2016 Aralık Anneleri

Kizlar 3 gun once test yaptim cift cizgi vardi dun kan verdim 34.8 cikti bata 3 gun var az mi deger

Selamlar ,
Hayirli günler dilerim herkese.
Bulantisi olan arkadaslara kolayliklar dilerim.folik asiti ve kullanıyorsaniz demir ilaci sabah ac karnina alinirsa bulanti yapabiliyormus.

Listeye beni de ekleyebilirmisiniz?
Sat 18 mart
Bdt 24 aralık
İstanbul
2 cocuk (Rabbim kismet ederse)

2.cocugu olan arkadaslar çocuğunuza ne zaman soylemeyi düşünüyorsunuz?
Dr.um 3 aydan once önce sakin söyleme dedi. Üzüldüm ama hakli da buldum

insallah canim insallah kalp atisini.bir duysam.o.kadar rahatlicam kiiii ne guzel.bir oglun.varmis belki buda kiz olur allah iki evlat sevgisinide yasatir insallah hayirlisi.olsun tabi

Inşallah canım güzel haberlerle ...
Bizde 6+4olmuş olucaz cumaya bakalım

Amin
Dışardan çok çiğköfte yedim zamanında marullar nasıl yıkanıyor bilmeden şimdi ki aklım olsa yemezdim ama şimdiden sonra dikkat edicem belki ilerleyen zaman da ister doktor şu ana kadar istemedi Rabbim hepimizin evlatlarını korusun

Kese büyüyor Bebek'te oluşmuş kalp atışı yok o kadar olumsuz konuştu ki şimdiye kadar olması gerekirdi pazartesi tekrar bakıcaz sonunu iyi görmüyorum kürtaj için konuşuruz Dedi boğazım düğümlendi zaten tamamı zor deyip çıktım odadan

İyi düşün iyi olsun canım. 8. haftada duyanlar var o yüzden karamsar olma inşallah sende duyacaksın bebişinin kalbini

Hayırlı olsun seninle satlarımız aynı keseyi kaç mm gördü acaba kese var Bebek var kalp atışı yok
Keseyi ilk 5. Haftada gördük zaten o zaman öğrenmiştim hamileliğimi geçen hafta bebeği bu haftada kalbini duyduk sakın olumsuz olma baska doktora gitmeni tavsiye ederim

kalp atışını ilk 2 saniye anca duyduk sonra heyecandan benim kalbim onunkini bastırdı ses olarak . o yüzden iyice duyamadım diye kendime kızdım. ama attığını gördüm duydum ya allaha şükür .hepimiz sağlıklı bebeklerimize kavuruşuruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…