• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Kizlar dun keseyi gorduk cok.sukur iki hafta sonra kalp.afisimi diycaz allah nasip.ederse 4 haftalik.dedi doktor gec dollenmeymis.bizimki acaba aralik.sonu ocak.basimi.olucak bide folik asit verdi kalp atisini duymak.icin sabirsizlaniyorum 6 haftafa mi duyuluyor kalp.atisi ?

tatlım beni de ekler misin sat 22 mart ısparta yaş 30 2. bebek :)
ekledim hoşgeldiniz :)

ben gece yatarken kavonuzu başucuma koyup yatıyordum uyanıp bir tane yeyip uyumaya devam ediyordum oğlum oldu haberin olsun :)
Benimde genel de gördüğüm ekşi yiyenin oğlu tatlı yiyenin kızı oluyor

Kizlar dun keseyi gorduk cok.sukur iki hafta sonra kalp.afisimi diycaz allah nasip.ederse 4 haftalik.dedi doktor gec dollenmeymis.bizimki acaba aralik.sonu ocak.basimi.olucak bide folik asit verdi kalp atisini duymak.icin sabirsizlaniyorum 6 haftafa mi duyuluyor kalp.atisi ?
Gözünüz aydın bence ocak başı olması daha güzel :)
Hayırlı olsun tekrardan

ben de dün keseyi gördüm cnm bana da doktorum 2 hafta sonraya randevu verdi kalp atışı için... sıkıntı yok dedi sadece şimdilik folik asit kullan başka bişeye gerek yok doğal sağlıklı beslen dedi hatta artık şeker yüklemesi yapmıyoruz dedi doktorum çok sevindim buna ilk gebeliğimde olmuştu tam bir işkenceydi...

benim doğum Aralık başı Akrepburcu olma ihtimalide var gönlümden de Akrep burcu olsun istiyorum yay burcu ile anlaşamıyorum bende Akrep burcuyum

Hoşgeldiniz SAT yazarsanız onu da ekleyim

İkiz duyunca heycanlanıyorum :) Hayırlı olsun

Benim de bir kızım var Allah biliyor Oğlum olsun isterim
İnsan olmayanı ister :)

bence senin oğluşun olacak
bnmde tatlı isteğim hiç yok daha çokca ekşiye yakın ama kuru şeyler börek ekmek salata

hoşgeldiniz ekliyorum :)

tabii cnm bilgilerini yazarsan ekleyim

SAT 22/03/2016
BDT 27/12/2016
YAŞ 26
İLK BEBİŞ

Öncelikle hoşgeldin bilgilerini yazarsan ekleyim :)
eksik yazmışım şimdi farkettim :)
Normal doğum Tarihim 5 aralık gözüküyor
Benim ilk sezeryan olduğu için bu da sezeryan olur büyük ihtimalle 15 gün öncesi 20si felan Gönlümden geçen tarih 18 kasım :)
tabii bu bana bağlı değil Doktor Ne derse hayırlısı olsun
18i olur inşallah :)

Evet o zaman akrep olabilir :)
Bende akrep burcuyum annemde akrepti iki akrebin cakismasi da baya zor oluyo yanliz :)

Istanbul
31
Sat 20subat ama gec dollenme olmus bebisimle uyumlu gitmesi icin doktorum 5mart olarak girdi :)
Bdt 10 aralik
Ilk bebisim

Selam kızlar
Bende ki aman aman halsizlik yok 3 gündür çok şükür bulantım da öyle yok ama çok iştahsızım aşırı yani bişey yemek cazip gelmiyor çok zor yiyorum yemekten soğudum , Cuma randevum var 10 da iple çekiyorum inşallah bebişimin sağlıklı haberlerini alırım ve benim gibi kontrolu olcak arkadaşlarım da güzel haberler verir

SAT 22/03/2016
BDT 27/12/2016
YAŞ 26
İLK BEBİŞ
Hangi Şehir canım
Hoşgeldin
Evet o zaman akrep olabilir :)
Bende akrep burcuyum annemde akrepti iki akrebin cakismasi da baya zor oluyo yanliz :)

Istanbul
31
Sat 20subat ama gec dollenme olmus bebisimle uyumlu gitmesi icin doktorum 5mart olarak girdi :)
Bdt 10 aralik
Ilk bebisim
su grubu olsun idare ederim ben onu :)
Ekliyorum

Selam kızlar
Bende ki aman aman halsizlik yok 3 gündür çok şükür bulantım da öyle yok ama çok iştahsızım aşırı yani bişey yemek cazip gelmiyor çok zor yiyorum yemekten soğudum , Cuma randevum var 10 da iple çekiyorum inşallah bebişimin sağlıklı haberlerini alırım ve benim gibi kontrolu olcak arkadaşlarım da güzel haberler verir
aynen sabahları çok zor kalkıyorum
ve ben gibi iştahlı bir insanın iştahı sıfır
hiçbirşey cazip gelmiyor
benimde kontrolüm cuma 03:15 de

Kızlar ikiz olup olmadığı 7. Haftada belli olur değil mi bu cuma kalp atışı duymaya gideceğim de acaba ikizse belli oluyor mu
Çok şüpheliyim çünkü eşimin babası tek yumurta ikizi
Benim babam da çift yumurta ikizi
:KK46::KK46:
:KK17:tedirginim açıkçası
Oo Maaşallah beta kaç çıkıyordu Can'ım ikiz olma olasılığın yuksek

Kızlar ben yurtdisinda yaşıyorum ve bizde kan testleri falan fazla yapılmıyor sizler hangi testleri yaptırdınız yazarmisiniz bende özel olarak onları yaptırmak istiyorum
Merhaba canım. Ben pazartesi yaptırdım genel olark ilk gebelik tahlilleriymiş. İşine yarar ise yazayım.
- İdrar tahlili ve kültürü aldılar
- Hormona bakıldı (sadece TSH - Tiroid hormonuymuş)
- Biyokimya (Glukoz/Üre/Kreatin/SGOT/SGPT)
- Mikrobiyoloji (Anti rubella IgM)
- Hematoloji (Demir falan)
- Kan Grubu tespiti
- Elisa
Yardımcı olabildim mi bilemiyorum ama bunlara bakılmış. Kendi kültüründe olmak zor. İnşallah yalnız değilsindir. Görüşmek üzere. Sağlıcakla kalın bebişin ve sen.

Selam kızlar
Cuma benımde randevum var kalp atış dinlice ınsl cumaya 6+5 oluyoruz ınsl duyarız saglıklı haberler alırız ınsallah
Halsizlik iştahsızlık bende de var gun ıcınde oglumunyatırınca yatmssam gözlerimi açamıyorum

Merhaba canım. Ben pazartesi yaptırdım genel olark ilk gebelik tahlilleriymiş. İşine yarar ise yazayım.
- İdrar tahlili ve kültürü aldılar
- Hormona bakıldı (sadece TSH - Tiroid hormonuymuş)
- Biyokimya (Glukoz/Üre/Kreatin/SGOT/SGPT)
- Mikrobiyoloji (Anti rubella IgM)
- Hematoloji (Demir falan)
- Kan Grubu tespiti
- Elisa
Yardımcı olabildim mi bilemiyorum ama bunlara bakılmış. Kendi kültüründe olmak zor. İnşallah yalnız değilsindir. Görüşmek üzere. Sağlıcakla kalın bebişin ve sen.
Bende saglık ocağına yaptırdım sonuçları almadım havuz ama

Dikkat et canım yalnız kalmamaya çalış bulantın olduğunda elma çubuk kraker iyi gelebilir bir dene
Evet olabildiyince yalniz birakmiyorlar sagolsunlar inan hepsini denedim bazen su bile cikarmama neden oluyor..bu zamanlari bi gecirsemdee ))

Günaydın canım. Çok geçmiş olsun, üzüldüm canım, Allah beterinden saklasın. Tansiyonun mu düşüyor ne oluyor bu kadar. Ben de ne güzel bulantı yok diyordum. Ufak ufak başlıyorum demeye başladı.
Aynen canim ya bende yok yok diye geciniyordum ama 8 haftaya gireli ben ben deyilim ))) ama gercekten ilk gebeliyimde 12 hafta sursede o zamana kadar be baw donmesi nede bulantim oldu bazen hamile oldugumu bile unutuyordum ))

Back