- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
Bence bir dene canımIkisini aynı anda yapmayı hiç denemedim açıkçası benim kız kucağıma zor sığıyor bide pompayı sokarsam araya kesin kız tekmeler sağdığım sütü de devirir babaannemin köyde inekleri vardı buzağı anneyi emecem diye süt kovasını devirmişti gözümün önüne o görüntü geldi bir çeşit ineriz bizdeben pompa kiraladım hastane tipi onu kullanıyorum bu ay son artık kiralanacak elimde başka bi pompa var onla devam edicem
Hatayı başta yapmışsın canım benim. Ben öyle bir durumda eşimi gönderiyorum başka odaya. Kendisi almadıkça verme kuzucuğuSabahları eşim 8 de kalkıyor biz ayrı odada yatıyoruz kızım hasta olunca,sabah 8 e on kala aldım kızımı yanına gittim uyandıralım kızımla diye. Adamın yanına kızımı yatırdım adam arkasını döndü yaaa sinirlerim zıpladı aldım çocuğu çıktım odadan. Sonra geliyo yanımıza çocuğa bakmaya bende söylendim tabi oda bi hışım gitti evden. Bu erkek milletine çocuk fazla ya onada dedim bir gün boşanırsak sana çocuğun tırnağını bile göstermem diye. Sabah sabah deli etti beni ya biz o rahat yatsın diye başka odada yatıyoz beyfendi kızına sırtını dönüyor
Teşekkürler canım başta çok zordu ama insan zamanla alışıyor. Dile kolay 7 sene oldu..Allah yardımcın oldun üzüldüm babana babalara kızlar özledim bir kız annesi olarak bunu şimdi eşim ve kuzumda görebilşyorum
Sabahları eşim 8 de kalkıyor biz ayrı odada yatıyoruz kızım hasta olunca,sabah 8 e on kala aldım kızımı yanına gittim uyandıralım kızımla diye. Adamın yanına kızımı yatırdım adam arkasını döndü yaaa sinirlerim zıpladı aldım çocuğu çıktım odadan. Sonra geliyo yanımıza çocuğa bakmaya bende söylendim tabi oda bi hışım gitti evden. Bu erkek milletine çocuk fazla ya onada dedim bir gün boşanırsak sana çocuğun tırnağını bile göstermem diye. Sabah sabah deli etti beni ya biz o rahat yatsın diye başka odada yatıyoz beyfendi kızına sırtını dönüyor
Kız ben eşime hamile olduğumu söylemiştim de iyi hayırlı olsun diyip dönüp yatmıştıSabahları eşim 8 de kalkıyor biz ayrı odada yatıyoruz kızım hasta olunca,sabah 8 e on kala aldım kızımı yanına gittim uyandıralım kızımla diye. Adamın yanına kızımı yatırdım adam arkasını döndü yaaa sinirlerim zıpladı aldım çocuğu çıktım odadan. Sonra geliyo yanımıza çocuğa bakmaya bende söylendim tabi oda bi hışım gitti evden. Bu erkek milletine çocuk fazla ya onada dedim bir gün boşanırsak sana çocuğun tırnağını bile göstermem diye. Sabah sabah deli etti beni ya biz o rahat yatsın diye başka odada yatıyoz beyfendi kızına sırtını dönüyor
Tamam oda diyo uyku sersemi diye ama saati sormayı akıl ediyor. Akşam gelsin çocuğu göstermicem özlesin biraz kıymet bilsin. 10 dakka kucağında tutsa hemen al al diye veriyor ama işine geldimi ikinciyi ne zaman yapacaz diyo çok yardımcı oluyor yaaCanim uyku sersemi ne yaptiginin fatkinda degildir. Niye donsun size arkasini. Bu kadar duygusallikla kendini uzmekten baska bisey yapmazsin. Erkeklerle kadinlar farklidir. Beyinler ayni islemez. Onlar tek yonlu dusunur. Bisey yapar ama sadece yapar. Art niyetsiz yapar. Kadin yaparsa altinda milyon neden vardir. 11 yillik evliyim. Nasip olur da 10 yila gelince ne demek istedigimi anlayip kizacaksin kendine :)
Tamam oda diyo uyku sersemi diye ama saati sormayı akıl ediyor. Akşam gelsin çocuğu göstermicem özlesin biraz kıymet bilsin. 10 dakka kucağında tutsa hemen al al diye veriyor ama işine geldimi ikinciyi ne zaman yapacaz diyo çok yardımcı oluyor yaa
kızlar bıktım bu saç dökülmesinden azaldı derken hat safhaya ulaştıtutam tutam topluyorum her yerden
sabah bi bakıyorum beşiğin içi saç dolu eğilip bebeğimi aldıkça oraya dökülmüş gece lambası ışığıyla farketmemişim
bide eline falan dolanıyo sürekli üstüne battaniyesine düşüyo kucağıma aldıkça,,sürekli takip gerekiyo
ben de yemek konusuna aşırı dikkat ediyorum canım çıkmasın diye elli kere temizleyip silkeliyorum üstümü,,saçımı da sıkıca kuyruk yapıp mutfağa giriyoorumBu sabah kizim yatak odasindan bir avuc sac toplayip geldi. Anne bu ne, naptin sen burda diyor. Malesef bir sure daha dokulecekler. Allahtan yemegin icinden cikmiyor
Kız ben eşime hamile olduğumu söylemiştim de iyi hayırlı olsun diyip dönüp yatmıştıSonra uyandığında onu rüya gördüğüne inandirmistim o derece kendinden habersiz uyur :)
ben de yemek konusuna aşırı dikkat ediyorum canım çıkmasın diye elli kere temizleyip silkeliyorum üstümü,,saçımı da sıkıca kuyruk yapıp mutfağa giriyoorum
Gecmis olsun canim. Darisi basimiza.Bugun oglusu sunnet yaptirdim ilk cok agladi eve geldiğimizde susmadi zor uyuttum. Ben anannemlere geldim bebisim durmaz ac kalirim yardim ederler diye. Aman diyim erkek anneleri sünnet zamani yardim isteyin yaninizda kimse olsun. Şimdi yeni yeni agrilarimiz diniyo.birde cesaret belgesi verdiler fotoğrafli. Cok guzeldi. Rabbim diğer annelerede nasip etsin tez zaman da.
şu ara en büyük şikayetim bu konu inşallah en kısa sürede geçer de rahat ederiz canımBen de onu anlamiyorum. Saçlarımı banyodan banyoya cozer oldum. Cikar cikmaz.sımsıkı topluyorum buna ragmeb nasil her yer sac bilemedim.
şu ara en büyük şikayetim bu konu inşallah en kısa sürede geçer de rahat ederiz canım
kızlar doğum kilolarımızdan beraber kurtulalım ben kurtulamıyorum tek başıma
Geçmiş olsun canım.Ben de önümüzdeki günlerde yaptıracağım inşallah.Bugun oglusu sunnet yaptirdim ilk cok agladi eve geldiğimizde susmadi zor uyuttum. Ben anannemlere geldim bebisim durmaz ac kalirim yardim ederler diye. Aman diyim erkek anneleri sünnet zamani yardim isteyin yaninizda kimse olsun. Şimdi yeni yeni agrilarimiz diniyo.birde cesaret belgesi verdiler fotoğrafli. Cok guzeldi. Rabbim diğer annelerede nasip etsin tez zaman da.
Ben önceden çok azimliydim zayiflicam dedim mi kimse durduramazdi bi tirnak ladar bile bişey yiyip bozmazdim.O eski halimden eser yok simdi.Üstüne almaya da başladım. Evde durmak da yaramadı bana boş kaldıkça dolaba gidiyorum.Nasıl etcem bilmem.kızlar doğum kilolarımızdan beraber kurtulalım ben kurtulamıyorum tek başıma
benim de göbeğim çok yumuşak azcık fazla yesem anında sarkıyo çok kötü ya hep böle mi olucak acaba sporla falan toplanır mı3 kilom kaldi ama sanki gobegim toparlanmadi gibi. Hala cok yumusak. Mekik cekmek.istedim dikislerim acidi