- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Ayyy hiiç çekilmez Allah sabır versin sana. Ben farklı bir ilçede yaşıyorum ondan yırtıyorum yoksa evimden çıkmaz. keza ilk evlendiğimizde bir minibüs tutup tüm akrabalarını doldurdu geldi evime. 25 kişi falanlardı çocuklarla beraberKız hele ilk evlendik haftada 2 3 gün işten çıkıp yemeğe gidiyorduk baktım olmuyo bende bir gün anneme birgun ablama gidelim dedim ben öyle deyince anladı da bire düştü
Benim ki de tek gibi kız abisi bekar 6 sene oldu biz evleneli nerdeyse kız bakarlar hala şehir dışında hayatını yaşıyor istese burdada iş kurabilirdi bence kv sorsan en iyisi o oğlu çok duşunur annesini kimsede olmayınca ance biz gideriz kv hep yalnızdır gezmesi yoktur sıkılıyordur ama hep komşularıyla gun şeklinde olmazda onların ki gider gelirler kardeşleri gelir giderler ama olmazzz onun annesi yalnız çıkmaz kapıyı anacım hele bide son zamanlarda kv ha bire ben şöyle çektim şöyle zor baktım demez mi deliriyorum yok sırtına çarşafla çocuk sarmış dag gibi bulaşık yıkamış yok şu yok bu napıyon eskiden herkes çekmiş bişey de denilmiyo zaten bi laf söyle hemen cevap yapışır altta kalmaz sende böyle dedin diye
Ben eşime evlenmeden önce şart koştum ailelerimizin yaşadığı şehirde yaşamıcaz diye. Yoksa muhtemelen evliliğimizin 3.ayında akrabaları yüzünden boşanmış olurduk. Israrı çok severler ben de bir o kadar sevmem. Israr etme gelmeyeceksem gelmem yani. Defalarca ararlar telefon susmaz bıktırana kadar.
Dua et canım akrabaları yokmuş bulunduğunuz yerde biz her bayram sultanın oraya da gidin burayada gidin nutuklarını dinliyoruz ama gitmiyorum ben inadına. Zaten bundan sonra hiçbir güç beni bayramlarda akrabalarını gezidremez. Şimdiden dedim çok istersen sen git gez biz kızımla evde olucaz diye. Vıcık vıcıklar