Hosbulduk canım sonuna yetiştim:)))kuşummm hoşgeldin aramıza iyikide geldin
Ay ben canım ya iki gece önce yattım yataga ama uyuyamıyorum canım hem ekşi hem tatlı birşeyler istiyor Dön dön uyutmadı beni kalktım dolapta kivi vardı onu yedim de rahatlayıp uyudumkızlar hayatımda hic tursu yemeyen ben suan yarım kavanoz bitirmiş durumdayımmvar mı benım gibi aseren anne adayı
Ben de şalgam suyu turşu suyu falan içiyorum. Bak yine canım çektikızlar hayatımda hic tursu yemeyen ben suan yarım kavanoz bitirmiş durumdayımmvar mı benım gibi aseren anne adayı
Peki uslu mudur, yaramaz mıdır, mızmız mıdır?Arkadaslar canlisidir değer verdiği kişiyi de sildim mi siler hatta kabul etmez:) yardım sever olurlar
Uslu değiller cesur ve kavgacı:) hergün şikayet gelirdi anneme kızın dövmüş diye ama mizmiz değiller:)Peki uslu mudur, yaramaz mıdır, mızmız mıdır?
Selam bu tokoplaşma dediğiniz ne oluyorHerkese iyi aksamlar bu arada.biz 8bucuk haftalik olduk cok sukur:) bir dahaki muayene cok uzun geliyor gozume ama beklemekten baska caremiz yok:) sey diyecektim rutin kan tahlillerini bazi doktorlar gecistirrebiliyor maalesef tokoplasma tiroid gibi testlerinizi muhakkak yaptirin arkadaslar.ben tiroid hapi kullanmama ragmen 5 cikti dozunu artirdi endokrin doktoru.kuzenimde de rubella mikrobu cikmisti mesela baya skinti yasamislrdi demem o ki hicbirini atlamayin.bu arada bende ne bulanti ne tiksinme:))) surekli yiyorum
Canım yakın arkadaşımla aynı anda hamile kaldık onda da aynı durum var progesteron kullanıyor ve satış danışmanı sürekli ayakta Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın sıkı sıkı tutunsunlar annelerine. Evdeysen sürekli yatarak geçir bu günleri gececek inşallahAllah razı olsun canım çok tesekkur ederim. Progestan 200mg hap olarak alıyorum canım. Cuma akşam acile gittiğimizde gorduk cok sukur 5mm dedi doktor. Adet kanaması gibi olursa gel demişti. Kanamam artmadi ama kesilmedi de. ister istemez çok tedirgin oluyorum.
Sağol canım, inşaallah hayırlı haber alırım yarın. Rabbim bebislerimize sağlık versin inş.
aynı benim kız sildi mi bi daha affetmiyo yaa biraz kinci benim kız yapılanı unutmuyoArkadaslar canlisidir değer verdiği kişiyi de sildim mi siler hatta kabul etmez:) yardım sever olurlar
benim doğum Aralık başı Akrepburcu olma ihtimalide var gönlümden de Akrep burcu olsun istiyorum yay burcu ile anlaşamıyorum bende Akrep burcuyumMerhaba hanımlar , bizim bebekler yay burcu olacak ya nasıl bebelerdir acaba burçtakiler??
Hoşgeldiniz SAT yazarsanız onu da ekleyimAzRASILAM Hosbulduk cnm umarım güzel vakitler geçiririz 9 ay boyunca
Avusturya bir kızım var 32 yaşındayım
İkiz duyunca heycanlanıyorum :) Hayırlı olsun
Benim de bir kızım var Allah biliyor Oğlum olsun isterimKiz ben onu hic duymadim ben dun ulturasona girdim fasulye seklindeydibir oglum Rabbim insallh kiz evlatta basip eder ama eli ayagi saglam duzgun sihhatli olsin onemli degil gonul ister ki kiz olsun ama Rabbim ne verirse ragziyim
kızlar hayatımda hic tursu yemeyen ben suan yarım kavanoz bitirmiş durumdayımmvar mı benım gibi aseren anne adayı
hoşgeldiniz ekliyorum :)Canim bilgilerimi yazmistim ama listede goremedim ekleyebilirmisin tekrardan.
Sat 25.03
Bdt 30.12
Yas 28
İstanbulda yasiyorum 2. Bebisim
tabii cnm bilgilerini yazarsan ekleyimAzRASILAM beni de listeye ekleyebilir misin
6+2 de karında görünmeyebilir canım onun için telaş yapmakarından baktı canım
günaydın kızlar bir saat sonra dr randevum var
benim doğum Aralık başı Akrepburcu olma ihtimalide var gönlümden de Akrep burcu olsun istiyorum yay burcu ile anlaşamıyorum bende Akrep burcuyum
Öncelikle hoşgeldin bilgilerini yazarsan ekleyim :)Gunaydinlar :)
Bende gruba yeni geldim aslinda bi suredir takip ediyodum ama araniza katilmaya karar verdim :)
Bizde bebisimle 7+3deyiz. Bebisimi gordum ve kalp atislarini duyduk Allahin izniyle.
Biraz mide bulantilari var ve tabiki deli gibi uyku hali
Aralik basi oldugunda da yay burcu olmuyor mu? Bildigim kadariyla ayin 21de degisiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?