2016 Aralık Anneleri

Erkeğin yavaş olması da çileden çıkarıyo abinle eşim aynıymış arkadaşları 1 buçukta buluşacaklarsa bizimkine 1 diyorlar gene de ucundan yetişiyor bende aksine erken giderim ayy bunlar ailecek böyle bayramda beraber gezeceğiz mesela bugün köye gidelim derler biz arada aceleyle annemleri hallederiz geliriz vazgeçmişler yada hala hazırlanmamışlar dır

Yarın misafirim var kv gel dedim be akla hizmet çağırdıysam benim akrabalarım gelecekti o da yalnız gelemez bugünden gelecek iş yapmam lazım ama yatmak istiyoruz

Evet canım onların da hakkı sevmek yuva kurmak.. inşallah güzel insanlar çıkar karşılarına da gözümüz kapalı evlendiririz kuzularımızı
Eee ağırlasın tabi o da baba oldu artık canım baba olduklarının bilincinde olmaları ona göre davranmaları çok güzel :)
Bakıcı mecbur olacak canım bir şekilde idare ederiz herhalde ya 3 yaşındayken doğsa diyorum ikinci iyi olur gibi. Sonra diğeri de iki numara 3 yaşındayken olursa tamam yeter bana

bebekler olduktan Sonra aynen geride kaldı hemen çıkmalar bir yere hemen varmalar ben çantamızı her daim hazır tutuyorum oğluşu da süsleniyorum nazar olur diye normal penye takım giydirip çıkıyorum kolay oluyor ama yine zaman oluyor altını al emzir falan
Çok şükür canım keyfi yerindeyse geçer Allah'ın izniyle mutluluk en iyi ilaç
Evet canım 20 tane var nasıl bitecek bu dişler.. kehribar kolyeye baktım bende bir site var organikmiş 115 tl diyor.
Bizim de aynı canım bayağıdır ishal gidiyor. Dişten muhtemelen. Ama neyseki abartı bir kaka yapma durumu yok.
Pişiği de geçmiyor uğraşıyorum 3 ayrı krem denedim zeytinyağı sürüyorum hala geçmedi.

O bekletme bebek için sıkıntı olmaz canım. Erken de verebilirsin yani. Lezzeti için bekletiliyor normalde
İnşallah canım hamileyken ben kase kase yedim sever herhalde şimdi de :) ben de sütçü bugün geldi mayaladım bakalım 4 kavanoz yaptım. iki saat Sonra açacağım üzerini canım bakalım nasıl oldular
İnşallah canım çok güzel olur babamız bugün yok yarına yeriz artık yoğurdu :)

Hahaaa siz de rolleri değişmişsiniz canım napıyo o kadar ben bile 15 20 dakikada hazırlanıyorum

Yarın misafirim var kv gel dedim be akla hizmet çağırdıysam benim akrabalarım gelecekti o da yalnız gelemez bugünden gelecek iş yapmam lazım ama yatmak istiyoruz
Sal gitsin canım. Benim ev de berbat durumda temizlik istiyor. Mutfak bulaşık yığık :) oğlum uyudu yemek yedim kahvemi yudumluyorum kalsın kaldığı yerde üstelik bana da yarın ya da pazar günü misafir gelme ihtimali çok yüksek

Amiiin inşallah canım. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın miniklerimizi
Evet canım eşlerimizin bilinçli ve sahiplenici olması gerçekten çok büyük bir şans hem bizim için hem bebeklerimiz için.
ne bu acele canım kaç yaşındasın ki? Allah gönlüne göre hayırlısını versin inşallah

Hahaaa siz de rolleri değişmişsiniz canım napıyo o kadar ben bile 15 20 dakikada hazırlanıyorum
Cnm duş alır saçıyla oyalanır namaz kılar gozlugunu siler falan derken bitmez:)
Çık tınmıyorum da uykum var ama beni ne küçük be büyük uyutmaz o yüzden yatmakla uğraşma dedim kendime akşama yemek yaptım yarın için yaş pasta yaptım kreması kaldı şimdide ablamız uyurken ufaklıkla ilgileniyim dedim ablamız oynatmıyor kuçugun tam ilgi beklediği zamanlar

BiZim çantamız biraz daha zaman alıyor aıcak su biberon mama vs vs doktor randevularına bile ucu ucuna yetişiyoruz resmen :))
Ben de nazara inanırım bu yüzden şaplı nazar boncuğu ya da dualı nazar boncuğu takıyorum kelebeğime.
Bugün öksürük şurubu verdiğimden beri öksürmedi canım bir de burnunu temizleyince uyudu rahat rahat miniğim
Ben de bir sitede anne bebek takım 170 tlye bulmuştum canım ama seninki daha uygunmuş. Sadece bebek mi anne bebek takım fiyatı mı 115 tl?
Kuzucuğun canı yanmıyorsa biraz daha iyi canım. Ev sıcaksa bir süre açık bırak istersen altını oğluşun ki hava alsın

Verdim canım yüzünü buruştura buruştura yedi
Oh ellerine sağlık annesi afiyet olsun yarasın oğluşa

Tamam canımm. Oğluş üşüttü mü hemen midesi bulanır belli eder. Ben direk zeytinyağıyla yağlıyorum canım bişiyi kalmıyor bizim oralarda zeytinyağı şifadır her şeye kullanılır
Aa çok iyi canım valla. Bizim buralar da aynı doğal zeytinyağı, kantaron ve incir şifa niyetine her evde vardır :))

Amin canımm
27 oldum canım tabi ruhum 18 amin canımm hepimizin inşallah

Ay aman zor canım o da ya ha deyince bir yere gitmek lazım hazırlan hazırlan bir sürü vakit geçiyor ben dayanamazdım
Oh ellerine sağlık canım afiyetle yiyin :) bizim misafir kesin değil hiç bişi yapmıyorum bakalım yarın haber gelirse tutuşurum
İki çocuk çok zor Allah yardımcın olsun canımm ama çok da güzeldir Eminim hele de büyüyüp iki kardeş oynadığını görmek bambaşka güzeldir

Haklısın canım her türlü zor çocukla dışarı çıkmak ama çok da zevkli şimdilik bakalım ayaklandıklarında da böyle zevk alacak mıyız
Ben de nazara inanıyorum da boncuğa falan inanmıyorum canım ama sürekli dua okurum üzerine nazar değmesin diye dua ederim. Çok minikler daha bir de nereye gitsek herkes inceliyor seviyor mutlaka bir laf söylüyorlar korkuyorum bayağı :)
Oyy kıyamam iyileşiyor çok şükür canım yorgun düşmüştür uyusun mışıl mışıl kelebek
Anne bebek takım fiyatı canım siteyi hatırlamıyorum ama sanalda buldum alanlar söylemiş bu siteden alın diye.
Öyle huzursuzluk yok canım ara ara oluyor ama nadir çok şükür.
Ev o kadar sıcak değil canım üşütür aşırı sıcak yapınca bunalıyor oğluş. Bir de altını ne zaman biraz açık bıraksam salıyor çişi

Aa çok iyi canım valla. Bizim buralar da aynı doğal zeytinyağı, kantaron ve incir şifa niyetine her evde vardır :))
Ne güzel canım valla doğal ilaçlarla iyileşmek lazım doktorlar ilaç veriyor mutlaka bir yerimize zarar veriyor o ilaçlar. Ben tam bir bitkiselciyim oğluş büyüsün de az daha hasta oldu mu içsin nane limonu, ballı sütü bir de yağlarım her yerini oh mis Rabbim yeter ki ağır hastalık vermesin canım grip üşütme o tarz hastalıklarda doktora götürmeyi hiç düşünmüyorum

Kızlar mrb, kızımın emziğini yenilicem de chhicco nun emziğini almak istyorum, fakat 4+ dio. Hangi ayları kapsıyor bilen kullanan var mu? Açıklamalarnda detay yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…