Benimde plan öylede benim kıZın aklına meme düşünce sakinleşmiyorNiye canim nolcak sen banyo yapana kadar esin baksin. Ben öyle yapıyorum olaki acikir cenabet cenabet emzirmiyim diye hemen ben kosuyom
Bugün herkes gezmelerde anlaşılan kimse girmedi
Canım gittim şimdilik yine 10 günlük rapor aldım. Bir sıkıntı çıkmazsa bunun ardına 1 aylık rapor vereceğini söyledi. Ama ben seni sormayı unuttumS Senisevmeksuyabakmak canım dün doktora gidecektin alabildin mi rapor?
Yok canım zaten benim ucretsiz iznim onaylandı gerek yok o yüzden :)Canım gittim şimdilik yine 10 günlük rapor aldım. Bir sıkıntı çıkmazsa bunun ardına 1 aylık rapor vereceğini söyledi. Ama ben seni sormayı unuttumistersen hastane ve doktoru söyleyeyim bir git konuş canım sen de
Anladım canımm uff senin işin de zor.Canım keske öğretmen olsaydım biyologum hastanede çalışıyorum enfeksiyon riski Olan bi yerde o yğzden doğum iznine de erken çıktım
istiyorum adet olmak.2 cocgum va zaten allah olmayana versınOlabilirde abla adet mi olmak istemiyon. Ne güzel iste olursun şüphelerin gider
Valla en güzelini yaptın canım ben bunaldım artık. müdür sürekli arayıp daha adaylığın kalkmadı rapor alıyorsun sorun yaşarsın deyip duruyor. Sanki keyfimden yapıyorum.Yok canım zaten benim ucretsiz iznim onaylandı gerek yok o yüzden :)
Hava aşırı soğuksa hayatta çıkarmam ben bebeği odadan :)Ben cok utanıyorum ya ses cikarmasindan falan. Dayim abim falan çıkarlar. Misafir zaten kadin erkek ayri oturulur bizde onun disindada dedemlere gittimi atarim battaniyesini baska odaya yallah sobali bile olsa duramam ben
Oy oy :) Allahım esirgesin hepsini ya ne tatlılar maşallah kuzularımız :) ben bazen korkuyorum sevgimden vallaAyy yerim yerimmm
Benim kız da bemerken duraksıyo yüzümü çnceliyo aguluyor konuşmak istiyo gülücük sacıyor ayyy o zmaan onu mıncuk mıncık yiyesim geliyo
neden bana abla dedın ?senden büyük olduğumu nerden anladın :)Olabilirde abla adet mi olmak istemiyon. Ne güzel iste olursun şüphelerin gider
Bencilce mencilceHiç sorma canım. Bi de kıskanıyorum ben çocuğumusevmesinler kızım kimseye gülmesin sokulmasın çok mu bencilce bilmiyorum ama evlat sevgisi çok başkaymış.
Evet canım ya benim oğlum da aynı terliyor su gibi oluyor önlüğü takınca. Mecbur kalmadıkça kullanmıyorum o yüzdenAynen canım. Ya önlüğümüz var fakat bunalıyor kızım acayip terliyor emerken bç de onu örtünce su gibi çıkıo. Zaten hafif set yapıorm göğsüme bazen kendileri çıkıo napim ya
Rica ederim canım nasıl oldunuz giremedim kaç gündür. Bizim de altta nokta kadar bir beyazlık belirdi ara ara batıyor. Elimle değdim kemik gibi sert. Ama tam çıkmıyor bir türlü. Ateşi de ondan oldu diye düşünüyorum canım. Vücutta enfeksiyon olsa kan da çıkardı canım. Doktor öyle dedi ama tahlil temiz çıktı şükür. Neyse ki antibiyotiği de sadece iki kez verdim başka vermedim canım. Bir daha da götürmedim doktora bugünler iyi şükür biraz inlemesi var sadece canım.Sağol canım inşallah düzelir. Çok dengesiz seydiyor bir 36 küsür bir 37 küsüralayım ben de o fitilden.
Alıcam canım paranox çok teşekkürler. Bizim doktor pek ilaç yanlısı değil gerekli görmezse yazmaz, reçetesiz alırım ben debenim kuzunun alt çenesindeki çıkıntıları cumartesi aşı yaparken göstermişti doktorumuz. Biraz daha zamanı olabilir demişti. Ay antibiyotikten nefret ediyorum kanında mı enfeksiyon çıkmıştı oğluşun yoksa idrarında mı?
Amin canımm inşallah :) oy maşallah fıstığa yaBenim cadı da ceee yapıyor memeye saklanarakayy Allah sağlıklarını bozmasın hep heyecanlı mutlu görelim bebişlerimizi inşallah
İdrarda enfeksiyon çıktı canım ama ateş diş yüzündendi. Şimdi toparladı kelebeğim bugün yine tahlil yaptırdık lökosit düşmüş Allaha şükür. Benim kuzucukta da inleme var kendi elleri yetmiyor benim de parmaklarımı istiyor ısırmak için:) ah o dişler mahvediyor yavrucuklarımızı bir çıksalar rahatlıcaz valla.Rica ederim canım nasıl oldunuz giremedim kaç gündür. Bizim de altta nokta kadar bir beyazlık belirdi ara ara batıyor. Elimle değdim kemik gibi sert. Ama tam çıkmıyor bir türlü. Ateşi de ondan oldu diye düşünüyorum canım. Vücutta enfeksiyon olsa kan da çıkardı canım. Doktor öyle dedi ama tahlil temiz çıktı şükür. Neyse ki antibiyotiği de sadece iki kez verdim başka vermedim canım. Bir daha da götürmedim doktora bugünler iyi şükür biraz inlemesi var sadece canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?