- 2 Aralık 2010
- 218
- 329
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InwAllah buyumez canimşimdilik beklemeye aldılar. bebekle beraber büyüyecek mi onu kontrol altında tutuyorlar. inşallah sürekli bu ağrıyla geçmez hamilelik süreci. her zaman olmuyor ağrı neyseki de. gelince nefesimi kesiyor resmen.
Hayirli olsun.bence gayet normal.Kizlar 3 gun once test yaptim cift cizgi vardi dun kan verdim 34.8 cikti bata 3 gun var az mi deger
insallah canim insallah kalp atisini.bir duysam.o.kadar rahatlicam kiiii ne guzel.bir oglun.varmis belki buda kiz olur allah iki evlat sevgisinide yasatir insallah hayirlisi.olsun tabiyok tatlım bende de bulantı falan öncekinde de 7. haftanın sonlarında başlamıştı erken henüz sanırım... bana da 10 mayısa verdi randevuyu doktor hayırlısıyla duyarız bebişlerimizin pıt pıtlarını inşallah ilki ayrı bi heyecan oluyor 2.si ayrı ben sürekli oğlumdaki hamileliğimle kıyaslıyorum :) o günler geçiyor sürekli gözümün önünden....
Doktora ancak haftaya gidicem cnm tskrHayirli olsun.bence gayet normal.
Isterseniz bir dr.a görünün
Inşallah canım güzel haberlerle ...Cuma benımde randevum var kalp atış dinlice ınsl cumaya 6+5 oluyoruz ınsl duyarız saglıklı haberler alırız ınsallah
Halsizlik iştahsızlık bende de var gun ıcınde oglumunyatırınca yatmssam gözlerimi açamıyorum
AminToxoplasma kedi be köpek dışkılarından geçen bir tür parazit, genelde toplumun çoğunluğu bu paraziti küçüklüğünde bir şekilde alıp basit bir enfeksiyon gibi geçirip gidiyor. Eğer şimdiye kadar geçirilmemişse maalesef hamilelikte geçirilme olasılığında plasentadan bebeğe geçip Bebekte katarakt, zeka geriliği, kalp ve böbrek anomalileri gibi sıkıntılara yol açabiliyor. Bu yüzden genelde doktorlar istiyorlar. Zaten hamilelikte bütün meyve sebzeleri çok iyi yıkayın yeşillikleri sirkeli suda yarım saat bekletin demelerinin bir sebebi de bu parazitin yeşilliklerde olma olasılığı. Anneniz titiz bir kadınsa ve siz de genelde pek dışarıda yemek yemeyen evde de hijyen kurallarına özen gösteren biriyseniz geçirmemiş olma olasılığınız yüksek. Geçirmediyseniz ve hamile kaldıysanız da ekstra dikkat etmekten başka pek çare kalmıyor. O yüzden dışarıda salata tüketmemek, evde de sirkeli suda bekletmeden hiç bir yeşilliği yememek lazım. Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun
Güzel bilgi canımKızlar iki dakika girip yazayım hemen dedim. Bulantıya çözüm iğde yemekmiş. Sabahları yrnen bir avuç iğde tüm gün ki bulantıyı geçirirmiş. Doktor tavsiyesi. Hafi inşallah çözüm olur
Benim battan bir gün önce 50 çıkmıştı. Bence değerin normal canım.Kizlar 3 gun once test yaptim cift cizgi vardi dun kan verdim 34.8 cikti bata 3 gun var az mi deger
Hayırlı olsun seninle satlarımız aynı keseyi kaç mm gördü acaba kese var Bebek var kalp atışı yokBugün 2 numaramın kalbini duydum çok şükür darısı duymayı bekleyen Arkadaşlarıma olsun
Kese büyüyor Bebek'te oluşmuş kalp atışı yok o kadar olumsuz konuştu ki şimdiye kadar olması gerekirdi pazartesi tekrar bakıcaz sonunu iyi görmüyorum kürtaj için konuşuruz Dedi boğazım düğümlendi zaten tamamı zor deyip çıktım odadan
Keseyi ilk 5. Haftada gördük zaten o zaman öğrenmiştim hamileliğimi geçen hafta bebeği bu haftada kalbini duyduk sakın olumsuz olma baska doktora gitmeni tavsiye ederimHayırlı olsun seninle satlarımız aynı keseyi kaç mm gördü acaba kese var Bebek var kalp atışı yok