2016 Aralık Anneleri

Dişti canım elime sert sert değiyordu batıp çıkıyordu bir tane nokta kadarcıktı zaten. Bir gün baktım kayboldu. Hala damağında çizik var ve o çizgi git gide inceliyor. sizin de bir tek beyazları görmek kalmış inşallah
Oy zor canım ben artık misafir geleceği zaman hazır aldırıyorum. Zaten gelen yemekli geliyor yemeğin üzerine bir tatlı çerez yetiyor. Bayağı yorulmuşsun sen :) benim öyle arka arkaya misafir gelse ben bir kez yapar 3 ünü çıkartırım herhalde biz eşimle pasta sevmeyiz çok. Ben yaparım kalanı dağıtırım hep insanı aslında koşturmak değil de beyin yorgunluğu daha çok yıpratıyor. Bununla geçer inşallah canım sıkıntılarınız.
Ağır olur mı ki canım. İstersen kendinize yap kelebeğe de bir iki çay kaşığı dene. Sorun olmazsa artırırsın. İnşallah canım çok istiyorum yesin her şeyi. Seçmesin.

Benimki de makyaj falan yapmaz hatta saçları beyazladı artık. Sürekli saçını boyatalım der dururuz kp saçlarını bıyıklarını sürekli boyatır kv ikna edemedik henüz onu da ikna edip boyatmamış lazım.
Orada Doğumdan sonra kaldığımızda odamızı deterjanla silmiyordu oğluş rahatsız olur diye. Sağolsun benden daha dikkatli davranıyordu korkuyordu sanki ben 3 çocuk büyütmüş gibiydim o da Yen'i gelin
Amaaan olsun arada yapmak lazım insan rahatlıyor söyleyince

Ahh canım benim babamın bilinci yerinde olsa konuşabilse hiç ayrılmak istemezdi ki benden. Hatta muhtemelen evlenmemi bile istemezdi, çok zorlanırdı. Eşimi sürekli uyarırdı herhalde
Ya kıyamam babalar çok düşkün olur kızlarına.. bilinci yerinde olmasa da hisseder bence canım. Geçen yıl dedem çok rahatsızdı bilinci kapanmıştı tamamen. Ben son kez görmeye gittim ellerinden tutar öper koklardım bir kez hiç unutmuyorum ellerimi sımsıkı tutup gözlerimin içine bakmıştı. Sen mi geldin der gibi nasıl ağlamıştım o zaman. oyy çok zor ya ben gittim ondan Sonra da vefat etti dedem

Aaa doğru ya artık ramazandan Sonra yaparız biz. Gelecek olanlar hep oruç olacak :) gayet güzel şeyler düşünmüşsün canım yeter bınlar artar bile ay kuzularımız diş mi çıkaracak ne tatlı olurlar sürekli dişine bakarız artık minnakların

Canım benim torun da mı yumuşatmadı babanı? Oğluşu alsan bir el öpmeye gitsen? Neden kabul etmiyor baban? Bir yanlışını mı görmüş yoksa Sana layık görmüyor mu?
Benle barıştı da eşimi kabul etmiyor canım bana onlar gelmeyecek bu eve diyor. Ben de daha fazla kırgınlık olur diye korkuyorum.
Aslında onların beni babamdan kopardığını düşünüyor canım. Kv mi suçluyor hep. Sen kandırdın kızımı falan diyor. Tabi başkasından duyduğu bir iki şeyle eşimin beni aldatacağını huzursuz bir yuvam olacağını da düşünüyordu. Bakalım elbet kapısını eşime de açacağı gün gelecek diyorum. Vakti vardır diyerek bekliyorım.

Narcoleptic insomniac S Senisevmeksuyabakmak o da bisey mi benim eşim kv telefonunda aşkım diye kayıtlı oğlumu da küçük aşkım diye seviyor. Ama Allah var iyidir kv biseyini görmedim hep yardımcı olma niyeti vardır. Arada anlaşamadığımız şeyler olmuyo değil ama uzun boylu olmadığı için he deyip geçiyorum zaten uzaktalar şu an.

Hahah komik olurdu eşim ne tepki verirdi kestiremedim
Ne güzel kullandırmıyormuş ama benim eşim çok duygusaldır biri karşısında ağlasa onun gözleri dolar hemen
Kv kp desteği görmedik biz de. Her zor anımıza annem yetişti. Kvnin tek yaptığı şey oturup süzülmek. Düğünde bilE kapıda beklemedi gitti oturdu yemek yedi süzüldü

Muhtemelen bunu ona söyleyen çok oldu başta kp olmak üzere ama kadın kabul etmiyor. Zaten hayal dünyasında yaşıyor. Biri kızınca 1dk önce şeyi inkar eder. Düğün zamanı eşimle bu yüzden az tartışmamışızdır.
Sağol canım inşallah hallolacak kısa zamanda:) ne güzel oynar köpüşlerle. Hamileliğim boyunca hayvanlarla iç içe yetiştirmeyi istedim kelebeğimi.
Aaa üzüldüm canım ticarette iyi ve namuslu insan sayısı gitgide azalıyor. İnşallah adam insafa gelir.

Siz bizden önce diş patlatırsınız gibi geliyor bana :)
Pazar günü şehir dışından geldi arkadaşlar. Sabahtan akşama kadar brunchtı öğle yemeğiydi çay faslı, kahve faslı derken çok yoruldum. Pazartesi 17 kişi geldi eşimin iş yerindeki arkadaşları. Salı da annem ve annemin arkadaşları vardı. Baya kalabalık gruplar atlattım canım. Eşim de ben de severiz pasta börek
Evet gönül yorgunluğu daha zor canım. Allah herkese yuvasında huzur versin.
Tuzsuz yapıp denemek lazım. Bir deniyim bakalım canım 5. Ay dolduğunda

Ayy ne güzel düşünceliymiş kv. Benimki bilakis akrabalarını dolduruyordu minicik bebeğin başına. O çok sevdiği şımarık yaramaz torununu çağırıyordu hemen. Fazlasıyla düşüncesiz ve bencil bir kadındır.

Evet biz de babamla birbirimize çok düşkündük canım. Babamı Öpüp koklamak nefesini dinlemek bile yetiyor bana:)
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin dedene.

Aynen canım kardeşim de gelir yardıma. Annemi çağırıcam bir de eşim üzülmesin diye kvyi belki çağırırım o anki psikolojime bağlı
Muhtemelen emerken o minicik dişlerin varlığını hissettirecekler bize çok keskin olurmuş ve bol bol meme ısırırmış bebişler diş çıkardıklarında.

Seni kaybettiğini düşünmüş baban çok seviyor demekki zaman ver canım babana eminim eşini çok sevecek birkaç yıl sonra eşinle karşılıklı tavla bile atacaktır. Seni bu kadar severken biricik kızının üzülmesini istemeZ

Hahahaha hiç duymamıştım böyle bir şey uzakta olmaları onları karışmaktan alıkoymuyor canım emin ol demekki senin kv iyi niyetli bir insan ne güzel ne mutlu sana

Elektrikli değil mi canım pompan? Ben kızımı bir memeden emzirirken diğerine pompayı tutuyordum
Ikisini aynı anda yapmayı hiç denemedim açıkçası benim kız kucağıma zor sığıyor bide pompayı sokarsam araya kesin kız tekmeler sağdığım sütü de devirir babaannemin köyde inekleri vardı buzağı anneyi emecem diye süt kovasını devirmişti gözümün önüne o görüntü geldi bir çeşit ineriz bizde ben pompa kiraladım hastane tipi onu kullanıyorum bu ay son artık kiralanacak elimde başka bi pompa var onla devam edicem

Sabahları eşim 8 de kalkıyor biz ayrı odada yatıyoruz kızım hasta olunca,sabah 8 e on kala aldım kızımı yanına gittim uyandıralım kızımla diye. Adamın yanına kızımı yatırdım adam arkasını döndü yaaa sinirlerim zıpladı aldım çocuğu çıktım odadan. Sonra geliyo yanımıza çocuğa bakmaya bende söylendim tabi oda bi hışım gitti evden. Bu erkek milletine çocuk fazla ya onada dedim bir gün boşanırsak sana çocuğun tırnağını bile göstermem diye. Sabah sabah deli etti beni ya biz o rahat yatsın diye başka odada yatıyoz beyfendi kızına sırtını dönüyor

Senin durumunda zor insan kendi ailesinden yeri geliyor destek bekliyor ama eşin sana sahip çıkıyorsa başa kalmıyorsa ne güzel eşinin kıymetini bil
Benim iki tarafta orta şekerli açıkcası her iki tarafında faul yaptıgı durumlar okuyor ben kendi aileme karşı nasıl eleştiri yapıyorsam yeri gelir eşim de kendi ailesine karşı yapar karşılıklı bi durum yani ne yapalım sevdik evlendik belli bi yaştan sonra insanları değiştireyıru

Ahh canım benim babamın bilinci yerinde olsa konuşabilse hiç ayrılmak istemezdi ki benden. Hatta muhtemelen evlenmemi bile istemezdi, çok zorlanırdı. Eşimi sürekli uyarırdı herhalde
Allah yardımcın oldun üzüldüm babana babalara kızlar özledim bir kız annesi olarak bunu şimdi eşim ve kuzumda görebilşyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…