• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Ben de ucuz olunca şaşırdım hemen sipariş vereyim diye geçirdim içimden :)) olsun canım zaten henüz karar veremedim alıp almamaya
Ben de kararsızım canım şu an çok şükür büyük bir sıkıntı yok gerek duymuyorum o yüzden ucuz olsa yine alayım derdim de aşırı pahalı

İnşallah canım eşim benden de erkenci bir yıl dolsun hemen olsun ikinci diyor :KK70:
İkiz çok zor canımm benim kendime güvenim yok o konuda :KK66: inşallah olur da gönlüne göre 3. Denemeye gerek kalmaz :KK66:
Katılıyorum canım ikiz çok zordur eminim. Ben bir tanesine zor baktım ilk zamanlar ikiz olduğunu hiç düşünemiyorum:))
Eşin baya aceleciymiş canım benim eşim de kızımız ilkokula başlasın 2.sınıfa geçsin öyle yaparız diyor. Dedim olmaz okul çağı gelmiş onunla ilgilenmem gerekir o zaman hiç yapamayız. Ya kızımız anaokuluna başlayınca yapıcaz ya da çok zor

Aaaa çok mantıklı aslında buharlaşmış olanı vermek hem sıvı :KK66: ben köy peyniri bulsam hemen verecem küçük bir lokma da bulamıyorum canım marketten aldığımı da veremiyorum. Artık memlekete gidince deneyeceğim peynir yemesini çok istiyorum.
Oyy hadi bakalım ne tepki verecek bakalım kelebek Hoppabiz de bugün yoğurt yiyeceğiz :KK66:
Ben burda bulamadım henüz köy peyniri kahvaltılar başlayınca hızlandırırım çalışmalarımı ;)
Afiyet şeker olsun oğluşa o suratı yemek isteyeceksin muhtemelen :KK200:
Bakalım benim kelebek napıcak:)) ben yoğurt vermeye devam edicem bu arada canım hem yoğurt hem çorba vericem. Ağır gelmez umarım.

Kesinlikle canım ıhlamur verebiliriz bir çay kaşığı limon su karışımı da verebiliriz nolacak ki biraz sulu olursa dokunmaz hiç.
Geçmiş olsun canımm tüh sen de mi üşüttün anne kız birbirinizi takip ediyorsunuz siz :KK66:
Bitkisellerle toparlarsın inşallah canım. Limon antibiyotik gibi etki eder Boğaz enfeksiyonuna dene istersen canım. Bir bardak kaynak suya bir tane limonu sık sıcak sıcak iç canım. Ben çok iyileştim bu şekilde yaparak.
Ben ıhlamur veriyorum boğazı yumuşasın diye ama tabiki 2-3 çay kaşığı kadar;) ne güzel hasta olmadım hiç diyordum vücudum kırılıyor:( eşim sağolsun kızımızla ilgilendi de akşam daha çok dinlenebildim.
Deniyim canım ama limonum yok ne yazıkki:( eşimin gelmesini beklicem artık.

O zaman emeklemeye başlarlar muhtemelen artık peşlerinde koştururuz :KK70:
Evet şimdiki rahatlığı zor buluruz o zaman canım. Napalım her dönemleri çok güzel miniklerimizin.
Şimdiden eylül sıkıntısına girmek üzereyim. Bir yandan da iyi olacak diyorum çünkü şahit olduğum kadarıyla çalışan annelerin çocukları daha özgüvenli oluyor. Böyle avutucaz kendimizi:KK70:

Ben de kararsızım canım şu an çok şükür büyük bir sıkıntı yok gerek duymuyorum o yüzden ucuz olsa yine alayım derdim de aşırı pahalı
Evet canım benim bulduğum en uygun diyat 170 tl
Bir de onu alıp işe yaramaması var. Gerçi öyle de olursa taşların araya bir şeyler ekleyerek anne kız güzel bir kolye takımı da yapılabilir :-)

S Senisevmeksuyabakmak
Narcoleptic insomniac Narcoleptic insomniac
Kızlar ben kehribar kolye aldım ama kendime almadım tek aldım. Çok şükür salayasını kesti üzeri ıslanıyordu salyadan. Ben Hollanda'dan aldırdım kuzenim orda. İnşallah diş çıkarırken de işe yarar yazarım size
Aa salyasını kestiyse çok iyi çünkü benim ufaklık salya yüzünden sivilce döküyor ağız çevresinde, önlük yetiştiremiyorum artık:KK34:
Anne ile takım alınca ne değişiyor acaba?

Aa salyasını kestiyse çok iyi çünkü benim ufaklık salya yüzünden sivilce döküyor ağız çevresinde, önlük yetiştiremiyorum artık:KK34:
Anne ile takım alınca ne değişiyor acaba?
Evet çok şükür 1 gün sonra işe yaradı. Azalttı bile demiyorum kesti valla.Aynı etki anneye de ağrı kesici oluyor vs vs ben pek gerek görmedim kendime almadım.
3 yıl kullanacaklarını düşünürsek e bide işe yarıyorsa ucuz valla :dua:

Ben ıhlamur veriyorum boğazı yumuşasın diye ama tabiki 2-3 çay kaşığı kadar:KK66: ne güzel hasta olmadım hiç diyordum vücudum kırılıyor:KK43: eşim sağolsun kızımızla ilgilendi de akşam daha çok dinlenebildim.
Deniyim canım ama limonum yok ne yazıkki:KK43: eşimin gelmesini beklicem artık.
Ihlamuru bebişe mi verdin canım
Benim kızın kafası çok terliyor yataktan su gibi çıkıyor ensesi hasta olmasından korkuyorum terini soğutup

Evet çok şükür 1 gün sonra işe yaradı. Azalttı bile demiyorum kesti valla.Aynı etki anneye de ağrı kesici oluyor vs vs ben pek gerek görmedim kendime almadım.
Haklısın canım. Almak lazım o zaman ;) ana kız takım takalım istiyorum ben bir de şu lohusa sendromundan artık kurtulurum belki :rolleyes:siparişi vereyim en kısa zamanda. Çok teşekkürler bilgilendirme için:KK39:

Ihlamuru bebişe mi verdin canım
Benim kızın kafası çok terliyor yataktan su gibi çıkıyor ensesi hasta olmasından korkuyorum terini soğutup
Evet canım kızıma veriyorum ıhlamuru ama 2-3 çay kaşığı kadar. Aynı durum bizde de var sürekli çarşaf değiştiriyorum kafa ve ense sırf ter kalkıyor benim kelebeğim de. Ben uyanır uyanmaz ya yün yelek giydiriyorum ya da sırtına ter bezi sokuyorum. Şapka taktırmaz kesinlikle zaten iki üç tel saçı kaldı döküldü hep saçları

İyi akşamlar kızlar
ne alıyorsunuz kızlar ya kaçırdım ben

Misafiri atlattım çok şukur yakınlarım dı bide az kişiydi ama ben fena yoruldum yorulunca benim sezeryan yerimde sağda agrı oluyo oda bacagıma vuruyo topallıyorum ben ya

Gelde bu kv sinir olma eşim evine bırakırken şu şu kadar verdi diye saymış ben de bu defa saklayacaktım eşim azımı arıyor şu kadar mı verdiler diye sana ne be kadın ne karışırsın ki işime uyuz oldum bende hata ne diye çagırdıysam

Misafiri atlattım çok şukur yakınlarım dı bide az kişiydi ama ben fena yoruldum yorulunca benim sezeryan yerimde sağda agrı oluyo oda bacagıma vuruyo topallıyorum ben ya
Benim de sezaryen yerim arada sızlıyor. Dikiş iyice kaynamıştır ama yine de korkuyorum o denli sızlıyor.
Geçmiş olsun canım atlatmışsın işte ne güzel.
Kv çağırman hataymış. Biz onları insan yerine koydukça onlar daha da şımarıp saçmalıyor. Ben en son gelişindeki yaptıklarından sonra evime bile zor sokarım onu. Gelince de dışarı çıkarım hiç göresim yok iyice nefret ettim kadından.

Back