• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

canım

belki görmüyorlardır canım ya ben de bazen birşey yazınca aralarda sayfayı yeniliyorum bildirim var mı diye bildirim olarak düşmüyor geriyo doğru gidip tesadüfen görüyorum öyle olmuştur belki

Olabilir. Ama ben bilgi vermek icin gidip dosyami ve bana verilen brosürleri acip tüm tahlillerime baktim, bir de almanca yazilmisti terimler onlarin bir de türkcesini bulmak icin ugrastim. Sonra tik yok. Bir daha da bu kadar ugrasmam artik. Benim hatam.

tmm cnm 6 aralık yapmıştım 16 yapim onu

doğum tarihi ne zmn ?
Hoşgeldiniz

canım cuma günü 03:15 inşallah heyecanla bekliyorum
Senin ne zaman ?
canım ben ilk bu ayın 13 ünde gitmiştim sonra 4 hafta sonrasına gün verdi 11 mayısa denk geliyordu çalıştığımız için 14 mayısa erteledik.. ama çok uzun geldi ya geçmek bilmiyor :)

Evet ilk gebeligim :) Ya iste dedigim gibi kafam karisik. Ya da hep dikkat ederim sadece test sirasinda bir kereligine yüksek sekere maruz kalir bebegim diye de düsünmüyor degilim. Doktorumla zamani gelince detayli konusucam. Bir de tani icin baska yöntemler varmis illa yükleme yapilmasina gerek yokmus. Onlari da arastirmayi düsünüyorum.

Endişelerinizi anlıyorum ama Bir kereliğine yüksek şekere maruz kalmak değil de sürekli olarak normalin üstü şekere maruz kalmak olumsuz etkiliyor. Zaten eğer normalse pankreasınız o şekeri illa ki dengeye getirecektir, bebeğe hiç bir olumsuz etki olmayacaktır, böylece kanda da yüksek çıkmayacaktır. Tabii ki siz yine doktorunuzla görüşün, aklınızda şüphe kalmasın :)

Kizlar bende de ayni sey oldu dün. Kese sagda ve ben onu zaten hissediyorum simdiden. Dün aksam sol tarafta kasik agrim oldu ama rahimde degil. Bende önceden yumurtalik kisti vardi. O agrinin aynisi, iyi biliyorum. Dün biraz artinca acile gittik ama doktoru göremedim maalesef, doguma gitti :KK43: Sonra agri gectigi icin döndük. Simdi cok hafif tekrar var ama bilemedim ne yapsam. Bebegin oldugu yerde degil ondan emin gibiyim.
Kist ile beraber hamilelikleri devam edenleri çok duydum. Eğer büyümez ise de bebekle beraber normal doğumda kendiliğinden düşüyormuş. Ama istersen bi sonraki doktor kontrolünde kistin boyutunu kayıt altına aldır. Bende öyle yaptılar. Detaylı ultrason ile boyutu kayda girdi. Artık bebeği kontrol ederken arada onun boyutu da ölçülecekmiş. Bende de kistler oluyordu. Ya bu kistin boyutu sebebiyle yada hamilelikten dolayı bebek büyümeye çalışırken kiste dokunması sebebiyle bilemiyorum. Ağrı biraz daha fazla. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Olabilir. Ama ben bilgi vermek icin gidip dosyami ve bana verilen brosürleri acip tüm tahlillerime baktim, bir de almanca yazilmisti terimler onlarin bir de türkcesini bulmak icin ugrastim. Sonra tik yok. Bir daha da bu kadar ugrasmam artik. Benim hatam.

Hay allah sen bayağı alınmışsın neyse sıkma canını kalabalığız ve aynı anda farklı şeyler konuşuyoruz olur böyle karışıklıklar

Kızlar tekrar günaydın doktor kontrolünden çıktık benim uşaklar ikiz geliyor :KK46::KK46: birinin kalbini dinledik ama :110: kuzumun biri zayıfmış doktor yüzde 30 40 kaybedebiliriz dedi bu yüzden dinletmedi kalbini kuzumun inşallah oda kardeşi gibi gelişir büyür gelir Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu çok güzeldi:KK68::KK68::KK68:
Aman aman maşallah supanallah. Allahım nazarlardan saklasın. Amin inşallah bizim kuzununda sesini duyarız.

Endişelerinizi anlıyorum ama Bir kereliğine yüksek şekere maruz kalmak değil de sürekli olarak normalin üstü şekere maruz kalmak olumsuz etkiliyor. Zaten eğer normalse pankreasınız o şekeri illa ki dengeye getirecektir, bebeğe hiç bir olumsuz etki olmayacaktır, böylece kanda da yüksek çıkmayacaktır. Tabii ki siz yine doktorunuzla görüşün, aklınızda şüphe kalmasın :)

Evet bir konusmam lazim. Doktorumun beni ikna etmesi lazim :))

Kist ile beraber hamilelikleri devam edenleri çok duydum. Eğer büyümez ise de bebekle beraber normal doğumda kendiliğinden düşüyormuş. Ama istersen bi sonraki doktor kontrolünde kistin boyutunu kayıt altına aldır. Bende öyle yaptılar. Detaylı ultrason ile boyutu kayda girdi. Artık bebeği kontrol ederken arada onun boyutu da ölçülecekmiş. Bende de kistler oluyordu. Ya bu kistin boyutu sebebiyle yada hamilelikten dolayı bebek büyümeye çalışırken kiste dokunması sebebiyle bilemiyorum. Ağrı biraz daha fazla. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Aslinda buraya yazdiktan sonra doktorumu aradim. Kist olsa ben pazartesi günü görürdüm dedi. Ne agrisi bilmiyorum artik ama normal herhalde. Insan deneyimsiz olunca her agrida korkuyor.
Seninki eger folikül kisti (basit kist) ise kendiliginden kücülebilir belki?
Ama o agriyi biliyorum. Amin Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Kızlar şeker hakkında konuşulmuş benimde 2 hafta önce açlık 112 çıkmıştı 70_109arası olması gerekirken doktor dahiliyeye yönlendirdi çok stres yaptım ağladım yeni hamilesin ve neyle karşılaştığını bilmiyorsun doktor tokluk için kan ver şeker yüklemesi yapalım dedi çıktım hüngür hüngür ağladım sonuç çıktı 80_200olması gereken 140 tokluk çok şükür sonra doktor gerek yok arada gel bakalım sürekli dedi yolladı ama çektiğim sıkıntı kar kalmıştı

Evet bir konusmam lazim. Doktorumun beni ikna etmesi lazim :))

Aslinda buraya yazdiktan sonra doktorumu aradim. Kist olsa ben pazartesi günü görürdüm dedi. Ne agrisi bilmiyorum artik ama normal herhalde. Insan deneyimsiz olunca her agrida korkuyor.
Seninki eger folikül kisti (basit kist) ise kendiliginden kücülebilir belki?
Ama o agriyi biliyorum. Amin Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Sende olmamasına sevindim. Neyseki. Ama tabiki o ağrıyı bi araştırmak da lazım. Bendeki kist bildiğim kadarıyla aşılama ile oldu bizim bebeğimiz. Solda ki yumurtalar tam gelişmeden çatlatma iğnesi vuruldu. Bu sebebple kistleşti diye biliyorum. Deneyimsizlik konusunda aynı kaderi paylaşıyoruz. Allah bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Tek tek alıntı yapamadım güzel haberler var çok sevindim sizin adınıza bize de nasip olsun inşallah , acile giden arkadaş herşey daha güzel olacak inşallah biraz daha Zaman lazım , ikizler vardı sanırım sağlıkla ikisinide Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah unuttuğum varsa kusura bakmayın Allah'a emanet

Sende olmamasına sevindim. Neyseki. Ama tabiki o ağrıyı bi araştırmak da lazım. Bendeki kist bildiğim kadarıyla aşılama ile oldu bizim bebeğimiz. Solda ki yumurtalar tam gelişmeden çatlatma iğnesi vuruldu. Bu sebebple kistleşti diye biliyorum. Deneyimsizlik konusunda aynı kaderi paylaşıyoruz. Allah bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Bugün pek yok. Tekrar olursa giderim doktora. O anlattigin basit kist. Insallah hamilelik sürecinde kendiliginden kaybolur. Hamilelikte yumurtalikta bir faaliyet olmadigi ve yumurtalari büyüten hormonlar salgilanmadigi icin o kistler yüksek ihtimalle kayboluyorlar. Böyle biliyorum.

QueenSweethart QueenSweethart arkadaşımız sizin bu sorunuzu daha önce yanıtladı geçtiğimiz sayfalarda. Bir kez daha bakın isterseniz
#

Hahah :D Saol ;)

Doğum tarihi 28 aralık canım
Tamam cnm bakim bir
Bu arada genel olarak bir sey belirtmek istiyorum ben mi cok önemsiyorum bilmiyorum ama bazi arkadaslar var soru soruyorlar. Ben mesela elimden geldigince detayli bilgi yaziyorum. Baska arkadaslar da yaziyorlar. Sonra ne bir cevap ne bir sey. En azindan bir tepki bekliyor insan. Görmemistir desem, yazmaya devam ediyorlar.Bana oturup birisi bir sürü bilgi yazsa en azindan tesekkür ederim. Bilmiyorum biraz gereksiz mi bozuldum ama böyle hissettim.
:) hamile alınganlığı
Şahsım adına her zaman yazmaya çalışıyorum
Eksik geçtiğim varsa da kusura bakmayın

Yeni geldim eve dramaminle zofer diye bi ilac verdu biraz daha etkili bi ilac kullanc sana dedi. Kanser hastalarinin falan kemoterapiden snrakj bulantilarda kullandiklari ilactanmis. Gunde 1 kereymis. Eczacida dedi bunun etkisini mutlaka gorursun bu cok etkili son sinif artik bu dedi. :KK43: ictim bi tane gercekten tik die kesti sanki bilmiorum ;( artik kafayi yicem. Kalbide baslamis atmaya bu seferde 6 2 cikti her sefernde baska cikio normalde 7 haftalik suan. 8 9 haftaya kdr degisiklik olurms
Adına sevindim evet o ilacı bende duydum son raddede veriliyor inşallah sıkıntılarını giderir
Normal hayatına dönersin

Tek tek alıntı yapamadım güzel haberler var çok sevindim sizin adınıza bize de nasip olsun inşallah , acile giden arkadaş herşey daha güzel olacak inşallah biraz daha Zaman lazım , ikizler vardı sanırım sağlıkla ikisinide Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah unuttuğum varsa kusura bakmayın Allah'a emanet
Senden de mutlu haberler bekliyoruz

Back