• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

İnşallah öyledir yoksa cidden hayatımızı zorlaştıracak. Göreve başlayınca da ayakta durmaktan çekicez aynı sıkıntıyı.

Epidural yüzünden mi yaşıyoruz acaba? Ben de sezaryen esnasında 2 anesteziye rağmen uyuşmamıştım. Anestezist skolyozun mu bar diye sormuştu. Kestiremedim ağrıların sebebini. Doktora gitmek lazım ama vakit yok. Memlekette gitmeliyim buradakilere pek güvenmiyorum.

Çok haklısın canım çok dikkat etmek lazım. Küçük yerde yaşıyorum herkes birbirini tanıyor belki avantaj olur benim için bu durum :KK66:

Aynen canım şuan 1.5 saat uzaklıkta yaşıyoruz. Tam denge buymuş. Hoş yine de bahaneyle en azından 1 gün kalıyor illa ama buna şükür:)))

Ben de sanmıyorum canım değişeceğimi :)) bir de yaygın anksiyeteye sahibim düşünemiyorum kızımın okul dönemini. Allahtan öğretmenim onunla birlikte kademe değiştiririm artık :KK70:
Çok haklısın canım bir insan düşüncesiz ve iğneleyici olunca unutmayı bırak üstüne yenilerini ekler.

Ay aman alabilir oğlunu hiçte neden demem :) mutlu mesut yaşasınlar:KK30: bana kızım yeter :KK66:
Ütülüyorum canım da bazen vaktim olmuyor ütü yapana kadar ütüsüz giydirmek zorunda kalıyorum çünkü çok çabuk kirleniyor.
O bir gün kalması da 1,5 saat uzaklıkta olmasındandır kesin :D
Biz böyle bu çocukların üzerine titriyoruz, sürekli onlar için endişeleniyoruz ya bence bu çocuklar biraz büyüsün yeter anne der bize :D ben kendi oğlumdan bekliyorum yani canım ;)
Eklesinler canım bizde de o kadar değerleri olur hatta hiç değerleri olmaz bile herkes değerini kendi belirler.
Ben hamileyken herkes anne olunca kocayı atarsın demişti. Ben de ısrarla hayır yine aynı olacağım demiştim önce kocam diyeceğim demiştim. Şimdi bakıyorum evlat bir kademe öne geçti :) eşim bir yere gittiğinde evet onu özlüyorum ama oğlumla uğraşmaktan unutup gidiyorum ;)
Tatile az kaldı canım kızınla yalnız takılırsınız :)
Anladım canımm ben Doğumdan önce ütülemiştim o kadar şimdi hiç ütü yapmıyorum ama yapsak iyi olur aslında.

Zaten onu diyrm bende bi 10 kilo fln olsa taşıyamam heralde. Kanguruda bile yarım saat taşısam belim kopuyor. Kadın olmak çok zor çokkk bidaha dünyaya gelsem erkek olmak isterdim ohh ne rahatlar
Oyy Allah yardımcın olsun canım. Senin bel fıtığı da olunca ağrıması normal canım ağır taşımaman lazım belini zorlamaman lazım. Bir de epiduralin yan etkisi. Doktora gittin mi bunun için canım? Ben toparlandım bayağı. Kanguruyla 3 saat sürekli ayakta gezdiğim de oldu yoruldum ama yine de rahattım. Belki zayıf olmamın avantajı canım. Hamilelikte çok kilo aldıysan o da tetiklemiştir belini.

Ütü konusu benimde derdim ne zamana kadar Ütülenecek bunlar ben. 40 derecede yılıyorum kundağakadar ütülüyorumne zaman direkt giydirmeye başlarız
Ben direk giydiriyorum canım bişi de olmadı ama ütülesem daha iyi. Eskiler iç çamaşırlarını hep ütülermiş enfeksiyon olmazmış :) şu an bez var da ileride bezden kurtulunca iç çamaşırlarını ütülerim diye düşünüyorum.

Kızlar ütüyle ilgili şöyle bi gerçek var eğer mikropları kırmak istiyorsanız kuru ütü yapmanız lazım buharlı ütüde ölmüyorlar. Tabii pijamaları düzgün dursun diyeyse ona bir şey diyemem :KK54:

O bir gün kalması da 1,5 saat uzaklıkta olmasındandır kesin :KK70:
Biz böyle bu çocukların üzerine titriyoruz, sürekli onlar için endişeleniyoruz ya bence bu çocuklar biraz büyüsün yeter anne der bize :KK70: ben kendi oğlumdan bekliyorum yani canım :KK66:
Eklesinler canım bizde de o kadar değerleri olur hatta hiç değerleri olmaz bile herkes değerini kendi belirler.
Ben hamileyken herkes anne olunca kocayı atarsın demişti. Ben de ısrarla hayır yine aynı olacağım demiştim önce kocam diyeceğim demiştim. Şimdi bakıyorum evlat bir kademe öne geçti :) eşim bir yere gittiğinde evet onu özlüyorum ama oğlumla uğraşmaktan unutup gidiyorum :KK66:
Tatile az kaldı canım kızınla yalnız takılırsınız :)
Anladım canımm ben Doğumdan önce ütülemiştim o kadar şimdi hiç ütü yapmıyorum ama yapsak iyi olur aslında.
Aynen öyle canım 1.5 saat değil de 3 saat olsa kesin 1 hafta olurdu kalmalar:KK14:
Ben de bekliyorum benim pıtırcıktan isyan etmeler of anneeee demeler:KK70: önemli olan aramızdaki iletişimin iyi olması bence. Yoksa birbirimizi anlayamayız;)
Bende verecek değer falan kalmadı zaten canım dua ediyorum Allah kpye uzun ömürler versin yoksa başımıza kalır oğluna ağlanır durur ben yalnızım geliyim diye:rolleyes:
Hakkını yemiyim eşim çok yardımcı oluyor ben yorgunum banane diyip çekilmiyor asla hatta rapor için koşuştururken bile işten izin alıp kızımızla ilgilendi.
Çanaşırları kurutucuya atınca için rahat oluyor da yüksek ısı olduğu için ama serip de kurutunca illaki toz falan olmuştur diye ütü basıyorum.
Evet canım kaldı tatile havalar da güzelleşsin balkondan içeri girmeyiz:KK30:

Sürekli bel ağrısı çekiyorum özellikle kelebeğimi yıkarken ve giydirirken belim kopacak resmen. Zor doğruluyorum. Sizde de var mı aynı sıkıntı? Zamanla geçer herhalde dedim ama hala aynı hatta bazen daha şiddetli:KK43:

Benim de oyle :( Banyo yaptırırken tadini cikaramiyoruz. Bel agrisinsan aglamam geliyor :(

Ütü konusu benimde derdim ne zamana kadar Ütülenecek bunlar ben. 40 derecede yılıyorum kundağakadar ütülüyorumne zaman direkt giydirmeye başlarız

Ben artik utulemiyorum. Sonucta bizim kıyafetlerle yikanmiyorlar. Dışarıda zaten kurutmuyorum. Okadar da hijyene alismasinlar :)

merhaba hanımlar:KK200::KK200:

kızlar hamileyken karnımıza bebe yağı hindistan cevizi yağı vs. sürerdik burdaki çoğu arkadaşla birlikte

sizler hala sürüyor musunuz ben artık çok üşeniyorum devamlı sürsek faydalı olur mu sizce

Back