- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
Dişti canım elime sert sert değiyordu batıp çıkıyordu bir tane nokta kadarcıktı zaten. Bir gün baktım kayboldu. Hala damağında çizik var ve o çizgi git gide inceliyor. sizin de bir tek beyazları görmek kalmış inşallahİnşallah canım. Aa neymiş acaba o beyazlıklar? Bizim dişler baya baya belirgin baktığında.
Yapıcam da yorgunum canım hem eşimle tartışmalarımızdan dolayı hem de 3 gün üstüste misafir ağırladım. Evde doğru düZgün yemek bile pişiremedim pasta börek yapmaktan.
Sen alıştırırsan her şeyi yer annesi hiç endişelenme. Ben de bu aralar tarhana ya da mercimek versem mi acaba diyorum. Hala meyveye başlamadım bu arada.
Oy zor canım ben artık misafir geleceği zaman hazır aldırıyorum. Zaten gelen yemekli geliyor yemeğin üzerine bir tatlı çerez yetiyor. Bayağı yorulmuşsun sen :) benim öyle arka arkaya misafir gelse ben bir kez yapar 3 ünü çıkartırım herhalde biz eşimle pasta sevmeyiz çok. Ben yaparım kalanı dağıtırım hep insanı aslında koşturmak değil de beyin yorgunluğu daha çok yıpratıyor. Bununla geçer inşallah canım sıkıntılarınız.
Ağır olur mı ki canım. İstersen kendinize yap kelebeğe de bir iki çay kaşığı dene. Sorun olmazsa artırırsın. İnşallah canım çok istiyorum yesin her şeyi. Seçmesin.