• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Kız hele ilk evlendik haftada 2 3 gün işten çıkıp yemeğe gidiyorduk baktım olmuyo bende bir gün anneme birgun ablama gidelim dedim ben öyle deyince anladı da bire düştü

Benim ki de tek gibi kız abisi bekar 6 sene oldu biz evleneli nerdeyse kız bakarlar hala şehir dışında hayatını yaşıyor istese burdada iş kurabilirdi bence kv sorsan en iyisi o oğlu çok duşunur annesini kimsede olmayınca ance biz gideriz kv hep yalnızdır gezmesi yoktur sıkılıyordur ama hep komşularıyla gun şeklinde olmazda onların ki gider gelirler kardeşleri gelir giderler ama olmazzz onun annesi yalnız çıkmaz kapıyı anacım hele bide son zamanlarda kv ha bire ben şöyle çektim şöyle zor baktım demez mi deliriyorum yok sırtına çarşafla çocuk sarmış dag gibi bulaşık yıkamış yok şu yok bu napıyon eskiden herkes çekmiş bişey de denilmiyo zaten bi laf söyle hemen cevap yapışır altta kalmaz sende böyle dedin diye
Ayyy hiiç çekilmez Allah sabır versin sana. Ben farklı bir ilçede yaşıyorum ondan yırtıyorum yoksa evimden çıkmaz. keza ilk evlendiğimizde bir minibüs tutup tüm akrabalarını doldurdu geldi evime. 25 kişi falanlardı çocuklarla beraber:kızgın:
Ben eşime evlenmeden önce şart koştum ailelerimizin yaşadığı şehirde yaşamıcaz diye. Yoksa muhtemelen evliliğimizin 3.ayında akrabaları yüzünden boşanmış olurduk. Israrı çok severler ben de bir o kadar sevmem. Israr etme gelmeyeceksem gelmem yani. Defalarca ararlar telefon susmaz bıktırana kadar.
Dua et canım akrabaları yokmuş bulunduğunuz yerde;) biz her bayram sultanın oraya da gidin burayada gidin nutuklarını dinliyoruz ama gitmiyorum ben inadına. Zaten bundan sonra hiçbir güç beni bayramlarda akrabalarını gezidremez. Şimdiden dedim çok istersen sen git gez biz kızımla evde olucaz diye. Vıcık vıcıklar :kusmuk:

İnşallah canım. Valla geliyorsa iş yapacak çamaşır yıkıyorum yarın ütüleri yaptırıcam ona belki gelmez hem bir daha:KK66:
Haklısın canım bebeklerimizi korumak adına her şeyi yapabilme kapasitesindeyiz ve tahammülümüz yok.
Hahaaa yaptır canım yardım etsin sana. Zaten yoruluyorum bebeğe bakmaktan oğlunla ilgilenmekten de :D

Evet aslında bebeğimizin daha çok ihtiyacı var bize normal olarak biz de onlarla ilgileniyoruz ki yalnız hissetmesinler kendilerini. Aynı sen gibiyim canım ben de kötülüğü unuturum, kinci değilimdir asla ama kimi şeyler unutulmuyor.
Aynen canım önemli olan onlar ilk iki yıl çok önemli zaten biz de onu uyguluyoruz işte :D
İnsanda çok iz bırakan şeyler unutulmuyor canım malesef

Doğum izni biten arkadaşlar siz göreve başlama yapıp öyle mi rapor aldınız? Bana sube müdürü yarın gel başlama yap ondan sonra napıyosan yap dedi :110: çok kibarlar sağolsunlar!!! Sinir oluyorum ya ücretsiz izin al diyo sen demesen bilmicem sanki ev kredisi ödemesem zaten kimsenin ağız kokusunu çekmem. Yarın çocukla gidicem meb e görsünler halimi zaten bırakacak kimse de yokta
Benim okul diyarbakırda kendim istanbuldayım canım raporu alıp gönderiyorum sürekli.

S Senisevmeksuyabakmak canım benim milk tea siparişim geldi içtim ama dediği gibi 3-4 tane atamadım bana çok tatlı geldi. Bir kupaya 2 tane atıyorum anca öyle güzel oldu. Sen günde ne kadar kaç tane koyarak içiyorsun?
Tadını nasıl beğeniyorsan öyle iç canım. Günde 3 4 fincan diyor ama ben sabah akşam içiyorum bazen sabahı unutuyorum akşam içiyorum sadece.

Benim kv de iş yaptırmaz hiç ben yardım ederim o kadar :) evime hiç gelmedi ilk başta çok dedim gelin anne diye gelmedi. Şimdi hiç lafını bile etmiyorum :D herkes gelirse kapım açık diyorum ;) oğlum kocam ben takılıyoruz memlekete uzak olmak da güzel kızlar kaçın kaçabiliyorsanız ;)

Valla kızlar haftada yarım gün kadına imkanınız varsa hiç kendinizi hırpalamayın. Benim evde iki çocuk biri durmaz sürekli oyun ister biri kucakta vıyak vıyak :) bugün temizlik vardı abla geldi sağolsun önce ütüler yaptı sonra evi temizledi oh mis :) tek çocuklu olana 15 günde bir bişe yeter

Aynen canım önemli olan onlar ilk iki yıl çok önemli zaten biz de onu uyguluyoruz işte :KK70:
İnsanda çok iz bırakan şeyler unutulmuyor canım malesef
Bana hiç değişmicekmişim gibi geliyor:)
Keşke unutulsa da canımız daha az gerilsek ve nefret etmesek

Benim kv de iş yaptırmaz hiç ben yardım ederim o kadar :) evime hiç gelmedi ilk başta çok dedim gelin anne diye gelmedi. Şimdi hiç lafını bile etmiyorum :KK70: herkes gelirse kapım açık diyorum :KK66: oğlum kocam ben takılıyoruz memlekete uzak olmak da güzel kızlar kaçın kaçabiliyorsanız :KK66:
Gelirler yine benim kvye gezmek lafı yeter kapı arkasındaki çıkınını alır hemen. Ayy daha uzakta olsak gelir aylarca kalır:rolleyes:

Valla kızlar haftada yarım gün kadına imkanınız varsa hiç kendinizi hırpalamayın. Benim evde iki çocuk biri durmaz sürekli oyun ister biri kucakta vıyak vıyak :) bugün temizlik vardı abla geldi sağolsun önce ütüler yaptı sonra evi temizledi oh mis :) tek çocuklu olana 15 günde bir bişe yeter
Canım evlendiğimden beri 15e bir alıyorum o zaman yetiyordu ama şimdi yetmiyor. Yapacak bir şey yok her günü dolu kadınların. İnşallah yazın bakıcıyla öyle anlaşıcam; ben eve gelince 2-3 güne bir kalıp temizlik yapsın.

Sürekli bel ağrısı çekiyorum özellikle kelebeğimi yıkarken ve giydirirken belim kopacak resmen. Zor doğruluyorum. Sizde de var mı aynı sıkıntı? Zamanla geçer herhalde dedim ama hala aynı hatta bazen daha şiddetli:KK43:

Ben de aynı durumdayım altını değişince doğrulamıyorum resmen.Ben de geçici diye düşünüyorum.

Back