2016 Aralık Anneleri

Haklısın canım ama çocuklarımızın "hayır" diyebilmesi ve farkındalıkları çok önemli. Gerekirse pedagogdan yardım alırız
Doğru diyorsun canım bu konu çok önemli öğretmeliyiz bebişlere. Hayır desinler ki kimse kullanamasın. Benim babam da hayır diyemez hep kızarız..

İnşallah tatlım o mesafeyi koruyabilse eşini bu şekilde tercih yapmak zorunda bırakmazdın canım. Doğruyu yanlışı haklıyı haksızı görüp ona göre davranmalı. İsterse anne babası olsun. Artık kendisinin de bir ailesi var koruması gereken...

Senin kv tam bir olay ya. Kadın korkuyor herhalde oğlumu alacaklar benden diye. Ne kadar uzaklaştırırsam o kadar iyi der gibi davranıyor. Başınıza doktor kesildi mübarek. Çocukların gelişimi için hayvanlarla iletişim kurmaları halbuki çok önemli.
Yaa ne tatlılarmış :) hissediyorlardı demek hamile olduğunu orada bir can olduğunu
İnşallah canım inşallah Allah razı olsun bütün dualarımız şu an ablam için..

Oyy kıyamam ya minicik daha kusmasın kelebek inşallah bir an önce çıkar kurtulur yavrucuk biz de diş kaşıma dışında bişi yok canım henüz. O görünen nokta kadar beyazlık da kayboldu.
İnşallah canım sorunsuzca seve seve yesin kuzucuklarımız. Ben de diyorum acaba ben de mi yapsam çok fazla var kabak
Seviyorsan yap canım mis gibi doğal kabakla inşallah ya ben korkuyorum eşimin ailesi çok yemek seçer onlara çekerse uğraşırım bayağı.

Aynen ya biz yavrularımız rahatsız olmasın diye parfüm makyaj hepsinden uzak duruyoruz. Hatta el kremi bile kullanmıyorum ben bir zahmet onlar da özen göstersin. Benim kv sağolsun dikkat eder böyle şeylere. Uzağız tabi de yakın olsak da dikkat eder.

selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl

mevlüt yaptınız mı yapacak mısınız neler ikram ettiniz ve hediye ne dağıttınız acaba ben de yeni kararlaştırıyorum yaza yapıcam kısmetse
Diş buğdayı yapayım diyorum ben de memlekete gidince canım ama henüz bir karar vermedim sarma poğaça makarna salatası yaş pasta mercimekli köfte seçenek çok Aslında menü için. Hediye hiç düşünmedim ben canım ama dolap süsü dağıtıyorlar genelde ya da tesbih olabilir. Yapan yerlere sormak lazım.

Kızlar herkes bir yerden çekiyor Aslında. Ben kv kp açısından çok şanslıyım ama kendi ailem açısından şanssızım. 3 yıl bitiyor evleneli. Kendi ailemden hiç kimse gelip görmedi daha evimi. Babam eşimi kabul etmiyor. Ben hep yalnız gidiyorum kendi anneme giderken. Çok zor oluyor üzülüyorum yıpranıyorum. Eşim de öyle iyi ki her şeye rağmen babanı başımın üstünde taşırım yeter ki gelsin diyor. Düşse sırtımda taşırım diyor. Ama babam tam tersi eşime ve ailesine olmadık laflar ediyor. Eşimin ailesi de ağzını açış bir laf etmiyor.

Ahh biz de hayır diyemiyoruz hiç. Yine ben yeri geldi mi ima ederim ama eşim fena kullandırır kendisini. İnşallah kızıma öğreticem hayır demeyi.
Erkeklerin geneli çok geç farkına varıyor bir yuva kurduğunun. Ya bilinci oturacak ya da yeniden annesiyle oturacak

Kesinlikle çok haklısın kadının aklı çıkıyor oğlu elinden gidecek diye halbuki gitti bile algılayamıyor hala yaa birlikte otururken hemen eşimin yanına oturur kollarını ellerini yanaklarını okşar hem de benim yanımda kadın hiç normal değil.
Hep böyle olmayacak zaten kelebeğim iyice bilinçlendiğinde köpekleri isteyecek zaten hatta gelecek hafta gittiğimizde muhtemelen onları tanımak isteyecek. Eşim o manzarayı görürse hatasını anlar zaten
Tebrik ederim ablanı çok güçlü bir kadın kendisi. Bundan sonra da her şey gönlüne göre olur inşallah

İnşallah canım. Aa neymiş acaba o beyazlıklar? Bizim dişler baya baya belirgin baktığında.
Yapıcam da yorgunum canım hem eşimle tartışmalarımızdan dolayı hem de 3 gün üstüste misafir ağırladım. Evde doğru düZgün yemek bile pişiremedim pasta börek yapmaktan.
Sen alıştırırsan her şeyi yer annesi hiç endişelenme. Ben de bu aralar tarhana ya da mercimek versem mi acaba diyorum. Hala meyveye başlamadım bu arada.

Ayy benim kv bilmez öyle şeyleri pijama altıyla dolaşır, sabun kokar, makyajmış parfümmüş bilmediği için şanslıyım sanırım halbuki kp çok sever bakımlı insanları. Gençken kvye dermiş makyaj yapmazsan seni dışarı çıkarmam diye öyle bir adama böyle bir eş ayy gıybetin dibine vurdum gece gece

Çok şükür canım ya gidin tabi baba sonuçta. Bir de hastayken daha çok beklerler anne babalar evlatlarını.
Ahh canım benim babamın bilinci yerinde olsa konuşabilse hiç ayrılmak istemezdi ki benden. Hatta muhtemelen evlenmemi bile istemezdi, çok zorlanırdı. Eşimi sürekli uyarırdı herhalde

Canım ben de diş buğdayı yapayım dedim haziran seminer dönemi. Hediye olarak Tek kullanımlık kendinden macunlu diş fırçası aldım metrodan onları süsleyip etiketlemeyi düşünüyorum. Kızımın mama sandalyesini süslerim. İkramlık da buğday salatası, kelebek formlu yaş pasta, patatesli ya da kıymalı börek, kelebek şekilli tereyağlı kurabiye, ıslak kurabiye ve kelebek şekilli meyve salatası düşündüm o dönem ramazana denk gelecek ama çağıracağım arkadaşlar genelde oruç tutmayan ya da emziren anneler:)

Canım benim torun da mı yumuşatmadı babanı? Oğluşu alsan bir el öpmeye gitsen? Neden kabul etmiyor baban? Bir yanlışını mı görmüş yoksa Sana layık görmüyor mu?

Aynen canım çare yok :) ben yeğenlerimden alışığım biraz. Ateşlenirlerdi diş döneminde. Çok doktora gittik geldik
Annem anlatır biz de pıt diye çıkarmışız bir gecede. Sabah kalkardım bir bakardım diş çıkmış diyor. Darısı bizim miniklerimize

Slogan gibi oldu canım :) bir pankarta yazıp eşini protesto etmeli Aslında düşünsene bir grup kadın herkes de bu söz yazılı ve eşine bağırıyoruz
Benim eşim kullandırmaz kendini ailesine hatta adı çıkmış ahlaksız diye gören çok ahlksız kocan var biz çok çektik der ben de siz işinizi bilmiyorsanız ben ne yapayım diyorum herkese
Şükür böyle sorunlarımız Yok bizim canım. Belki uzakta olduğumuz için, belki de bugüne kadar kimsenin desteğini görmediğimiz için. Eşimle bayağı zor günler geçirdik biz. Bu günlerde de hep yalnızdık. Birbirimizden başka kimse olmadı yanımızda.

Harbiden hiç farkında değil senin kv oğlunun elden gittiğinin. Birinin bu acı gerçekle yüzleştirmedi lazım kadını Farkında olsa zaten susup oturur. nasıl bir aşksa artık kadındaki koca oğlanı o nasıl sevmek öyle
Doğru diyorsun canım tanımak ister artık. Onlara dokunur muhtemelen. Yüzünü gözünü oynar köpeklerin inşallah her şey tatlılıkla çözülür canımmm kelebek de sen de daha iyi olursunuz.
Amin canımm amin inşallah. Yen'i bir iş kurdu mal almış aldığı adam dolandırmış. Çok üzgünüz şu aralar. Duan için çok sağol canım. Kimin duasının kabul olacağını bilemeyiz. Çok sağol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…