- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
@syns her ne kadar işleri kolaylaştırsa da örümcek/yürüteç hiç iyi bir şey değil hele de erkek çocukları için çok kötü bi araştırın bu konuyu
Gecmiş olsın darısı bize inşallahKizlar bugun 4. Ayinizi doldurduk. Sabah asilarimizi da yaptirdik. Bir donemi daha atlattik cok sukur. Hafif bir grip geciriyoruz, asi da birlesince mizmizligimiz tavan yaptiinsallah cabuk atlatiriz.
Kız ben eşime hamile olduğumu söylemiştim de iyi hayırlı olsun diyip dönüp yatmıştıSonra uyandığında onu rüya gördüğüne inandirmistim o derece kendinden habersiz uyur :)
Sen kara kedi gibi olmuşsun canımNarcoleptic insomniac S Senisevmeksuyabakmak o da bisey mi benim eşim kv telefonunda aşkım diye kayıtlı oğlumu da küçük aşkım diye seviyor. Ama Allah var iyidir kv biseyini görmedim hep yardımcı olma niyeti vardır. Arada anlaşamadığımız şeyler olmuyo değil ama uzun boylu olmadığı için he deyip geçiyorum zaten uzaktalar şu an.
Amaaan balık burcu mu eşin canımHahah komik olurdu eşim ne tepki verirdi kestiremedim
Ne güzel kullandırmıyormuş ama benim eşim çok duygusaldır biri karşısında ağlasa onun gözleri dolar hemen
Kv kp desteği görmedik biz de. Her zor anımıza annem yetişti. Kvnin tek yaptığı şey oturup süzülmek. Düğünde bilE kapıda beklemedi gitti oturdu yemek yedi süzüldü
Sen uzak dur bu kadından yakın da dursan muhatap olma canım çok fenaymış. Bu kez eşin sana mı inanacak annesine mi şaşar.Muhtemelen bunu ona söyleyen çok oldu başta kp olmak üzere ama kadın kabul etmiyor. Zaten hayal dünyasında yaşıyor. Biri kızınca 1dk önce şeyi inkar eder. Düğün zamanı eşimle bu yüzden az tartışmamışızdır.
Sağol canım inşallah hallolacak kısa zamanda:) ne güzel oynar köpüşlerle. Hamileliğim boyunca hayvanlarla iç içe yetiştirmeyi istedim kelebeğimi.
Aaa üzüldüm canım ticarette iyi ve namuslu insan sayısı gitgide azalıyor. İnşallah adam insafa gelir.
Ben de sizden bekliyorum bu önceliğiSiz bizden önce diş patlatırsınız gibi geliyor bana :)
Pazar günü şehir dışından geldi arkadaşlar. Sabahtan akşama kadar brunchtı öğle yemeğiydi çay faslı, kahve faslı derken çok yoruldum. Pazartesi 17 kişi geldi eşimin iş yerindeki arkadaşları. Salı da annem ve annemin arkadaşları vardı. Baya kalabalık gruplar atlattım canım. Eşim de ben de severiz pasta börek
Evet gönül yorgunluğu daha zor canım. Allah herkese yuvasında huzur versin.
Tuzsuz yapıp denemek lazım. Bir deniyim bakalım canım 5. Ay dolduğunda
Kıyamam ya neyse bu sayede bağışıklığı güçlü olur canım ama dikkat etmek lazım işte miniciklerdi o zamanlar. Ya bir enfeksiyon kapsa ya torunu zarar verse. Az büyüsün Sonra oynarlarken zaten. Bizim odamız ayrıydı ben istersem çıkıyordum odadan odaya kimseyi almıyorduk kolay kolay canım. Çok yakın olursa bebeği görüp 5 dakika oturup çıkıyorlardı.Ayy ne güzel düşünceliymiş kv. Benimki bilakis akrabalarını dolduruyordu minicik bebeğin başına. O çok sevdiği şımarık yaramaz torununu çağırıyordu hemen. Fazlasıyla düşüncesiz ve bencil bir kadındır.
Allah ayırmasın canımm... yine gidersin ne güzel öper koklarsın..Evet biz de babamla birbirimize çok düşkündük canım. Babamı Öpüp koklamak nefesini dinlemek bile yetiyor bana:)
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin dedene.
Çağır yatılı geleceksen çağırmıyorum de canım :) az otursun gitsin o da misafirler gibiAynen canım kardeşim de gelir yardıma. Annemi çağırıcam bir de eşim üzülmesin diye kvyi belki çağırırım o anki psikolojime bağlı
Muhtemelen emerken o minicik dişlerin varlığını hissettirecekler bizeçok keskin olurmuş ve bol bol meme ısırırmış bebişler diş çıkardıklarında.
Evet canım aynen öyl hala da kabullenemiyor Tarsus'ta kal gitme evine dediği oldu kaç kez. İnşallah canım ben de o günleri dört gözle bekliyorum. Eskiden tanışıyorlar zaten babam çok severdi o zamanlar. Hasta olduğunda babamın eşime baktığı bile oldu. İşte beni sevmesi her şeyi değiştirdi canım.Seni kaybettiğini düşünmüş baban çok seviyor demekkizaman ver canım babana eminim eşini çok sevecek birkaç yıl sonra eşinle karşılıklı tavla bile atacaktır. Seni bu kadar severken biricik kızının üzülmesini istemeZ
ben de aynı şekildeyim her sabah bakıyorum var mı dişin diyerekİnşallah canım. Ben her sabah bir ümit kontrol ediyorum:))
İlk başta benim eşim de gece oğluş ağlayınca odayı terk ediyordu. Bir kaç kez bu durumun beni çok rahatsız ettiğini söyledim napim uykusuz mu kalayım diyor. Biz nelere katlanıyoruz evlatlarımız için.Sabahları eşim 8 de kalkıyor biz ayrı odada yatıyoruz kızım hasta olunca,sabah 8 e on kala aldım kızımı yanına gittim uyandıralım kızımla diye. Adamın yanına kızımı yatırdım adam arkasını döndü yaaa sinirlerim zıpladı aldım çocuğu çıktım odadan. Sonra geliyo yanımıza çocuğa bakmaya bende söylendim tabi oda bi hışım gitti evden. Bu erkek milletine çocuk fazla ya onada dedim bir gün boşanırsak sana çocuğun tırnağını bile göstermem diye. Sabah sabah deli etti beni ya biz o rahat yatsın diye başka odada yatıyoz beyfendi kızına sırtını dönüyor
Çok şükür canım eşimden Allah razı olsun. Ama insan gerçekten ailesinden destek bekliyor. En çok zoruma da bu gidiyor zaten diğer çocuklarının her şeyine koşar babam, ama bana gelince asla kılını kıpırdatmaz. Kırıldığım öyle çok şey var ki bu konuda... ama bunu dile getirmiyorum biliyorum ki beni anlamayacak. Aksine kızacak da. Annem yanıma gelemese de arar sürekli o şekilde destek olur her zaman. Evlenmeden önce babama aşıktım resmen. Bunları yaşadıkça bağlılığım azaldı. Annemin yeri çok başka bende.Senin durumunda zor insan kendi ailesinden yeri geliyor destek bekliyor ama eşin sana sahip çıkıyorsa başa kalmıyorsa ne güzel eşinin kıymetini bil
Benim iki tarafta orta şekerli açıkcası her iki tarafında faul yaptıgı durumlar okuyor ben kendi aileme karşı nasıl eleştiri yapıyorsam yeri gelir eşim de kendi ailesine karşı yapar karşılıklı bi durum yani ne yapalım sevdik evlendik belli bi yaştan sonra insanları değiştireyıru
Yok canım balık olan benim :) eşim boğaAmaaan balık burcu mu eşin canımbenimki de merhametli sağolsun da canı istemezse kimse bir şey yaptıramıyor : D
İstenmeyen gelin misin ki öyle davranıyor kv canımbir de erkek annesi seve seve kapıda bekler insan. Değişik bayağı seninki kadın belli yani resmen oğluna aşık. Nerdeyse yas tutacakmış siz evlenirken işte benim kendi tarafım da gelemiyor babamdan dolayı canım biz hep yalnızdık. Hoş kaynanam kayınbabam da hiç gelmedi evimize. Uzak diye bahane ediliyor şu an :)
Uzağım daha da uzak olmak istiyorum canım. Eşim son gelişlerinde şahit oldu annesinin yalanlarına o yüzden artık bana inanıyorSen uzak dur bu kadından yakın da dursan muhatap olma canım çok fenaymış. Bu kez eşin sana mı inanacak annesine mi şaşar.
Evet çok heyecanlı olur ilk oynayışı :)
Adam bir çok kişiyi dolandırmış canım adı falan sahteymiş. İzine ulaşamıyorlar. Hayat zaten zor ablam için bu daha da zorlaştırdı
Siz ikiniz sulu gözsünüz o zaman canımYok canım balık olan benim :) eşim boğa
Nikaha kadar kv önümde arkamda dolanırdı. Aman kızım canım kızım sen üzülme kızım sen vs vs. Aileler arasında kültür farkı var canım benim ailem üniv.mezunu ama eşimin ailesi ilkokul mezunu yanısıra ekonomik farklılıklar da var. Kadın annemi de beni de çok kıskanıyor zaten annemle yarış içerisinde.
Oturup süzülmeyi bilir kv başka bir işe yaramaz. Akrabaları da aynısını der nerede nasıl davranmasını bilmeyen bir kadın.
Annemin geldiğini duyunca buraya gelebilmek için her türlü şeyi yapıyor.
Erkeklere güven olmaz bu konuda canım bugün inanır yarın yine aynı hataya düşerUzağım daha da uzak olmak istiyorum canım. Eşim son gelişlerinde şahit oldu annesinin yalanlarına o yüzden artık bana inanıyor
Kameraya çekicem kelebeğimin köpeklerle ilk karşılaşmasını
Ah canım yaa çok zor Allah yardımcısı olsun ablanın. O pis adam da umarım cezasını bulur.
Yahu ben yapıyorum da yemiyor.Gerçi yenecek tarafı olmuyor sankiYa siz bebişlerinize ne güzel şeyler yediriyorsunuz imreniyorum valla. Bizim sıpanın süt alerjisi olunca yoğurt fln verrmiyorum.annem gelecek haftaya onla bişeyler yapıp yedircem. Dün muhallebi yaptım ağzına mühür vurdu sanki iki kaşık zor yedi. Hipp in püresini aldım bakalım bi denicem