- 7 Haziran 2016
- 209
- 182
- 53
Yasin gosteriyo. Kii zaten 2 cocugun var ben 19 yasindayimneden bana abla dedın ?senden büyük olduğumu nerden anladın :)
Inseallah abla ya.. mama veriyo musun pekiKızlar yazamadm bir.benim kıza nazar değdi emme pozisyonuna girdiğmiz an basıyo çığlığı. Meme istmyo 2 gündür öldürüyo beni emzircm die 40 takla atyorm.mememe pekmez sürüp ayakta emziryorm. Az emip bırakıo basıyo çığlığı aç kalıyo. Emziğe saldryo ama. Napacm bilmiyorum böle. Eskiye oranla sütm de azaldı ama var. Moralim bozuktu 3 gündür... İns memeye döner geri...
Anladım canım bnde 27 sana göre büyügum tabiYasin gosteriyo. Kii zaten 2 cocugun var ben 19 yasindayim
Çok sevindim canım çok şükür :) kız bebeklerde idrar yolu enfeksiyonuna yakalanma ihtimali yüksek canım bir çok kız bebekte oluyor bu durum. ama şükür geçmişİdrarda enfeksiyon çıktı canım ama ateş diş yüzündendi. Şimdi toparladı kelebeğim bugün yine tahlil yaptırdık lökosit düşmüş Allaha şükür. Benim kuzucukta da inleme var kendi elleri yetmiyor benim de parmaklarımı istiyor ısırmak için:) ah o dişler mahvediyor yavrucuklarımızı bir çıksalar rahatlıcaz valla.
Bu aralar değişik sesler çıkarmaya başladı benim minik çoook tatlı yaaa her an farklı bir şey görüyorum:) 3 gündür babasının gözlüğünü çekip çıkartıyor ısırmaya çalışıyor:))) dün bir ablam vardı onun da eşarbıyla bozdu. Asılıp durdu kadıncağız çıkartıp verdi sonunda:)
Canım süt az geldi mi de memeyi bırakırmış bazı bebekler. Toparlamaya çalış sütün gelsin bakalım belki yine alır canım. Emziği öyle iştahla emerken birden çıkarıp memeyi versene canım. Bazen benim oğlum da emerken bırakıyor ben kucağımda emziği veriyorum onu tam emerken çıkarıp memeyi veriyorum emzik gibi emiyor sütü de içiyor o ara.Kızlar yazamadm bir.benim kıza nazar değdi emme pozisyonuna girdiğmiz an basıyo çığlığı. Meme istmyo 2 gündür öldürüyo beni emzircm die 40 takla atyorm.mememe pekmez sürüp ayakta emziryorm. Az emip bırakıo basıyo çığlığı aç kalıyo. Emziğe saldryo ama. Napacm bilmiyorum böle. Eskiye oranla sütm de azaldı ama var. Moralim bozuktu 3 gündür... İns memeye döner geri...
cnm burda 4 aylikken sebzeye baslatiyorlar.. patates pure seklinde eziceksin..havuc fln... 4,5 aylikkende meyve purelerine baslicaz? 6 ay neden bekliyosunuzMerhaba kizlar. Bugun 3 aylik kontrolumuz vardi. Eller hep agzinda. İştahlı iştahlı geveliyor. Dr dis cikarma belirtileri bu zamanda baslar dedi. 1 ayda 800 gr alabilmis. @brcuk benimki de sut az oldugu zamanlar memeyi almak istemiyor malesef. Biberonu da almiyorYememe dikkat ediyorum ama sutum sanki yetersiz gibi 6 aylik olsak da artik ek gidaya baslasak. Boyle cok uzuluyorum.
Kızlar midemiz bulanmazsa bişey sorucam tecrübesizlipime verin kızım gece 2 den beri dolu dolu yaptı zıbın body hersey battı bezinin 4 defa dgörüntüsünü atıyorum bi baksanız ishal böyle mi oluyor
Biraz bu konudan bahsedebilir misiniz? Varsa verdikleri liste vs nelere dikkat etmeliyizcnm burda 4 aylikken sebzeye baslatiyorlar.. patates pure seklinde eziceksin..havuc fln... 4,5 aylikkende meyve purelerine baslicaz? 6 ay neden bekliyosunuz
Baktım buraya da sağol canımBen de ona benzettim canım biraz da mukus var senin de miğden bulanmazsa buraya bi bak http://bebekveben.com/fotograflarla-bebek-kakasi-turleri-ve-anlamlari/
Sütün az olduğu zamanlar ya muhallebi yap ya da havuç püresi kabak püresi ver canım artık verilebilir bebişlere. Hatta yoğurt da verebilirsin evde yapılmış yoğurt. Ben kabak havuç püresini yoğurtlayıp vermeyi düşünüyorum sütçüyü kaçırıyorum hep yoksa evde yoğurt mayalayacağım vereceğim hem tadına alışır diyorlar. Çok bekleme diyor tecrübeliler. Sonra kabullenmesi zor oluyormuş.Merhaba kizlar. Bugun 3 aylik kontrolumuz vardi. Eller hep agzinda. İştahlı iştahlı geveliyor. Dr dis cikarma belirtileri bu zamanda baslar dedi. 1 ayda 800 gr alabilmis. @brcuk benimki de sut az oldugu zamanlar memeyi almak istemiyor malesef. Biberonu da almiyorYememe dikkat ediyorum ama sutum sanki yetersiz gibi 6 aylik olsak da artik ek gidaya baslasak. Boyle cok uzuluyorum.
Canım ne kadar veriyorsun bilgi verir misin? Ben de başlamak istiyorum artık. Ama miktarı bilmiyorum. Bizim doktor da ilk 6 ay sadece anne sütü ver diyor. Ben yine de alışması için vereyim diyorum azar azar.cnm burda 4 aylikken sebzeye baslatiyorlar.. patates pure seklinde eziceksin..havuc fln... 4,5 aylikkende meyve purelerine baslicaz? 6 ay neden bekliyosunuz
cnm burda 4 aylikken sebzeye baslatiyorlar.. patates pure seklinde eziceksin..havuc fln... 4,5 aylikkende meyve purelerine baslicaz? 6 ay neden bekliyosunuz
tabiki ben belcikada kaliyorum bana liste verdiler onu paylasicam smdi ve nasil baslanilmasi gerekicek diye yazicamBiraz bu konudan bahsedebilir misiniz? Varsa verdikleri liste vs nelere dikkat etmeliyiz
anladm cnm cok farkliymis Allah nasip ederse 3 hafta icinde sebze vermeye baslicamDoktorlar burda oyle diyor canim. Ozeldeki doktorum da saglik ocagi da bu sekilde diyor
cnm 4 ay olmadan kesinlikle hicbirsey verilmicekmis.. 4 aydan itibaren sebzeye azar azar baslanilmali ve 4,5 aydan itibaren meyveye...Sütün az olduğu zamanlar ya muhallebi yap ya da havuç püresi kabak püresi ver canım artık verilebilir bebişlere. Hatta yoğurt da verebilirsin evde yapılmış yoğurt. Ben kabak havuç püresini yoğurtlayıp vermeyi düşünüyorum sütçüyü kaçırıyorum hep yoksa evde yoğurt mayalayacağım vereceğim hem tadına alışır diyorlar. Çok bekleme diyor tecrübeliler. Sonra kabullenmesi zor oluyormuş.
Çok teşekkür ederimtabiki ben belcikada kaliyorum bana liste verdiler onu paylasicam smdi ve nasil baslanilmasi gerekicek diye yazicam
Sağol canım. Evet kız bebeklerde mesane mesafesi daha kısa olduğu için risk hep var. Ben 14 yıl çekmişim idrar yolu enfeksiyonundan. İnşallah kızımda olmaz.Çok sevindim canım çok şükür :) kız bebeklerde idrar yolu enfeksiyonuna yakalanma ihtimali yüksek canım bir çok kız bebekte oluyor bu durum. ama şükür geçmiş
Aynen canım elimi yakalıyor ağzına götürüyor ben de çekiyorum parmağımı kendi eli gidiyor yine ağzına sinirleniyorbugün baktım altta iki diş yerinde beyaz bir çizgi oluşmuş kabarık duruyor canım. Keşke bir an önce çıkarsalar yazık Canları yanıyor kuzularımızın inlemesini ona bağlıyorum ben.
Evett büyüdükçe güzelleşiyorlar maşallah canım değişik sesler bizde de var bizimkilerin gelişimi birlikte gidiyor maşallah :) o öyle sesler çıkardıkça ben de gülüyorumkendi kendine oynayabiliyor artık oğlum da çok şükür canım. Bizimki de saçımızı çekiyor eşimle benim. Geçen doktor kontrol ederken onun da saçını çekti gülmekten öldüm bu ara sosyalleşiyor da yabancılara gülüyor kahkaha bile atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?