- 30 Mayıs 2008
- 3.894
- 8.355
Hepsi aynı kv gelini kullanmak ister her işine laf sokar ama bir işine de yardım edeyim demez ama oğulları bunu anlamaz...O aileleri zaten Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
Bizde de aynı sıkıntı var resmen dünya duruyor ailesi söz konusu olduğunda...şimdi Eylül de kim bakacak kızımıza sıkıntısı başladı annesi sigara içiyor ve ciddi anlamda titizlik hastası tedavi falan görüyor bununla ilgili...ben asla eşimin annesinin bakmasını istemiyorum...o da döküldü geçen gün annemin bakmasını istemiyormuş peki o zaman ben ücretsiz izin alıyorum bu evde nasıl geçiniyorsa geçinsin umrumda bile değil dedim...bir güzel birbirimize girdik..biliyorum ki annesinin aklı...çünkü kendisi bakmak istemiyor zaten "yardım ederseniz bakarım.."dedi düşün bizden para talep etti açıkça eşim bunu "annem öyle söylemek istemedi" diye savunuyor...ne manada söylemiş olabilir Yani ki bunu söyleyen insanın durumunu hiç açıklamayayım burada...anneme deliren peşinde koşan bir insandı eşim ama annesi ne yaptı etti bilmiyorum şu an ailemi düşman görüyor resmen...ki ailem elim kolum yemek yapar gönderir hafta sonları gelip evimi süpürür siler...
Ben işe girmeyi düşünüyorum evlendik çıktım iki çoçuk var zaten o kadar okudum ettim evde durmak istemiyorum evde durmak insanı hantallaştırıyor ve özgüvenin gidiyo kv buyuge bakarım diyo sabah sabah iki çoçuk farklı yerlere götürülecek miş benim annem kıyamayıp ikisine de bakarım dedi hali de yok ama eşim annesini savunuyo hali olsa bakarmışmış annemde istemiyorsa bakmasınmış bakım parası alırsak onu da siz alında eve yatırın diyo annem eşim bedava bakmaz işte o parayı alırsa diyo sanki annem parayı kendi alıyım diyo deli ediyo ama naparsın anneme de kızıyorum yapma bu kadar diye neymiş kızıma doğum hediyesi yapacakmış zaten ilkine oda takımı aldı genç odası kv daha çöp yapmadı kenarda dolu parası olduğu halde eşim o zamanda deli etmişti almasın annen diye şimdi kullanıyo da eline sağlık demiyo gene dellendim ben ya anlatçıkça altından bişeyler çıkıyo