2016 Aralık Anneleri

Canım önce sulu gıdalar verilmesi gerekiyor diye biliyorum ben ama yanlış mıyım bilemedim. Bize de doktorumuz bir kağıt verdi 4.ayda başla artık dedi mama da verdiğimiz için.

Eklentiler

• IMG_1438.JPG
    49,4 KB · Görüntüleme: 62
cnm 4 ay olmadan kesinlikle hicbirsey verilmicekmis.. 4 aydan itibaren sebzeye azar azar baslanilmali ve 4,5 aydan itibaren meyveye...
Canım biz 3. Ayı doldurduk 4. Aydayız :) ben de tattıracak kadar versem diyorum verebileceklerimi işte. Bir tatlı kaşığı ya da bir yemek kaşığı kadar düşünüyorum.

Canım biz 3. Ayı doldurduk 4. Aydayız :) ben de tattıracak kadar versem diyorum verebileceklerimi işte. Bir tatlı kaşığı ya da bir yemek kaşığı kadar düşünüyorum.
evt cnm baslangicta 2-3 tatli kadigi kadar verilip ardindan sut verebilirisin alismasi icin.. ondan sonra yavas yavas cogaltilarak verilicek :)

Canım önce sulu gıdalar verilmesi gerekiyor diye biliyorum ben ama yanlış mıyım bilemedim. Bize de doktorumuz bir kağıt verdi 4.ayda başla artık dedi mama da verdiğimiz için.
bilmiyorum cnm burda pure seklinde yapilip veriliyor.. bende oyle yapicam

İnşallah olmaz canımm temizliğine çok dikkat etsen de olma ihtimali var işte. İdrar yolu enfeksiyonu berbat bişi Allah korusun miniğini annesi :)
Ayy evet bana da kayınvalidem diyor kızım buğday koysaydım keşke diye ben de alırım marketten çıksın da dedim çok heyecanlı aslında dişi çıksın diye dört gözle bekliyorum canım :) çok çektirmeden çıkarlar inşallah
Senin kız bayağı sosyal canım maşallah Rabbim esirgesin onu. benimki genelde yabancıları görünce gülmüyor ben anlatıyorum konuşuyorum ancak öyle açılıyor
Oy maşallah şarkı dinlemeye de söylemeye de bayılacak senin kelebek annesi biz de arkadaşım eşek söylüyoruz birlikte :)
Aynen canım müdür her dakika sıkıştırsa da sonuna kadar gideceğim. Alabildiğimi alıp gerisinde ücretsiz izin düşünüyorum ben de. Bir çok doktor hastane rapor vermiyor zaten hiç bir şekilde canım. Yine şanslıyız ki bulabildik biraz idare edecek kadar.

Evet canım kız bebek annelerinin korkulu rüyası idrar yolu enfeksiyonu. Olacağı varsa oluyor ne yazıkki.
Ben de bekliyorum canım inşallah ilkler çıksın da gerisi gelir ardından. Diş kolyelerine baktım bir ara alsam mı acaba diyorum. Etrafımdaki arkadaşlardan kullananlar etkisi olduğunu söylüyor. Yeterki kuzucuklar rahat çıkarsın kolye bilezik küpe ne varsa alırım valla
Benim kelebeğin neşesi yerindeyse gülücükler saçıyor. Kuzucuğumun tavşan şeklinde tüylü kalın bir tulumu var onu giydiriyorum dışarı çıkarken çok iyi koruyor. Hastaneye gittiğimizde her gören aaa geçen gün de burdaydınız nasıl oldu minik tavşan diye soruyor:) tulumumuzu gören tanıyor bizi artık
Oğluş ciddi olacak desene annesi:) ve sözünden çıkmayacak gibi duruyor eee oğlanlar annesinin oğlu, kızlar babasının kızı oluyor napalım ilk aşkları anne babaları küçüklerin.
Herkes korkuyor canım kimi soruşturma geçirmiş. Tek doktor imzası olsa tanıdık çok aslında ama heyet olması zorluyor bizi. İnşallah bulursun canım sen de. Senin işin daha zor. ücretli izin stajerli süreni uzatıyor mu?

Kızlar bebeğim bugün hiç uyuyamadı çünki sıcrayarak uyanıyor sürekli dalamadan uyku kaçıyor. Elleri ayaklarını iyice açıyor gözleri fal taşı gibi açılıyor bende korkuyorum bu neden olur?

Bazen benim kelebek de yapardı. Yorulurdum ben de. Şimdi biraz daha iyi dalana kadar sıçramalar oluyor yine ama azaldı. Sabır canım bir de beşiği biraz sallanıyorsa hiç alma sıçradığında salla.

Bazen bizde de oluyor canim. Heleki uyudu diye yatagina yatirdigimda illaki birkac kez kalkar. Hergun birseyler ogreniyorlar iste. Bugun agzina hic biberon veremedik mesela. Nesi var anlamadim Disari cikacaktim cikamadim bu yüzden.

Canm zaten uyuklarken o şekilde veriyorum bir de pekmez sürüyorum. Bugün ayrı bi huysuzdu mahvoldum ya yeni uyudu. Mama vermek zornda kaldm ama 40 ml içti. Sanki başka bişi vargibi ama anlamadım. Bi de altı pişmiş 2 saat önce baktığmda bi önceknde hiçbişi yoktu çok şaşırdm nedn oldu. Nohut yapar mı?

Bazen bizde de oluyor canim. Heleki uyudu diye yatagina yatirdigimda illaki birkac kez kalkar. Hergun birseyler ogreniyorlar iste. Bugun agzina hic biberon veremedik mesela. Nesi var anlamadim Disari cikacaktim cikamadim bu yüzden.
3 aysır evdeym hafta içi sonunda havalar düzeldi die babası avm filan gezdircekti böle yaparsa nasıl dışarı çıkarım ki. Çok zorlanıyorum. Bazen ayakta kucağımda dik tutarak emziryorum zorla. 40 takla attıryo bana maymun oldum

Bazen benim kelebek de yapardı. Yorulurdum ben de. Şimdi biraz daha iyi dalana kadar sıçramalar oluyor yine ama azaldı. Sabır canım bir de beşiği biraz sallanıyorsa hiç alma sıçradığında salla.
Canım 5 6 kez sıcradı ben salladım uyukladı her sefende ama sonunda kapanmadı o gözler cik cik oldu. Kuzum ya kıyamam az önce de anneee dioo almamıştm kucağma kıyamam aldım kucağmda uyudu yawrum. Yorgunluktan ölüyorum ama

Kendini yalniz sanma canim. Bizde oyleyiz. Ne uyudugu belli ne doydugu belli. Birde kizim var 7 yasinda bebekten daha bebek oldu. Pert oldum resmen. Disari ciktiginda bebekler uyur genelde ama bugun dr.a giderken arabada resmen kiyamet koptu. Gozum korktu resmen

Hemen yat canım sen de fırsat bu fırsat daldıysa kolay kolay uyanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…