2016 Aralık Anneleri

Ayaklandıklarında işimiz çoook daha zor olur diye düşünüyorum ama umarım yanılıyorumdur:))
İnsanları geçtim ben bile bazen nazar değdiriyorum sanırım kelebeğime ben duaları pek bilmem bu yüzden en azından boncuk kötü enerjiyi alsın diye takarım hep
Uyusun ki çabuk iyileşsin inşallah miniğim
Aaa fiyatı çok iyiymiş kolyenin, siteyi hatırlarsan bana yazar mısın canım?
Ben o tarz kazalarla ilk zamanlar çok karşılaşırdım. Miniğimin üstüme kakasını fışkırttığı bile olmuştur hatta bu yüzden büyük alt açmalardan kullanıyorum canım

Haklısın canım en güzeli hiç kimyasal almayıp alternatif tıptan yararlanmak ben hastalıktan kırılmadıkça gitmem doktora ama kızımda nasıl olurum bilmiyorum. Yaygın anksiyete var bende bu yüzden giderim ama ilaç kullanmamaya özen gösteririm herhalde
Bu arada Geçen gün lökosit az diye antibiyotik vermemiştim ya iyiki vermemişim 2 gün önce baktırdığımızda lökosit yoktu. çoğu doktor risk almamak için zırt pırt antibiyotik veriyor sinir oluyorum

Ben 1 ay önce 30 oldum ama acele etmiyorum çocuk konusunda geçen gün 42 yaşındaki bir arkadaşım ikiz doğurdu sanırım onu örnek alıcam
Benim ruhum da bazen 15 bazen 22
Ben anneliğe çok geç kalmak istemiyorum canım oy maşallah 42 yaşında anne olmak hem de ikiz annesi ikiz olma ihtimali yüksek olsa arayı uzatayım diyeceğim de ihtimal çok düşük canım
Kırk yaşında anne olmaya da hiç cesaretim yok nasip olursa bir şey diyemem tabi

annem dün evimi toparlamaya geldi sağolsun benim haberm olmadan peynir muhallebi falan tattırmış dil ucuyla. Benimkine kalsa yemek falan yedirecek
Bunları yapmak lazımmış canım sadece tadacak başka vermeyeceksin ben de irmik helvası verdim 4 5 tane irmik tanesi olarak verdim ve bir kez verdim birda ver diye gözümün içine baktı yavrum da vermedim elma ve havuç da dişlerini kaşısın diye ağzına verdim onların tadını da almıştır

Aynen canım grip Boğaz enfeksiyonu hiç birinde gitmem doktora antibiyotik niyetine sarımsak bile yuttum doktora gitmedim şu an ben de anlamadığım için kesin götürürüm canım. Ama biraz büyüdüklerinde anlatırlar şuram ağrıyor diye tahmin yürütebiliriz. Ciddi rahatsızlık olsa zaten anlarız çocuğumuzun halinden canım. Bitkisel yöntemlerle iyi ederiz inşallah. Bir kuzenim kızının boğası enfeksiyon kaptığında sarmısağı haşlayıp suyunu içirirmiş doktora götürmedim diyor
En iyisini yapmışsın canım çok şükür temizlenmiş bak :) ben verdim vicdan azabı çekiyorum keşke vermeseydim diye. Düşünüyorum ilaçlar bitkisel yöntemlerden daha mı az zarar verecek bebeklerimizin bünyesine. Daha fazla etkisi olacaktır Eminim.

totsandmore.com canım instagramdan buldum bende ve güzel yorumlar var.
Canım bence de bizim de nazarımız değiyordur kesin öyle deli seviyoruz ki evlatlarımızı internetten aç oku o da yeter canım ama önemli olan niyet ve inanmak.
O kazalar bizde de oldu canım hem babaannesinin hem benim elime kaka fışkırttı oğluş şimdi sadece çiş kaldı şükür
Ben de kocaman yaptırdım iyiki de yaptırmışım

Tabi haklısın canım. Annelik çok güzel bir duyguymuş. Hayırlısı bu işler biraz nasip kısmet:) inşallah her şey tasarladığın gibi olur:)
Bizde ikiz olma gibi bir ihtimal var aslında o yüzden de kızımın en azından anaokuluna başlamış olmasını istiyorum 2.gebelik için bir de olsa çok güzel olur ama 3.yü planlı olarak isteyip istemediğime emin değilim

Oyyy esas oğluşu yerler ben de yapayım madem öyle. Annem bir parmak çalıyor ağzına dediğin gibi bir tek tadını hissediyor canım. Komşum da yemek pişirirken tencerenin kapağındaki damlaları ver, yemeğin tadını almış olur diyor
Bugün sebze çorbası başlıcam bakalım beğenecek mi benim kelebeğim

Evet canım büyüdüklerinde dertlerini anlatacaklar hiç olmazsa. Bir ıhlamur bile çok iyi geliyor çoğu zaman. Kimyasal almalarındansa aşırı olmayacak şekilde doğal şeyler tüketmelerini yeğlerim canım ben de.
Pfff ben de hasta olmuşum boğaz ve eklem ağrısı var ki süründürecek gibi duruyor beni

Çok sağol canım site adı için.
Evet sadece biz bile fazlasıyla nazar değdiriyoruz miniklerimize. Bazen açıp okuyorum canım ya da babasına diyorum oku diye
Bakalım yazın ne kazalarla karşılaşıcaz

Ben de ucuz olunca şaşırdım hemen sipariş vereyim diye geçirdim içimden :)) olsun canım zaten henüz karar veremedim alıp almamaya

İnşallah canım eşim benden de erkenci bir yıl dolsun hemen olsun ikinci diyor
İkiz çok zor canımm benim kendime güvenim yok o konuda inşallah olur da gönlüne göre 3. Denemeye gerek kalmaz

Aaaa çok mantıklı aslında buharlaşmış olanı vermek hem sıvı ben köy peyniri bulsam hemen verecem küçük bir lokma da bulamıyorum canım marketten aldığımı da veremiyorum. Artık memlekete gidince deneyeceğim peynir yemesini çok istiyorum.
Oyy hadi bakalım ne tepki verecek bakalım kelebek biz de bugün yoğurt yiyeceğiz

Kesinlikle canım ıhlamur verebiliriz bir çay kaşığı limon su karışımı da verebiliriz nolacak ki biraz sulu olursa dokunmaz hiç.
Geçmiş olsun canımm tüh sen de mi üşüttün anne kız birbirinizi takip ediyorsunuz siz
Bitkisellerle toparlarsın inşallah canım. Limon antibiyotik gibi etki eder Boğaz enfeksiyonuna dene istersen canım. Bir bardak kaynak suya bir tane limonu sık sıcak sıcak iç canım. Ben çok iyileştim bu şekilde yaparak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…