- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
Doğru diyorsun canım bu konu çok önemli öğretmeliyiz bebişlere. Hayır desinler ki kimse kullanamasın. Benim babam da hayır diyemez hep kızarız..Haklısın canım ama çocuklarımızın "hayır" diyebilmesi ve farkındalıkları çok önemli. Gerekirse pedagogdan yardım alırız
İnşallah tatlımAkıllandı gibi :)) bakalım izlemedeyim. Keşke böyle bir tercih yapmak zorunda bırakmasaydım onu da. Ama ailesi yüzünden yaşadık biz tüm tartışmalarımızı artık sınırını koyması gerekiyor.
Senin kv tam bir olay ya. Kadın korkuyor herhalde oğlumu alacaklar benden diye. Ne kadar uzaklaştırırsam o kadar iyi der gibi davranıyor. Başınıza doktor kesildi mübarek. Çocukların gelişimi için hayvanlarla iletişim kurmaları halbuki çok önemli.Canım köpeklerin bir zararı olmayacağını 4 farklj doktordan duydu eşim. Hele ki annemin köpekleri çok çok özenle bakılıyor. Aşıları günü gelmeden yapılır. En ufak öksürseler hemen veterinere götürülür. Kvnin eşimi paranoyaklaştırmasından başka bir şey değil sorun. Ben hamileliğimde onlara sarılarak uyurdum. Karnımı koklarlardı :)))
Ablan en iyisni yapmış yürümüyorsa zorlamaya gerek yok. İnşallah çok mutlu olur kuzularıyla:)
Oyy kıyamam ya minicik daha kusmasın kelebekHahah eşim 2.kanal der öyle konuşanlara:)
Az kaldı inanıyorum çıkacak dişler artık kusmaları da arttı kızımın eskiden hemen hemen hiç kusmazdı. Düzende bir değişiklik olmadığı için dişe veriyorum o ufak çıkarmaları.
Seviyorsan yap canım mis gibi doğal kabaklaİnşallah canım sorunsuzca seve seve yesin kuzucuklarımız. Ben de diyorum acaba ben de mi yapsam çok fazla var kabak
Aynen ya biz yavrularımız rahatsız olmasın diye parfüm makyaj hepsinden uzak duruyoruz. Hatta el kremi bile kullanmıyorum benYalnız değilmişim çok sevindim :)) evet kesinlikle onların etkisi. Eşim en ince ayrıntısına kadar annesinden nefret ettiğimi biliyor artık
Iyk hadi parfüm bir yere kadar da sigara olmamalı yaa. Ben kızımı öpüp koklamak için makyaj bile yapmıyorum dışarı çıkarken.
Çok şükür canım ya gidin tabi baba sonuçta. Bir de hastayken daha çok beklerler anne babalar evlatlarını.hatta 2 haftaya bir gidelim yarım saat de olsa görelim babanı bile dedi:) eşim ya benden bıktı ya da sonunda empati kurabildi:))
Diş buğdayı yapayım diyorum ben de memlekete gidince canım ama henüz bir karar vermedimselam kızlar nasılsınız bebişler nasıl
mevlüt yaptınız mı yapacak mısınız neler ikram ettiniz ve hediye ne dağıttınız acaba ben de yeni kararlaştırıyorum yaza yapıcam kısmetse
Eskilerde de varmış canım benim kv iki çocuğunu da emzirememişVay arkadaş ya bu bebekler çok yeni model, eskilerden hiç duymadım onu emmezdin bunu emerdin vs
İnşallah canım. Sıkıntılı olursa o 40 hafta 40 yıl olur bize ya da yine rapor alıp bakıcı tutarız napalım..Çok doğru canım inşallah çok ağır geçmez de kuzucuklarımız da rezil olmaz..
Aynen canım çare yok :) ben yeğenlerimden alışığım biraz. Ateşlenirlerdi diş döneminde. Çok doktora gittik geldikİnşallah canım. Sıkıntılı olursa o 40 hafta 40 yıl olur bize ya da yine rapor alıp bakıcı tutarız napalım..
Ahh biz de hayır diyemiyoruz hiç. Yine ben yeri geldi mi ima ederim ama eşim fena kullandırır kendisini. İnşallah kızıma öğreticem hayır demeyi.Doğru diyorsun canım bu konu çok önemli öğretmeliyiz bebişlere. Hayır desinler ki kimse kullanamasın. Benim babam da hayır diyemez hep kızarız..
İnşallah tatlımo mesafeyi koruyabilse eşini bu şekilde tercih yapmak zorunda bırakmazdın canım. Doğruyu yanlışı haklıyı haksızı görüp ona göre davranmalı. İsterse anne babası olsun. Artık kendisinin de bir ailesi var koruması gereken...
Kesinlikle çok haklısın kadının aklı çıkıyor oğlu elinden gidecek diye halbuki gitti bile algılayamıyor halaSenin kv tam bir olay ya. Kadın korkuyor herhalde oğlumu alacaklar benden diye. Ne kadar uzaklaştırırsam o kadar iyi der gibi davranıyor. Başınıza doktor kesildi mübarek. Çocukların gelişimi için hayvanlarla iletişim kurmaları halbuki çok önemli.
Yaa ne tatlılarmış :) hissediyorlardı demek hamile olduğunu orada bir can olduğunu
İnşallah canım inşallah Allah razı olsun bütün dualarımız şu an ablam için..
İnşallah canım. Aa neymiş acaba o beyazlıklar? Bizim dişler baya baya belirgin baktığında.Oyy kıyamam ya minicik daha kusmasın kelebekinşallah bir an önce çıkar kurtulur yavrucuk biz de diş kaşıma dışında bişi yok canım henüz. O görünen nokta kadar beyazlık da kayboldu.
Seviyorsan yap canım mis gibi doğal kabaklainşallah ya ben korkuyorum eşimin ailesi çok yemek seçer onlara çekerse uğraşırım bayağı.
Ayy benim kv bilmez öyle şeyleri pijama altıyla dolaşır, sabun kokar, makyajmış parfümmüş bilmediği için şanslıyım sanırımAynen ya biz yavrularımız rahatsız olmasın diye parfüm makyaj hepsinden uzak duruyoruz. Hatta el kremi bile kullanmıyorum benbir zahmet onlar da özen göstersin. Benim kv sağolsun dikkat eder böyle şeylere. Uzağız tabi de yakın olsak da dikkat eder.
Ahh canım benim babamın bilinci yerinde olsa konuşabilse hiç ayrılmak istemezdi ki benden. Hatta muhtemelen evlenmemi bile istemezdi, çok zorlanırdı. Eşimi sürekli uyarırdı herhaldeÇok şükür canım ya gidin tabi baba sonuçta. Bir de hastayken daha çok beklerler anne babalar evlatlarını.
Canım ben de diş buğdayı yapayım dedim haziran seminer dönemi. Hediye olarak Tek kullanımlık kendinden macunlu diş fırçası aldım metrodan onları süsleyip etiketlemeyi düşünüyorum. Kızımın mama sandalyesini süslerim. İkramlık da buğday salatası, kelebek formlu yaş pasta, patatesli ya da kıymalı börek, kelebek şekilli tereyağlı kurabiye, ıslak kurabiye ve kelebek şekilli meyve salatası düşündümDiş buğdayı yapayım diyorum ben de memlekete gidince canım ama henüz bir karar vermedimsarma poğaça makarna salatası yaş pasta mercimekli köfte seçenek çok Aslında menü için. Hediye hiç düşünmedim ben canım ama dolap süsü dağıtıyorlar genelde ya da tesbih olabilir. Yapan yerlere sormak lazım.
Canım benim torun da mı yumuşatmadı babanı? Oğluşu alsan bir el öpmeye gitsen? Neden kabul etmiyor baban? Bir yanlışını mı görmüş yoksa Sana layık görmüyor mu?Kızlar herkes bir yerden çekiyor Aslında. Ben kv kp açısından çok şanslıyım ama kendi ailem açısından şanssızım. 3 yıl bitiyor evleneli. Kendi ailemden hiç kimse gelip görmedi daha evimi. Babam eşimi kabul etmiyor. Ben hep yalnız gidiyorum kendi anneme giderken. Çok zor oluyor üzülüyorum yıpranıyorum. Eşim de öyle iyi ki her şeye rağmen babanı başımın üstünde taşırım yeter ki gelsin diyor. Düşse sırtımda taşırım diyor. Ama babam tam tersi eşime ve ailesine olmadık laflar ediyor. Eşimin ailesi de ağzını açış bir laf etmiyor.
Annem anlatır biz de pıt diye çıkarmışız bir gecede. Sabah kalkardım bir bakardım diş çıkmış diyor. Darısı bizim miniklerimizeAynen canım çare yok :) ben yeğenlerimden alışığım biraz. Ateşlenirlerdi diş döneminde. Çok doktora gittik geldik
Slogan gibi oldu canım :) bir pankarta yazıp eşini protesto etmeli AslındaAhh biz de hayır diyemiyoruz hiç. Yine ben yeri geldi mi ima ederim ama eşim fena kullandırır kendisini. İnşallah kızıma öğreticem hayır demeyi.
Erkeklerin geneli çok geç farkına varıyor bir yuva kurduğunun. Ya bilinci oturacak ya da yeniden annesiyle oturacak
Harbiden hiç farkında değil senin kv oğlunun elden gittiğinin. Birinin bu acı gerçekle yüzleştirmedi lazım kadınıKesinlikle çok haklısın kadının aklı çıkıyor oğlu elinden gidecek diye halbuki gitti bile algılayamıyor halayaa birlikte otururken hemen eşimin yanına oturur kollarını ellerini yanaklarını okşar hem de benim yanımda kadın hiç normal değil.
Hep böyle olmayacak zaten kelebeğim iyice bilinçlendiğinde köpekleri isteyecek zatenhatta gelecek hafta gittiğimizde muhtemelen onları tanımak isteyecek. Eşim o manzarayı görürse hatasını anlar zaten
Tebrik ederim ablanı çok güçlü bir kadın kendisi. Bundan sonra da her şey gönlüne göre olur inşallah