- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
O ayaklara olan merakları beni benden alıyorSürekli önüne eğiliyor canım çorapları çıngıraklı onlarla oynamak istiyor bu kez korkuyorum beli olumsuz etkilenecek diye. Ben düzeltiyorum oğluş eğiliyorhala kafa ağır geliyor ama çok tatlı düşüyor
Oyy yesinler kelebeğioğluş ağlarken aynayı görünce susuyor genelde
Kelebek süslü olacak kesin biraz daha büyüsün ayna karşısından ayrılmaz annesi
Şu işler olmasa bir tek bebişlerimizle oynasak
Evet diğer tatillerde denk geliriz belkiAy ne iyi denk gelecekmiş canımneyse artık belki sonra yine karşılaşırız
Otel hakkındaki deneyimlerimi paylaşacağım inşallah canım her şey çok güzel görünüyor
Ben de slingle ustalaştım canımBen beceremedim kanguruyla yemek yapmayı
Ayy ne güzel olmuş kuzucuk çiçekleri sevecekevet canım o benim de dikkatimi çekiyor. Bir hafta dışarı çıkmasak kızım da çok sıkılıyor düzeni bozuluyor. Al canım annelerin yardımcısı kanguru ve sling bazen dışarıdayken de kucak istiyor benim cadı bağlıyorum kanguruyla susup uyuyor 10 dk içinde
Kullanıyorum canım daha da kullanılır gibi duruyorSling için geç kaldık diye düşünüyordum ama kilosundan dolayı sen hala kullanabiliyor Musun canım? Bende metrelik kumaşlardan alıp kullanabilirim o zaman...evet çok sevecek inşallah doğayı hayvanları bir de denizi görürse Harika :)
Kullanıyorum canım daha da kullanılır gibi duruyorkanguruyla fark yok aralarında. Almaktansa kumaş kestirere en iyisini yaparsın canım görecek annesi denizi de maşallah meraklı bebişlerimiz:)
Ben beceremedim kanguruyla yemek yapmayı
canım bu youtube dan baktım da ordaki kızlar devam sütü koymuşlar bu toz mamalardan yani o şekilde daha ağır olur gibi senin bu tarif hoşuma gittiCanım ben pekmezli yapıyorum artık. Bir çay bardağı su, bir tatlı kaşığı nişasta karıştırıyorum. Ocağa koyup karıştırarak kaynatıyorum bir tatlı kaşığı da pekmez koyuyorum tatlandırmak için. Bayılıyor oğluş
Pirinç unu bir kez yaptım da pek sevmedik biz.
Ben ne varsa onu kullanıyorum bişey olmaz canım hassas alıştırmama taraftarıyım gidip kotu birşeyler almıyorum ama dalin molfix komili ne varsa uygun fiyatlı kullanıyorumkızlar unibaby nin yenidoğanı bitmek üzere artık ek gıdaya da geçtik devam mendillerine başlamak istiyorum sizce erken midir havalar ısındıkça temizliği daha da sıkıntı olucak
aynen canım hassasiyette alıştırdıkça o şekilde devam ediyo ben de az önce unibaby nin natural inden sipariş verdim iyice temizlenmiyomuş gibi geliyo artık bana sadece saf su ve pamuk olanlarıylaBen ne varsa onu kullanıyorum bişey olmaz canım hassas alıştırmama taraftarıyım gidip kotu birşeyler almıyorum ama dalin molfix komili ne varsa uygun fiyatlı kullanıyorum
Al canım çok rahat edersinTamam bu hafta kumaş alayım ben en iyisi esnek ve pamuklu...doktorumuz kesinlikle merakına ket vurma dokunmak istediği herşeye dokundur dedi ama arada abartıyor çaydanlık falan :) hatta dondurma yiyorduk geçen ona atladı ağladı...dedim bundan sonraki zararlı şeyleri ortadan kaldırma vakti geldi..
Canım havalar ısındı artık çiş yaptıklarında pamuk ve su işe yarar kaka varsa direkt belden aşağısını yıkar geçeriz 2 haftaya falanaynen canım hassasiyette alıştırdıkça o şekilde devam ediyo ben de az önce unibaby nin natural inden sipariş verdim iyice temizlenmiyomuş gibi geliyo artık bana sadece saf su ve pamuk olanlarıyla
Al canım çok rahat edersin
Ben çay içerken bardağa değmek istiyor kızım, kontrollü bir şekilde dokundurup sıcak annecim diyorumsadece dokunmakla kalsa dokundururum her şeye ama ağzına götürüp tanımaya çalışıyor benim küçük hanımefendi. Sürekli anlatma ve açıklama halindeyim annem diyor o daha çok küçük anlamaz diye ben de diyorum esas şimdi anlıyor dikkat etmemiz lazım hatta biraz kendini ifade etmeye başladığında öpmek izin isteyeceğiz geçen gün masalların zararları üzerine bir yazı okudum masal bile okumamaya karar verdim yeni kitabımızı alana kadar
Yıkamak süper olacak ya bende şort tayt giydireceğimiz günleri bekliyorum ne tatlı olacaklarCanım havalar ısındı artık çiş yaptıklarında pamuk ve su işe yarar kaka varsa direkt belden aşağısını yıkar geçeriz 2 haftaya falan
Ben çoktan başladım bi sorun olmadı hatta indirim bulunca stokladım baby&me zeytinyağlı devam mendili kullanıyorum ama şöyle bişey var her kaka yaptığında fazlalığı alıp belden aşağı yıkıyorum zaten her gün duş alıyor ya da 1 gün arayla pişik kremi sürmüyorum sorun olmadı hiç çok şükür. İlk başta pamuk ve su kullanmıştım ama sonra bıraktımkızlar unibaby nin yenidoğanı bitmek üzere artık ek gıdaya da geçtik devam mendillerine başlamak istiyorum sizce erken midir havalar ısındıkça temizliği daha da sıkıntı olucak
Ahh ah biz dikkat ediyoruz da sadece bizimle kalıyor ya da sürekli uyarmamız gerekiyor etrafımızdakileri. O da bir yere kadar oluyor bu sefer çocuğunu sakınıyorsun bizden deniyor. Dengesi yok görüştürmesen kimseyle yine sıkıntı yani sürekli anlatmamız gerekecek "hayır" demeyi çok iyi öğretmemiz gerek.Aynen canım ben kavram kitapları okuyorum kızıma...birlikte dokunarak keşfediyoruz..kesinlikle kızım da dokunmakla kalmıyor ağzına götürmek istiyor herşeyi gözümü 4 açmam gerekiyor...bizde aynı moddayız sürekli herşeyi açıklıyorum 0-2 yaş kritik dönem canım ne kadar fazla uyaranla tanışırsa o kadar fazla şey öğrenir...kesinlikle öyle hatta "aşkım, bebeğim" bile denmemeli gerekiyor..kızım denilebilir ya da ismiyle seslenilebilir...ben altını değiştirirken bile izin istiyorum :) hamilelikte tracy hogg "Yeni annelere mucize çözümler" kitabını okumuştum...bende baya etki etti :) her dokunduğumuzda izin istemeliyiz ve her yaptığımızı anlatmalıyız diyordu...evet canım annelerimiz 25-30 sene öncesinin tecrübeleriyle kaldığı için şaşırıyorlar :) Maltana içerken şişeye atladı kızım direk ağız kısmını ağzına alıp yalandı anlık :) o kadar çevik hareket ediyor ki kaçıracağız diye