- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
- 133
Aynen canım ilkler bir görünseydi. Bıgün farkettim önden iki diş yerindeki damak kabarmış ve beyaz bir çizgi oluşmuş ikisi birden mi çıkacak acaba canım? Valla işe yarayan her şeyi yapalım ihtiyaçları var yavrularımızın. Erkek ama kolye bileklik ne varsa olurEvet canım kız bebek annelerinin korkulu rüyası idrar yolu enfeksiyonu. Olacağı varsa oluyor ne yazıkki.
Ben de bekliyorum canım inşallah ilkler çıksın da gerisi gelir ardından. Diş kolyelerine baktım bir ara alsam mı acaba diyorum. Etrafımdaki arkadaşlardan kullananlar etkisi olduğunu söylüyor. Yeterki kuzucuklar rahat çıkarsın kolye bilezik küpe ne varsa alırım valla
Benim kelebeğin neşesi yerindeyse gülücükler saçıyor. Kuzucuğumun tavşan şeklinde tüylü kalın bir tulumu var onu giydiriyorum dışarı çıkarken çok iyi koruyor. Hastaneye gittiğimizde her gören aaa geçen gün de burdaydınız nasıl oldu minik tavşan diye soruyor:) tulumumuzu gören tanıyor bizi artık
Oğluş ciddi olacak desene annesi:) ve sözünden çıkmayacak gibi duruyor eee oğlanlar annesinin oğlu, kızlar babasının kızı oluyor napalım ilk aşkları anne babaları küçüklerin.
Herkes korkuyor canım kimi soruşturma geçirmiş. Tek doktor imzası olsa tanıdık çok aslında ama heyet olması zorluyor bizi. İnşallah bulursun canım sen de. Senin işin daha zor. ücretli izin stajerli süreni uzatıyor mu?
Oyy tavşan mı oluyor kelebek Allah nazarlardan korusun ben henüz tulum almadım canım oğluş çok terleyen bir Bebek hastaneye giderken ceket giydiriyorum hastanede çıkarmazsam suyu çıkıyor. Pamuk penye şapka takıyorum onu da çıkarıyorum. O yüzden almadım :) hastanede ün mü yaptınız siz şimdiden annesiii
Evet canım karnımdayken de rahatsız olduğum zamanlar okşar oğlum canım acıdı dedim mi hemen düzelirdi bana düşkün olsun da hani annelerinin sözünden çıkmayan erkek tipleri var ya öyle olsun istemem inşallah öyle olmaz
Benim durum bayağı karışık canım. Geçen yıl şubat atamasına eğitim verdiler ya ben o süreçte hamile olduğumu öğrendim ve düşük tehlikem vardı o yüzden 2,5 ay rapor almak zorunda kaldım. Onun telafisini yapmadım Doğumdan önce iki ay çalıştım yapmak istedim ama bir türlü derdimi anlatamadım müdüre. Yoksa şimdi o bitmiş olacaktı sadece adaylığın kalkması derdi kalacaktı. O da kolaydı ücretli izin sıkıntı olmuyordu onda. Ücretsiz izne ayrılırsam uzuyor süreç canım.
Haftaya heyet verecek doktor canım. Bir aylık iki kez verebiliriz dedi ondan Sonra da zaten Mayıs'ın son haftası olacak. Artık bir ay ücretsiz izin düşünüyorum. Ya da tatil gibi gider gelirim