2016 Aralık Anneleri

bende yaşıyorum aynısını cnm 9.hafta içindeyiz devamlı geliyor bende koku falan yok ama doktorum normal hijyene dikkat et dedi. sende gidince sor mutlaka herkeste farklı durumlar yaratabilir.
Bugun gitmeye caliscam bi soralim bakalim. Gene idrar midrar istemesinde biktim valla ya. Ilac da vermesin ilacdanda biktim . 2 haftada hayattan bezdim vallahi.

Evet tatlım cok mutlu oldum ben de... ıspartadayım ben cnm özel hastanede doktorum prof.
Helal olsun gerçekten, hem özel hastane, hem prof. Demek ki Karatay Hoca boşa konuşmuyor. Allah korusun şeker hastalığı gibi bir durum varsa sözüm yok ama, pekala normal durumlarda glukoz içeceği olmadan da bakabiliyorlar demek ki. Benim bir tanıdığıma da, açken kan aldılar, tost yedi ve portakal suyu içti. sonra tekrar kan aldılar. O şekilde bakıldı.

Kızlar ben yurtdisinda yaşıyorum ve bizde kan testleri falan fazla yapılmıyor sizler hangi testleri yaptırdınız yazarmisiniz bende özel olarak onları yaptırmak istiyorum

Sen neredesin? Almanyada hamilelere rutin olarak sunlari yapiyorlar:

-Kan grubu ve Rh, Antikor (Kan uyusmazligi icin)
-Hemoglobin degerleri
-Kizamik
-Sifiliz
-Hepatit B
-Klamidya
HIV

Bunlarin disinda eger istersen,

-Toxoplazma
-Sitomegalovirus
-Parvovirüs B19

Bu hastaliklari gecirip gecirmedigine bakiliyor.

Ben ayrica kendim -aclik kan sekerine ve -D vitaminine baktirdim.

Bugun gitmeye caliscam bi soralim bakalim. Gene idrar midrar istemesinde biktim valla ya. Ilac da vermesin ilacdanda biktim . 2 haftada hayattan bezdim vallahi.
seninki daha zor ama çalışıyorum bende dolmuşa otobüse binmek çok kötü inene kadar zor dayanıyorum hep yanımda şeker bulumdururum mide bulantıma iyi geliyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. bugünlerin sonu Allahın izniyle mutluluk hep dua et şikayet etme sakın Rabbimim gücüne gider.

Kızlar tekrar günaydın doktor kontrolünden çıktık benim uşaklar ikiz geliyor birinin kalbini dinledik ama kuzumun biri zayıfmış doktor yüzde 30 40 kaybedebiliriz dedi bu yüzden dinletmedi kalbini kuzumun inşallah oda kardeşi gibi gelişir büyür gelir Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu çok güzeldi

Allah bağışlasın inşallah tutunur o da sana ya maşallah

Biliyorum canim. Ama napiyim artik dayanamiorum inan ya. ;( hele calisanlara tum yardim etsin ben calissamda devam edemezmisim zaten onu anladim yani

İnşallah İnşallah o da tutunur
Gözünaydın

ay canim cok sevindim ilk gebeligim.benim.saskin ve heyvanliyim.migde bulantin varmi.bende henuz birsey yok.cok sukur mayisin 11 gibi randevu alcam sence iyimii ayy cok.heycanliyim.bennnm

Canıımm, gözün aydın, çok sevindim. Ne güzel... Allah büyüktür canımın içi, herşeyin hayırlısını verir. Rabbimin izniyle ikisinide sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Bide tarttyi beni 63 ciktim evdee 61 cikmistim dedim.bu fazla gosteriyordiye

ay canim cok sevindim ilk gebeligim.benim.saskin ve heyvanliyim.migde bulantin varmi.bende henuz birsey yok.cok sukur mayisin 11 gibi randevu alcam sence iyimii ayy cok.heycanliyim.bennnm
yok tatlım bende de bulantı falan öncekinde de 7. haftanın sonlarında başlamıştı erken henüz sanırım... bana da 10 mayısa verdi randevuyu doktor hayırlısıyla duyarız bebişlerimizin pıt pıtlarını inşallah ilki ayrı bi heyecan oluyor 2.si ayrı ben sürekli oğlumdaki hamileliğimle kıyaslıyorum :) o günler geçiyor sürekli gözümün önünden....

Merhaba kızlar bende sizdenim. İnşallah sorunsuz sıkıntısız geçer hamilelik dönemimiz sağlıkla sıhhatle alırız bebişleri kucağımıza Benim şimdiden başladı sorunlarım kulağım iltihaplanmış doktora gidiyorum hergün ilaç sürüyor. İnşallah bebişi etkilemez :/

Günaydın, ben bugün 4+6 görünüyorum doktora gittik karnımdan baktı görünmedi, haftaya cuma çağırdı vajinal bakacak mis hem kalp atışı da duyarız büyük ihtimalle dedi, bu hafta da var mı karından görünen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…