Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende spinal sezeryan oldum benimde ağrır kızı kucakla taşımaktan bide alt değiştirilen eğilmekten gecer inşallahSürekli bel ağrısı çekiyorum özellikle kelebeğimi yıkarken ve giydirirken belim kopacak resmen. Zor doğruluyorum. Sizde de var mı aynı sıkıntı? Zamanla geçer herhalde dedim ama hala aynı hatta bazen daha şiddetli
Uyandığımda değil de iş yapınca başlıyor benim bel ağrım. Uyandığımda kol ağrım oluyor kızımı kucaklarken bile tutmıcak dye korkuyorum bazen ama 15-20 dkya geçiyor kol ağrım.benim de çok bel ağrım var kızlar sabah uyandığımda sanki belim uyuşmuşta kırılıcak gibi hissediyorum
Ona rağmen ağrı yapıyor yani?! bebeklerimizden bize kalan desene:)Sanmıyorum gececegini Ben nezaman zorlasam agirir belim. Ilk hamileligimden kalma. Ustelik genel anestezi ile dogdu cocuklarim
Ben 40ta yıkayınca kıyafetlerin baskıları parçalanıyor halbuki orijinal disney patentli ya da güzel markalardan alıyorum. Hele idilbebeden onca pahalı aldığım ürünler renk attı. Etiketinde 30 derecede yıkayınız yazıyor iade de edilmez kiÜtü konusunda herkesi tek tek alıntı yapamadım karar verdim bende ütülemicem artık 40 derecede yıkansın bitsin
Hiç normal olmadı ki hep uyuşuk benimki. Bazen dikişlerim de sızlıyor.Sezeryan olan kızlar dikiş yerinizde uyuşma var mı peki
inşallah geçer canım yaaaBende spinal sezeryan oldum benimde ağrır kızı kucakla taşımaktan bide alt değiştirilen eğilmekten gecer inşallah
Sezeryan olan kızlar dikiş yerinizde uyuşma var mı peki
Oh iyi bari geçsinde bi garip orasıUyusuk olmasi normal cnm. 6 ay 1 yila kadar geciyor.
Ben daha öyle bişeyle karşılaşmadım genelde lcw aldım Yada Kızılay'dan benim kıyafetlerde küçülme oldu Yada kız büyüdü 1 hafta önce fiysirdiğim şey şimdi olmuyorBen 40ta yıkayınca kıyafetlerin baskıları parçalanıyor halbuki orijinal disney patentli ya da güzel markalardan alıyorum. Hele idilbebeden onca pahalı aldığım ürünler renk attı. Etiketinde 30 derecede yıkayınız yazıyor iade de edilmez ki
Gözünüz aydın canım hayırlı olsunKızlar 4 ay sonra eşim iş buldu hemde tam benim ğcrrtsiz izne ayrılacağım vakit onun maaşı olacak nasıl rapor alırım diye düşünenleriniz vardı Rabbim büyük elbet bi yol bulunur
Ayy eşinin yardımcı olmaması çok can sıkıcı.. benimki de yorgunum diyip yatıyordu kayarı çekince yatmıyor artık ve takdir ediyorİyi akşamlar kızlar nasılsınız ...ben ütü işini çoktandır bıraktım zaten iki günde bir makina çalışıyor canmı dayanır...
Sezeryan yerimde bişey yok benim varsada o kadar agrıyan yerim var ki onu anlamıyorumdur:)
Ufaklık huysuzdu ablamız kıskanç ben desen hasta yoruldum daha akşam yemeği ortada duruyo yeni yatırdım uyanmazsa ablamızda uyumuycam diye diretti siz beni kaç gündür yatırmıyorsunuz diyor oda haklı masal falan okurdum şimdi sesi geliyor odasında şarkı mırıldnıyo kardeşi için o kotu kız kusuyor falan diye:)kardeşinin adını soran olunca da o boklu zaten diyormuş:))))
Bana gelirsek nefes aldıkça kaburgalarım batıyor galiba sol göğsümün altından eşim yorgunum dedi yattı akşama kadar çalışmak mk dha yorucu çocuk bakmak mı ikilemdeyim çalışmak çok zor geliyor bana ama az kaldı bir iş bulup çalışmam lazım o kadar üniversite okudum evde durmak zoruma gidiyo ah ulan kpss sen neden varsın...
Aman Allah korusun herkes evinde dursunAynen öyle canım 1.5 saat değil de 3 saat olsa kesin 1 hafta olurdu kalmalar
Ben de bekliyorum benim pıtırcıktan isyan etmeler of anneeee demeler önemli olan aramızdaki iletişimin iyi olması bence. Yoksa birbirimizi anlayamayız
Bende verecek değer falan kalmadı zaten canım dua ediyorum Allah kpye uzun ömürler versin yoksa başımıza kalır oğluna ağlanır durur ben yalnızım geliyim diye
Hakkını yemiyim eşim çok yardımcı oluyor ben yorgunum banane diyip çekilmiyor asla hatta rapor için koşuştururken bile işten izin alıp kızımızla ilgilendi.
Çanaşırları kurutucuya atınca için rahat oluyor da yüksek ısı olduğu için ama serip de kurutunca illaki toz falan olmuştur diye ütü basıyorum.
Evet canım kaldı tatile havalar da güzelleşsin balkondan içeri girmeyiz
Bence de anasıyla yatsın canım kapını kilitle de yatAyy eşinin yardımcı olmaması çok can sıkıcı.. benimki de yorgunum diyip yatıyordu kayarı çekince yatmıyor artık ve takdir ediyor
İş bul çalış yoksa evin temposunda hayatın geçer gider tutamazsın. Maaşın bakıcıyla eş değer olsa bile çalış kafan dağılsın kendi özelin olsun
Benim kaynanamlar bizde bu gece kalacaklar yanlarına gitmemek için elimden geleni yapıyorum yalnız gitsinler eşimi yiyecem artık. Kv torunum bizi unutmuş daha sık gelelim diyip duruyor ben de unutmaz benim kızım gerek yok sık gelmenize diyorum kadınla muhabbetimiz kısır döngü haline geldi. Esas mesela eşimin ailesinin yanında bana 3.tekil şahıs olarak davranması. Daha önce de uyardım annesine attığı mesajlarda hep 3.tekil şahıs olduğumu yakalanmıştım. Şimdi benim yanımda bile aynısını yapıyor ben duymuyorum sanıyor. Ayyy o kadar sinir oldum ki odaya bile almayasım var gitsin anasının koynunda yatsın
Ne için canım çatlaklar için mimerhaba hanımlar
kızlar hamileyken karnımıza bebe yağı hindistan cevizi yağı vs. sürerdik burdaki çoğu arkadaşla birlikte
sizler hala sürüyor musunuz ben artık çok üşeniyorum devamlı sürsek faydalı olur mu sizce
Aynen canım valla ben de evimden başka yerde kalamıyorum. Tatile bile gittiğimizde evimi özlüyorum. İnsan kendi yatağını özlüyor resmen. Az önce ağız yapıyor bana kv. Ütülerini yapamadım kalalım bu gece yarın kalkıp yapıyım ben diye. Heee anne heee dedim. Sanki ütü olmasa gideceklerdi. yeterince doldum yazarken daha da sinirleniyorum.Aman Allah korusun herkes evinde dursun
O halleri bile çok tatlı olurrr oyy ne severiz :)
Yapar valla eli ayağı tutarken ne işi varsa. İnsanın evi gibisi yok nasıl rahat ediyor bu millet acaba
Allah razı olsun eşinden canım ne güzel yapmış. Benim eşim de sağolsun yardım ediyor o evde olmayınca zorlanıyorum.
Banyosunu birlikte yaptırıyoruz oğluşun çok hoşuna gidiyor babası onunla ilgilenince :) dikkatlice babasını izliyor
Ben evde kurutuyorum canım dışarı assam geri kirlenir gibi zaten havada çok rüzgar var bir kaç gündür.
Ay valla ne güzel olur balkon Sefası oh biz de parka gider hava alırız bol bol. bizim balkon rüzgarlı oluyor yaz kış. Artık memlekete gidince yaparız balkon Sefası biz de :)
Bugün oğluş çok ağladı canım kulaklarını çekmeler de başladı diş sıkıştırıyor iyice sanırım. Damağı da kabarmış bembeyaz olmuş dokununca ağlıyor.
Çok sinir oldum yaaa hadi bugün anası var mutlu pek üstüne gitmedim ama yarın yicem o kesin. Diyorum ki bana böyle davranma duyuyorum sinir oluyorum. Aaa ben farkında değilim, saçmalama, öyle bir şey yok, vs vs. Bahane bol bundan sonra ailen gelince kızımı alır odaya girerim yanınızda oturmam 3.tekil şahıs olarak dedim iyi tamam dedi kendi çapında bana surat yapıyor adam yaaBence de anasıyla yatsın canım kapını kilitle de yat