2016 Aralık Anneleri

Bence bir dene canım yapabilirsen kolaylık olur sana. Oyyy görüntüyü gözümün önüne getirdim de buzağı çok tatlıdır yaaaa

Hatayı başta yapmışsın canım benim. Ben öyle bir durumda eşimi gönderiyorum başka odaya. Kendisi almadıkça verme kuzucuğu

Allah yardımcın oldun üzüldüm babana babalara kızlar özledim bir kız annesi olarak bunu şimdi eşim ve kuzumda görebilşyorum
Teşekkürler canım başta çok zordu ama insan zamanla alışıyor. Dile kolay 7 sene oldu..
Ben henüz kızımda göremedim babasına olan ilgisini ben varken kimseyi görmüyor gözü.

Canim uyku sersemi ne yaptiginin fatkinda degildir. Niye donsun size arkasini. Bu kadar duygusallikla kendini uzmekten baska bisey yapmazsin. Erkeklerle kadinlar farklidir. Beyinler ayni islemez. Onlar tek yonlu dusunur. Bisey yapar ama sadece yapar. Art niyetsiz yapar. Kadin yaparsa altinda milyon neden vardir. 11 yillik evliyim. Nasip olur da 10 yila gelince ne demek istedigimi anlayip kizacaksin kendine :)

Kız ben eşime hamile olduğumu söylemiştim de iyi hayırlı olsun diyip dönüp yatmıştı Sonra uyandığında onu rüya gördüğüne inandirmistim o derece kendinden habersiz uyur :)

Tamam oda diyo uyku sersemi diye ama saati sormayı akıl ediyor. Akşam gelsin çocuğu göstermicem özlesin biraz kıymet bilsin. 10 dakka kucağında tutsa hemen al al diye veriyor ama işine geldimi ikinciyi ne zaman yapacaz diyo çok yardımcı oluyor yaa

kızlar bıktım bu saç dökülmesinden azaldı derken hat safhaya ulaştı tutam tutam topluyorum her yerden

sabah bi bakıyorum beşiğin içi saç dolu eğilip bebeğimi aldıkça oraya dökülmüş gece lambası ışığıyla farketmemişim

bide eline falan dolanıyo sürekli üstüne battaniyesine düşüyo kucağıma aldıkça,,sürekli takip gerekiyo

Canim ya :) Inan ki uyku sersemi ve inan ki sadece saati sormak aklina geliyor Uzme de kendini istedigin kadar cezalandir

Bu sabah kizim yatak odasindan bir avuc sac toplayip geldi. Anne bu ne, naptin sen burda diyor. Malesef bir sure daha dokulecekler. Allahtan yemegin icinden cikmiyor

Bu sabah kizim yatak odasindan bir avuc sac toplayip geldi. Anne bu ne, naptin sen burda diyor. Malesef bir sure daha dokulecekler. Allahtan yemegin icinden cikmiyor
ben de yemek konusuna aşırı dikkat ediyorum canım çıkmasın diye elli kere temizleyip silkeliyorum üstümü,,saçımı da sıkıca kuyruk yapıp mutfağa giriyoorum

Kız ben eşime hamile olduğumu söylemiştim de iyi hayırlı olsun diyip dönüp yatmıştı Sonra uyandığında onu rüya gördüğüne inandirmistim o derece kendinden habersiz uyur :)

Al bizden de okadar Cok agir uyur. Evi yerinden sokseler noluyo demezbenim isteyip onun istemedigi birsey olunca uyku sersemi yapabilirmiyim diyorum o da olur diyor

ben de yemek konusuna aşırı dikkat ediyorum canım çıkmasın diye elli kere temizleyip silkeliyorum üstümü,,saçımı da sıkıca kuyruk yapıp mutfağa giriyoorum

Ben de onu anlamiyorum. Saçlarımı banyodan banyoya cozer oldum. Cikar cikmaz.sımsıkı topluyorum buna ragmeb nasil her yer sac bilemedim.

Bugun oglusu sunnet yaptirdim ilk cok agladi eve geldiğimizde susmadi zor uyuttum. Ben anannemlere geldim bebisim durmaz ac kalirim yardim ederler diye. Aman diyim erkek anneleri sünnet zamani yardim isteyin yaninizda kimse olsun. Şimdi yeni yeni agrilarimiz diniyo.birde cesaret belgesi verdiler fotoğrafli. Cok guzeldi. Rabbim diğer annelerede nasip etsin tez zaman da.

Gecmis olsun canim. Darisi basimiza.

Geçmiş olsun canım.Ben de önümüzdeki günlerde yaptıracağım inşallah.

kızlar doğum kilolarımızdan beraber kurtulalım ben kurtulamıyorum tek başıma
Ben önceden çok azimliydim zayiflicam dedim mi kimse durduramazdi bi tirnak ladar bile bişey yiyip bozmazdim.O eski halimden eser yok simdi.Üstüne almaya da başladım. Evde durmak da yaramadı bana boş kaldıkça dolaba gidiyorum.Nasıl etcem bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…