Evet canım onların da hakkı sevmek yuva kurmak.. inşallah güzel insanlar çıkar karşılarına da gözümüz kapalı evlendiririz kuzularımızıO gün gelsin tutamayız ki canım. Elbet kuzucuklarımız da evlenmek isteyecek biz ne kadar yanlarında olabilicez ki
Evet eşim sağolsun misafir ağırlamaya bile başladı. Kelebeğim huzursuzlanınca mecbur onu alıp odaya geçiyorum uyutmak için en az yarım saat uğraşıyorum. O esnada eşim ağırlıyor misafirlerimizi:))
2-3 yıl ara çok yıpratıcı olmaz mı canım? Ya da hiç olmazsa bakıcı tutacaksın o zaman daha rahat olur tabiki:)
Evet bence de erkek geç hazırlanan kısımdır ama benim eşim standart dışıhazırlanıp kısa sürede çıkmak artık mümkün değil zaten:) eşim hazırlandığında beni darlamasın diye biberonları bezleri falan ona hazırlatıyorum ben de rahat rahat hazırlanıyorum
Allaha şükür keyfi yerinde yoksa karalar bağlayıp oturur hastalık geçene kadar ben hasta olurdum herhalde
Şu dişler bir çıksaydı artık diyoruz da 1 değil 2 değil 20 tane varbenim kuzucuk da ishal gibi dişin ilk sinyallerinden beri muhtemelen dişten kaynaklı canım oğluşun pişik sıkıntısı
O bekletme bebek için sıkıntı olmaz canım. Erken de verebilirsin yani. Lezzeti için bekletiliyor normaldeMayaladım canım da buzdolabında 3-4 saat bekletebildim mayalı olarak sonra yedirdim kelebeğime:) sevecek gibi duruyor şimdilik. İnşallah sıkıntı çekmeden rahat rahat yediririz miniklerimize
Evet canım hem babası da görürgüzel anlardan birini paylaşmış olursunuz
Tamam canımm. Oğluş üşüttü mü hemen midesi bulanır belli eder. Ben direk zeytinyağıyla yağlıyorum canım bişiyi kalmıyorYok canım henüz yapamadım. Gece daha az öksürdü şimdi biraz daha iyi
Hahaaa siz de rolleri değişmişsiniz canımEşi çabuk hazırlananlar şanslı bizimki iki saat hazırlanır her yere geç kalırız biz zaten... ben 10 dk çıkarım eşim oooo
Hatta biz balayına giderken bile geç kaldık uçağı kaçırdık yandı biletimiz tekrar bir uçak bileti falan bulduk 6 yıl önce 400 lira boşuna gitmişti:))))
Sal gitsin canım. Benim ev de berbat durumda temizlik istiyor. Mutfak bulaşık yığık :) oğlum uyudu yemek yedim kahvemi yudumluyorum kalsın kaldığı yerdeYarın misafirim var kv gel dedim be akla hizmet çağırdıysam benim akrabalarım gelecekti o da yalnız gelemez bugünden gelecek iş yapmam lazım ama yatmak istiyoruz
Amiiin inşallah canım. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın miniklerimiziEvet canım onların da hakkı sevmek yuva kurmak.. inşallah güzel insanlar çıkar karşılarına da gözümüz kapalı evlendiririz kuzularımızı
Eee ağırlasın tabi o da baba oldu artık canımbaba olduklarının bilincinde olmaları ona göre davranmaları çok güzel :)
Bakıcı mecbur olacak canım bir şekilde idare ederiz herhalde ya 3 yaşındayken doğsa diyorum ikinci iyi olur gibi. Sonra diğeri de iki numara 3 yaşındayken olursa tamam yeter bana
Cnm duş alır saçıyla oyalanır namaz kılar gozlugunu siler falan derken bitmez:)Hahaaa siz de rolleri değişmişsiniz canımnapıyo o kadar ben bile 15 20 dakikada hazırlanıyorum
Çık tınmıyorum da uykum var ama beni ne küçük be büyük uyutmaz o yüzden yatmakla uğraşma dedim kendime akşama yemek yaptım yarın için yaş pasta yaptım kreması kaldı şimdide ablamız uyurken ufaklıkla ilgileniyim dedim ablamız oynatmıyor kuçugun tam ilgi beklediği zamanlarSal gitsin canım. Benim ev de berbat durumda temizlik istiyor. Mutfak bulaşık yığık :) oğlum uyudu yemek yedim kahvemi yudumluyorum kalsın kaldığı yerdeüstelik bana da yarın ya da pazar günü misafir gelme ihtimali çok yüksek
BiZim çantamız biraz daha zaman alıyor aıcak su biberon mama vs vsbebekler olduktan Sonra aynen geride kaldı hemen çıkmalar bir yere hemen varmalar ben çantamızı her daim hazır tutuyorum oğluşu da süsleniyorum nazar olur diye normal penye takım giydirip çıkıyorum kolay oluyor ama yine zaman oluyor altını al emzir falan
Çok şükür canım keyfi yerindeyse geçer Allah'ın izniyle mutluluk en iyi ilaç
Evet canım 20 tane var nasıl bitecek bu dişler.. kehribar kolyeye baktım bende bir site var organikmiş 115 tl diyor.
Bizim de aynı canım bayağıdır ishal gidiyor. Dişten muhtemelen. Ama neyseki abartı bir kaka yapma durumu yok.
Pişiği de geçmiyor uğraşıyorum 3 ayrı krem denedim zeytinyağı sürüyorum hala geçmedi.
Verdim canım yüzünü buruştura buruştura yediO bekletme bebek için sıkıntı olmaz canım. Erken de verebilirsin yani. Lezzeti için bekletiliyor normalde
İnşallah canım hamileyken ben kase kase yedim sever herhalde şimdi de :) ben de sütçü bugün geldi mayaladım bakalım 4 kavanoz yaptım. iki saat Sonra açacağım üzerini canım bakalım nasıl oldular
İnşallah canım çok güzel olur babamız bugün yok yarına yeriz artık yoğurdu :)
Aa çok iyi canım valla. Bizim buralar da aynı doğal zeytinyağı, kantaron ve incir şifa niyetine her evde vardır :))Tamam canımm. Oğluş üşüttü mü hemen midesi bulanır belli eder. Ben direk zeytinyağıyla yağlıyorum canım bişiyi kalmıyorbizim oralarda zeytinyağı şifadır her şeye kullanılır
Amin canımmAmiiin inşallah canım. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın miniklerimizi
Evet canım eşlerimizin bilinçli ve sahiplenici olması gerçekten çok büyük bir şans hem bizim için hem bebeklerimiz için.
ne bu acele canım kaç yaşındasın ki? Allah gönlüne göre hayırlısını versin inşallah
Ay aman zor canım o da ya ha deyince bir yere gitmek lazım hazırlan hazırlan bir sürü vakit geçiyor ben dayanamazdımCnm duş alır saçıyla oyalanır namaz kılar gozlugunu siler falan derken bitmez:)
Çık tınmıyorum da uykum var ama beni ne küçük be büyük uyutmaz o yüzden yatmakla uğraşma dedim kendime akşama yemek yaptım yarın için yaş pasta yaptım kreması kaldı şimdide ablamız uyurken ufaklıkla ilgileniyim dedim ablamız oynatmıyor kuçugun tam ilgi beklediği zamanlar
Haklısın canım her türlü zor çocukla dışarı çıkmakBiZim çantamız biraz daha zaman alıyor aıcak su biberon mama vs vsdoktor randevularına bile ucu ucuna yetişiyoruz resmen :))
Ben de nazara inanırım bu yüzden şaplı nazar boncuğu ya da dualı nazar boncuğu takıyorum kelebeğime.
Bugün öksürük şurubu verdiğimden beri öksürmedi canım bir de burnunu temizleyince uyudu rahat rahat miniğim
Ben de bir sitede anne bebek takım 170 tlye bulmuştum canım ama seninki daha uygunmuş. Sadece bebek mi anne bebek takım fiyatı mı 115 tl?
Kuzucuğun canı yanmıyorsa biraz daha iyi canım. Ev sıcaksa bir süre açık bırak istersen altını oğluşun ki hava alsın
Oyy sevsinler onu ya ne tatlıdır o hali maşallah onaVerdim canım yüzünü buruştura buruştura yedi
Oh ellerine sağlık annesi afiyet olsun yarasın oğluşa
Ne güzel canım valla doğal ilaçlarla iyileşmek lazım doktorlar ilaç veriyor mutlaka bir yerimize zarar veriyor o ilaçlar. Ben tam bir bitkiselciyimAa çok iyi canım valla. Bizim buralar da aynı doğal zeytinyağı, kantaron ve incir şifa niyetine her evde vardır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?