıp duruyorum :) ilk hareketlerine şahit olmak bambaşka bir duygu çünkü..
Kesinlikle haklısın. Eşim sürekli çok şanslısın kızımıza dair her şeyi ilk sen görüyorsun diyor. Benim umudum ben okuldan gelene kadar kızımın uyumasıinşallah yine ilk biz şahit oluruz bebeklerimizin ilklerine
Geçmiş olsun hayırlı olsun canım doktor bize bi merhem verdi bide dolven şurup verdi calpol vermedim ben sadece ilk gün mızırdandı sonra hep iyiydi sanırım calpol hafif gelmiş hatta dolven olmazsa fitil veriyor doktor daha güçlü diye. Ben karton bardağı küçültüp koymuştum bezi sünnet yerine değmemişti o da etkili olmuşturKızlar dün oğlumu sünnet ettirdik.Koskoca geceyi uykusuz geçirdik ağrı kesiciler fayda etmedi.Calpol bile yarım saat uyutabildi yavrumu.Bugün biraz daha iyiyiz çok şükür ama zor bi durummus.Bi de tam hereketli zamanlar bez değişirken çok zorlanıyorum.
Canım sağol. 4 saatte 1 fitil cerdik zaten.Gece fitil vermedim.Fitil veremezsen calpol ver demisti onu verdim ben de ama cok etki etmedi.Geçmiş olsun hayırlı olsun canım doktor bize bi merhem verdi bide dolven şurup verdi calpol vermedim ben sadece ilk gün mızırdandı sonra hep iyiydi sanırım calpol hafif gelmiş hatta dolven olmazsa fitil veriyor doktor daha güçlü diye. Ben karton bardağı küçültüp koymuştum bezi sünnet yerine değmemişti o da etkili olmuştur
Şimdilik kızım gündüz 11-12ye kadar uyuyor tabi saat başı kalkıp emiyor. Üst kat komşum olacak bizim bakıcımız kelebeğim çok seviyor umarım ben yokken de sever kadıncağızı yoksa senin hesap darlar kaçırır :)Bizde de aynı durum var :) eşim işten geldiğinde anlatıyorum bende "biliyor musun bugün ne oldu diye...?" bende yarım gün çalışacağım inşallah bu çok büyük avantaj bizim için...bizim ne yazık ki gündüz hiç uykumuz yok...kök söktüreceğiz bakana..
canım ben bunu aldım çok memnunum baya oyalıyo biziKızlar yemek fileleri var ya hani icine yiyecek koyup cocuga veriyoruz.Geçen bahsetmistiniz burada oblarin silikon olanlari var diye.Nerede bulabilirim acaba onlardan?
placebo effect canım sen demistin galiba.
Sağol canım.canım ben bunu aldım çok memnunum baya oyalıyo bizi
http://www.hepsiburada.com/wee-baby-meyve-suzgeci-mor-p-AILEWEE207
Şimdilik kızım gündüz 11-12ye kadar uyuyor tabi saat başı kalkıp emiyor. Üst kat komşum olacak bizim bakıcımız kelebeğim çok seviyor umarım ben yokken de sever kadıncağızı yoksa senin hesap darlar kaçırır :)
Yaşadığım yerde çocuk çok hareketli diye bırakan bakıcılar var biri de biz olmayız inşallah:))
Ben aldım canım markette bile var wee babyKızlar yemek fileleri var ya hani icine yiyecek koyup cocuga veriyoruz.Geçen bahsetmistiniz burada oblarin silikon olanlari var diye.Nerede bulabilirim acaba onlardan?
placebo effect canım sen demistin galiba.
O dönemi düşünemiyorum bileMaşallah canım kelebeğine bizim gündüz uykularımız en fazla 20 dakika :) evet benim de kızım çok aktif sürekli kucakta gezip herşeye dokunmak istiyor...o yüzden bende çok yaşlı birini istemiyorum kızıma bakacak olan kişinin...bir de emeklesinler yürüsünler peşlerinden koşmak zorunda kalacağız :))
O dönemi düşünemiyorum bilehiç oturtmaz bizi miniklerimiz. Biz Yemek yerken ağlıyor kucağıma alıyorum hemen tabağa yöneliyor, yemeği ellemek istiyor, tabağı, örtüyü çekiyor izin vermezsem de kendini attırıyor popodan inmeye çalışıyor. Gün geçtikçe iyice hareketleniyorlar. 1 ay sonrasıni bile düşünemiyorum
Uykusuzluk senin için zor oluyordur canım. İş de yaptırmaz hiç.
Annen çok tatlı ve doğru bir yorum yapmış canım. Çok meraklılar maşallah:) canım sling ya da kanguru taksana. Benim kelebek de uyumadığı zamanlarda slingle iş yapıyorum ben. Bağlıyorum slingle kendime süpürge tutup yemek yapabiliyorum. Eğilme gerektirmeyen her iş yavaş da olsa yapılıyorCanım 30 günün 20 günü dışarıdan yiyoruz ne yazık kiyemek yapamıyorum iş yapamıyorum o gün kızımla birlikte astık çamaşırları o da tuttu öyle oyaladım :) bizde de aynen o durum var bardağı görüyor ağzına almak istiyor, çatalı kaşığı eline almak istiyor annem geldi yorul aynen şu "ay kızım bu üniversite bitirmiş gelmiş dünyaya hemde Odtü, Boğaziçi falan.."diyor :) bizde de o kendini attırma var..bugün bahçeye götürdüm Çimen'lere atıyor kendini bende battaniyenin üzerine koydum yoldu bütün çimleri :)