2016 Aralık Anneleri

Narcoleptic insomniac Narcoleptic insomniac canım Allah yardimcin olsun.Biz eşimle tartışmıyoruz ona ragmen arada söylediği tek tük laflar bile öyle batıyor ki durumunu anlayabiliyorum.Çok iyi düşünmek lazım. Umarim duzelirsiniz.Hakkinda hayırlısı olsun inşallah.

Kafam çok karışık sanırım boşanıcam.. kızım doğduğundan beri sarsıntıdayız.. bugün ipler koptu gibi bir şey oldu. Eşim blöf yaptığımı sanıyor ama akşam geldiğinde o eşyalarını toplamazsa ben yarın o işten gelmeden önce kızımla eşyalarımızı toplayıp gitmeyi düşünüyorum.. 1 hafta süre verip boşanma davası açıcam muhtemelen çok sıkıldım artık..

Aynı düşünceler içerisindeyim...neden böyle oluyor bilmiyorum ama bebeğin ilişkileri güçlendireceğini düşünüyordum eğitimci olarak...ne yazık ki tam tersi oldu...çok sebep sorguluyorum ama yok...kader mi yoksa şans mı bilmiyorum...fevri karar verme canım ama huzursuz bir ailede büyümesindense annesiyle ama mutlu büyüsün taraftarıyım...

Bir sabah uyanıp o minicik dişleri görmeyi umuyorum ben de. Evet canım açken agresiftir benim kelebek, önüne geçilmez:KK70:
Uykusu olup da uyumayınca çok çekilmez bir insan olabiliyor eşim o yüzden öyle bir teklifte bulunmam:confused: gerçi kızım uyuduğunda "hadi biraz birlikte vakit geçirelim"i, "hadi film izleyelim" olarak anlıyor açıyor bir film, ki zevklerimiz benzer değildir film konusunda. Ben de sıkılıp ya ev işi yapmaya başlıyorum ya da yatıyorum.
O sıkıntılı dönemin illaki açıklaması vardır diyorum. Sağlık yönünden bir problem yoksa ataktır diyorum ( kedidir o kedi misali):KK70:
Oyy inşallah o günleri görürüz öyle de rahat çıkarırlar inşallah :)
Açken hepimiz aynıyız açken ben ben değilim :KK70:
Aaa anladım canım kötüymüş o da ya bizim zevkler uyuşuyor film konusunda. Bol çay kahve içir eşine canım sen :KK70:
Aynen canım durduk yere neden ağlasın miniklerimiz :KK66: bazen eşim buğuz ediyor bize diyor ben de kızıyorum minicik bebek ne anlasın buğuzdan diyorum bir sıkıntı vardır diyorum :) hehee kedileri de sevmem hiç ben :KK70:

Haklısın canım bir taraf bişeylerden tavizverirken diğer tarafta vermeli hep bana hep bana olmaz ki kız çocukları için babaları çok değerlidir sen huzurun için babandan fedakarlık ediyorsun. Bilmiyorum bebeğin kız mı ama eğer kızsa eşinde kız babası ilerde elin oğlu yüzünden kızı gelmezse üzülmez mi acaba?hala teyzede önmli ama bilmiyorum eşinin tavrı yanlış. Bnmde görümcemler geldi kızı 5 yaşında sürekli bağırıyordu bnm ufaklıkta sıçrıyodu ağlıyofu her defasında. Ben bişey demedim tabi ama eşim farketti durumu çok sinir oldu. Tmm kabul ediyrm onlarda çocuk ama esirgemezsekte parmaklarını gözlerine kadar sokacaklar minicikletimizin. Ablamın oğluda 3 yaşında oda hırpalayarak seviyor ünan eşim evdeyken gelsin istemiyrm çünkü kendi yeğenine sinir olan bnmkine daha fazla olur. Denge meselesi evlilik iş bizden çok eşlerimize düşüyor aslında şu dönemde.sende bi kez sakince konuş anlat durumu. Boşanmak çare değil hele çocuk varken
Narcoleptic insomniac Narcoleptic insomniac canım Allah yardimcin olsun.Biz eşimle tartışmıyoruz ona ragmen arada söylediği tek tük laflar bile öyle batıyor ki durumunu anlayabiliyorum.Çok iyi düşünmek lazım. Umarim duzelirsiniz.Hakkinda hayırlısı olsun inşallah.
Aynı düşünceler içerisindeyim...neden böyle oluyor bilmiyorum ama bebeğin ilişkileri güçlendireceğini düşünüyordum eğitimci olarak...ne yazık ki tam tersi oldu...çok sebep sorguluyorum ama yok...kader mi yoksa şans mı bilmiyorum...fevri karar verme canım ama huzursuz bir ailede büyümesindense annesiyle ama mutlu büyüsün taraftarıyım...

Görümcem Çocuğunu zaptedebilse başımla birlikte buyursun gelsin ama çok düşüncesiz. Eşim de ablası aile huzurumuzu hiçe saymasına rağmen ondan vazgeçemiyor. En çok üzüldüğüm nokta ana-babasının kurduğu ailesini kendi kurduğu ailesine, bize, tercih ediyor. Bunu içime sindiremiyorum. Ailesine düşkünlüğü olmasa hiç tartışmıcaz. Sorun hep ailesi..
işten izin almış çıktı geldi eşim az önce, yüzyüze konuşalım diye. Haksızlığının ve benim ciddiyetimin farkında yoksa mümkün değil kolunu kıpırdatmazdı. Ablası mesaj atmış çok kırgınmış. Ben 10 katı kırıldım bir süre istemiyorum ablanları, annenler de gelir 2 saat oturur, lafına küfüne dikkat eder gider dedim, tamam dedi. Kızım da babasını görünce gülleri açtı, şartlarımı da kabul ettiği için Şimdilik anlaştık gibi bu şansların sonuncusu yoksa boşanırsak o da biliyor kızını zor gösteririm.. aile kurmak kolay değil harcıyorlar işte böyle böyle..

Bizdeki sıkıntı eşimin ailesi, onların anlayışsız tavırları ve eşimin ailesine yüzünün çok yumuşak olması. Adam bir türlü kabullenemedi bizi.. elbette baba önemli ama babasız büyüyen ve mutlu olan çok çocuk var. Son şansını iyi kullanmazsa da kendi bilir artık.

Toparlanmana sevindim canım. Burada olsan hiç gıdasız kalmazsın herhalde:KK66: dönem dönem değişiklikler oluyor sütte canım illaki hep aynı psikolojide olamıyoruz ya da hep aynı düzenle yemek yiyemiyoruz. Ben hala kahvaltı yapamadım mesela:KK30:
Ben de sevmem dondurulmuş gıdaları ama kabak çok olunca nasıl saklanır diye araştırdım biraz ona istinaden koydum buzluğa:KK66:
Oyyy yarasın miniğe annesi. Canım süt 1 yaşına kadar tavsiye edilmiyor ağır geliyormuş inek sütü mide kolay kolay sindiremiyormuş. Gerçi 1 çay kaşığı sütlaçtan zarar gelmez bence:KK66:
Paket gıdalarda çok koruyucu madde oluyor ben de sevmiyorum. Bu yüzden pek kullanma taraftarı değilim:KK66:
Ne iyi olurdu destek olurduk birbirimize :) ben de kahvaltıyı öğlen yapıyorum hep canım oğluş uyuduğu sürece uyuyorum uyumasa da geç kalkıyorum :KK66:
Ben de bir tatlı deneyeceğim sonra beğenmezsem buzluna atarım canım. Kemik aldık bakalım onu deneyeceğiz. Sanırım onu da haşlayıp suyunu buzluğa atacağım. Çok büyük kemikler.
Kaşığın ucuyla tattırdım sadece canım bayıldı. Ama yoğurdu yemiyor nedense. Geçen denedim de zorla yiyor baktım. Vazgeçtim yine.

Bebeğim söz konusu olmasa hastanenin önünden bile geçmeyi sevmem :KK66: hareketlendiğinde sürekli kontrole gitmeyi bırakmıştım :KK70:
Sen daha zor geçirmişsin canım düşük tehlikesi insanı çok geriyordur illaki. Bende öyle bir tehlike olmamasına rağmen bebeğimin düşmesinden çok korkuyordum :olamaz: bir de çok fazla şey okuyordum internetten iyice paranoyak olmuştum :KK14:
İnşallah atlatırım canım:)
Aynısını ben de yaptım canım hareketlenince gitmedim. Sağlık ocağı arayıp gitmen lazım kontrole demişti :KK70:
Hamilelikte normal bunlar o kadar çok yaşanmış kötü hikaye var ki korkmamak elde değil canım.

Ben çok kınardım annemi benim çocuğum olsun böyle davranmıcam derdim ama birebir aynı davranıyorum :KK70: demekki gerçekten sıkıntı çevredeymiş.
O tipleri takmamak hatta etrafımızda barındırmamak lazım ama bilemiyorsun bir anda yakıştıramıyorsun. Valla şu an o kadar çok yoğunum ki kızımın üstünde hiiiiç kimseyi görmüyorum duymuyorum:KK66: evet peynir maceramızı da merak ediyorum bakalım tutturabilecek miyim :-)
Anne ol anlarsın lafını artık yaşıyoruz canım :KK70:
Zaten bir insanı görünce anlıyorsun canım ben biraz zor seçerdim insanı yaşaya yaşaya öğrendim şimdi.
Bebişlerimiz iyi ki oldu bütün dünyamız onlar oldu :KK200:
Yine atarsın fotoğrafını :KK66:

Canım benim kızda kucakçı detaylı anlatsana bi nasıl bıraktı kucağı .
Eşimin benim ailem sağolsun alıştırdılar kucağa
Canım biz hiç alışmadık kucağa. Doğduğunda babaannesi kucakta tutmak istiyordu ben hep uyardım sağolsun o da kırmadı beni. Bu ara bazen kucak istiyor alıyorum seviyorum sürekli istiyor. Yatırıyorum ağlıyor. Ben de ağlarken oyuncaklarıyla emzikle oyalamaya çalışıyorum bir süre Sonra susuyor. Ağlarken boşuna ağlama ağlarsan hiç kucaklamam falan diyorum :KK70: yattığı yerde de sürekli oynuyorum canım. Zaten bebek ağladığı zaman her ağladığında da kucağa almayın yattığı yerde susturmaya çalışın son çare alın diyorlar ben hep böyle davrandım.

Bende sürekli bi bahaneyle gitmiştim Dr a öncesinde 2 düşüğüm vardı kan sulandırıcı progestan kullandım Dr a bi kere sizi özledim ondan geldm bile demişliğim var
Ayy o progestan ne kötü bir ilaç :KK43: insanın beyni dönüyor vücudu uyuşuyor :KK43: geçen yıl bu zamanlar başlamıştım söze baygın baygın yatıyordum. Yatağa eşim çok taşıdı o ilaç yüzünden.

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Kızımın ateşini naptıysak düşüremedik bizde başkent çocuk acile götürdük orda boğaz enfeksiyonu tanısı kondu grip olmuş tahlil yapıldı crp alt ast yüksek çıktı karaciğer enzimi yükselmiş dendi pzartesi tekrar bakılacak değerlere. Orda kızım ağladıkça ben ağladım sonra bi anne geldi feryat figan bebeği mosmor olmuş eşim görmüş küçücük bebek...gitti annem diye bağırdıkça kadın eşimde bende kötü olduk eve geldik sonucu gösteremeden telden öğrendik artık. Ama aklım hala o bebekte inşallah Allahım annesine bağışlamıştır çok etkilendim hala çıkamadım etkisinden.allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor bişey empati bile yapılamıyor
Şimdi nasıl bebeğin canım inşallah iyi çıkmıştır bugün değerleri. Allah kimseyi yavrusunun acısıyla sınamasın çok zor :KK43:

Kafam çok karışık sanırım boşanıcam.. kızım doğduğundan beri sarsıntıdayız.. bugün ipler koptu gibi bir şey oldu. Eşim blöf yaptığımı sanıyor ama akşam geldiğinde o eşyalarını toplamazsa ben yarın o işten gelmeden önce kızımla eşyalarımızı toplayıp gitmeyi düşünüyorum.. 1 hafta süre verip boşanma davası açıcam muhtemelen çok sıkıldım artık..
Canımm ne oldu ya :KK43: tabi geçimsizlik varsa birbiriniz yıpratmanın da anlamı Yok inşallah düzelirsiniz.

Oyy inşallah o günleri görürüz öyle de rahat çıkarırlar inşallah :)
Açken hepimiz aynıyız açken ben ben değilim :KK70:
Aaa anladım canım kötüymüş o da ya bizim zevkler uyuşuyor film konusunda. Bol çay kahve içir eşine canım sen :KK70:
Aynen canım durduk yere neden ağlasın miniklerimiz :KK66: bazen eşim buğuz ediyor bize diyor ben de kızıyorum minicik bebek ne anlasın buğuzdan diyorum bir sıkıntı vardır diyorum :) hehee kedileri de sevmem hiç ben :KK70:
İnşallah canım çıkarsalar da gerisi gelecek yine çekicez bir süre biz de minikler de.
Buğuz nedir canım?

X