- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
Canım eşimle zaman belirledik o zaman gidicez. Kızımız için korkuyor köpeklerden zarar verirler diye halbuki bir tanesi yaklaşmaz bile diğeri de koklamak için heyecanlanır koklar sakinleşir. Annesi doldurdu eşimi köpeklere karşı, ağzından kaçırıyor bu tarz şeyleri. Yoksa gidicem görmeye babamı tabiki kızımı alıp ama görüşmelerimizi programladık sürekli gidemiyoruz. 1.5-2 ay olmuştur gitmeyeli.. konuşsam anlayacak insanlar değiller. Hemen küser bana ve eşime. Beni ilgilendirmez küsse ama eşim üzülmesin küsmesinler istedim. O yüzden kv arayı yumuşatsın uygun bir dille söylesin sonuçta annesi onu dinler dedim ama nerdeeee. Benim kv anca ateşe körükle gider. Kızıyla konuşmadığı gibi bir de doldurmuş.
Pire icin yorgan yakmaya degmez canim. Pirlanta gibi yavrunuz var. Erkekler sig dusunur. Oyle programlanmislar. Cabuk gaza gelir sonra eyvah eyvah dolanirlar ortalikta. Kv zaten atesi harlamak icin var :) Onun icin dedim sen kendi isini kendin hallet. Hayvan sevmeyen insani hic sevmez. Ayni evde hem kopek hem bebekleri olanlar ne yapıyormus acaba. Dogru bildiginden sasma canim.