- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
- 133
O bir gün kalması da 1,5 saat uzaklıkta olmasındandır kesinİnşallah öyledir yoksa cidden hayatımızı zorlaştıracak. Göreve başlayınca da ayakta durmaktan çekicez aynı sıkıntıyı.
Epidural yüzünden mi yaşıyoruz acaba? Ben de sezaryen esnasında 2 anesteziye rağmen uyuşmamıştım. Anestezist skolyozun mu bar diye sormuştu. Kestiremedim ağrıların sebebini. Doktora gitmek lazım ama vakit yok. Memlekette gitmeliyim buradakilere pek güvenmiyorum.
Çok haklısın canım çok dikkat etmek lazım. Küçük yerde yaşıyorum herkes birbirini tanıyor belki avantaj olur benim için bu durum
Aynen canım şuan 1.5 saat uzaklıkta yaşıyoruz. Tam denge buymuş. Hoş yine de bahaneyle en azından 1 gün kalıyor illa ama buna şükür:)))
Ben de sanmıyorum canım değişeceğimi :)) bir de yaygın anksiyeteye sahibim düşünemiyorum kızımın okul dönemini. Allahtan öğretmenim onunla birlikte kademe değiştiririm artık
Çok haklısın canım bir insan düşüncesiz ve iğneleyici olunca unutmayı bırak üstüne yenilerini ekler.
Ay aman alabilir oğlunu hiçte neden demem :) mutlu mesut yaşasınlarbana kızım yeter
Ütülüyorum canım da bazen vaktim olmuyor ütü yapana kadar ütüsüz giydirmek zorunda kalıyorum çünkü çok çabuk kirleniyor.
Ben o yüzden mutfaktan uzak tutuyorum kvyidüzenimi mahvediyor tencereleri bıçakları üstünde bulaşığıyla kaldırıyor
Olur uyar banaAralıkta ankaradaki anneler buluşalım çocuklarımızın ortak doğumgününü kutlayalım :)
Yok canım ettirmedim yazın düşünüyorum memlekette olsun istiyoruz İstanbul'da kimsemiz Yok.S Senisevmeksuyabakmak canım sen oğlunu sünnet ettirdin mi?
Oyy Allah yardımcın olsun canım. Senin bel fıtığı da olunca ağrıması normal canım ağır taşımaman lazım belini zorlamaman lazım. Bir de epiduralin yan etkisi. Doktora gittin mi bunun için canım? Ben toparlandım bayağı. Kanguruyla 3 saat sürekli ayakta gezdiğim de oldu yoruldum ama yine de rahattım. Belki zayıf olmamın avantajı canım. Hamilelikte çok kilo aldıysan o da tetiklemiştir belini.Zaten onu diyrm bende bi 10 kilo fln olsa taşıyamam heralde. Kanguruda bile yarım saat taşısam belim kopuyor. Kadın olmak çok zor çokkk bidaha dünyaya gelsem erkek olmak isterdim ohh ne rahatlar
Sürekli bel ağrısı çekiyorum özellikle kelebeğimi yıkarken ve giydirirken belim kopacak resmen. Zor doğruluyorum. Sizde de var mı aynı sıkıntı? Zamanla geçer herhalde dedim ama hala aynı hatta bazen daha şiddetli
Ben direk giydiriyorum canım bişi de olmadı ama ütülesem daha iyi. Eskiler iç çamaşırlarını hep ütülermiş enfeksiyon olmazmış :) şu an bez var da ileride bezden kurtulunca iç çamaşırlarını ütülerim diye düşünüyorum.Ütü konusu benimde derdim ne zamana kadar Ütülenecek bunlar ben. 40 derecede yılıyorum kundağakadar ütülüyorumne zaman direkt giydirmeye başlarız
Ne güzel canım bebişinle mis gibi 6 ayınız var kafanız rahat takılırsınızKizlar ozel sektorde calisiyorum. 6 ay ücretsiz iznimi aldim. Bitince de 120 gun yarim gun calisma iznimi de alicam. Sonrasinda allah buyuk.
Aynen öyle canım 1.5 saat değil de 3 saat olsa kesin 1 hafta olurdu kalmalarO bir gün kalması da 1,5 saat uzaklıkta olmasındandır kesin
Biz böyle bu çocukların üzerine titriyoruz, sürekli onlar için endişeleniyoruz ya bence bu çocuklar biraz büyüsün yeter anne der bizeben kendi oğlumdan bekliyorum yani canım
Eklesinler canım bizde de o kadar değerleri olur hatta hiç değerleri olmaz bile herkes değerini kendi belirler.
Ben hamileyken herkes anne olunca kocayı atarsın demişti. Ben de ısrarla hayır yine aynı olacağım demiştim önce kocam diyeceğim demiştim. Şimdi bakıyorum evlat bir kademe öne geçti :) eşim bir yere gittiğinde evet onu özlüyorum ama oğlumla uğraşmaktan unutup gidiyorum
Tatile az kaldı canım kızınla yalnız takılırsınız :)
Anladım canımm ben Doğumdan önce ütülemiştim o kadar şimdi hiç ütü yapmıyorum ama yapsak iyi olur aslında.
Sürekli bel ağrısı çekiyorum özellikle kelebeğimi yıkarken ve giydirirken belim kopacak resmen. Zor doğruluyorum. Sizde de var mı aynı sıkıntı? Zamanla geçer herhalde dedim ama hala aynı hatta bazen daha şiddetli
benim hiç ütülediğim yok canım 40 derecede yıkayıp giydiriyorum öyleceÜtü konusu benimde derdim ne zamana kadar Ütülenecek bunlar ben. 40 derecede yılıyorum kundağakadar ütülüyorumne zaman direkt giydirmeye başlarız
Ütü konusu benimde derdim ne zamana kadar Ütülenecek bunlar ben. 40 derecede yılıyorum kundağakadar ütülüyorumne zaman direkt giydirmeye başlarız
Geçer mi ki ne zaman geçer geçerse acaba? Hamileliğimin son dönemine kadar çok nadiren bel ağrım olurdu. Şimdi mahvediyor beniBenim de oyleBanyo yaptırırken tadini cikaramiyoruz. Bel agrisinsan aglamam geliyor
benim de çok bel ağrım var kızlar sabah uyandığımda sanki belim uyuşmuşta kırılıcak gibi hissediyorumGeçer mi ki ne zaman geçer geçerse acaba? Hamileliğimin son dönemine kadar çok nadiren bel ağrım olurdu. Şimdi mahvediyor beni
Aynen ben de heleki benim oglan kusuyo. Eger utuyle ugrassaydim basimi kaldiramazdim utuden. Direk yikansin kurusun giydirbenim hiç ütülediğim yok canım 40 derecede yıkayıp giydiriyorum öylece
Geçer mi ki ne zaman geçer geçerse acaba? Hamileliğimin son dönemine kadar çok nadiren bel ağrım olurdu. Şimdi mahvediyor beni
O zaman epidural yüzünden değil bu ağrılar. Karnımızda Bebek taşırken olmuş anlaşılanSanmıyorum gececeginiBen nezaman zorlasam agirir belim. Ilk hamileligimden kalma. Ustelik genel anestezi ile dogdu cocuklarim
O zaman epidural yüzünden değil bu ağrılar. Karnımızda Bebek taşırken olmuş anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?