• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Ya şimdi benim de içime kurt düştü. Adet olup böle geciken yaşadı mı. Biz korunduk hiç şüphe uyandırck bşi olmadı olsa bende ertesi gün hapı alırdm. Ama 10 gün gecktm. Normal hayatımda en fazla 1 hafta oynardı
Ohoo ooo o zaman ben kesin hamileyim. Benim sezaryen ve ben iki hafta uc haftada bir olurdum sasmazdi şimdi yıkadıktan sonra hic gelmedi. Ama şüphem yok. Varsada herifi vuraram cunku sezeryanliyim:) sprail taktircam ama adeti bekliyorum ben:bicak::ıslık:

Ohoo ooo o zaman ben kesin hamileyim. Benim sezaryen ve ben iki hafta uc haftada bir olurdum sasmazdi şimdi yıkadıktan sonra hic gelmedi. Ama şüphem yok. Varsada herifi vuraram cunku sezeryanliyim:) sprail taktircam ama adeti bekliyorum ben:bicak::ıslık:
Canım bende sezrynim. Yani Allah korusun yaa. Ben spinale ısınamadım düşünmüyorum eşim korunuyo ona dedim hamile kalsam şu an naparsın. Sen naparsn asıl dio :63: bekliyorum gelir zahir :dua:

Bende korkuyordum ama taktırmak istedim eşim karşı çıktı sanki ne olduğunu biliyo bişi olursa bende boğazlarım heralde zaten iki tane var hem kilo hem sezeryan

Kızlar doğumun üstünden 73 gün geçti biz daha açılış yapmadık eşimle adet olayım öyle diyodum adet olmadan girsek ne olur adam kurudu hamijeliktede yasaktı

Kızlar doğumun üstünden 73 gün geçti biz daha açılış yapmadık eşimle adet olayım öyle diyodum adet olmadan girsek ne olur adam kurudu hamijeliktede yasaktı
Bi sene adet olmayanlar var sen adamı öldürecek misin :D Hiçbir şey olmaz tedbirini alırsın.

İyi beklemişsiniz kız o kadar :)))

Bi sene adet olmayanlar var sen adamı öldürecek misin :KK70: Hiçbir şey olmaz tedbirini alırsın.
Garibim zaten doğumla yasak kalkar sanıyordu önce 40 gün olmazı duydu yıkıldı sonra ben 50. Gğnde falan Dr dan randevu aldım gıt şmear ver sonuc bekle sonuc göster diye diye bugüne geldık ben kızla uğraşmaktan zaten Halim kalmıyor ama o testesteron yüklü geziyor ortalıkta

İyi beklemişsiniz kız o kadar :)))
Hamilelikte riskli olunca uzak durdu şimdide ben girişi kapatıyodum bi güzellik yapayım kız bi uzunca uyursa bide annem eger bısey yaparsanız abdest almadan çocuğa dokunma dedi bizim kızın uyku süreleri pek değişken birazda ondan uzattım arayı açıkcası

Hamilelikte riskli olunca uzak durdu şimdide ben girişi kapatıyodum bi güzellik yapayım kız bi uzunca uyursa bide annem eger bısey yaparsanız abdest almadan çocuğa dokunma dedi bizim kızın uyku süreleri pek değişken birazda ondan uzattım arayı açıkcası
Araya sıkıştırın artık:) ben de bekledim de adam niye istemiyor diye kafama çok takmıştım sanki o istese yorgunluktan hal kalmıyor ki

Yazık adama canım yap bence artık biz 47. Gün yaptık 40ımdan sonra hmn adet oldgm içn

Hemşireler ve eczacı söyledi ..
yani bende. Öyle umuyorum 1 kereden hamile kalinsaydi dünya bebek ile dolardı .. hem bugün yarın hastalanmam lazım sonuna yaklaşmışken yine olmaz ovulasyon günü bile değil hesaba göre ama yinede korkuyorum
aslnda bnde şuan dıken üstundeyım adetım 2 gun gectı .4 gun öncede yanı adet donemıne 2 gun kala eşim dedı bıraz gtmış olabılır içine kondom kullanmadı.acaba tutar mı.yumurtlma donemının coook sonrası ama ne bıleyım.adet olursam ria taktrcm zaten ıkı dkka durmam

Aynwn
Canım bende sezrynim. Yani Allah korusun yaa. Ben spinale ısınamadım düşünmüyorum eşim korunuyo ona dedim hamile kalsam şu an naparsın. Sen naparsn asıl dio :63: bekliyorum gelir zahir :dua:
Aynen onlara bise yok. Olan bize olcaj. Kiii ameliyatliyiz yoksa benim için de sıkıntı olmazdi. Bide ben biraz sezeryan icin gumburtuye gittim. O yüzden arasina 3,4 sene koyup sezeryan sonra si normal dogum denicegim inseallah. Benim sezeryan agir gecti o yüzden ayni şeyleri bir daha yasamak istemiyorum. O yüzden simdilik esim korunuyo sonrası mecbur sipral

lütfen bana bır akıl verın yüzümde sıvılce cıktı bu bır adet belırtısı olabılır mı

Bende korkuyordum ama taktırmak istedim eşim karşı çıktı sanki ne olduğunu biliyo bişi olursa bende boğazlarım heralde zaten iki tane var hem kilo hem sezeryan
Aynen senin isin bizimkinden de zor be abla. Allah yardimcin olsun.

Niye canim nolcak sen banyo yapana kadar esin baksin. Ben öyle yapıyorum olaki acikir cenabet cenabet emzirmiyim diye hemen ben kosuyom:KK53::KK70:

aslnda bnde şuan dıken üstundeyım adetım 2 gun gectı .4 gun öncede yanı adet donemıne 2 gun kala eşim dedı bıraz gtmış olabılır içine kondom kullanmadı.acaba tutar mı.yumurtlma donemının coook sonrası ama ne bıleyım.adet olursam ria taktrcm zaten ıkı dkka durmam
Devlet hastaneleri adeti beklemiyor. Kanina bakıyorlar gebelik varmi yoksa hemen takıyolar bilgine ablam bosuna bekleme

Ben korkuyorum genç kızken çok sandım ve kanamam olurdu doğumdan sonra anladım ki bildiğin doğum sancısı cekiyormusum her defasında :/ ilkimde taktiracaktim koca bı kağıt imzalanan için getirdiler içinde sancı ve kanama arttırır yazıyordu direk vazgeçtim zaten doğum sancıları cekiyordum arttirnasina katlanamaz din genç kızken. Ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir diyeceğim ama herkes öğrenmişti annem babam ogretnenlerim vs vs :D

Back