- 3 Aralık 2015
- 271
- 256
- 35
Bende spora gidicem göbeğim kötü duruyo ya kendime güvenimi kaybediyorum aynaya bakmıyorum bilebenim de göbeğim çok yumuşak azcık fazla yesem anında sarkıyo çok kötü ya hep böle mi olucak acaba sporla falan toplanır mı
ben de hep elbet verilir diye düşünürken almaya başladım artıkGeçmiş olsun canım.Ben de önümüzdeki günlerde yaptıracağım inşallah.
Ben önceden çok azimliydim zayiflicam dedim mi kimse durduramazdi bi tirnak ladar bile bişey yiyip bozmazdim.O eski halimden eser yok simdi.Üstüne almaya da başladım. Evde durmak da yaramadı bana boş kaldıkça dolaba gidiyorum.Nasıl etcem bilmem.
takılı kaldığım için üzülürken şimdi almaya başladım canım akşam yemeklerinden sonra özellikle beş altı aylık hamile haline geri dönüyo göbeğimBende spora gidicem göbeğim kötü duruyo ya kendime güvenimi kaybediyorum aynaya bakmıyorum bileben süt ürünleride yemiyorum ama hala aynı kilodayım takıldım eşim artık kilo ver demeye başladı off offff
Evimde koşu bandı var ama çocuk hep bende olduğu için yapamıyorumtakılı kaldığım için üzülürken şimdi almaya başladım canım akşam yemeklerinden sonra özellikle beş altı aylık hamile haline geri dönüyo göbeğim
benim de göbeğim çok yumuşak azcık fazla yesem anında sarkıyo çok kötü ya hep böle mi olucak acaba sporla falan toplanır mı
ben de hep elbet verilir diye düşünürken almaya başladım artık
Aynıyız bu konuda eskiden 5-6 kilo vermek en fazla 1 ayımı alırdı şimdi o diyete giremiyorumBen önceden çok azimliydim zayiflicam dedim mi kimse durduramazdi bi tirnak ladar bile bişey yiyip bozmazdim.O eski halimden eser yok simdi.Üstüne almaya da başladım. Evde durmak da yaramadı bana boş kaldıkça dolaba gidiyorum.Nasıl etcem bilmem.
Ben hamile gibi geziyorum canım doguma az kalmış sanki bir ara hergun veriyordum sonra almaya başladım zaten obezdim tutamıyorum kendimi hergun başlıyım başlıycam diyorum sonra bişeyler yiyorum biraz tıtabiliyorum ancak üniversite çok güzel yapmıştım ya çok degişmiş sonra aldım da aldım eşime de yazık diyorum bazen evlendikten sonra36 kilo almışımtakılı kaldığım için üzülürken şimdi almaya başladım canım akşam yemeklerinden sonra özellikle beş altı aylık hamile haline geri dönüyo göbeğim
Ben evlendiğimizde 36 bedendim eşim kilo al böyle sevmiyorum diyordu. Şimdi 20 kilo aldım böyle iyisin diyorBen ham
Ben hamile gibi geziyorum canım doguma az kalmış sanki bir ara hergun veriyordum sonra almaya başladım zaten obezdim tutamıyorum kendimi hergun başlıyım başlıycam diyorum sonra bişeyler yiyorum biraz tıtabiliyorum ancak üniversite çok güzel yapmıştım ya çok degişmiş sonra aldım da aldım eşime de yazık diyorum bazen evlendikten sonra36 kilo almışım
Sorun şurda ben evlendiğimizde zaten 80 kiloydumBen evlendiğimizde 36 bedendim eşim kilo al böyle sevmiyorum diyordu. Şimdi 20 kilo aldım böyle iyisin diyoriyice sinir oluyorum.
Bizim beyler memnun biz değiliz:) Hayatımda bu kiloda olmadım ben. Spor yapabilecek zaman ve fırsat olsa keşkeSorun şurda ben evlendiğimizde zaten 80 kiloydum))) eşim öyle sevmişti beni ama adamcağızda bu kadar da olmamı istememiştir
Yazık hala da şişmansın demiyo açık açık arada bu göbek nolmuş böyle ne zaman gidecek diyo:)
Iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz sağolun. Gerçekten erkek anneleri daha fazla uzatmasin yaptirsin. Doktorla 3 aylıkken yapilmasini onemle vurguluyo ilk ciktiginda ameliyat acisi vardi gecti gitti kurtuldu oğlum en iyisi. Şiddetle tavsiye ederim. ..Geçmiş olsun canım.Ben de önümüzdeki günlerde yaptıracağım inşallah.
Ben önceden çok azimliydim zayiflicam dedim mi kimse durduramazdi bi tirnak ladar bile bişey yiyip bozmazdim.O eski halimden eser yok simdi.Üstüne almaya da başladım. Evde durmak da yaramadı bana boş kaldıkça dolaba gidiyorum.Nasıl etcem bilmem.
Aynı fikirdeyim kesinlikle erken yapılmalı henüz oraya dokunamıyorken,yüz üstü dönemiyorken ve sünnet korkusu oluşmadan yapılmalı. Çok çabuk iyileşiyor 2 gün sonra bir şey kalmaz inşallah. Bu konuda başkasını dinlemeyin akıl verenler gelip bakmayacak çocuğa dönme yapma koşma gitme dokunma diye siz uğraşacaksınız gece boyu nöbet tutarsınız dönmesin diye vs vs anneler daha fazla yük edinmeyin kendinize yaptırın kesinlikleIyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz sağolun. Gerçekten erkek anneleri daha fazla uzatmasin yaptirsin. Doktorla 3 aylıkken yapilmasini onemle vurguluyo ilk ciktiginda ameliyat acisi vardi gecti gitti kurtuldu oğlum en iyisi. Şiddetle tavsiye ederim. ..
Sigara eeeeeggg unut onu :) fırsat bu fırsat bırakmış ne güzel aklına bile getirme spora gelince aslında çok vaktin var da haberin yok:)))Bizim beyler memnun biz değiliz:) Hayatımda bu kiloda olmadım ben. Spor yapabilecek zaman ve fırsat olsa keşkeayyy bu aralar da canım sigara istiyor. Normalde bırakmıştım ama arada yakardım hatta eşimle karşılıklı içerdik tektük. Kızım için içmemem lazım en azından emzirdiğim süre zarfında
Özellikle canım sıkıldığında istiyorum sigara içmeyi. Koşu bandına çıkamıyorum kelebeğim bir anda ağlamaya başlıyor; kesintisiz olmadıkça yürüyüşün de bir faydası olmaz ve terim soğur. Ev işi slingle kolaySigara eeeeeggg unut onu :) fırsat bu fırsat bırakmış ne güzel aklına bile getirme spora gelince aslında çok vaktin var da haberin yok:)))
İkinci olunca anlıyorsun aaa ne kadar da rahatmışım ben diye:)))) ben ilkinde çok rahatmışım uyumuşum iş yapmışım da haberim yokmuş...
Evet aynen o diyenler gelip bakmicaklar cocuga. Duyan herkes bişey mi var hastalikmi var falan diyolar yok kendimiz yaptirdik diger aciklamalari söyleyince hak veriyolar.Aynı fikirdeyim kesinlikle erken yapılmalı henüz oraya dokunamıyorken,yüz üstü dönemiyorken ve sünnet korkusu oluşmadan yapılmalı. Çok çabuk iyileşiyor 2 gün sonra bir şey kalmaz inşallah. Bu konuda başkasını dinlemeyin akıl verenler gelip bakmayacak çocuğa dönme yapma koşma gitme dokunma diye siz uğraşacaksınız gece boyu nöbet tutarsınız dönmesin diye vs vs anneler daha fazla yük edinmeyin kendinize yaptırın kesinlikle
Ne kadarlikken biniyolar örümceğe acabaGunaydınnnnnn hanımlarrr...
Nasılsınız bakalım...benim kız gırtlaktan ses çıkarmaya başladı bu aralar hırlıyor resmen sinirlenince bide yenilmedim örümceğe koydum hoşuna gitti hatta bir metre kadar gitti kendini ama pek bindirmem erken daha