- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
Aklımda bulunsun bu sağolcanım güvendiğim bi eczacı var ona bi sorayım diyorum bende
Tamam canim. Bana da eczaci bir tanidigim onerdi. Yeni birsey bulursan haberimiz olsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklımda bulunsun bu sağolcanım güvendiğim bi eczacı var ona bi sorayım diyorum bende
Heyet raporu mu alıyorsun? 10ar günlük tek imzalı rapor mı?kızlar size bir sorum olacak doğum iznim biteli beri rapor alıyorum ama maaşta rapor kesintisi olmamış neden acaba on günden sonra kesinti olması gerekiyo diye bekliyodum bide ne kadar kesinti olmalı acaba
bide benim müdürüm dedi ki 20 gün rapordan sonra işe başlangıç yapmadan 40 günlük rapor hakkının tamamını kullanamazmışımHeyet raporu mu alıyorsun? 10ar günlük tek imzalı rapor mı?
Tek imzayla toplamda 40 gün aldıktan sonra kesintiye gider canım. Heyet raporunda zaten kesinti yok5 er günlük aldım canım Narcoleptic insomniac şimdi de heyet aldım daha yeni son maaş yatmadan önce
Devlet mi özel canım senin kurumun? Yani ben devlet mevzuatını biliyorumbide benim müdürüm dedi ki 20 gün rapordan sonra işe başlangıç yapmadan 40 günlük rapor hakkının tamamını kullanamazmışım
devlet canım ciddi mi çok sevindim sürekli ha bu ay kesilir şimdi kesilir yok geri isterler diye gerilimle bekliyorum memurlar sitesinden baktım mevzuat araştırmadım o yüzden yanlış yönlendirdim kendimi:)Devlet mi özel canım senin kurumun? Yani ben devlet mevzuatını biliyorum
Yok canım kesilmez ama 2018e kadar tek imzalı rapor alma hakkın azalmış o kadar. Bundan sonrasını heyetle kapatmaya çalışdevlet canım ciddi mi çok sevindim sürekli ha bu ay kesilir şimdi kesilir yok geri isterler diye gerilimle bekliyorum memurlar sitesinden baktım mevzuat araştırmadım o yüzden yanlış yönlendirdim kendimi:)
Ay canım madem biliyorsun sana bi sorayım şimdi ben Eylül'e kadar ücretsiz iZindeyim Eylül'de işe başlayınca 2.5 saat erken çıkılman süt izni bende hala geçerli miDevlet mi özel canım senin kurumun? Yani ben devlet mevzuatını biliyorum
Süt izni için pek bilgim yok ama arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla bebekleri 2 yaşına gelene kadar süt izni için dersten erken çıkan oluyordu yüksek ihtimalle geçerliAy canım madem biliyorsun sana bi sorayım şimdi ben Eylül'e kadar ücretsiz iZindeyim Eylül'de işe başlayınca 2.5 saat erken çıkılman süt izni bende hala geçerli mi
Sorununuz ne bilmiyorum ama lohusa depresyonundan çıkamıyoruz bir türlü. Bende gecen cuma artık asla konusmayacağım gerekirse boşanacağım dedim kızım hasta oldu geri konuşmaya başladık. Bence hepimiz aynı durumdayız. Boşanma düşüncesini biraz ertele bence belki biraz ayrı kalsanız iyi olabilir. Ama sorun aşılmayacak gibiyse çocuklarımızın huzursuz ortamda büyümemesini tercih ederim.Kafam çok karışık sanırım boşanıcam.. kızım doğduğundan beri sarsıntıdayız.. bugün ipler koptu gibi bir şey oldu. Eşim blöf yaptığımı sanıyor ama akşam geldiğinde o eşyalarını toplamazsa ben yarın o işten gelmeden önce kızımla eşyalarımızı toplayıp gitmeyi düşünüyorum.. 1 hafta süre verip boşanma davası açıcam muhtemelen çok sıkıldım artık..
Kafam çok karışık sanırım boşanıcam.. kızım doğduğundan beri sarsıntıdayız.. bugün ipler koptu gibi bir şey oldu. Eşim blöf yaptığımı sanıyor ama akşam geldiğinde o eşyalarını toplamazsa ben yarın o işten gelmeden önce kızımla eşyalarımızı toplayıp gitmeyi düşünüyorum.. 1 hafta süre verip boşanma davası açıcam muhtemelen çok sıkıldım artık..
Yapma canim yaa ilk cocuk mu bilmiyorum ama ben de ilk bebegimde senin gibi olmustum. Sinirler iyice gerildi. Hergun tartisir olduk. Tahammul denen birsey kalmamisti. Durup sakince dusundugumde herseye ve herkese asiri tepki gosterdigimi farkettim. Bu aslinda cok normalmis. Tamamen hormonlarimizim esiri altinda kaliyoruz. Yine ayni hormonlarla karsi karsiyayim ancak busefer farkindayim. Iki yilin sonuna kadar bu boyle gidecek. Sakinlesmeye calis. Fevri kararlar verme. Uzulen asla sen olma.
Mevzuyu kısaca anlatayım ama düzelme gibi bir ihtimalimiz yok artık.Sorununuz ne bilmiyorum ama lohusa depresyonundan çıkamıyoruz bir türlü. Bende gecen cuma artık asla konusmayacağım gerekirse boşanacağım dedim kızım hasta oldu geri konuşmaya başladık. Bence hepimiz aynı durumdayız. Boşanma düşüncesini biraz ertele bence belki biraz ayrı kalsanız iyi olabilir. Ama sorun aşılmayacak gibiyse çocuklarımızın huzursuz ortamda büyümemesini tercih ederim.
Haklısın canım bir taraf bişeylerden tavizverirken diğer tarafta vermeli hep bana hep bana olmaz ki kız çocukları için babaları çok değerlidir sen huzurun için babandan fedakarlık ediyorsun. Bilmiyorum bebeğin kız mı ama eğer kızsa eşinde kız babası ilerde elin oğlu yüzünden kızı gelmezse üzülmez mi acaba?hala teyzede önmli ama bilmiyorum eşinin tavrı yanlış. Bnmde görümcemler geldi kızı 5 yaşında sürekli bağırıyordu bnm ufaklıkta sıçrıyodu ağlıyofu her defasında. Ben bişey demedim tabi ama eşim farketti durumu çok sinir oldu. Tmm kabul ediyrm onlarda çocuk ama esirgemezsekte parmaklarını gözlerine kadar sokacaklar minicikletimizin. Ablamın oğluda 3 yaşında oda hırpalayarak seviyor ünan eşim evdeyken gelsin istemiyrm çünkü kendi yeğenine sinir olan bnmkine daha fazla olur. Denge meselesi evlilik iş bizden çok eşlerimize düşüyor aslında şu dönemde.sende bi kez sakince konuş anlat durumu. Boşanmak çare değil hele çocuk varkenMevzuyu kısaca anlatayım ama düzelme gibi bir ihtimalimiz yok artık.
Biz ailelerimizden 1.5 saat mesafede bir ilçede yaşıyoruz. Benim babam rahatsız yatıyor bitkisel hayatta gibi yani. Annemin de 2 tane köpeği var. Eşim köpeklerden rahatsız oluyor diye ben haftalardır babamı görmeye gitmedim. Yarına çıkacağı meçhul farkındalığı var mı yok mu bilmiyoruz ama torununu 5 kere bile göremedi. Annem arada bir sabahtan bana gelir ve eşim gelmeden döner. Ben anneme eşimin rahatsızlığını anlattım ve çok sık gelemeyeceğimizi söyledim annem de sizin huzurunuz önemli dedi konu kapandı.
Eşimin bir ablası var memlekette ve kızı inanılmaz şımarık ve yaramaz. Kızım doğduğundan beri kızıma zarar vermeye çalışıyor. Ok anlıyorum o da çocuk ama annesi bir kere de napıyorsun sen demiyor kızmıyor çocuğa. Ben kızımı köşe bucak kaçırıyorum zarar vermesin diye. Ben de eşime yeğeninden rahatsız olduğumu ve bir süre onlarla görüşmek istemediğimi söyledim.
Yani o köpeklerden rahatsız ben onun yeğeninden. Bu durumu kv de anlattım ve söyledim; bak sen onun annesisin rahatsızlığımızı söyle ufaktan araları açılmasın eşimle. Ben söylersem yanlış anlar dedim. Hep tamam deyip geçiştirdi. Ama tabiki konuşmadı kızıyla.
Geçen hafta pazar günü tatil dönüşü memleketten geçerken 5 dk bir kafede görelim bari ablamı dedi zor da olsa kabul ettim. Ablası kendi evine gitmemiz için ısrar etti çünkü kızlarının keyfi önemliymiş. Ben tartışırız evliliğimizin huzuru kaçar gelirsek dememe rağmen ısrar etti ve dışarıda buluşmayacağını söyledi ben de tamam o zaman sonra görüşülür dedim kestirip attım. Yani kızlarının keyfi için bizim huzurumuzu hiçe saydı.
Eşim bugün gelmiş bana ablamı ara dedi olmaz dedim. Cumartesi çağıralım kırılmış dedi. Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü. Adam ablasının ve anasının aşkı uğruna beni de kızımı da evliliğimizi de ezdiriyor. Son ikazımdı. Bitti artık bende sabır kalmadı...
Ben onun rahatsızlığı için hasta babamı göremezken o beni hiçe sayıp hala ablasını istiyor..
Canım 7 günden sonra kesinti oluyor ama çok cuzi.Farketmemiş olabilirsin.kızlar size bir sorum olacak doğum iznim biteli beri rapor alıyorum ama maaşta rapor kesintisi olmamış neden acaba on günden sonra kesinti olması gerekiyo diye bekliyodum bide ne kadar kesinti olmalı acaba
Cocuk 1 yaşına gelene kadar süt izni var.ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 saat 1.5 saat.Eylulde baslayinca çocuğun 1 yasinda olana kadar 1.5 saatlik izni kullanabilirsin.Tabi bu yazdigim memurlar icin gecerli.Ay canım madem biliyorsun sana bi sorayım şimdi ben Eylül'e kadar ücretsiz iZindeyim Eylül'de işe başlayınca 2.5 saat erken çıkılman süt izni bende hala geçerli mi