• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Evet canım kız bebek annelerinin korkulu rüyası idrar yolu enfeksiyonu. Olacağı varsa oluyor ne yazıkki.
Ben de bekliyorum canım inşallah ilkler çıksın da gerisi gelir ardından. Diş kolyelerine baktım bir ara alsam mı acaba diyorum. Etrafımdaki arkadaşlardan kullananlar etkisi olduğunu söylüyor. Yeterki kuzucuklar rahat çıkarsın kolye bilezik küpe ne varsa alırım valla :KK70:
Benim kelebeğin neşesi yerindeyse gülücükler saçıyor. Kuzucuğumun tavşan şeklinde tüylü kalın bir tulumu var onu giydiriyorum dışarı çıkarken çok iyi koruyor. Hastaneye gittiğimizde her gören aaa geçen gün de burdaydınız nasıl oldu minik tavşan diye soruyor:) tulumumuzu gören tanıyor bizi artık:KK70:
Oğluş ciddi olacak desene annesi:) ve sözünden çıkmayacak gibi duruyor:KK200: eee oğlanlar annesinin oğlu, kızlar babasının kızı oluyor napalım ilk aşkları anne babaları küçüklerin.
Herkes korkuyor canım kimi soruşturma geçirmiş. Tek doktor imzası olsa tanıdık çok aslında ama heyet olması zorluyor bizi. İnşallah bulursun canım sen de. Senin işin daha zor. ücretli izin stajerli süreni uzatıyor mu?
Aynen canım ilkler bir görünseydi. Bıgün farkettim önden iki diş yerindeki damak kabarmış ve beyaz bir çizgi oluşmuş ikisi birden mi çıkacak acaba canım? Valla işe yarayan her şeyi yapalım ihtiyaçları var yavrularımızın. Erkek ama kolye bileklik ne varsa olur :D
Oyy tavşan mı oluyor kelebek Allah nazarlardan korusun ;) ben henüz tulum almadım canım oğluş çok terleyen bir Bebek hastaneye giderken ceket giydiriyorum hastanede çıkarmazsam suyu çıkıyor. Pamuk penye şapka takıyorum onu da çıkarıyorum. O yüzden almadım :) hastanede ün mü yaptınız siz şimdiden annesiii ;)
Evet canım karnımdayken de rahatsız olduğum zamanlar okşar oğlum canım acıdı dedim mi hemen düzelirdi :D bana düşkün olsun da hani annelerinin sözünden çıkmayan erkek tipleri var ya öyle olsun istemem inşallah öyle olmaz ;)
Benim durum bayağı karışık canım. Geçen yıl şubat atamasına eğitim verdiler ya ben o süreçte hamile olduğumu öğrendim ve düşük tehlikem vardı o yüzden 2,5 ay rapor almak zorunda kaldım. Onun telafisini yapmadım Doğumdan önce iki ay çalıştım yapmak istedim ama bir türlü derdimi anlatamadım müdüre. Yoksa şimdi o bitmiş olacaktı sadece adaylığın kalkması derdi kalacaktı. O da kolaydı ücretli izin sıkıntı olmuyordu onda. Ücretsiz izne ayrılırsam uzuyor süreç canım.
Haftaya heyet verecek doktor canım. Bir aylık iki kez verebiliriz dedi ondan Sonra da zaten Mayıs'ın son haftası olacak. Artık bir ay ücretsiz izin düşünüyorum. Ya da tatil gibi gider gelirim :D

Aynen canım ilkler bir görünseydi. Bıgün farkettim önden iki diş yerindeki damak kabarmış ve beyaz bir çizgi oluşmuş ikisi birden mi çıkacak acaba canım? Valla işe yarayan her şeyi yapalım ihtiyaçları var yavrularımızın. Erkek ama kolye bileklik ne varsa olur :KK70:
Oyy tavşan mı oluyor kelebek Allah nazarlardan korusun :KK66: ben henüz tulum almadım canım oğluş çok terleyen bir Bebek hastaneye giderken ceket giydiriyorum hastanede çıkarmazsam suyu çıkıyor. Pamuk penye şapka takıyorum onu da çıkarıyorum. O yüzden almadım :) hastanede ün mü yaptınız siz şimdiden annesiii :KK66:
Evet canım karnımdayken de rahatsız olduğum zamanlar okşar oğlum canım acıdı dedim mi hemen düzelirdi :KK70: bana düşkün olsun da hani annelerinin sözünden çıkmayan erkek tipleri var ya öyle olsun istemem inşallah öyle olmaz :KK66:
Benim durum bayağı karışık canım. Geçen yıl şubat atamasına eğitim verdiler ya ben o süreçte hamile olduğumu öğrendim ve düşük tehlikem vardı o yüzden 2,5 ay rapor almak zorunda kaldım. Onun telafisini yapmadım Doğumdan önce iki ay çalıştım yapmak istedim ama bir türlü derdimi anlatamadım müdüre. Yoksa şimdi o bitmiş olacaktı sadece adaylığın kalkması derdi kalacaktı. O da kolaydı ücretli izin sıkıntı olmuyordu onda. Ücretsiz izne ayrılırsam uzuyor süreç canım.
Haftaya heyet verecek doktor canım. Bir aylık iki kez verebiliriz dedi ondan Sonra da zaten Mayıs'ın son haftası olacak. Artık bir ay ücretsiz izin düşünüyorum. Ya da tatil gibi gider gelirim :KK70:
Olabilir canım ama ilk alt ön iki çıkıyor dye görmüştüm internetten. Benim kelebek bugün çok kaşındı bir de kakayla derdimiz var iki gündür. Düzelir inşallah yavrumun bağırsakları gurul gurul kaka yapana kadar huysuz.
Evet minik tavşan olarak ünlenmişiz benim cadı şimdiden çekiyor dikkatleri babası uğraşsın bakalım büyünce:KK70:
Erkek bebeği olan arkadaşlar da takıyor kolyeden ve anne bebek takım alınıyor genelde. Kartlarımız boşalsın da sipariş vereyim diyorum :KK9:
Sıcağı sevmicek minik beyefendi desene annesi. Şapka taktırıyorsa ne güzel, biz kapüşonu bile zorla takıyoruz.
Sen en güzel şekilde yetiştirirsin oğluşunu annesi ondan eminim;)
Yeni sistemi pek anlamıyorum canım ben de hala sınav ve mülakat var sanırım?
Ay süper valla sen kapatıyorsun dönemi ne güzel. Darısı benim başıma inşallah heyet bulabilirim 1 ay daha. Mesafe ve bebiş olunca işin biraz daha zor canım ama belki bulursun çaresini zaman gösterir;)

Canım bugün beni mahvetti, durmuyo ikç dk sürekli kucak doğru düzgün emmedi, uyku en fazla yarım saat... Direttim ama az önce verdim 40 ml anca içebildi. Uyudu dedik yatırdık beişge yine vız vız napcam ben yaaa
Kundak yaptinmi hic abla. Benim oglan mizmizlandimi hemen kundak yapıyorum cok kolay daliyo oyle uykuya uyuyunca hemen açıyorum. Rezene kimyon ic sen abla belki ictendir agrisi

Canım 5 6 kez sıcradı ben salladım uyukladı her sefende ama sonunda kapanmadı o gözler cik cik oldu. Kuzum ya kıyamam az önce de anneee dioo almamıştm kucağma kıyamam aldım kucağmda uyudu yawrum. Yorgunluktan ölüyorum ama
Annenin hakki bu yüzden ödenmez işte. Rabbim sikintini tez zamanda gidersin inseallah

IMG_4545.PNG Günaydın hanımlar. Öğretmen olan arkadaşlar biz göreve başladığımızda süt iznini kullanma hakkımız var galiba. Ben norm fazlasıyım beni bi okula verseler 18 saat çalışma zorunluluğum var süt iznine müsade ederler mi ki? O zaman haftada 15 saat gitmeme hakkım olur ee 3 saatte gidiverrim bişey olmaz :)

Eki Görüntüle 1969831 Günaydın hanımlar. Öğretmen olan arkadaşlar biz göreve başladığımızda süt iznini kullanma hakkımız var galiba. Ben norm fazlasıyım beni bi okula verseler 18 saat çalışma zorunluluğum var süt iznine müsade ederler mi ki? O zaman haftada 15 saat gitmeme hakkım olur ee 3 saatte gidiverrim bişey olmaz :)
Hocam yazı net görünmüyor eğer benim okuduğum yaziysa şunu söyleyebilirim. Süt izni size sadece ders programınızı istediğiniz gibi yaptırma hakkı veriyor.Yani yarı zamanlı çalışma durumu da öğretmenlerde geçerli değil. Sizin soylediginize göre biz branş öğretmenleri süt izni diyip hiç gitmeyebiliriz :) Siz sınıf ogretmeniyseniz mesela branş derslerini din ingilizce gibi aralara değil de başlara sonlara koydurarak süt izni kullanabilirsiniz.Ana sınıfında durum nasıl oluyor bilmiyorum :)

Eki Görüntüle 1969831 Günaydın hanımlar. Öğretmen olan arkadaşlar biz göreve başladığımızda süt iznini kullanma hakkımız var galiba. Ben norm fazlasıyım beni bi okula verseler 18 saat çalışma zorunluluğum var süt iznine müsade ederler mi ki? O zaman haftada 15 saat gitmeme hakkım olur ee 3 saatte gidiverrim bişey olmaz :)
Yani dersiniz varken ben gidiyorum süt iznine diyemezsiniz.Süt izni istediğiniz saatlere ders koyulmaz :)

İşte ben norm fazlasıyım bir okulum yok ilçede kadrom sonucta günlük 3 saatlik iznim var beni bir okula vermekle uğraşmasalar ne güzel olur. Mebde çalışan kişi hocam işe başlasanız iyi olur diyor bakacak kimse yok çocuk biberon almıyor. Rapor alırsanız doktora soruşturma açılır diyor. Şu güne kadar bensiz olmuş bu saatten sonra okulların hepsi beni bekliyor değil ya :( 3 aylık bebişi bırakıp nasıl işe başlarım :((

İşte ben norm fazlasıyım bir okulum yok ilçede kadrom sonucta günlük 3 saatlik iznim var beni bir okula vermekle uğraşmasalar ne güzel olur. Mebde çalışan kişi hocam işe başlasanız iyi olur diyor bakacak kimse yok çocuk biberon almıyor. Rapor alırsanız doktora soruşturma açılır diyor. Şu güne kadar bensiz olmuş bu saatten sonra okulların hepsi beni bekliyor değil ya :KK43: 3 aylık bebişi bırakıp nasıl işe başlarım :KK43:(
Norm fazlası olduğunuz kısmı atlamisim.Siz ilceyle bi görüşün o zaman.Belki dediğiniz gibi birkac saatliğine idari işler icin bi görevlendirme yapabilirler.

İşte ben norm fazlasıyım bir okulum yok ilçede kadrom sonucta günlük 3 saatlik iznim var beni bir okula vermekle uğraşmasalar ne güzel olur. Mebde çalışan kişi hocam işe başlasanız iyi olur diyor bakacak kimse yok çocuk biberon almıyor. Rapor alırsanız doktora soruşturma açılır diyor. Şu güne kadar bensiz olmuş bu saatten sonra okulların hepsi beni bekliyor değil ya :KK43: 3 aylık bebişi bırakıp nasıl işe başlarım :KK43:(
Herkes kendine müslüman canım. Mebde çalışan kişinin bebeği olsaydı yine böyle düşünür müydü acaba? Benim müdür yardımcımın da 2 yaşında oğlu var, ben doğum iznine ayrılırken hocam alın rapor uzatın biz burayı idare ederiz bebeklerin annelerine çok ihtiyacı var dedi. Yaşayan biliyor bizim ne için uğraştığımızı.

Bende okulumda norm fazlasıyım...branşım okul öncesi...ve süt izni kullanma gibi bir hakkım olmadığını öğrendim ne yazık ki...rapor bulmaya çalışıyorum çünkü yalnızca işe başlamama 2 hafta kaldı :( çok canım sıkkın...

Bende okulumda norm fazlasıyım...branşım okul öncesi...ve süt izni kullanma gibi bir hakkım olmadığını öğrendim ne yazık ki...rapor bulmaya çalışıyorum çünkü yalnızca işe başlamama 2 hafta kaldı :KK43: çok canım sıkkın...
Nasıl yokmuş ki sonuçta yazı var elde. 15 saat mi çalışıyosun okulda peki?

Herkes kendine müslüman canım. Mebde çalışan kişinin bebeği olsaydı yine böyle düşünür müydü acaba? Benim müdür yardımcımın da 2 yaşında oğlu var, ben doğum iznine ayrılırken hocam alın rapor uzatın biz burayı idare ederiz bebeklerin annelerine çok ihtiyacı var dedi. Yaşayan biliyor bizim ne için uğraştığımızı.
Zaten hep demişimdir mebde sadece bayanlar çalışmalı çocuklar açısından da daha sağlıklı nice sapık öğretmen duyuyoruz. Bayan olmuş olsalar anlarlar halimizi 3 aylık bebek ,annemiz bile baksa,annesiz olmaz

Günaydın anneler uykusuz bir gecenin sabahına
Dün benim kız ishaldi bu sabah babası bezini hadtaneye götürdü tahlil yapacaklar bakalım ne çıkacak ama biz bşrax dişten şüpheleniyoruz Dr oluşmaya başlamıştır dedi telefonda ben erken diyorum ama
Benim iznim salı bitiyor nisan başına kadar yıllık izin doldurdum sonrası ücretsiz izin tAbi eşim iş bulursa bebeklerimizin bize ihtiyacı var umarım hiçbirşmşz hemen calışmaya başlamak zorunda kalmayız

Nasıl yokmuş ki sonuçta yazı var elde. 15 saat mi çalışıyosun okulda peki?

18 saat çalışıyorum canım yani o şekilde çalışmam gerek bir de nöbet var haftanın 1 günü :( evet yazı var ama sınıf öğretmenliği kapsamındayız çocukları kime ya da neye emanet edip ayrılacağız okuldan erkenden? Bizim için kesinlikle düzenleme yapmaları gerek ne anladım ben süt izninden yoksa...

Zaten hep demişimdir mebde sadece bayanlar çalışmalı çocuklar açısından da daha sağlıklı nice sapık öğretmen duyuyoruz. Bayan olmuş olsalar anlarlar halimizi 3 aylık bebek ,annemiz bile baksa,annesiz olmaz
Haklısın valla canım hatta doğum izni arttırılmalı bence madem 6 ay anne sütünün çok önemi var doğum izni de 6 ay olmalı.

Günaydın anneler uykusuz bir gecenin sabahına
Dün benim kız ishaldi bu sabah babası bezini hadtaneye götürdü tahlil yapacaklar bakalım ne çıkacak ama biz bşrax dişten şüpheleniyoruz Dr oluşmaya başlamıştır dedi telefonda ben erken diyorum ama
Benim iznim salı bitiyor nisan başına kadar yıllık izin doldurdum sonrası ücretsiz izin tAbi eşim iş bulursa bebeklerimizin bize ihtiyacı var umarım hiçbirşmşz hemen calışmaya başlamak zorunda kalmayız
İshal olduğunu nasıl anladın canım?

Back