2016 Aralık Anneleri

Bugün herkes gezmelerde anlaşılan kimse girmedi

Yok canım zaten benim ucretsiz iznim onaylandı gerek yok o yüzden :)

Canım keske öğretmen olsaydım biyologum hastanede çalışıyorum enfeksiyon riski Olan bi yerde o yğzden doğum iznine de erken çıktım
Anladım canımm uff senin işin de zor. Allah yardımcın olsun canım şu an yine başlasan Bebek senden de kapabilir çok zormuş çalışan anne olmak

Ayy yerim yerimmm
Benim kız da bemerken duraksıyo yüzümü çnceliyo aguluyor konuşmak istiyo gülücük sacıyor ayyy o zmaan onu mıncuk mıncık yiyesim geliyo
Oy oy :) Allahım esirgesin hepsini ya ne tatlılar maşallah kuzularımız :) ben bazen korkuyorum sevgimden valla bizimki de öyle yapıyor işte allahım emiyor biraz yüzüme bakıyor sev beni diyor seviyorum tekrar emiyor falan. yaa insan dayanamıyor hiççç

Hiç sorma canım. Bi de kıskanıyorum ben çocuğumu sevmesinler kızım kimseye gülmesin sokulmasın çok mu bencilce bilmiyorum ama evlat sevgisi çok başkaymış.
Bencilce mencilce ben kıskanmıyorum ama insanlardan az duyarlı bilinçli olmasını istiyorum :) geçen misafir gelmişti bir baktım çizgi film izletiyorlar minicik bebeğe aman dedim şakın yapmayın ben iZin vermiyorum dedim sağolsun anlayışlı bir şekilde hemen kapattılar

Aynen canım. Ya önlüğümüz var fakat bunalıyor kızım acayip terliyor emerken bç de onu örtünce su gibi çıkıo. Zaten hafif set yapıorm göğsüme bazen kendileri çıkıo napim ya
Evet canım ya benim oğlum da aynı terliyor su gibi oluyor önlüğü takınca. Mecbur kalmadıkça kullanmıyorum o yüzden

Rica ederim canım nasıl oldunuz giremedim kaç gündür. Bizim de altta nokta kadar bir beyazlık belirdi ara ara batıyor. Elimle değdim kemik gibi sert. Ama tam çıkmıyor bir türlü. Ateşi de ondan oldu diye düşünüyorum canım. Vücutta enfeksiyon olsa kan da çıkardı canım. Doktor öyle dedi ama tahlil temiz çıktı şükür. Neyse ki antibiyotiği de sadece iki kez verdim başka vermedim canım. Bir daha da götürmedim doktora bugünler iyi şükür biraz inlemesi var sadece canım.

Benim cadı da ceee yapıyor memeye saklanarak ayy Allah sağlıklarını bozmasın hep heyecanlı mutlu görelim bebişlerimizi inşallah
Amin canımm inşallah :) oy maşallah fıstığa ya biz de kahkaha atıyoruz sürekli katıla katıla gülüyor ben de ona bakıp gülüyorum

İdrarda enfeksiyon çıktı canım ama ateş diş yüzündendi. Şimdi toparladı kelebeğim bugün yine tahlil yaptırdık lökosit düşmüş Allaha şükür. Benim kuzucukta da inleme var kendi elleri yetmiyor benim de parmaklarımı istiyor ısırmak için:) ah o dişler mahvediyor yavrucuklarımızı bir çıksalar rahatlıcaz valla.
Bu aralar değişik sesler çıkarmaya başladı benim minik çoook tatlı yaaa her an farklı bir şey görüyorum:) 3 gündür babasının gözlüğünü çekip çıkartıyor ısırmaya çalışıyor:))) dün bir ablam vardı onun da eşarbıyla bozdu. Asılıp durdu kadıncağız çıkartıp verdi sonunda:)

Kızlar yazamadm bir.benim kıza nazar değdi emme pozisyonuna girdiğmiz an basıyo çığlığı. Meme istmyo 2 gündür öldürüyo beni emzircm die 40 takla atyorm.mememe pekmez sürüp ayakta emziryorm. Az emip bırakıo basıyo çığlığı aç kalıyo. Emziğe saldryo ama. Napacm bilmiyorum böle. Eskiye oranla sütm de azaldı ama var. Moralim bozuktu 3 gündür... İns memeye döner geri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…