hemen ekliyorum HoşgeldinizSelamlar ,
Hayirli günler dilerim herkese.
Bulantisi olan arkadaslara kolayliklar dilerim.folik asiti ve kullanıyorsaniz demir ilaci sabah ac karnina alinirsa bulanti yapabiliyormus.
Listeye beni de ekleyebilirmisiniz?
Sat 18 mart
Bdt 24 aralık
İstanbul
2 cocuk (Rabbim kismet ederse)
2.cocugu olan arkadaslar çocuğunuza ne zaman soylemeyi düşünüyorsunuz?
Dr.um 3 aydan once önce sakin söyleme dedi. Üzüldüm ama hakli da buldum
hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah bir sorun olmazKese büyüyor Bebek'te oluşmuş kalp atışı yok o kadar olumsuz konuştu ki şimdiye kadar olması gerekirdi pazartesi tekrar bakıcaz sonunu iyi görmüyorum kürtaj için konuşuruz Dedi boğazım düğümlendi zaten tamamı zor deyip çıktım odadan
senin çok zor geçiyor cnm inşallah en kısa zamanda geçer sıkıntılarınKizlar gene acile tasiniyorum dua edin nolur.
Beklenen doğum tarihi 6 aralıkmı cnmKızlar bende bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum :) Harika bi duygu :)
Listeye beni de ekleyin Ankara, yaş 28 ilk bebek , sat 1 mart geç döllenme dedi doktor
Beklenen doğum tarihi 6 aralıkmı cnm
ona göre ekleyim
tmm cnm 6 aralık yapmıştım 16 yapim onuCanım geç döllenme olduğu için 16 aralık gibi olabilir dedi doktorum.
doğum tarihi ne zmn ?Benide ekleyin kizlar istanbul bat 22 mart yas 33 ilk bebek olacak kismetse
canım cuma günü 03:15 inşallah heyecanla bekliyorumAzRASILAM canım senin bi daha ki kontrolün ne zaman?
Kedi kopek kizamikcik enfeksiyonlarina bakiliyor.bir simdi varmi birde onceden gecirilmismi.ben onceden gecirmisim mesela.cok dikkatli olun.cig et kedi kopek lerden uzak durun.kuzenim cok skinti cekti ondan biliyorum.bu arada herkese gore degisir kalp atimi benim 4bucuk haftalikken kese 6bucuk haftalikken d3 kalp atimi duyuldu karindan ama ben kilolu degilim ve cok skisik gittim.arkadasimin karin derisi yagliydi mesela 8 haftanin sonunda duydular.sakin panik yapmayinSelam bu tokoplaşma dediğiniz ne oluyor
Zaten doktor tahlilde istemesi gerekmiyor mu ? Troitler şeker falan bakıldı ama tokoplaşma ne oluyor anlamadım
CNM inş bian önce toparlanırsın çok geçmiş olsun. umarım bir problem olmadan atlasırsınız bu günleri..Kizlar gene acile tasiniyorum dua edin nolur.
tmm cnm 6 aralık yapmıştım 16 yapim onu
doğum tarihi ne zmn ?
Hoşgeldiniz
canım cuma günü 03:15 inşallah heyecanla bekliyorum
Senin ne zaman ?
Yaş 35fairylike ekledim cnm yaş yazmamışsın sadece
Selamlar ,
Hayirli günler dilerim herkese.
Bulantisi olan arkadaslara kolayliklar dilerim.folik asiti ve kullanıyorsaniz demir ilaci sabah ac karnina alinirsa bulanti yapabiliyormus.
Listeye beni de ekleyebilirmisiniz?
Sat 18 mart
Bdt 24 aralık
İstanbul
2 cocuk (Rabbim kismet ederse)
2.cocugu olan arkadaslar çocuğunuza ne zaman soylemeyi düşünüyorsunuz?
Dr.um 3 aydan once önce sakin söyleme dedi. Üzüldüm ama hakli da buldum
benim de 5 yaşında oğlum var canım ikinci gebeliğimde 6. haftamdayım ama dün söyledik çünkü çok rahat davranıyor tepeme tırmanıyor koşup koşup sarılıyo sürekli karnıma çarpıyordu söyledik daha hassas daha dikkatli artık ama daha şimdiden sormaya başladı ne zmn gelecek diye nasıl geçer 8 ay daha bilmem
ben de dün keseyi gördüm cnm bana da doktorum 2 hafta sonraya randevu verdi kalp atışı için... sıkıntı yok dedi sadece şimdilik folik asit kullan başka bişeye gerek yok doğal sağlıklı beslen dedi hatta artık şeker yüklemesi yapmıyoruz dedi doktorum çok sevindim buna ilk gebeliğimde olmuştu tam bir işkenceydi...
Kizlar dun keseyi gorduk cok.sukur iki hafta sonra kalp.afisimi diycaz allah nasip.ederse 4 haftalik.dedi doktor gec dollenmeymis.bizimki acaba aralik.sonu ocak.basimi.olucak bide folik asit verdi kalp atisini duymak.icin sabirsizlaniyorum 6 haftafa mi duyuluyor kalp.atisi ?
Günaydın, ben bugün 4+6 görünüyorum doktora gittik karnımdan baktı görünmedi, haftaya cuma çağırdı vajinal bakacak mis hem kalp atışı da duyarız büyük ihtimalle dedi, bu hafta da var mı karından görünen
Bilgi için Sağol canımKedi kopek kizamikcik enfeksiyonlarina bakiliyor.bir simdi varmi birde onceden gecirilmismi.ben onceden gecirmisim mesela.cok dikkatli olun.cig et kedi kopek lerden uzak durun.kuzenim cok skinti cekti ondan biliyorum.bu arada herkese gore degisir kalp atimi benim 4bucuk haftalikken kese 6bucuk haftalikken d3 kalp atimi duyuldu karindan ama ben kilolu degilim ve cok skisik gittim.arkadasimin karin derisi yagliydi mesela 8 haftanin sonunda duydular.sakin panik yapmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?