- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 31
gözün aydın cnm hadi geçmiş olsun inş ilaç işe yarar ve hamileliğinin tadını çıkarırsınYeni geldim eve dramaminle zofer diye bi ilac verdu biraz daha etkili bi ilac kullanc sana dedi. Kanser hastalarinin falan kemoterapiden snrakj bulantilarda kullandiklari ilactanmis. Gunde 1 kereymis. Eczacida dedi bunun etkisini mutlaka gorursun bu cok etkili son sinif artik bu dedi.ictim bi tane gercekten tik die kesti sanki bilmiorum ;( artik kafayi yicem. Kalbide baslamis atmaya bu seferde 6 2 cikti her sefernde baska cikio normalde 7 haftalik suan. 8 9 haftaya kdr degisiklik olurms
Hadi geçmiş olsun canım. İnşallah iyi gelecek bu ilaç sana. Gün farkını benim doktorumda aynı söyledi. İlk haftalarda farklı hafta olabilir, bebek büyüdükçe arayı kapatır ya da anlaşılır tam olarak geç döllenme mi değil mi dedi.Yeni geldim eve dramaminle zofer diye bi ilac verdu biraz daha etkili bi ilac kullanc sana dedi. Kanser hastalarinin falan kemoterapiden snrakj bulantilarda kullandiklari ilactanmis. Gunde 1 kereymis. Eczacida dedi bunun etkisini mutlaka gorursun bu cok etkili son sinif artik bu dedi.ictim bi tane gercekten tik die kesti sanki bilmiorum ;( artik kafayi yicem. Kalbide baslamis atmaya bu seferde 6 2 cikti her sefernde baska cikio normalde 7 haftalik suan. 8 9 haftaya kdr degisiklik olurms
Bende de oluyor. Bilmiyorum ama normaldir diye düşünüyorum.Arkadaslar bise sorcam. Bugun sabah kusmasini yasarken bi an alttan biseler gittigini hissettim. Ama resmen geliyo biseler baya adet kanamasi gibi hissettim yani.baktim sanki camasirima sut dokulmus bembeyaz ayni sut kesik falan degil bildiginiz camasirima sut dokmus gibiydi bu nedir yasayan varmi?
ben de bugün gittim doktora idrara sıkışık gitmem gerekiyormuş göremedi ama rahimde kalınlaşma var dedi sağ yumurtalığımda kücük bir de kist varmış tahlil verdim ama yarın çıkacakmış ona canım sıkıldı ama devlet hastanesi olmasına rağmen doktorum çok iyi ve kendi odasında ultrason cihazı var yarın idrara sıkışık gidecem sonuç göstermeye giderken o zaman inşallah keseyi görürüzGünaydın, ben bugün 4+6 görünüyorum doktora gittik karnımdan baktı görünmedi, haftaya cuma çağırdı vajinal bakacak mis hem kalp atışı da duyarız büyük ihtimalle dedi, bu hafta da var mı karından görünen
canım Allah razı olsun amin inşallah herkes bebişlerini sağsalim kucağına alsınCanıımm, gözün aydın, çok sevindim. Ne güzel... Allah büyüktür canımın içi, herşeyin hayırlısını verir. Rabbimin izniyle ikisinide sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
canım benim de 4 yaşında kızım var ona aralıkta kardeşin olacak dedim geçenlerde bugün sabah kalkmış anne kardeşimi öpebilir miyim dedi karnımı öptü birlikte büyütelim olur mu dedi erkek kız cinsiyetinden kaynaklı olabilir bi de yaştan kaynaklı senin ilk çocuğun kaç yaşındaSelamlar ,
Hayirli günler dilerim herkese.
Bulantisi olan arkadaslara kolayliklar dilerim.folik asiti ve kullanıyorsaniz demir ilaci sabah ac karnina alinirsa bulanti yapabiliyormus.
Listeye beni de ekleyebilirmisiniz?
Sat 18 mart
Bdt 24 aralık
İstanbul
2 cocuk (Rabbim kismet ederse)
2.cocugu olan arkadaslar çocuğunuza ne zaman soylemeyi düşünüyorsunuz?
Dr.um 3 aydan once önce sakin söyleme dedi. Üzüldüm ama hakli da buldum
bugün pek alamadım hayırlı haberleri yarına kaldı canımHadi Hayırlı mutlu haberlerini bekliyoruz
Doktorum ilk bebegimin cok kilolu olmamasi bi gosterge dedi zaten bebek iriyse ve plesentada su fazlaysa falan belirtileri var o durumda belli oluyor zaten ilkinde olmayinca ikincide de olmaz demek istedi sanirim ve tabi ki beslenme onemli ilk 4 ay kilo alma dikkat et dedi bu en önemlisi... Ac gidiyorsun seker yuklemesi icin bi kan aliyorlar sonra sekerli su veriyorlar iğrenç ac karnina kisa surede bitirmen lazim yarım litre suyu midem cok bulanmisti benim bekliyon bi daha kan aliyorlar falan... Ondan iskence gibi dedim...Ya seker yüklemesi yapmamasi cok iyiymis. Benim bu konuda kafam karisik. Peki baska bir yöntemle mi bakacak nasil olacak sordun mu hic? Simdiden dikkat etmeni söyledi mi? Bir de ilkinde ne yasadin neden iskenceydi?
Yeni geldim eve dramaminle zofer diye bi ilac verdu biraz daha etkili bi ilac kullanc sana dedi. Kanser hastalarinin falan kemoterapiden snrakj bulantilarda kullandiklari ilactanmis. Gunde 1 kereymis. Eczacida dedi bunun etkisini mutlaka gorursun bu cok etkili son sinif artik bu dedi.ictim bi tane gercekten tik die kesti sanki bilmiorum ;( artik kafayi yicem. Kalbide baslamis atmaya bu seferde 6 2 cikti her sefernde baska cikio normalde 7 haftalik suan. 8 9 haftaya kdr degisiklik olurms
Doktorum ilk bebegimin cok kilolu olmamasi bi gosterge dedi zaten bebek iriyse ve plesentada su fazlaysa falan belirtileri var o durumda belli oluyor zaten ilkinde olmayinca ikincide de olmaz demek istedi sanirim ve tabi ki beslenme onemli ilk 4 ay kilo alma dikkat et dedi bu en önemlisi... Ac gidiyorsun seker yuklemesi icin bi kan aliyorlar sonra sekerli su veriyorlar iğrenç ac karnina kisa surede bitirmen lazim yarım litre suyu midem cok bulanmisti benim bekliyon bi daha kan aliyorlar falan... Ondan iskence gibi dedim...
Tatlım doktoruna guvenmen gerekiyor belki ilk diye risk almak istemiyordur ama yediklerine dikkat edersen cok kilo almazsan emin ol cok rahat bi gebelik gecirirsin ben cok dikkat ediyorum bu sefer ilkinde dikkat etmedim seker degil ama tansiyon sıkıntım oldu... Kararlıyım bu sefer en fazla 10 kilo alicam... Simariklik yokAnladim. Tesekkürler :)
Benim doktorum israr edecek gibi hissediyorum.
Hamilelik takvimini nasıl ekliyoruz kızlar, beceremedim ben?
Amin canım. Hepimizinkini inş.canım Allah razı olsun amin inşallah herkes bebişlerini sağsalim kucağına alsın
Tatlım doktoruna guvenmen gerekiyor belki ilk diye risk almak istemiyordur ama yediklerine dikkat edersen cok kilo almazsan emin ol cok rahat bi gebelik gecirirsin ben cok dikkat ediyorum bu sefer ilkinde dikkat etmedim seker degil ama tansiyon sıkıntım oldu... Kararlıyım bu sefer en fazla 10 kilo alicam... Simariklik yok
Allah bagislasin benim kizimda 5.5 yasinda mutlu olsun diye soylemek istedik çünkü ona söylemeden cevreye soylemek istemiyorum.Dr sakin soylemeyin 3 ay dolmadan dedi hatta cevrenize bile soylemeyin mumkunse dedi :)
Soylemeden nasil duracağım bilmem :)[/QUOT
aminn canım hepimizinkini Allah bağışlasın ben de duramam valla ya herkes biliyo bizim :) hatta bu sabah çok güldük oğlum uykudan uyandı gözünü açar açmaz anne bebek doğdu mu dedi o kadr çok istiyor ki o kadar çok soru soruyor ki başa çıkılacak gibi değil vallaama oğlan çocuk malum kuduruk oluyolar zınk diye kucağıma atlıyordu yorulunca kocağına al diyordu falan mecburen söyledik yani biz
Ben zaten simdiden cok dikkat ediyorum. 52 kiloyum. Benim de hedefim en fazla 10 kilo almak. Aclik kan sekerimi ölctürdüm 81 cikti. Aslinda risk grubunda degilim, yediklerime de dikkat edersem seker testi yaptirmayabilirim diye düsünüyorum.
Bu arada genel olarak bir sey belirtmek istiyorum ben mi cok önemsiyorum bilmiyorum ama bazi arkadaslar var soru soruyorlar. Ben mesela elimden geldigince detayli bilgi yaziyorum. Baska arkadaslar da yaziyorlar. Sonra ne bir cevap ne bir sey. En azindan bir tepki bekliyor insan. Görmemistir desem, yazmaya devam ediyorlar.Bana oturup birisi bir sürü bilgi yazsa en azindan tesekkür ederim. Bilmiyorum biraz gereksiz mi bozuldum ama böyle hissettim.
Evet ilk gebeligim :) Ya iste dedigim gibi kafam karisik. Ya da hep dikkat ederim sadece test sirasinda bir kereligine yüksek sekere maruz kalir bebegim diye de düsünmüyor degilim. Doktorumla zamani gelince detayli konusucam. Bir de tani icin baska yöntemler varmis illa yükleme yapilmasina gerek yokmus. Onlari da arastirmayi düsünüyorum.İlk gebeliğinizse doktorunuz sizi ve bebeği riske atmamak için yapmak isteyebilir. Çünkü bu test bir kere yapılıyor ama yapılmazsa be gerçekten kan şekeri yüksekliği gibi bir durum varsa bu durum hem annenin hem bebeğin sağlığını riske sokuyor. İnşallah hiç birimiz böyle bir şey yaşamadan saĞlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?