2016 Aralık Anneleri

Sağol canımm :) ya eksik yazmışım nohut kadar salça koydum canım gaz yapan yiyeceklerden korkuyorum yeşil mercimekli yaparım ben bu çorbayı oğluşa sade yaptım korkumdan :KK66:
Muhallebi sanırım şu an için en ideal ek gıda canım hiç rahatsız etmiyor bebişleri :KK66: afiyet olsun kelebeğe :KK66:
Gözünaydın canımm dene bakalım :) ben de yapayım artık diyorum :KK66: bakalım bugün yeter çorba. Yarın denerim belki :KK66: beğeneceklerini düşünüyorum :)
Canım muhallebiyi sağdığın anne sütüyle mi yapıyorsun

Bizim minikler mi tembel acaba :KK70:

Bugün bal kabağını denedik şükür :KK70: sevdi bayıla bayıla yedi hatta içinde iri taneler de var onları da verdim denemek için gayet yedi canım. Ek gıdaya hazırmış benim oğlancık haberim Yok :KK66:
oğluşun uyku zamanlarını değerlendiriyorum ben canım. Gece oğluş uyuyunca hemen yatmıyorum eşime film izleyelim yemek yapıp yiyelim falan diyorum öyle kendimize aktivite çıkarıyorum birlikte vakit geçiriyoruz bu şekilde kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Meğer ben de özlemişim eşimle vakit geçirmeyi :KK66: hamilelik lohusalık derken kanka gibiydik adamla hep :KK70: yakında da ayrılacağız zaman azalıyor her anı değerlendirmeye başladım. Tavsiye ederim canım :KK66: bir ara oğluş da sürekli kucak istiyordu ben biraz alıp geri yatırdım yattığı yerde oyaladım hep canım ağlıyordu uzun uzun ama şükür kucağa alışmadan atlattık o dönemi. Çok zor öyle olması kol dayanmaz. Sen dayanamazsın. İnşallah atlatırsınız canım
Canım benim kızda kucakçı detaylı anlatsana bi nasıl bıraktı kucağı .
Eşimin benim ailem sağolsun alıştırdılar kucağa

Ben de aynıydım canım. Kafamda sürekli felaket senaryoları gezerdi. Bir bahaneyle sürekli gidersim doktora:))
Evet canım inşallah devam edebilirim terapiye yoksa kızıma da kendime de hayatı zindan ederim herhalde:KK43:
Bende sürekli bi bahaneyle gitmiştim Dr a öncesinde 2 düşüğüm vardı kan sulandırıcı progestan kullandım Dr a bi kere sizi özledim ondan geldm bile demişliğim var

Ne şanslısın yakala sağ o keçiyi anne sütüne en yakın keçi sütü bebiş yesin keçi sütlerini
Ah becerebilsem canım yaparım :)) temiz süt bulamazsak da yazın bol bol doğal yapılmış dondurma yediririz artık:KK66:
Bende sürekli bi bahaneyle gitmiştim Dr a öncesinde 2 düşüğüm vardı kan sulandırıcı progestan kullandım Dr a bi kere sizi özledim ondan geldm bile demişliğim var
Düşükler psikolojini bozmuştur tabi canım ama bak çok güzel bir kızın oldu sonunda:KK66:
Hahah çok iyiymiş:KK70: sonradan gittilim doktorum benim huyumı bilirdi 45 dk benim içimi rahatlatana kadar odasından çıkarmazdı :KK70:

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Kızımın ateşini naptıysak düşüremedik bizde başkent çocuk acile götürdük orda boğaz enfeksiyonu tanısı kondu grip olmuş tahlil yapıldı crp alt ast yüksek çıktı karaciğer enzimi yükselmiş dendi pzartesi tekrar bakılacak değerlere. Orda kızım ağladıkça ben ağladım sonra bi anne geldi feryat figan bebeği mosmor olmuş eşim görmüş küçücük bebek...gitti annem diye bağırdıkça kadın eşimde bende kötü olduk eve geldik sonucu gösteremeden telden öğrendik artık. Ama aklım hala o bebekte inşallah Allahım annesine bağışlamıştır çok etkilendim hala çıkamadım etkisinden.allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor bişey empati bile yapılamıyor

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Kızımın ateşini naptıysak düşüremedik bizde başkent çocuk acile götürdük orda boğaz enfeksiyonu tanısı kondu grip olmuş tahlil yapıldı crp alt ast yüksek çıktı karaciğer enzimi yükselmiş dendi pzartesi tekrar bakılacak değerlere. Orda kızım ağladıkça ben ağladım sonra bi anne geldi feryat figan bebeği mosmor olmuş eşim görmüş küçücük bebek...gitti annem diye bağırdıkça kadın eşimde bende kötü olduk eve geldik sonucu gösteremeden telden öğrendik artık. Ama aklım hala o bebekte inşallah Allahım annesine bağışlamıştır çok etkilendim hala çıkamadım etkisinden.allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor bişey empati bile yapılamıyor
Geçmiş oksun canım karaciğer değerlerı nıye öyle çıkmış
Sen anlatınca görüntü gözümde canlandı açıkcası bende kötü oldum hastaneden o bebek ile ilgili bi haber alırsam söyler misin Allah yardımcıları olsun

Ah becerebilsem canım yaparım :)) temiz süt bulamazsak da yazın bol bol doğal yapılmış dondurma yediririz artık:KK66:

Düşükler psikolojini bozmuştur tabi canım ama bak çok güzel bir kızın oldu sonunda:KK66:
Hahah çok iyiymiş:KK70: sonradan gittilim doktorum benim huyumı bilirdi 45 dk benim içimi rahatlatana kadar odasından çıkarmazdı :KK70:
Rabbım evlatlarımızı bize Bağışlasın yaşamayan bilemez Dr dediğin halden anlıcak birazda devlette Dr dınlemıyot ama özeldrkine herseyi sorardım ben

Geçmiş oksun canım karaciğer değerlerı nıye öyle çıkmış
Sen anlatınca görüntü gözümde canlandı açıkcası bende kötü oldum hastaneden o bebek ile ilgili bi haber alırsam söyler misin Allah yardımcıları olsun
Daha demin eşime dedim hastaneyi arayıp çocuğu sormak istiyorum diye aklım hep onda. Ama ben tahlili sormak için 1,5 saat sonra aradığımda doktorlar hala çocukla ilgileniyorlardı içimden bir ses kurtarmışlardır diyor inşallah öyle olur kendim gibi sevinirim

Yazdıklarını okudukça göğüslerim sızladı ve gözlerimden yaşlar indi :KK43: çocuğumuzun YüKSeL ateşine bile şükrediyoruz değil mi...bizde dün dışarı çıkmıştık bugün öksürük burun akıntısı huzursuzluk var...sürekli ateş takip ediyorum...36.8 oldu en fazla..Rabb'im yardımcısı olsun yavrunun...bende çok meraklandım...annesine babasına bağışlasın Allahım...
Daha demin eşime dedim hastaneyi arayıp çocuğu sormak istiyorum diye aklım hep onda. Ama ben tahlili sormak için 1,5 saat sonra aradığımda doktorlar hala çocukla ilgileniyorlardı içimden bir ses kurtarmışlardır diyor inşallah öyle olur kendim gibi sevinirim

Cok gecmis olsun canim. Insallah cabuk toparlar minigin.

Hastanede gordugun minigi de rabbim annesine bagislasin.

Bizde ailece hastayiz. Kizindan basladi. Ogluma gecti. Ondan bana. Tam iyilesti minik oglum derken bugun burun akintisi, hapsuruk, oksuruk, hirilti. Allahim sifa versin yavrularimiza.

Kendimden utandım benımde derdim kızın gündüz uykusunun az olması o anne neler çekiyordur şimdi Rabbim yardımcıları olsun ufak seylerı takmıcam artık

Yarın hastaneyi aramayı düşünüyorum inş bilgi verirler. Allah evlatlarımızı bizsiz, bizleri de onlarsız bırakmasın inşallah. Bu aralar çocuklara dikkat etmek lazım her yer havadan dolayı mikrop dolu. Yarın oy kullanmaya bile eşimle dönüşümlü gidicez çocuk dışarı çıkmasın diye. Bizim ateşölçer fazla mı ölçüyor bilmem ateş hiç 38 in altına düşmüyor calpol verdiğim halde ama elimle kontrol ettiğimde o kadar ateşi yok gibi bakalım bunlarda geçer elbet Allah dermansız dert vermesin

Rabbım evlatlarımızı bize Bağışlasın yaşamayan bilemez Dr dediğin halden anlıcak birazda devlette Dr dınlemıyot ama özeldrkine herseyi sorardım ben
Özelde de öyle tipler var. Sorduğun soruyu gülerek geçiştiriyorlar. Hatta hastası çok olduğu için ukalalık yapan bile var. Benim 2 doktorum da çok iyi:KK66:

50 koruma faktörlü olanlardan almak lazımmış trendyolda vardı ama almadım güvenemedşm nedense

Gunes kremlerinin her türlüsü zararli malesef. En iyi yontem oglen sicaginda cikmamak ve bebekerimizi ince giysilerle korumak. Ben kullanmadim mi, tabiki kullandim. Zararlinin en zararsizi mineralli gunes kremi. Cildine surdugunizde yogun ve beyaz bir gorunum birakmasi gerekiyor. Bizim kullandigimiz.
Oyuncak_2544838.jpg

Gunes kremlerinin her türlüsü zararli malesef. En iyi yontem oglen sicaginda cikmamak ve bebekerimizi ince giysilerle korumak. Ben kullanmadim mi, tabiki kullandim. Zararlinin en zararsizi mineralli gunes kremi. Cildine surdugunizde yogun ve beyaz bir gorunum birakmasi gerekiyor. Bizim kullandigimiz.
Eki Görüntüle 1983170
Aklımda bulunsun bu sağolcanım güvendiğim bi eczacı var ona bi sorayım diyorum bende

X