2016 Aralık Anneleri

Kelin ilaci olsa kendi basina sürerdi canim. Tavsiye verebilecek olan varsa ben de bekliyorum. Yastık nedir unuttun
Son 3 gecedir kelebeğim de huzursuz. Öksürüğü ve burun tıkanıklığı var eskaza uyuyup da uyandığında çığlık çığlığa oluyor ve uyuması neredeyse yarım saati buluyor. Bir yarım saat sonra yine uyanıyor iyileşince geçmesini umuyorum ben de

İnşallah şanslı olur evlilik deyince derin düşüncelere dalıyorum nasıl evlendirecem acaba oğlumu
Ne güzel canım en büyük yardım misafir zamanı çok şanslısın benim eşim de etli yemekleri çok güzel yapar misafir geleceği zaman o yapar hep
Ben de 3 çocuk kesin olsun istiyorum canım yaşımızda büyük o yüzden 4 yıl çok bana ben 2 3 yıl arayla olsun diyorum yoksa 40 a merdiven dayayacaz
Dediğin gibi planla da olmuyor hayırlı zamanda olsun inşalalh

En iyisi canım aslında geniş geniş yapmak daha güzel ve eğlenceli oluyor
Hadi ya siz rolleri değişmişsiniz canım erkek geç hazırlanır halbuki. Benim eşim son 5 10 dakika hazırlanır
Üzeri kalınmış ya canım terleyip soğumuş da olabilir kelebek. Kıyamam daha toparlanamadı mı?
Aynen canım nefes alamasa daha kötü olur kuzucuk.
Yok canım yapmadım. Her zamanki gibi de alıyordum altnı. Görünce çok şaşırdım. Bu ara ishal gibi ondan mı oldu acaba? Diş de yaparmış. Ne zormuş diş çıkarmak

Mayaladın mı canım süt genelde sabahtan akşama kadar bekletilebilir canım da annemler hemen pişirme taraftarı. Burada gördüm ben bir komşu bir gün dolapta beklettiğim oldu bişi olmadı dedi. Ama taze taze kaynatmak en güzeli.
Aaa haklısın canım ilk eşim evdeyken vereyim ek gıdayı o zaman :)

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın toparladın mı biraz?
Sağol canım bilgi için de

Kızlar kızım uyumuyor kucakta 10-15 dk uyuyor yatağa koyuyoruz uyanıyor Yada koymadan kendi uyanıyor gündüz uyumayınca aksam artık yorgunluktan huysuz oluyor varmı verebilecek tavsiyesi olan
Yatağına dikkatini çeken oyuncaklarından koyabilirsin canım. Belki onları izlerken onlarla oynarken uyuya kalır dene bir. Sıkıntısı ne acaba durduk yere yapmaz herhalde canım var mı farkettiğim bir rahatsızlığı

Hasta olunca normal canım inşallah geçer iyileşince. Büyükler her hastalıkta huy öğrenir bebek kısmı der ama alıştırmazsan bişi olmaz sanırım canım kıyamam. Zeytinyağıyla yağladın mı canım ya da bal sürdün mü vücuduna

Bebeginizi nasil uyutuyorsunuz? Sallamadan uyutan arkadaslar nasil alistirdiniz? Ben sallamadan uyutmayi bi turlu basaramiyorum ama artik 3.ayi dolduruyoruz ve gece de gozunu acsa sallamadan uyumuyor. Bu durum boyle devam ederse beni de cok yoracak kendisi de uykusunu duzgun alamiyor. Ne yapmaliyim? Uykusuzluktan perisan oldum artik

O gün gelsin tutamayız ki canım. Elbet kuzucuklarımız da evlenmek isteyecek biz ne kadar yanlarında olabilicez ki
Evet eşim sağolsun misafir ağırlamaya bile başladı. Kelebeğim huzursuzlanınca mecbur onu alıp odaya geçiyorum uyutmak için en az yarım saat uğraşıyorum. O esnada eşim ağırlıyor misafirlerimizi:))
2-3 yıl ara çok yıpratıcı olmaz mı canım? Ya da hiç olmazsa bakıcı tutacaksın o zaman daha rahat olur tabiki:)

Evet bence de erkek geç hazırlanan kısımdır ama benim eşim standart dışı hazırlanıp kısa sürede çıkmak artık mümkün değil zaten:) eşim hazırlandığında beni darlamasın diye biberonları bezleri falan ona hazırlatıyorum ben de rahat rahat hazırlanıyorum
Allaha şükür keyfi yerinde yoksa karalar bağlayıp oturur hastalık geçene kadar ben hasta olurdum herhalde
Şu dişler bir çıksaydı artık diyoruz da 1 değil 2 değil 20 tane var benim kuzucuk da ishal gibi dişin ilk sinyallerinden beri muhtemelen dişten kaynaklı canım oğluşun pişik sıkıntısı

Mayaladım canım da buzdolabında 3-4 saat bekletebildim mayalı olarak sonra yedirdim kelebeğime:) sevecek gibi duruyor şimdilik. İnşallah sıkıntı çekmeden rahat rahat yediririz miniklerimize
Evet canım hem babası da görür güzel anlardan birini paylaşmış olursunuz

Yok canım henüz yapamadım. Gece daha az öksürdü şimdi biraz daha iyi

Cnm ben genelde kucağıma almıyorum huysuzluğu yoksa kafasını çeviriyo uyuycam diye dokunmuyorum ama günde bir kere falan oluyo keyfi yoksa elde ayakta sallayıp duruyorum

Eşi çabuk hazırlananlar şanslı bizimki iki saat hazırlanır her yere geç kalırız biz zaten... ben 10 dk çıkarım eşim oooo
Hatta biz balayına giderken bile geç kaldık uçağı kaçırdık yandı biletimiz tekrar bir uçak bileti falan bulduk 6 yıl önce 400 lira boşuna gitmişti:))))

Aynı abim :) biz de birlikte şehir dışında okurken hep otobüs kaçırırdık. Dur bir duşa gireyim hazırlanırım derdi otobüsün kalkmasına 20dk kala duşa girerdi. Sonra da hazırlandı çıktık derken otobüs varacağı noktaya gitmiş bile olurdu eşim de fazla tez canlı o da yoruyordu beni en iyisi normal olan bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…