2016 Aralık Anneleri

Kesinlikle sokakta herkes kucağına almak istiyor tanımadan etmeden yanağına ellerine dokunuyor nefret ediyorum ama Bebek arabasında bu daha az oluyor hızlıca uzaklaşıyorum oradan..teşekkür ederim o markayı da muhakkak araştıracağım...koynumda hiç yatmak istemiyor artık...büyüdükçe ya kucak istiyorlar ya da oturur pozisyonda olmak...kesinlikle bir daha bu anları yaşayamayacağız...kanguru ile ilgili bir yerde bir makale okumuştum çocukların duygusal gelişimlerine de katkıda bulunuyormuş anneye yakın olma durumundan dolayı..

Evet ya benim başıma da geldi yemek yiyorduk ana kucağındaydı geldi biri burnuna yanağına dokunuyor kızdım valla hangi cesaretle dokunuyorlar ya çok haklısın şu sıralar oturmak çok istiyorlar

Uykusuzluk zor canım. Bizim uykumuz gelince uyuma gibi bir lüksümüz söz konusu olamıyor ne yazıkki.
Normalde uyuyakalan eşim olurdu bizde ben de filmin sonunu getirirdim illaki. Yiyatroya gitmeyi özlüyorum canım ben. Onun dışındaki hemen hemen her şeyi kızımla da yapıyoruz zaten

Evet ya benim başıma da geldi yemek yiyorduk ana kucağındaydı geldi biri burnuna yanağına dokunuyor kızdım valla hangi cesaretle dokunuyorlar ya çok haklısın şu sıralar oturmak çok istiyorlar

Evet gerçekten hangi hakla dokunma cesaretinde bulunuyorlar...ben önceden söyleyemezdim hiçbir şey geçen gün kuzenimin oğlu geldi parmağını kızımın ağzına sokmaya çalışıyor "hayır canım ellerin kirli olabilir öyle yapmıyoruz..." dedim annesi biraz bozuldu ama yapacak hiçbir şey Yok..çok kızıyorum kendilerinin uyarmaları gerekiyor Yani..evet oturmak istiyorlar doktorumuz 3 aylıkken muayene sırasında oturtmuştu çok güldük :) ama ben oturtmuyorum evde bekliyorum biraz daha 5.ayını doldursun en azından...

Kesinlikle çok önemli canım bebeklerimizin hayvan sevgisi eşim biraz daha anlayışlı olmaya başlayıp kızımızı kucakta dolaştırmaktan bıktığı vakit köpeklerle boğuşmasını izlemek istiyorum yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum.
Evet canım kesin merak ediyorlardır neden acaba diye tabiki dikkat etmek lazım ama insanlar dikkat etmiyor ne yazıkki. Geçen gün eşimle yemeğe gittik dışarıda oturalım dedik. Yan masadaki gençler bizi gördü sigaralarını alıp uzağa gitti ama yaşlıbaşlı kadının biri çat diye sigarasını yanımızda yaktı sinir oldum eşim kızımı aldı uzaklaştırdı hemen garson gelip uyardı. Böyleleri de var.
Garip ama Selimiyeye her niyetlendiğimizde bir şey çıktı gidemedik. Turunç da güzeldir aslında katılıyorum canım Opet candır hep tertemiz oluyor bu taraftakiler.
Ben de istiyorum yazın kızımı denize sokmayı şimdi bile banyodan çıkarınca ağlıyor denizi çok sever eminim hatta anneannemiz mayomuzu bile modaya uyarak tankini almışkum kovaları kürekleri, sandaletler her şey tamamlandı yazı bekliyoruz biz

Bizim de öyle canım parmakları en dibe kadar götürüp diş kaşıyor bağıra bağıra yazık ben de kıyamıyorum ama yapacak bir şey YOk malesef. İnşallah kolay atlatırlar.
Giderken otobüs boştu canım rahattık. Ama yine kucağımda yattı oğluş. Koltuk rahatsız eder diye yatırmadım.
Hiç durma canımm eşin iZin alabilirse gidin hava almak hele de Deniz havası insana çok iyi geliyor gerçekten

Ayy maşallah kuzucuğa hızlı çıktı oğluş sohbetler edeceksiniz ana oğul ne güzel

Ne güzel canım dikkatlerini çekecek çok şey var markette bir de oyuncak bölümü var bizim burada oraya gidiyorum merakla izliyor
Kanguruda olunca oğluşa kimse dokunmuor zaten kafasını çeviriyor rahatsız olursa
Aaa meyve sebze kirli diye hiç dokundurmak aklıma gelmemişti canım elini ağzına alırsa diye düşündüm hep. Ama deneyeceğim bir dahakine eve gelince yıkarız ellerimizi emzik veririm elini ağzına götürecek olursa da evde ben de ne bulursam dokunduruyorum cam plastik bluz battaniye saten çelik kaşık

Kümesleri de var elimi sokar çıkarırım bir tane bizim evde pek yenmezdi bir tek annem yer. Kızkardeşim vejeteryan zaten babam da aramazdı et olsun diye.
Oh ne güzel annesi oğluşunu çok düşünüyor ben pek ısınmadım keçi sütüne nedense buzluk poşetleri oluyor canım onlardan alıp içine birkaç kalıp buz koyarsan rahat getirirsin bence

Ben de ev yemeğini çok severim canım bayılırım ama eşim de dışarıyı çok seviyor öyle olunca kendimi zorlamıyorum hiç. Canı isterse dışarıdan söylüyoruz Arada. Bazen de tam tersi ev yemeği istiyor. Eğitimlere gidip geldikçe yemeklerini özledim diyor çok duygulanıyorum o zaman
Hamburgeri çıkarttım zorla hayatımızdan canım eşim de kfc hamburger bayılırdı kaç yıldır yemiyoruz çok şükür
Ne güzel olur iyi eğlenceler canım

Ay iyiymiş canım istifasını etsin gitsin ilişmesin sana emin ol cezasını bulacaktır. Nefret ederim insan ayrımı yapanlardan. Yazık günah valla..
ayy evet bir de öğretmenlerden de yapan var bunu. Sanki maaşaını veriyormuş gibi saçmasapan davranışlar tripler. Bir gün ben de patlıcam ama hayırlısı diyorum.
Korkma annesi sadece senin gibi neşeli bir insan olur oğluş. Çok da güzel olur biz de evin içinde öyleyiz :))

Evet desenlilerde o problem var ya siyah ya beyaz yoğunlukta olanlardan alırsam kullanabilirim diye düşünüyorum...hadi bakalım bize yazarsın artık geri bildirimini..
Evet gayet mantıklı canım siyah yoğunluk yazın çok yakar canım beyaz düşünebilirsin. Bu arada solomom da oğluşla biz çok terliyoruz ben Doğumdan sonra aşırı ter atmaya başladım. Oğluş da zaten çok terleyen sıcağı sevmeyen bir bebek canım. Bunun etkisi olabilir diyorum. Bu şekilde şikayeti olan var mı acaba benden başka?

İnşallah ben yokken de uyur canım çünkü ara ara kalkıp emer ve uyur.
Her türlğ ilişkide İletişim çok önemli canım ne güzel işte eşin kıymetini biliyor üzülmeni istemiyor

Haklısın canım kucak vakitleri geçiyor yavaş yavaş ama anneyr bağımlılık bitmeyecek ben de top alayım bari atarız birbirimize yavaş yavaş
Etrafa bakma merakı kelebeğimde genellikle emerken ya da mama verdiğimde oluyor. Dönüp bakmadığı tek tık kalmıyor. Babası içeride öksürüyor onu görmek için bile kafasını çevirip babasını bekliyor
Ben de şimdi az önce uyuttum 4 sele ütü bana bakıyor ben onlara bakıyorum..

Aynen canım artık istediğimiz zaman uyuma lüksümüz yok. Ben geçen yıl hamilelikte hiç bir filmin sonunu getiremedim canım uyuya kalırdım ilk 15 dakikada. Bir kez korku izlerken eşim benden önce uyumuştu tek başıma kalınca filmi nasıl kapattığımı hatırlamıyorum eşim uyuyor ben elini sıkıyorum korkumdan
Artık uzun bir süre bu tarz etkinliklere ara vereceğiz canım. Ben de öyle kendimi kısıtlamıyorum canım ne istersem yapıyorum oğluş engel olmuyor ki hatta arkadaş oluyor bana annesinin baldan tatlısı

Aaa hangi otele gidiyorsunuz canım? Biz de gidelim demiştik 19mayıs için ama sonra karar değiştirip Antep'e gidelim dedik

O kartlardan ben de almak istiyorum. Markası neydi canım seninkinin? Nereden aldın?

İyiymiş kümes varsa canım seç beğen çıkar bir tane kelebeğe
Seven seviyor işte canım yiyen yesin bize ilişmesinler yeter
Temiz bulursan çok sağlıklı canım gerçekten hatta bebeklere inek sütü yasak ama keçi sütü yasak demiyorlar. Sindirimi de kolaymış keçi sütünün.
Hatta peynir yapacaksın ya canım peyniri keçi sütünden dene çok lezzetli olur.
Kendimiz gidip alırsak hallederim de başkasına getirtirsek sorun canım. Gönderen de çadırda yaşıyor buzu bulamaz zaten.

İnşallah gider canım artık öyle nefret ediyorum ki adamdan...
gitmezse de işimi yapar çeker giderim.
Patlamamak elde değil ki.. ücretsiz izin de hakkım rapor da hakkım bunun tercihini ben yaparım sanane be adam!!! Rapor bulduk diye sevineceklerdi yerde nasıl çomak sokarız derdindeler.
Neşeli olsunnn hiç sevmem suratsız insanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…