• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Bem bıgün başladım canım yoğurtla:KK66: 3 çay kaşığı kadar verdim:)
Doktorumuz günbegün arttıra arttıra devam et en son bir çay bardağı verirsin dedi. Bakalım yarın da yapıcam yoğurt taze taze vericem:KK66:
Tamam canım ben de öyle yapayım :) ben de yarın mayalayacam. Küçük kavanozlara yapayım diyorum taze taze açarım yediririm :)

Öğrensin bana da yardım etsin canım ünide de zorluk çekmez :KK70:
Ne güzel abin varmış yapsın tabi canım :KK66: benim abim de yapardı sağolsun biz yokken annem hasta oldu mu anneme de bakardı. Erkekler daha lezzetli yemek yapıyor abim yapınca parmaklarımı yerdim :KK70:
Büyük bir aile olmak istiyorum bu yüzden canım :KK66: aile olmak çok güzel bir duygu insanı ayakta tutan şey ailesi oluyor.
Evlenince eşine de yardım eder ;) oh oğluşla evlenecek olan kız çok şanslı desene annesi.
Abim de çok güzel ve değişik yemekler yapar ve mutfağı da sever. Eşim yemekten öte hamurişi yapmayı sever hatta ikramlıkları falan hazırlar çoğu zaman sağolsun:KK200:
Kesinlikle haklısın ve özellikle kardeş çok önemli;) ben de durumumuz elverirse 3 çocuk istiyorum ama ilkini biraz geç yaptım ve en az 4 sene ara vermekten yanayım. Bakalım hayırlısı tabiki bu işler planla programla olmuyor ne de olsa:KK30:

Gunaydın kızlar bugun toplanıp anneme gidiyorum aksam esım dönüşte alacak bırax uyurum kızın bı uyku vaktınde orda da boş durmamak için 8 tane gömlek götürüyorum Ütülenecek kadın olmak zor zanaat vesselam

Bizim de hep açık tv canım ya müzik dinliyoruz ya dizi izliyorum ben :KK66: dizide kısık seste oluyor, müzikte yüksek seste :)
Çok kişi geç başlayınca bebeklerin farklı tatları kabul etmediğini söylüyor canım. Biraz korkuttular beni.
Bende öyle duydum tat tomurcukları farketsin ekşiyi tatlıyı tuzluyu

Gunaydın kızlar bugun toplanıp anneme gidiyorum aksam esım dönüşte alacak bırax uyurum kızın bı uyku vaktınde orda da boş durmamak için 8 tane gömlek götürüyorum Ütülenecek kadın olmak zor zanaat vesselam
Günaydın canım git dinlen bakalım bende dun ordaydım ama dinlenemiyorum ne zaman gitsem ya iş yapmıyorum çocuk bakmıyorum ama gene de olmuyo anacım

Oh ne güzel canım tezcanlısın o zaman :KK66: severim tezcanlıları hadi deyince hemen yapmalı bir şeyi :)
Zeytinyağını dene canım. Bal da çok faydalıymış. Göğsüne karnına sürüp saracaksın yine bir bezle. Onu da deneyebilirsin. Oy nasıl üşütmüş kuzucuk kıyamam. Terleyip soğudu mu acaba annesi. Diş de tetiklermiş hastalığı :KK43:
Ben de bepantol kullanıyorum canım da farklı bir durum var sanırım. Anlamadım nasıl oldu niye oldu :KK43:
İşler sıkışınca tez canlıyım ama zaman varsa rahatımdır:-) eşim aşırı tez canlıdır derim hatta 5 aylık doğmuşsun sen diye:)) 9da gidilecek yer için 7de hazırlanır beni darlamaya başlar hadi diye :rolleyes:
Diş zaten bağışıklık sistemini zayıflatırmış canım pazar günü de deniz havası almaya gitmiştik. Kordonda yürüdük hava baya sıcaktı ona güvendim, biz de kısa kollu giymiştik o denli sıcaktı, kelebeğimin üstünde kalın tüylü yelek ve ince battaniye vardı. Yine de çarpmış hava :( gece öksürüğü çok oluyor sabah daha iyi. Otribebe kurtarıcımız yoksa nefes alamıcak kuzucuğum.
Bez değişikliği yaptın mı canım? Ya da kaka yapınca beklettin mi az da olsa?

Tamam canım ben de öyle yapayım :) ben de yarın mayalayacam. Küçük kavanozlara yapayım diyorum taze taze açarım yediririm :)
Ben de bugün yine mayalıcam akşamüstü vericem artık. Canım dolapta ne kadar bekletmek gerekiyor? Bugün süt biraz geç geldi de anca mayalayacağım.
İlk kez ek gıda alılını videoya çektik kardeşim bendeydi. Çok güzel bir anı kalır tavsiye ederim canım;)

Çok üzülüp ağlayınca da olabilir canım. Doğumdan sonra çok duygusaldım ağlama krizine girmiştim de gecesine sıtma tutmuştu göğsüm semsert olmuştu. Yen'i başlıyordu hemen toparlandım ilerlemeden geçti canım. İnşallah geçer senin de :KK43:
Ant iciorum cnm bugunde dr bu yetmıck muhtemelen bıtınce gel ıhne verebılırım dedı bıde uyardı herkes sıcak yap der ama ılık yapmalısın sıcak ıltıhabı artırır dedıı aklınızda olsun

Kızlar kızım uyumuyor kucakta 10-15 dk uyuyor yatağa koyuyoruz uyanıyor Yada koymadan kendi uyanıyor gündüz uyumayınca aksam artık yorgunluktan huysuz oluyor varmı verebilecek tavsiyesi olan

Birde bunu buldum diş çıkarma ile ilgili

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar kızım uyumuyor kucakta 10-15 dk uyuyor yatağa koyuyoruz uyanıyor Yada koymadan kendi uyanıyor gündüz uyumayınca aksam artık yorgunluktan huysuz oluyor varmı verebilecek tavsiyesi olan

Kelin ilaci olsa kendi basina sürerdi :KK70:canim. Tavsiye verebilecek olan varsa ben de bekliyorum. Yastık nedir unuttun :(

Valla bende yenemedim calpol verdim sızdı uyanacak şimdi korkuyorum uyanmasın diye

Back