2016 Aralık Anneleri

kızlar hayatımda hic tursu yemeyen ben suan yarım kavanoz bitirmiş durumdayımm var mı benım gibi aseren anne adayı
Ay ben canım ya iki gece önce yattım yataga ama uyuyamıyorum canım hem ekşi hem tatlı birşeyler istiyor Dön dön uyutmadı beni kalktım dolapta kivi vardı onu yedim de rahatlayıp uyudum

kızlar bugün doktor sistit olduğumu söyledi ve monurol diye suyla karıştırılan bir antibiyotik verdi. ama ilacın kağıdında hamilelik başlığı altında hamilelikte kullanımı hakkında yeterli bilgi yoktur yazıyor. tedirgin oldum

Selam bu tokoplaşma dediğiniz ne oluyor
Zaten doktor tahlilde istemesi gerekmiyor mu ? Troitler şeker falan bakıldı ama tokoplaşma ne oluyor anlamadım

Canım yakın arkadaşımla aynı anda hamile kaldık onda da aynı durum var progesteron kullanıyor ve satış danışmanı sürekli ayakta Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın sıkı sıkı tutunsunlar annelerine. Evdeysen sürekli yatarak geçir bu günleri gececek inşallah

Merhaba hanımlar , bizim bebekler yay burcu olacak ya nasıl bebelerdir acaba burçtakiler??
benim doğum Aralık başı Akrepburcu olma ihtimalide var gönlümden de Akrep burcu olsun istiyorum yay burcu ile anlaşamıyorum bende Akrep burcuyum

AzRASILAM Hosbulduk cnm umarım güzel vakitler geçiririz 9 ay boyunca
Avusturya bir kızım var 32 yaşındayım
Hoşgeldiniz SAT yazarsanız onu da ekleyim

@TugbaAnk heralde o yüzden ağrıyor belim rahim buyuyormus o yüzden oluyordur inşallah AzRASILAM inşallah ikizlerim olacak inşallah hayırlısıyla :)
İkiz duyunca heycanlanıyorum :) Hayırlı olsun

Kiz ben onu hic duymadim ben dun ulturasona girdim fasulye seklindeydi bir oglum Rabbim insallh kiz evlatta basip eder ama eli ayagi saglam duzgun sihhatli olsin onemli degil gonul ister ki kiz olsun ama Rabbim ne verirse ragziyim
Benim de bir kızım var Allah biliyor Oğlum olsun isterim
İnsan olmayanı ister :)

kızlar hayatımda hic tursu yemeyen ben suan yarım kavanoz bitirmiş durumdayımm var mı benım gibi aseren anne adayı

bence senin oğluşun olacak
bnmde tatlı isteğim hiç yok daha çokca ekşiye yakın ama kuru şeyler börek ekmek salata

Canim bilgilerimi yazmistim ama listede goremedim ekleyebilirmisin tekrardan.

Sat 25.03
Bdt 30.12
Yas 28
İstanbulda yasiyorum 2. Bebisim
hoşgeldiniz ekliyorum :)

AzRASILAM beni de listeye ekleyebilir misin
tabii cnm bilgilerini yazarsan ekleyim

Gunaydinlar :)
Bende gruba yeni geldim aslinda bi suredir takip ediyodum ama araniza katilmaya karar verdim :)

Bizde bebisimle 7+3deyiz. Bebisimi gordum ve kalp atislarini duyduk Allahin izniyle.
Biraz mide bulantilari var ve tabiki deli gibi uyku hali

benim doğum Aralık başı Akrepburcu olma ihtimalide var gönlümden de Akrep burcu olsun istiyorum yay burcu ile anlaşamıyorum bende Akrep burcuyum

Aralik basi oldugunda da yay burcu olmuyor mu? Bildigim kadariyla ayin 21de degisiyo :)

Öncelikle hoşgeldin bilgilerini yazarsan ekleyim :)
eksik yazmışım şimdi farkettim :)
Normal doğum Tarihim 5 aralık gözüküyor
Benim ilk sezeryan olduğu için bu da sezeryan olur büyük ihtimalle 15 gün öncesi 20si felan Gönlümden geçen tarih 18 kasım :)
tabii bu bana bağlı değil Doktor Ne derse hayırlısı olsun
18i olur inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…