• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Kizlar 3 gun once test yaptim cift cizgi vardi dun kan verdim 34.8 cikti bata 3 gun var az mi deger

Selamlar ,
Hayirli günler dilerim herkese.
Bulantisi olan arkadaslara kolayliklar dilerim.folik asiti ve kullanıyorsaniz demir ilaci sabah ac karnina alinirsa bulanti yapabiliyormus.

Listeye beni de ekleyebilirmisiniz?
Sat 18 mart
Bdt 24 aralık
İstanbul
2 cocuk (Rabbim kismet ederse)

2.cocugu olan arkadaslar çocuğunuza ne zaman soylemeyi düşünüyorsunuz?
Dr.um 3 aydan once önce sakin söyleme dedi. Üzüldüm ama hakli da buldum :(

yok tatlım bende de bulantı falan öncekinde de 7. haftanın sonlarında başlamıştı erken henüz sanırım... bana da 10 mayısa verdi randevuyu doktor hayırlısıyla duyarız bebişlerimizin pıt pıtlarını inşallah :KK36: ilki ayrı bi heyecan oluyor 2.si ayrı ben sürekli oğlumdaki hamileliğimle kıyaslıyorum :) o günler geçiyor sürekli gözümün önünden....
insallah canim insallah kalp atisini.bir duysam.o.kadar rahatlicam kiiii ne guzel.bir oglun.varmis belki buda kiz olur allah iki evlat sevgisinide yasatir insallah hayirlisi.olsun tabi:oops:

Cuma benımde randevum var kalp atış dinlice ınsl cumaya 6+5 oluyoruz ınsl duyarız saglıklı haberler alırız ınsallah
Halsizlik iştahsızlık bende de var gun ıcınde oglumunyatırınca yatmssam gözlerimi açamıyorum
Inşallah canım güzel haberlerle ...
Bizde 6+4olmuş olucaz cumaya bakalım

Toxoplasma kedi be köpek dışkılarından geçen bir tür parazit, genelde toplumun çoğunluğu bu paraziti küçüklüğünde bir şekilde alıp basit bir enfeksiyon gibi geçirip gidiyor. Eğer şimdiye kadar geçirilmemişse maalesef hamilelikte geçirilme olasılığında plasentadan bebeğe geçip Bebekte katarakt, zeka geriliği, kalp ve böbrek anomalileri gibi sıkıntılara yol açabiliyor. Bu yüzden genelde doktorlar istiyorlar. Zaten hamilelikte bütün meyve sebzeleri çok iyi yıkayın yeşillikleri sirkeli suda yarım saat bekletin demelerinin bir sebebi de bu parazitin yeşilliklerde olma olasılığı. Anneniz titiz bir kadınsa ve siz de genelde pek dışarıda yemek yemeyen evde de hijyen kurallarına özen gösteren biriyseniz geçirmemiş olma olasılığınız yüksek. Geçirmediyseniz ve hamile kaldıysanız da ekstra dikkat etmekten başka pek çare kalmıyor. O yüzden dışarıda salata tüketmemek, evde de sirkeli suda bekletmeden hiç bir yeşilliği yememek lazım. Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun
Amin
Dışardan çok çiğköfte yedim zamanında marullar nasıl yıkanıyor bilmeden şimdi ki aklım olsa yemezdim ama şimdiden sonra dikkat edicem belki ilerleyen zaman da ister doktor şu ana kadar istemedi Rabbim hepimizin evlatlarını korusun

Kese büyüyor Bebek'te oluşmuş kalp atışı yok o kadar olumsuz konuştu ki şimdiye kadar olması gerekirdi pazartesi tekrar bakıcaz sonunu iyi görmüyorum kürtaj için konuşuruz Dedi boğazım düğümlendi zaten tamamı zor deyip çıktım odadan

Kese büyüyor Bebek'te oluşmuş kalp atışı yok o kadar olumsuz konuştu ki şimdiye kadar olması gerekirdi pazartesi tekrar bakıcaz sonunu iyi görmüyorum kürtaj için konuşuruz Dedi boğazım düğümlendi zaten tamamı zor deyip çıktım odadan

İyi düşün iyi olsun canım. 8. haftada duyanlar var o yüzden karamsar olma inşallah sende duyacaksın bebişinin kalbini :KK51:

Hayırlı olsun seninle satlarımız aynı keseyi kaç mm gördü acaba kese var Bebek var kalp atışı yok
Keseyi ilk 5. Haftada gördük zaten o zaman öğrenmiştim hamileliğimi geçen hafta bebeği bu haftada kalbini duyduk sakın olumsuz olma baska doktora gitmeni tavsiye ederim

kalp atışını ilk 2 saniye anca duyduk sonra heyecandan benim kalbim onunkini bastırdı ses olarak . o yüzden iyice duyamadım diye kendime kızdım. ama attığını gördüm duydum ya allaha şükür .hepimiz sağlıklı bebeklerimize kavuruşuruz inşallah

Back