2016 Aralık Anneleri

Ne iyi olurdu destek olurduk birbirimize :) ben de kahvaltıyı öğlen yapıyorum hep canım oğluş uyuduğu sürece uyuyorum uyumasa da geç kalkıyorum :KK66:
Ben de bir tatlı deneyeceğim sonra beğenmezsem buzluna atarım canım. Kemik aldık bakalım onu deneyeceğiz. Sanırım onu da haşlayıp suyunu buzluğa atacağım. Çok büyük kemikler.
Kaşığın ucuyla tattırdım sadece canım bayıldı. Ama yoğurdu yemiyor nedense. Geçen denedim de zorla yiyor baktım. Vazgeçtim yine.
Çok iyi olurdu valla canım. Sıkıntılarımız çok benzer güzel destek olurduk birbirimize:KK66:
Normal tatlısını mı yapacaksın canım?
Kızım da aynı püreleri bir şekilde yiyor ama yoğurtta zorluyorum biraz. Alışırlar inşallah şu an yedikleri en gıdalı besin anne yoğurdu.

Şimdi nasıl bebeğin canım inşallah iyi çıkmıştır bugün değerleri. Allah kimseyi yavrusunun acısıyla sınamasın çok zor :KK43:
Bugün götüremedik malesef eşim sürekli izin alamıyor. Ateşini düşğrdük daha iyi artık biraz ağlamaktan sesi kısılmış.calpol verdim İshal yaptı biz de ayağının altına vicks sürüp Çorap giydirdik o ateşimizi düşürdü ilaç kullanmayı bıraktım biraz yükselince hemen ayağının altına sürüyorum

Mevzuyu kısaca anlatayım ama düzelme gibi bir ihtimalimiz yok artık.
Biz ailelerimizden 1.5 saat mesafede bir ilçede yaşıyoruz. Benim babam rahatsız yatıyor bitkisel hayatta gibi yani. Annemin de 2 tane köpeği var. Eşim köpeklerden rahatsız oluyor diye ben haftalardır babamı görmeye gitmedim. Yarına çıkacağı meçhul farkındalığı var mı yok mu bilmiyoruz ama torununu 5 kere bile göremedi. Annem arada bir sabahtan bana gelir ve eşim gelmeden döner. Ben anneme eşimin rahatsızlığını anlattım ve çok sık gelemeyeceğimizi söyledim annem de sizin huzurunuz önemli dedi konu kapandı.
Eşimin bir ablası var memlekette ve kızı inanılmaz şımarık ve yaramaz. Kızım doğduğundan beri kızıma zarar vermeye çalışıyor. Ok anlıyorum o da çocuk ama annesi bir kere de napıyorsun sen demiyor kızmıyor çocuğa. Ben kızımı köşe bucak kaçırıyorum zarar vermesin diye. Ben de eşime yeğeninden rahatsız olduğumu ve bir süre onlarla görüşmek istemediğimi söyledim.
Yani o köpeklerden rahatsız ben onun yeğeninden. Bu durumu kv de anlattım ve söyledim; bak sen onun annesisin rahatsızlığımızı söyle ufaktan araları açılmasın eşimle. Ben söylersem yanlış anlar dedim. Hep tamam deyip geçiştirdi. Ama tabiki konuşmadı kızıyla.
Geçen hafta pazar günü tatil dönüşü memleketten geçerken 5 dk bir kafede görelim bari ablamı dedi zor da olsa kabul ettim. Ablası kendi evine gitmemiz için ısrar etti çünkü kızlarının keyfi önemliymiş. Ben tartışırız evliliğimizin huzuru kaçar gelirsek dememe rağmen ısrar etti ve dışarıda buluşmayacağını söyledi ben de tamam o zaman sonra görüşülür dedim kestirip attım. Yani kızlarının keyfi için bizim huzurumuzu hiçe saydı.
Eşim bugün gelmiş bana ablamı ara dedi olmaz dedim. Cumartesi çağıralım kırılmış dedi. Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü. Adam ablasının ve anasının aşkı uğruna beni de kızımı da evliliğimizi de ezdiriyor. Son ikazımdı. Bitti artık bende sabır kalmadı...
Ben onun rahatsızlığı için hasta babamı göremezken o beni hiçe sayıp hala ablasını istiyor..

Canim simdi bana belki biraz kizacaksin ama hata sende. Esin rahatsiz oluyor diye babani ziyaret etmemek ne ? Ayni sekilde esinin de davranabilecegini düşünüyorsun. Kimse ailesinden vazgecmez. Ailene gidip gelecektin. Gorumcen için ne esine nede kv de birsey demiyecektin usulünce kendin konusacaktin. Tecrubeyle sabit. Kimseye yaranamazsin. Kimse de ailesinden vaz gecmez haksiz bile olsa. Umarim kizmazsin bana.

Biz ailelerimizden 1.5 saat mesafede bir ilçede yaşıyoruz. Benim babam rahatsız yatıyor bitkisel hayatta gibi yani. Annemin de 2 tane köpeği var. Eşim köpeklerden rahatsız oluyor diye ben haftalardır babamı görmeye gitmedim. Yarına çıkacağı meçhul farkındalığı var mı yok mu bilmiyoruz ama torununu 5 kere bile göremedi. Annem arada bir sabahtan bana gelir ve eşim gelmeden döner. Ben anneme eşimin rahatsızlığını anlattım ve çok sık gelemeyeceğimizi söyledim annem de sizin huzurunuz önemli dedi konu kapandı.
Eşimin bir ablası var memlekette ve kızı inanılmaz şımarık ve yaramaz. Kızım doğduğundan beri kızıma zarar vermeye çalışıyor. Ok anlıyorum o da çocuk ama annesi bir kere de napıyorsun sen demiyor kızmıyor çocuğa. Ben kızımı köşe bucak kaçırıyorum zarar vermesin diye. Ben de eşime yeğeninden rahatsız olduğumu ve bir süre onlarla görüşmek istemediğimi söyledim.
Yani o köpeklerden rahatsız ben onun yeğeninden. Bu durumu kv de anlattım ve söyledim; bak sen onun annesisin rahatsızlığımızı söyle ufaktan araları açılmasın eşimle. Ben söylersem yanlış anlar dedim. Hep tamam deyip geçiştirdi. Ama tabiki konuşmadı kızıyla.
Geçen hafta pazar günü tatil dönüşü memleketten geçerken 5 dk bir kafede görelim bari ablamı dedi zor da olsa kabul ettim. Ablası kendi evine gitmemiz için ısrar etti çünkü kızlarının keyfi önemliymiş. Ben tartışırız evliliğimizin huzuru kaçar gelirsek dememe rağmen ısrar etti ve dışarıda buluşmayacağını söyledi ben de tamam o zaman sonra görüşülür dedim kestirip attım. Yani kızlarının keyfi için bizim huzurumuzu hiçe saydı.
Eşim bugün gelmiş bana ablamı ara dedi olmaz dedim. Cumartesi çağıralım kırılmış dedi. Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü. Adam ablasının ve anasının aşkı uğruna beni de kızımı da evliliğimizi de ezdiriyor. Son ikazımdı. Bitti artık bende sabır kalmadı...
Ben onun rahatsızlığı için hasta babamı göremezken o beni hiçe sayıp hala ablasını istiyor..
Canımm çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm gerçekten :KK43: neden duruyorsun ki eşin gelmiyorsa gelmesin sen git çok zor bir durum hatta git kal biraz annene destek çıkmış olursun :KK43:
Ayrım yapması hiç hoş değil. Onun ki aile de seninki değil mi! Ayrıca kendi annesi yatılı geliyor senin annen evine gündüz gelip gidiyor. Nasıl bir zihniyet bu ya çok üzüldüm annene de :KK43: annelerimiz hep böyle diyor zaten siz iyi olun diyor ama öyl değil işte. Şu hayatta her şeyden Çifter Çifter sahip olabiliriz ama anne ve baba tektir asla ikincisi yoktur :KK43:

Görümcem Çocuğunu zaptedebilse başımla birlikte buyursun gelsin ama çok düşüncesiz. Eşim de ablası aile huzurumuzu hiçe saymasına rağmen ondan vazgeçemiyor. En çok üzüldüğüm nokta ana-babasının kurduğu ailesini kendi kurduğu ailesine, bize, tercih ediyor. Bunu içime sindiremiyorum. Ailesine düşkünlüğü olmasa hiç tartışmıcaz. Sorun hep ailesi..
işten izin almış çıktı geldi eşim az önce, yüzyüze konuşalım diye. Haksızlığının ve benim ciddiyetimin farkında yoksa mümkün değil kolunu kıpırdatmazdı. Ablası mesaj atmış çok kırgınmış. Ben 10 katı kırıldım bir süre istemiyorum ablanları, annenler de gelir 2 saat oturur, lafına küfüne dikkat eder gider dedim, tamam dedi. Kızım da babasını görünce gülleri açtı, şartlarımı da kabul ettiği için Şimdilik anlaştık gibi bu şansların sonuncusu yoksa boşanırsak o da biliyor kızını zor gösteririm.. aile kurmak kolay değil harcıyorlar işte böyle böyle..
Çok sevindim canım çok şükür anlamış eşin sen kararlı olursan o da ona göre davranır. Taviz vermemek lazım aslında erkeklere. Okurken ağladım resmen. Kelebek çok mutlu olmuş ya babasını görünce çok duygulandım :KK43: inşallah yuvanız hep huzurlu olur huzurunuzu kaçıranlar da sizden uzak olur.

Çok iyi olurdu valla canım. Sıkıntılarımız çok benzer güzel destek olurduk birbirimize:KK66:
Normal tatlısını mı yapacaksın canım?
Kızım da aynı püreleri bir şekilde yiyor ama yoğurtta zorluyorum biraz. Alışırlar inşallah şu an yedikleri en gıdalı besin anne yoğurdu.
Aynen canım ama her birimiz bir yerdeyiz işte..
Bilmiyorum ki canım herhalde normal tatlısı. Kabağı doğrayıp biraz yağıyla pişirip Sonra şeker ekleyeceğim. Biraz da öyle pişecekmiş hiç bilmiyorum ben ilk defa yiyeceğim :)
Evet canım inşallah alışırlar alışsalar iyi olacak mis gibi yoğurt ama değişik geldi demek tadı.

Bugün götüremedik malesef eşim sürekli izin alamıyor. Ateşini düşğrdük daha iyi artık biraz ağlamaktan sesi kısılmış.calpol verdim İshal yaptı biz de ayağının altına vicks sürüp Çorap giydirdik o ateşimizi düşürdü ilaç kullanmayı bıraktım biraz yükselince hemen ayağının altına sürüyorum
Oyy kıyamam yavrum ya çok şükür atlatmış bayağı annesi. Vicks 2 yaşından önce tehlikeli diyorlar canım da bilemiyorum ayağa sürmüşsün bişi olmaz herhalde :KK66:

Oyy kıyamam yavrum ya çok şükür atlatmış bayağı annesi. Vicks 2 yaşından önce tehlikeli diyorlar canım da bilemiyorum ayağa sürmüşsün bişi olmaz herhalde :KK66:
Boğazına karnına fln sürmedim topuğuna sürdüm tereddüt ettim ama ateşi düşünce calpoldan daha iyi diye düşündük nede olsa calpol ilaç ve galiba kızıma alerji yaptı kakası yine mukuslandı :KK43:

Kafam çok karışık sanırım boşanıcam.. kızım doğduğundan beri sarsıntıdayız.. bugün ipler koptu gibi bir şey oldu. Eşim blöf yaptığımı sanıyor ama akşam geldiğinde o eşyalarını toplamazsa ben yarın o işten gelmeden önce kızımla eşyalarımızı toplayıp gitmeyi düşünüyorum.. 1 hafta süre verip boşanma davası açıcam muhtemelen çok sıkıldım artık..
Noldu kuzum iyiydiniz

Okumamıştım hepsini cnm kusura bakma...
Eşinde eşşeklik etmiş afedersin sonuçta baban hasta her fırsatta görmeye gitmelisin eşin çok rahatsız oluyorsa sizi bıraksın iki gün kalın yada ne biliyim kopekleri ili gun birine bırakma ihtimali olmaz mı ...ablasına gelince normalde olsa çoçuk gidin derdim ama o senin babana girmiyosa sende gitmemekte haklısın bu erkekler hep kendi istedikleri olsun diyo anca kendi aileleri bizimki her hafta anasına gider bizimkişere sene de 4 defa anca

Aynısını ben de yaptım canım hareketlenince gitmedim. Sağlık ocağı arayıp gitmen lazım kontrole demişti :KK70:
Hamilelikte normal bunlar o kadar çok yaşanmış kötü hikaye var ki korkmamak elde değil canım.
Öyle canım hep kötü örneklerle karşılaşıyordum bir de insanlar felaket tellallığı yapıyordu. Yok bebeği karnında ölmüş yok kadın doğum yapmış 10 gün sonra sebepsiz ölmüş falan.. hamilelikte araştırma yapmayı bırak kulaklarına tıkaç alman lazım ki endişelenmeden rahat geçiresin o dönemi.

Boğazına karnına fln sürmedim topuğuna sürdüm tereddüt ettim ama ateşi düşünce calpoldan daha iyi diye düşündük nede olsa calpol ilaç ve galiba kızıma alerji yaptı kakası yine mukuslandı :KK43:

Canim mukuslu kaka bizde de var. Geniz akintimiz var, temizleyemedigi icin yutuyor yavrum. Bebisinin kakasi da bu yuzden mukuslu olabilir.

Anne ol anlarsın lafını artık yaşıyoruz canım :KK70:
Zaten bir insanı görünce anlıyorsun canım ben biraz zor seçerdim insanı yaşaya yaşaya öğrendim şimdi.
Bebişlerimiz iyi ki oldu bütün dünyamız onlar oldu :KK200:
Yine atarsın fotoğrafını :KK66:
Hiç beklenmedik tiplerden de çıkabiliyor pislik. Çok mülayim görünüyor psikopatlar. Bebeklerimizi büyütürken dikkatli olmayı hemen inanmamaları gerektiğini de öğretmeliyiz bir şekilde.
Olur canım tabiki atarım fotoğraf.

Canim simdi bana belki biraz kizacaksin ama hata sende. Esin rahatsiz oluyor diye babani ziyaret etmemek ne ? Ayni sekilde esinin de davranabilecegini düşünüyorsun. Kimse ailesinden vazgecmez. Ailene gidip gelecektin. Gorumcen için ne esine nede kv de birsey demiyecektin usulünce kendin konusacaktin. Tecrubeyle sabit. Kimseye yaranamazsin. Kimse de ailesinden vaz gecmez haksiz bile olsa. Umarim kizmazsin bana.
Canım eşimle zaman belirledik o zaman gidicez. Kızımız için korkuyor köpeklerden zarar verirler diye halbuki bir tanesi yaklaşmaz bile diğeri de koklamak için heyecanlanır koklar sakinleşir. Annesi doldurdu eşimi köpeklere karşı, ağzından kaçırıyor bu tarz şeyleri. Yoksa gidicem görmeye babamı tabiki kızımı alıp ama görüşmelerimizi programladık sürekli gidemiyoruz. 1.5-2 ay olmuştur gitmeyeli..:KK43: konuşsam anlayacak insanlar değiller. Hemen küser bana ve eşime. Beni ilgilendirmez küsse ama eşim üzülmesin küsmesinler istedim. O yüzden kv arayı yumuşatsın uygun bir dille söylesin sonuçta annesi onu dinler dedim ama nerdeeee. Benim kv anca ateşe körükle gider. Kızıyla konuşmadığı gibi bir de doldurmuş.

Canımm çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm gerçekten :KK43: neden duruyorsun ki eşin gelmiyorsa gelmesin sen git çok zor bir durum hatta git kal biraz annene destek çıkmış olursun :KK43:
Ayrım yapması hiç hoş değil. Onun ki aile de seninki değil mi! Ayrıca kendi annesi yatılı geliyor senin annen evine gündüz gelip gidiyor. Nasıl bir zihniyet bu ya çok üzüldüm annene de :KK43: annelerimiz hep böyle diyor zaten siz iyi olun diyor ama öyl değil işte. Şu hayatta her şeyden Çifter Çifter sahip olabiliriz ama anne ve baba tektir asla ikincisi yoktur :KK43:
Kızımı bırakıp gidemem ki canım. Eşim kızımıza zarar verir köpekler diye korkuyor halbuki düne kadar köpekleri çok sever onlarla boğuşur, oyun oynardı sürekli. Ben gidecekmişim o kızımızla gezecekmiş! Mümkün değil kabul etmem zaten böyle bir şeyi. Annemin yanında bakıcı ve kardeşim de var canım yalnız değil. Zaten yalnız olsa durmam tutamaz beni kızımı da alır giderim. Annem eşin yorgun geliyor ailece olmak istersiniz diye kalmıyor Allah var eşim arar ısrar eder kal ben de göreyim anne seni diye. Kvye kal bile demeyiz ama kendi kendine iş uydurur eh biz bu akşam kalalım der. Soktuğu laflar huzurumuzu kaçırması da cabası.
Çok sevindim canım çok şükür anlamış eşin sen kararlı olursan o da ona göre davranır. Taviz vermemek lazım aslında erkeklere. Okurken ağladım resmen. Kelebek çok mutlu olmuş ya babasını görünce çok duygulandım :KK43: inşallah yuvanız hep huzurlu olur huzurunuzu kaçıranlar da sizden uzak olur.
Bir de köpek mevzuunu çözsek mutlu olucam. Annesi doldurdu hep aman dikkat edin kızınıza şöyle yapar böyle yapar demiş ama torununun benim kızımı çekiştirdiğini görmüyor kızıma zarar vermeye çalıştığını söylemiyor hiç!
Eşimin ailesinin önümüze getirdiği ilk sıkıntıda kopucaz artık; ben çok sıkıldım, bunaldım, boğuldum.. tabiki kızımı babasından ayırmak istemem ama adam resmen zorluyor.. taviz vermiyorum hatta restimi çekiyorum o da restle karşılık veriyor, üste çıkmaya çalışıyor. Söz konusu kendi ailesiyse bana düşman zaten. Ya değişecek ya da gidecek..

Aynen canım bayağı zor ve uzun bir süreç olacak. Yani naz etmek gibi bir şey canım.
Bugün diş kaşıntımız had safhada canım jel sürdüm biraz daha rahatladı gibi uyudu şimdi kelebeğim.
Aa anladım canım. Yöresel farklar.. Antepe ilk gittiğimde çok şaşırmıştım Egeden pek çıkmayan bir insan olarak :)

Aynen canım ama her birimiz bir yerdeyiz işte..
Bilmiyorum ki canım herhalde normal tatlısı. Kabağı doğrayıp biraz yağıyla pişirip Sonra şeker ekleyeceğim. Biraz da öyle pişecekmiş hiç bilmiyorum ben ilk defa yiyeceğim :)
Evet canım inşallah alışırlar alışsalar iyi olacak mis gibi yoğurt ama değişik geldi demek tadı.
Aa şimdiden eline sağlık canım üstüne biraz ceviz de kır:KK66:
Az önce yedirdim yoğurt bu sefer bayıla bayıla yedi günü gününü tutmuyor kelebeğimin

X