- 3 Aralık 2015
- 271
- 256
- 33
- 36
Aynı şeyi yaşıyorum bende nerdeyse banyo yaptırırken kızım elimden kayacak belim o kadar ağrıyor ki. Giydirirken altını bezlerken fln kopuyor resmen. Normal doğum yaptım epidural. Bide ondan önce bel fıtığı başlangıcı vardı. Epiduralin yan etkiside kendini gösterince fenalardayım yaniSürekli bel ağrısı çekiyorum özellikle kelebeğimi yıkarken ve giydirirken belim kopacak resmen. Zor doğruluyorum. Sizde de var mı aynı sıkıntı? Zamanla geçer herhalde dedim ama hala aynı hatta bazen daha şiddetli
Canım evlendiğimden beri 15e bir alıyorum o zaman yetiyordu ama şimdi yetmiyor. Yapacak bir şey yok her günü dolu kadınların. İnşallah yazın bakıcıyla öyle anlaşıcam; ben eve gelince 2-3 güne bir kalıp temizlik yapsın.
Aman ablalar bakici olsun temizlikci olsun dikkat edin. Forumda okudum. Kadin sigorta yi elden yatir demis 3 sene calismis. Sonra gidip şikayet etmis 25 milyar verirsen geri alirim demis. Kadin ortada kalmis. 200 milyar da devlt istiyo eger vermezse. Ee verse gene dolandira bilir. Degisik değişik seyler. Allah yardimciniz olsun. Dikkatli olun. Kime emanet edeceğinizi iyice araştırın minikleriCanım evlendiğimden beri 15e bir alıyorum o zaman yetiyordu ama şimdi yetmiyor. Yapacak bir şey yok her günü dolu kadınların. İnşallah yazın bakıcıyla öyle anlaşıcam; ben eve gelince 2-3 güne bir kalıp temizlik yapsın.
Aynen canım durum iyi olsa zaten ben de bir dakika bile düşünmeden verecem dilekçeyi. Onun bunun ağız kokusunu çekiyoruz.Ay ne bilim ya yarın gidicem bakalım. Parayla rapor veren bi kaç hastane buldum onlardanda rapor alacam. Ah ah şu ev kredisi olmasa basardım ücretsz izni valla
Aman canım sen uzaklaşma o zamanGelirler yine benim kvye gezmek lafı yeter kapı arkasındaki çıkınını alır hemen. Ayy daha uzakta olsak gelir aylarca kalır
Heheee bu gidişle değişmezsin canımBana hiç değişmicekmişim gibi geliyor:)
Keşke unutulsa da canımız daha az gerilsek ve nefret etmesek
3 tane koyuyorum canım ben tadını sevdim severek içiyorum. Ama aktara sormuştum 3 çok olabilir daha az atsam diye iki tane koy o zaman demişti.Peki kaç tane koyuyorsun bi kupaya?
Dimi ütülesin hem koklasın hem ütülesin hasret giderir öyleZaten ütülenecekler içinde benim 3-5 parçam var 1 selede kuzucuğun diğer selede eşimin çamaşırları var. Çok özlemiş madem Ütülesin oğlunun gömleklerini
Ben de normal doğum yaptım özellikle ilk günler çok bel ağrısı çektim. Eğilsem zor doğruluyordum. Tutulup kalıyordum. Şimdi bayağı geçti benim canım. Bel fıtığı da zor Allah şifa versin canım. Bebiş büyüdükçe daha da zorlanırsın.Aynı şeyi yaşıyorum bende nerdeyse banyo yaptırırken kızım elimden kayacak belim o kadar ağrıyor ki. Giydirirken altını bezlerken fln kopuyor resmen. Normal doğum yaptım epidural. Bide ondan önce bel fıtığı başlangıcı vardı. Epiduralin yan etkiside kendini gösterince fenalardayım yani
Var canım var. Kucakta bebiş taşımaktan bele yük biniyo. Eğilip alt temizlerken kalkarken agrıyo ama onun dşnda skıntı yok .benim diz de fena. Geçer inşSürekli bel ağrısı çekiyorum özellikle kelebeğimi yıkarken ve giydirirken belim kopacak resmen. Zor doğruluyorum. Sizde de var mı aynı sıkıntı? Zamanla geçer herhalde dedim ama hala aynı hatta bazen daha şiddetli
İnşallah öyledir yoksa cidden hayatımızı zorlaştıracak. Göreve başlayınca da ayakta durmaktan çekicez aynı sıkıntıyı.Ben de aynı durumdayım altını değişince doğrulamıyorum resmen.Ben de geçici diye düşünüyorum.
Epidural yüzünden mi yaşıyoruz acaba? Ben de sezaryen esnasında 2 anesteziye rağmen uyuşmamıştım. Anestezist skolyozun mu bar diye sormuştu. Kestiremedim ağrıların sebebini. Doktora gitmek lazım ama vakit yok. Memlekette gitmeliyim buradakilere pek güvenmiyorum.Aynı şeyi yaşıyorum bende nerdeyse banyo yaptırırken kızım elimden kayacak belim o kadar ağrıyor ki. Giydirirken altını bezlerken fln kopuyor resmen. Normal doğum yaptım epidural. Bide ondan önce bel fıtığı başlangıcı vardı. Epiduralin yan etkiside kendini gösterince fenalardayım yani
Çok haklısın canım çok dikkat etmek lazım. Küçük yerde yaşıyorum herkes birbirini tanıyor belki avantaj olur benim için bu durumAman ablalar bakici olsun temizlikci olsun dikkat edin. Forumda okudum. Kadin sigorta yi elden yatir demis 3 sene calismis. Sonra gidip şikayet etmis 25 milyar verirsen geri alirim demis. Kadin ortada kalmis. 200 milyar da devlt istiyo eger vermezse. Ee verse gene dolandira bilir. Degisik değişik seyler. Allah yardimciniz olsun. Dikkatli olun. Kime emanet edeceğinizi iyice araştırın minikleri
Aynen canım şuan 1.5 saat uzaklıkta yaşıyoruz. Tam denge buymuş. Hoş yine de bahaneyle en azından 1 gün kalıyor illa ama buna şükür:)))Aman canım sen uzaklaşma o zamanAllah korusun kafayı yersin bu kez :)
Ben de sanmıyorum canım değişeceğimi :)) bir de yaygın anksiyeteye sahibim düşünemiyorum kızımın okul dönemini. Allahtan öğretmenim onunla birlikte kademe değiştiririm artıkHeheee bu gidişle değişmezsin canımanne kız ne güzel olur birbirinize düşkün olursunuz kızlar evet babaya düşkün oluyorlar ama büyüyüp evlendiklerinde anneye daha çok düşüyorlar :)
Keşke canım ama olmuyor işte unutsak da yine yapar hatırlatır öyle tipler.
Ay aman alabilir oğlunu hiçte neden demem :) mutlu mesut yaşasınlarDimi ütülesin hem koklasın hem ütülesin hasret giderir öylebebişin bütün kıyafetlerini ütülüyor Musun canım? Ben hiç ütülemiyorum :)
İnşallah geçer canım valla çok kısıtlıyor. Korkmaya başladım ben bu durumdan.Var canım var. Kucakta bebiş taşımaktan bele yük biniyo. Eğilip alt temizlerken kalkarken agrıyo ama onun dşnda skıntı yok .benim diz de fena. Geçer inş
Ay ne bilim ya yarın gidicem bakalım. Parayla rapor veren bi kaç hastane buldum onlardanda rapor alacam. Ah ah şu ev kredisi olmasa basardım ücretsz izni valla
Zaten onu diyrm bende bi 10 kilo fln olsa taşıyamam heralde. Kanguruda bile yarım saat taşısam belim kopuyor. Kadın olmak çok zor çokkk bidaha dünyaya gelsem erkek olmak isterdim ohh ne rahatlarBen de normal doğum yaptım özellikle ilk günler çok bel ağrısı çektim. Eğilsem zor doğruluyordum. Tutulup kalıyordum. Şimdi bayağı geçti benim canım. Bel fıtığı da zor Allah şifa versin canım. Bebiş büyüdükçe daha da zorlanırsın.
Ya saflar ya bizi saf sanıyorlar anası tabi değiştiremeyecekte ama en azından kabul etselerVe eşim bunların iyi niyet göstergesi olduğunu savunuyor
Ütü konusu benimde derdim ne zamana kadar Ütülenecek bunlar ben. 40 derecede yılıyorum kundağakadar ütülüyorumne zaman direkt giydirmeye başlarızİnşallah öyledir yoksa cidden hayatımızı zorlaştıracak. Göreve başlayınca da ayakta durmaktan çekicez aynı sıkıntıyı.
Epidural yüzünden mi yaşıyoruz acaba? Ben de sezaryen esnasında 2 anesteziye rağmen uyuşmamıştım. Anestezist skolyozun mu bar diye sormuştu. Kestiremedim ağrıların sebebini. Doktora gitmek lazım ama vakit yok. Memlekette gitmeliyim buradakilere pek güvenmiyorum.
Çok haklısın canım çok dikkat etmek lazım. Küçük yerde yaşıyorum herkes birbirini tanıyor belki avantaj olur benim için bu durum
Aynen canım şuan 1.5 saat uzaklıkta yaşıyoruz. Tam denge buymuş. Hoş yine de bahaneyle en azından 1 gün kalıyor illa ama buna şükür:)))
Ben de sanmıyorum canım değişeceğimi :)) bir de yaygın anksiyeteye sahibim düşünemiyorum kızımın okul dönemini. Allahtan öğretmenim onunla birlikte kademe değiştiririm artık
Çok haklısın canım bir insan düşüncesiz ve iğneleyici olunca unutmayı bırak üstüne yenilerini ekler.
Ay aman alabilir oğlunu hiçte neden demem :) mutlu mesut yaşasınlarbana kızım yeter
Ütülüyorum canım da bazen vaktim olmuyor ütü yapana kadar ütüsüz giydirmek zorunda kalıyorum çünkü çok çabuk kirleniyor.
Yok saf değiller de yedirebilirsem diye bize sallıyorlar bence. Yoksa annemin her lafında kötü niyet arar hemen.Ya saflar ya bizi saf sanıyorlar anası tabi değiştiremeyecekte ama en azından kabul etseler
Hiç bilmiyorum canım da ben ütü konusunda takıntılıyımdır zatenÜtü konusu benimde derdim ne zamana kadar Ütülenecek bunlar ben. 40 derecede yılıyorum kundağakadar ütülüyorumne zaman direkt giydirmeye başlarız
BendeAnkarada oturuyorum ayrıca :)
Aralıkta ankaradaki anneler buluşalım çocuklarımızın ortak doğumgününü kutlayalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?