2016 Aralık Anneleri

benim de göbeğim çok yumuşak azcık fazla yesem anında sarkıyo çok kötü ya hep böle mi olucak acaba sporla falan toplanır mı
Bende spora gidicem göbeğim kötü duruyo ya kendime güvenimi kaybediyorum aynaya bakmıyorum bile ben süt ürünleride yemiyorum ama hala aynı kilodayım takıldım eşim artık kilo ver demeye başladı off offff

ben de hep elbet verilir diye düşünürken almaya başladım artık

takılı kaldığım için üzülürken şimdi almaya başladım canım akşam yemeklerinden sonra özellikle beş altı aylık hamile haline geri dönüyo göbeğim

takılı kaldığım için üzülürken şimdi almaya başladım canım akşam yemeklerinden sonra özellikle beş altı aylık hamile haline geri dönüyo göbeğim
Evimde koşu bandı var ama çocuk hep bende olduğu için yapamıyorum doğumdan sonra eski kilosundan daha aza düşenlere hayranımmm

benim de göbeğim çok yumuşak azcık fazla yesem anında sarkıyo çok kötü ya hep böle mi olucak acaba sporla falan toplanır mı

Sporla toparlanir canim yaa. Ilkinde boyle sorunum yoktu. Yine olmaz diye dusunuyordum ama umdugum olmadi. Kendimi guzel gormuyorum esim guzelsin diyor ama oyle.dicek tabi. Ooo bana iki cocuk verdin su haline bak diyecek degil ya

Aynıyız bu konuda eskiden 5-6 kilo vermek en fazla 1 ayımı alırdı şimdi o diyete giremiyorum

Ben ham
Ben hamile gibi geziyorum canım doguma az kalmış sanki bir ara hergun veriyordum sonra almaya başladım zaten obezdim tutamıyorum kendimi hergun başlıyım başlıycam diyorum sonra bişeyler yiyorum biraz tıtabiliyorum ancak üniversite çok güzel yapmıştım ya çok degişmiş sonra aldım da aldım eşime de yazık diyorum bazen evlendikten sonra36 kilo almışım

Ben evlendiğimizde 36 bedendim eşim kilo al böyle sevmiyorum diyordu. Şimdi 20 kilo aldım böyle iyisin diyor iyice sinir oluyorum.

Ben evlendiğimizde 36 bedendim eşim kilo al böyle sevmiyorum diyordu. Şimdi 20 kilo aldım böyle iyisin diyor iyice sinir oluyorum.
Sorun şurda ben evlendiğimizde zaten 80 kiloydum ))) eşim öyle sevmişti beni ama adamcağızda bu kadar da olmamı istememiştir
Yazık hala da şişmansın demiyo açık açık arada bu göbek nolmuş böyle ne zaman gidecek diyo:)

Bizim beyler memnun biz değiliz:) Hayatımda bu kiloda olmadım ben. Spor yapabilecek zaman ve fırsat olsa keşke ayyy bu aralar da canım sigara istiyor. Normalde bırakmıştım ama arada yakardım hatta eşimle karşılıklı içerdik tektük. Kızım için içmemem lazım en azından emzirdiğim süre zarfında

Iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz sağolun. Gerçekten erkek anneleri daha fazla uzatmasin yaptirsin. Doktorla 3 aylıkken yapilmasini onemle vurguluyo ilk ciktiginda ameliyat acisi vardi gecti gitti kurtuldu oğlum en iyisi. Şiddetle tavsiye ederim. ..

Aynı fikirdeyim kesinlikle erken yapılmalı henüz oraya dokunamıyorken,yüz üstü dönemiyorken ve sünnet korkusu oluşmadan yapılmalı. Çok çabuk iyileşiyor 2 gün sonra bir şey kalmaz inşallah. Bu konuda başkasını dinlemeyin akıl verenler gelip bakmayacak çocuğa dönme yapma koşma gitme dokunma diye siz uğraşacaksınız gece boyu nöbet tutarsınız dönmesin diye vs vs anneler daha fazla yük edinmeyin kendinize yaptırın kesinlikle

Sigara eeeeeggg unut onu :) fırsat bu fırsat bırakmış ne güzel aklına bile getirme spora gelince aslında çok vaktin var da haberin yok:)))
İkinci olunca anlıyorsun aaa ne kadar da rahatmışım ben diye:)))) ben ilkinde çok rahatmışım uyumuşum iş yapmışım da haberim yokmuş...

Yoruldumm evin yarısı süpürüldü yarısı duruyo mutfak toplandı çamaşırlar kaldırıldı ütü yapıldı küçük uyutuldu büyük kaçıncı masal hala uyanık namaz kılınmadı yatıcam galiba sabah kadar da vardiyalı biri susup diğeri başlıyor bizim kızlar çok güzel anlaşıyor . ayarlılar kuçugu emzir büyük çağırıyor, büyük sızıyor küçük başlıyo

Özellikle canım sıkıldığında istiyorum sigara içmeyi. Koşu bandına çıkamıyorum kelebeğim bir anda ağlamaya başlıyor; kesintisiz olmadıkça yürüyüşün de bir faydası olmaz ve terim soğur. Ev işi slingle kolay kızımı bağlıyorum kendime süpürüyorum siliyorum o da göğsümde uyuyor:) tek sıkıntı spor bizim için.
Haklısın canım senin günler daha bir hızlı ve yorucu geçiyordur. Allah kolaylık versin.

Gunaydınnnnnn hanımlarrr...
Nasılsınız bakalım...benim kız gırtlaktan ses çıkarmaya başladı bu aralar hırlıyor resmen sinirlenince bide yenilmedim örümceğe koydum hoşuna gitti hatta bir metre kadar gitti kendini ama pek bindirmem erken daha

Evet aynen o diyenler gelip bakmicaklar cocuga. Duyan herkes bişey mi var hastalikmi var falan diyolar yok kendimiz yaptirdik diger aciklamalari söyleyince hak veriyolar.

Ne kadarlikken biniyolar örümceğe acaba

syns her ne kadar işleri kolaylaştırsa da örümcek/yürüteç hiç iyi bir şey değil hele de erkek çocukları için çok kötü bi araştırın bu konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…