- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
Dişti canım elime sert sert değiyordu batıp çıkıyordu bir tane nokta kadarcıktı zaten. Bir gün baktım kayboldu. Hala damağında çizik var ve o çizgi git gide inceliyor. sizin de bir tek beyazları görmek kalmış inşallahİnşallah canım. Aa neymiş acaba o beyazlıklar? Bizim dişler baya baya belirgin baktığında.
Yapıcam da yorgunum canım hem eşimle tartışmalarımızdan dolayı hem de 3 gün üstüste misafir ağırladım. Evde doğru düZgün yemek bile pişiremedim pasta börek yapmaktan.
Sen alıştırırsan her şeyi yer annesihiç endişelenme. Ben de bu aralar tarhana ya da mercimek versem mi acaba diyorum. Hala meyveye başlamadım bu arada.
Benimki de makyaj falan yapmaz hatta saçları beyazladı artık. Sürekli saçını boyatalım der dururuzAyy benim kv bilmez öyle şeyleri pijama altıyla dolaşır, sabun kokar, makyajmış parfümmüş bilmediği için şanslıyım sanırımhalbuki kp çok sever bakımlı insanları. Gençken kvye dermiş makyaj yapmazsan seni dışarı çıkarmam diye öyle bir adama böyle bir eş ayy gıybetin dibine vurdum gece gece
Ya kıyamamAhh canım benim babamın bilinci yerinde olsa konuşabilse hiç ayrılmak istemezdi ki benden. Hatta muhtemelen evlenmemi bile istemezdi, çok zorlanırdı. Eşimi sürekli uyarırdı herhalde
Aaa doğru ya artık ramazandan Sonra yaparız biz. Gelecek olanlar hep oruç olacak :) gayet güzel şeyler düşünmüşsün canım yeter bınlar artar bileCanım ben de diş buğdayı yapayım dedim haziran seminer dönemi. Hediye olarak Tek kullanımlık kendinden macunlu diş fırçası aldım metrodan onları süsleyip etiketlemeyi düşünüyorum. Kızımın mama sandalyesini süslerim. İkramlık da buğday salatası, kelebek formlu yaş pasta, patatesli ya da kıymalı börek, kelebek şekilli tereyağlı kurabiye, ıslak kurabiye ve kelebek şekilli meyve salatası düşündümo dönem ramazana denk gelecek ama çağıracağım arkadaşlar genelde oruç tutmayan ya da emziren anneler:)
Benle barıştı da eşimi kabul etmiyor canım bana onlar gelmeyecek bu eve diyor. Ben de daha fazla kırgınlık olur diye korkuyorum.Canım benim torun da mı yumuşatmadı babanı? Oğluşu alsan bir el öpmeye gitsen? Neden kabul etmiyor baban? Bir yanlışını mı görmüş yoksa Sana layık görmüyor mu?
Ya ne güzelmiş o kadar kolay mı olacak acaba?Annem anlatır biz de pıt diye çıkarmışız bir gecede. Sabah kalkardım bir bakardım diş çıkmış diyor. Darısı bizim miniklerimize
Hahah komik olurdu eşim ne tepki verirdi kestiremedimSlogan gibi oldu canım :) bir pankarta yazıp eşini protesto etmeli Aslındadüşünsene bir grup kadın herkes de bu söz yazılı ve eşine bağırıyoruz
Benim eşim kullandırmaz kendini ailesine hatta adı çıkmış ahlaksız diye gören çok ahlksız kocan var biz çok çektik derben de siz işinizi bilmiyorsanız ben ne yapayım diyorum herkese
Şükür böyle sorunlarımız Yok bizim canım. Belki uzakta olduğumuz için, belki de bugüne kadar kimsenin desteğini görmediğimiz için. Eşimle bayağı zor günler geçirdik biz. Bu günlerde de hep yalnızdık. Birbirimizden başka kimse olmadı yanımızda.
Muhtemelen bunu ona söyleyen çok oldu başta kp olmak üzere ama kadın kabul etmiyor. Zaten hayal dünyasında yaşıyor. Biri kızınca 1dk önce şeyi inkar eder. Düğün zamanı eşimle bu yüzden az tartışmamışızdır.Harbiden hiç farkında değil senin kv oğlunun elden gittiğinin. Birinin bu acı gerçekle yüzleştirmedi lazım kadınıFarkında olsa zaten susup oturur. nasıl bir aşksa artık kadındaki koca oğlanı o nasıl sevmek öyle
Doğru diyorsun canım tanımak ister artık. Onlara dokunur muhtemelen. Yüzünü gözünü oynar köpeklerininşallah her şey tatlılıkla çözülür canımmm kelebek de sen de daha iyi olursunuz.
Amin canımm amin inşallah.Yen'i bir iş kurdu mal almış aldığı adam dolandırmış. Çok üzgünüz şu aralar. Duan için çok sağol canım. Kimin duasının kabul olacağını bilemeyiz. Çok sağol..
Siz bizden önce diş patlatırsınız gibi geliyor bana :)Dişti canım elime sert sert değiyordu batıp çıkıyordu bir tane nokta kadarcıktı zaten. Bir gün baktım kayboldu. Hala damağında çizik var ve o çizgi git gide inceliyor. sizin de bir tek beyazları görmek kalmış inşallah
Oy zor canım ben artık misafir geleceği zaman hazır aldırıyorum. Zaten gelen yemekli geliyor yemeğin üzerine bir tatlı çerez yetiyor. Bayağı yorulmuşsun sen :) benim öyle arka arkaya misafir gelse ben bir kez yapar 3 ünü çıkartırım herhalde biz eşimle pasta sevmeyiz çok. Ben yaparım kalanı dağıtırım hepinsanı aslında koşturmak değil de beyin yorgunluğu daha çok yıpratıyor. Bununla geçer inşallah canım sıkıntılarınız.
Ağır olur mı ki canım. İstersen kendinize yap kelebeğe de bir iki çay kaşığı dene. Sorun olmazsa artırırsın. İnşallah canım çok istiyorum yesin her şeyi. Seçmesin.
Ayy ne güzel düşünceliymiş kv. Benimki bilakis akrabalarını dolduruyordu minicik bebeğin başına. O çok sevdiği şımarık yaramaz torununu çağırıyordu hemen. Fazlasıyla düşüncesiz ve bencil bir kadındır.Benimki de makyaj falan yapmaz hatta saçları beyazladı artık. Sürekli saçını boyatalım der dururuzkp saçlarını bıyıklarını sürekli boyatır kv ikna edemedik henüz onu da ikna edip boyatmamış lazım.
Orada Doğumdan sonra kaldığımızda odamızı deterjanla silmiyordu oğluş rahatsız olur diye. Sağolsun benden daha dikkatli davranıyordu korkuyordu sanki ben 3 çocuk büyütmüş gibiydim o da Yen'i gelin
Amaaan olsun arada yapmak lazıminsan rahatlıyor söyleyince
Evet biz de babamla birbirimize çok düşkündük canım. Babamı Öpüp koklamak nefesini dinlemek bile yetiyor bana:)Ya kıyamambabalar çok düşkün olur kızlarına.. bilinci yerinde olmasa da hisseder bence canım. Geçen yıl dedem çok rahatsızdı bilinci kapanmıştı tamamen. Ben son kez görmeye gittim ellerinden tutar öper koklardım bir kez hiç unutmuyorum ellerimi sımsıkı tutup gözlerimin içine bakmıştı. Sen mi geldin der gibi nasıl ağlamıştım o zaman. oyy çok zor ya ben gittim ondan Sonra da vefat etti dedem
Aynen canım kardeşim de gelir yardıma. Annemi çağırıcam bir de eşim üzülmesin diye kvyi belki çağırırım o anki psikolojime bağlıAaa doğru ya artık ramazandan Sonra yaparız biz. Gelecek olanlar hep oruç olacak :) gayet güzel şeyler düşünmüşsün canım yeter bınlar artar bileay kuzularımız diş mi çıkaracak ne tatlı olurlar sürekli dişine bakarız artık minnakların
Seni kaybettiğini düşünmüş baban çok seviyor demekkiBenle barıştı da eşimi kabul etmiyor canım bana onlar gelmeyecek bu eve diyor. Ben de daha fazla kırgınlık olur diye korkuyorum.
Aslında onların beni babamdan kopardığını düşünüyor canım. Kv mi suçluyor hep. Sen kandırdın kızımı falan diyor. Tabi başkasından duyduğu bir iki şeyle eşimin beni aldatacağını huzursuz bir yuvam olacağını da düşünüyordu. Bakalım elbet kapısını eşime de açacağı gün gelecek diyorum. Vakti vardır diyerek bekliyorım.
İnşallah canım. Ben her sabah bir ümit kontrol ediyorum:))Ya ne güzelmiş o kadar kolay mı olacak acaba?inşallah bizim de öyle olurrrr
Hahahaha hiç duymamıştım böyle bir şeyNarcoleptic insomniac S Senisevmeksuyabakmak o da bisey mi benim eşim kv telefonunda aşkım diye kayıtlı oğlumu da küçük aşkım diye seviyor. Ama Allah var iyidir kv biseyini görmedim hep yardımcı olma niyeti vardır. Arada anlaşamadığımız şeyler olmuyo değil ama uzun boylu olmadığı için he deyip geçiyorum zaten uzaktalar şu an.
Ikisini aynı anda yapmayı hiç denemedim açıkçası benim kız kucağıma zor sığıyor bide pompayı sokarsam araya kesin kız tekmeler sağdığım sütü de devirir babaannemin köyde inekleri vardı buzağı anneyi emecem diye süt kovasını devirmişti gözümün önüne o görüntü geldi bir çeşit ineriz bizdeElektrikli değil mi canım pompan? Ben kızımı bir memeden emzirirken diğerine pompayı tutuyordum
Senin durumunda zor insan kendi ailesinden yeri geliyor destek bekliyor ama eşin sana sahip çıkıyorsa başa kalmıyorsa ne güzel eşinin kıymetini bilKızlar herkes bir yerden çekiyor Aslında. Ben kv kp açısından çok şanslıyım ama kendi ailem açısından şanssızım. 3 yıl bitiyor evleneli. Kendi ailemden hiç kimse gelip görmedi daha evimi. Babam eşimi kabul etmiyor. Ben hep yalnız gidiyorum kendi anneme giderken. Çok zor oluyor üzülüyorum yıpranıyorum. Eşim de öyle iyi ki her şeye rağmen babanı başımın üstünde taşırım yeter ki gelsin diyor. Düşse sırtımda taşırım diyor. Ama babam tam tersi eşime ve ailesine olmadık laflar ediyor. Eşimin ailesi de ağzını açış bir laf etmiyor.
Allah yardımcın oldun üzüldüm babana babalara kızlar özledim bir kız annesi olarak bunu şimdi eşim ve kuzumda görebilşyorumAhh canım benim babamın bilinci yerinde olsa konuşabilse hiç ayrılmak istemezdi ki benden. Hatta muhtemelen evlenmemi bile istemezdi, çok zorlanırdı. Eşimi sürekli uyarırdı herhalde