2016 Aralık Anneleri

İnşallah ben yokken de uyur canım çünkü ara ara kalkıp emer ve uyur.
Her türlğ ilişkide İletişim çok önemli canım ne güzel işte eşin kıymetini biliyor üzülmeni istemiyor
Sen giderken uyanıp tekrar uyumazsa zor canım yoksa çok rahat edersin
Kesinlikle canım çok önemli. Evet canım çok şükür ki kıymet biliyor kıyamaz hiç bana. Ben de ona öyleyim hatta bazen birbirimizi düşünmekten kavga ederiz. O ben yapacam der ben ben yapacam derim tartışırız

Bitmesinn hiç bitmesin bize bağımlılıklarıı ay evet çok iyi düşündün canım kendi başına otururken çok eğlenceli olur bu oyun biz de bayağı oturuyoruz artık hatta oyuncak ettik çocuğu bir eşim alıyor oturtup seviyor bir ben alıyorum oturtup seviyorum
Ya bu normal bir gelişim süreciymiş canım. Biz de aynıyız emzirirken savaşıyorum resmen tam süt geliyor memeyi bırakıyor etrafını izliyor canım süt boşa akıyor bu kez zorla kafasını çevirip al al oğluşun hadi diyorum o da neye uğradığını şaşırıyor hele yanımızda ayna varsa bırakıp bırakıp aynaya bakıp gülüyor çok tatlılar
Ayy sorma ben de çamaşır katlayacam ama hiç canım istemiyor

Kangurunun kumaşı kalın ya içine bir kat ince giydirmek lazım ama terleyen yapıdaysa yine terler ben sırf bu yüzden sırtı file olan aldım efil efil esiyor.

Kizlar aranızda meme reddi yasayan varmi.yani tam olarak red diyememde cok uykusu oldugu zaman emme pozisyonuna getirdigim zaman bile agliyo.emmek istemiyo.emerek uyuyan bi bebekti noldu anlamiyorum

Hamilelikte ben de sürekli uyurdum canım:))
Normalde en çok izlediğim tür korku olmasına rağmen Hamileliğimden beri izleyemez oldum. Etkileniyorum hemen tüm gece rüyamda saçmasapan şeylerle uğraşıyorum bir süre daha korku filmi izleyemeyeceğim sanırım ben de canım.
Oy yerler oğluşu annesine yar olurmuş şimdiden bize ayak uydurmaları iyi bir şey canım

Şimdiden gözüme kestireyim ben hangisini tutacağımı
Ayy evet canım isteyen yesin bize bulaşmasın
Temiz keçi sütü bulamadım henüz canım bulunca yaparım tabiki deneriz
Hmm o zaman problem olabilir bir de yazın sıcakta zor olur canım. Bozulma ihtimali yüksek.

Öyle insan olunca insanın okula gidesi de gelmez. Rapor alsan karışamaz tamamen blöf yapıyor bence gıcık adam boş yere stajerliğini 1 ay daha uzatacak..
Ben de güleryüzlü insanları severim canım. İnşallah miniklerimiz dr biz gibi olur

Evet canım hanımefendinin uykusu önemli tabi
Biz o boyutu geçtik canım direkt bırakıyorum eşim yapıyor zamanında çok kavgalar ettik ama pes ettim ben artık.

Bitmesin bu yakınlık ben de istemiyorum canım. Oğluş da oturmaya başlar bugün yarın topla da eğlenceli hale gelir
Aynalar en sevdiği şey kızımın. Çok keyif alıyor bakarken hatta ağlarken bile aynaya bakıyor "drama queen " resmen
Ben başladım şimdilik 1 sele ve gömlekler bitti şükür kaldı 3 sele

Son düzenleme:
Kizlar aranızda meme reddi yasayan varmi.yani tam olarak red diyememde cok uykusu oldugu zaman emme pozisyonuna getirdigim zaman bile agliyo.emmek istemiyo.emerek uyuyan bi bebekti noldu anlamiyorum
Benimki de böyle yapıyor gelişimsel bişey galiba birkaç şey var onları dene olmazsa kötü olanı söyleyeceğim oturur vaziyetteyken önüne oyuncak getir onu takip ederken kendine çevir oyuncağa bakarak emdir, boynuna oyuncak as öyle de kanıyorlar, yüzünü müslin örtüyle kapatıp dene, yürüyerek emzir seçenekler giderek kötüleşiyor

Grand yazıcı club turban canım otelin adı.
Marmaris olduktan sonra buluşurduk o kelebeği biraz severdimmm
Aaa biz de aynı otele baktık hatta kafamıza esip gittiğimizde bir dahaki gelişimizde bu otelde kalalım demiştik önünden geçerken ne güzel olurdu valla ben de tatlı oğluşu severdim.

Gece iki kere uyanan cocuk abartmiyorum saat basi uyaniyo.doymuyomu artik acaba diye dusunmeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…